hayata devam etmek lazım iyiki hafta sonu bikeresinde işte olduğumda çok dolmuşum kimseye ses etmeden lavonboda ağladım ağladım herkesede biraz midemden rahatsızım dedim çok acıyrm bu dönemlerde kendime ama benim acımam yetmiyr Rabbim görür insallah.. biraz zırlarım toparlarım iyiki varsınız tekrar teşekkürler
kızlar size bommmmmmmmmmbbbbbbbba haberim varrrrrrr
dün gebelik testi yaptım evde 5 dakika içinde silik çizgi çıktı bu sabah yine yaptım yine silik çizgi...şimdi eve geliyordum dışardan tekrar bir kan tahlili yapayım dedim...veeeeeeeeeeeeeeeee
BETA HCG 32
YANİ HAMİLEYİM 2.MELEĞİME.....
aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
cokkkkkkkkkkkkkkkkkkk sewindimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
ayyyyyyy tamm suprizz olduuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu
dün gebelik testi yaptım evde 5 dakika içinde silik çizgi çıktı bu sabah yine yaptım yine silik çizgi...şimdi eve geliyordum dışardan tekrar bir kan tahlili yapayım dedim...veeeeeeeeeeeeeeeee
BETA HCG 32
ayçaaaaaaaaaaaaa inanmıyorummmmmmmmmmm süperrrrrrrrrrrrr acayip sevindim şu an tam da topic ne kadar hareketsiz falan diyodum harikasın yaaaaaaaaaaaaa canımmmmmmmmmmm geç döllenme demek ki çok sevindim
canimm bu arada profiline baktimmmm kan grubun 0 rh - mii
esin pozitifse kan uyusmazligi olur bebisinde amann dikkat et o duruma cokk onemli
ilk bebisde olmuyo ama dusugun falan varsa ilk bebis olarak o degerlendiriliyo amannn cnmmmm aklinda olsunnn
uzulmen gecti dimiiiiii
bollboll dua et ~ icini ferahlat
hepimizzz anne olucazz insalllaahhhhh
ayçacım ne kadarlık sat neydi senin hadii hemen yap gebelik hesaplamanı ayy çok heyecanlandımmmmmmmmmm
canım teşekkürler şimdi daha iyiyim geçen ay sürekli doktora başladım da ha öncede 3 doktara gittim her kontrolümüz yapıldı herşey normal diyerek gönderdiler..bu sefer yeni başladığım doktora direk söyledim ben hersey normalken olmamsı artık benim psikolojimi çok etkiliyr dedim kafama takmasam takıyrm..bunun üzerine doktor çatlama iğnesi olmazsa gel rahim filmine alıcam dedi hayırlısı sıra süreç orada sonuna kadar devam..eşiminde kan grubu negatif ve hiç gebelik yaşamadım..fakat bende tsh biraz yüksek onun içinde tedavim sürüyr gebelikte olsa devamlı kontrol gerktiren bi hastalık
canım SAT 18 şubat BAT 19 mart sonuç
sende su sogan kurlerine falan baslasanaaaa ardindanda incirhavuc ???????????????
ayy bede aktarcii gibiyimm ama napimmmm :))))))))
BETA HCG 32
PISICANLARRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRR
AYCA DAAA HAMISSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSS
YA BU TOPIKKKKKK HEPIMIZI HAMISS YAPICAKKKKK INANIYORUMMMM
CUNKUUU HEPIMIZ INANCLIIIIYIZZ VE SINERJIMIZZ SUPERRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRR
AYCA -- POLYY- ESRA -- ALPIIII
MASALLARHHHHH AYYY SUPERRRRRR
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?