MART ayında BEBİŞ için çalışmaya başlayanların yeri :)

kızlar size bommmmmmmmmmbbbbbbbba haberim varrrrrrr
dün gebelik testi yaptım evde 5 dakika içinde silik çizgi çıktı bu sabah yine yaptım yine silik çizgi...şimdi eve geliyordum dışardan tekrar bir kan tahlili yapayım dedim...veeeeeeeeeeeeeeeee
BETA HCG 32

YANİ HAMİLEYİM 2.MELEĞİME.....

canimm bu arada profiline baktimmmm kan grubun 0 rh - mii
esin pozitifse kan uyusmazligi olur bebisinde amann dikkat et o duruma cokk onemli
ilk bebisde olmuyo ama dusugun falan varsa ilk bebis olarak o degerlendiriliyo amannn cnmmmm aklinda olsunnn

uzulmen gecti dimiiiiii
bollboll dua et ~ icini ferahlat
hepimizzz anne olucazz insalllaahhhhh

Ne zorunlu bir yol aslinda,

duygular hisler hersey karisik,

cok tuhaf birsey,

oraya gelmesi acaba nasil birsey,henüz hic yasanmamissa bu duygu,

acaba söylendigi andan itibareb bu haber,

hisediliyor mu?? anne adaylari?

aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

cokkkkkkkkkkkkkkkkkkk sewindimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

ayyyyyyy tamm suprizz olduuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu

ayçaaaaaaaaaaaaa inanmıyorummmmmmmmmmm süperrrrrrrrrrrrr acayip sevindim şu an tam da topic ne kadar hareketsiz falan diyodum harikasın yaaaaaaaaaaaaa canımmmmmmmmmmm geç döllenme demek ki çok sevindim

PISICANLARRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRR

AYCA DAAA HAMISSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSS

YA BU TOPIKKKKKK HEPIMIZI HAMISS YAPICAKKKKK INANIYORUMMMM

CUNKUUU HEPIMIZ INANCLIIIIYIZZ VE SINERJIMIZZ SUPERRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRR

AYCA -- POLYY- ESRA -- ALPIIII

MASALLARHHHHH AYYY SUPERRRRRR

Esraa86……………. Hamilee

Polypoly………….. Hamilee

Elçi04……………….. Hamileee

Alpellaa.............. Hamileee

TİMURASYA........... Hamileee

İstanbulizmir............. Hamileee

AYÇAECE.................. Hamileeee

ayçacım ne kadarlık sat neydi senin hadii hemen yap gebelik hesaplamanı ayy çok heyecanlandımmmmmmmmmm

ayçaaaaaaaaaaaaa inanmıyorummmmmmmmmmm süperrrrrrrrrrrrr acayip sevindim şu an tam da topic ne kadar hareketsiz falan diyodum harikasın yaaaaaaaaaaaaa canımmmmmmmmmmm geç döllenme demek ki çok sevindim

inan ben hissediyordum alpella...çarşamba yaptığımda direk negatif dediklerinde çok şaşırmıştım biraz bozulmuştum ama kabullendim..sonra yok ya dedim bu kesin geç döllenme falandır diye düşündüm...bir de hep 18 mart diye hesaplıyordum ama şubattan dolayı 1 gün sonra olacağını atlamışm...neyse akşam yaptım silik çizgi sabah bir daha yaptım yine silik ...sonra düşündüm kan verdim çıkmadı allah allah nasıl yani diye...neyse şimdi kan verdim aldım sonucu..daha çok yeni ki 32 çıktı...çarşamba çıkmaması çok doğal....

canım teşekkürler şimdi daha iyiyim geçen ay sürekli doktora başladım da ha öncede 3 doktara gittim her kontrolümüz yapıldı herşey normal diyerek gönderdiler..bu sefer yeni başladığım doktora direk söyledim ben hersey normalken olmamsı artık benim psikolojimi çok etkiliyr dedim kafama takmasam takıyrm..bunun üzerine doktor çatlama iğnesi olmazsa gel rahim filmine alıcam dedi hayırlısı sıra süreç orada sonuna kadar devam..eşiminde kan grubu negatif ve hiç gebelik yaşamadım..fakat bende tsh biraz yüksek onun içinde tedavim sürüyr gebelikte olsa devamlı kontrol gerktiren bi hastalık

PERIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII sira bizdeeeeeeeeeee :)))))))))))

hazirlannnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn:)))))))

ayy size komik biseyy soylimmiiiii pidilga olarak size bacak dikiminden baglaniyorum suan yaaa ne diimmm artikkkkkkkk :))))))))

ayyyy mutlu olucazz hepimizz dahadaha cokkkk

KIZLARR hamisliklerded boyle giderse ilerde merkez belirleyip IST da falan bi yemek yiyelimm hep beraber bebislerle:))))

artikkk bu kadar paylasimdan sonra hakkettikkk :)

sende su sogan kurlerine falan baslasanaaaa ardindanda incirhavuc ???????????????

ayy bede aktarcii gibiyimm ama napimmmm :))))))))

sende su sogan kurlerine falan baslasanaaaa ardindanda incirhavuc ???????????????

ayy bede aktarcii gibiyimm ama napimmmm :))))))))

bi süre incir kürünü kullandım ama çalışırken çok zamanında tüketemedim iş bahane galiba o konuda tembelim..soğan kürünü hiç denemedim ama soğan küründen hamile kalanı çok duydum ama kadın hastalığın yada kıst varsa onları temizlediğini bu yollada hamileliği kolaylaştırdığını duydum muayenede doktor öyle bi sıkıntı olmadığını söyleyince kullanmadım

CAnimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

Allaha cok sükür senide katti hamisler arasinaaaaaaaaaaaaaaaaaa bizde gelecez az sonraaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

Allahim sana bagislasin saglikla,hayirla kucagina al melegini canim

Hahahahahaha kocalaramiz degimiymis bizi hamis yapan

hahahahahaaaaaa

Ayyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy ya ne güzelllllllllllllllllllll

iyi haberler geliyorrrrrrrrrrrrrrrrrrr

Insallah zincirleme gelirrrr

merhabalar. uzun süredir burayı takip ediyordum ama yazmıyordum. ben de çocuk istiyorum ama bişey merak ediyorum. hamile kalmadan önce folic asit kullanan var mı? bide sat ne bat ne oluyor???:26:

Ayyyy yarin sabah atesimi daha yüksek ölcerimmmm

yaaaa Kizlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

ne olurrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

ne olurrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

Dua edin lütfen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…