MART ayında BEBİŞ için çalışmaya başlayanların yeri :)

merhabalar. uzun süredir burayı takip ediyordum ama yazmıyordum. ben de çocuk istiyorum ama bişey merak ediyorum. hamile kalmadan önce folic asit kullanan var mı? bide sat ne bat ne oluyor???:26:

sat: son adet tarihi
bat: beklenen adet tarihi

folik asit gebelik düşünmeye başladıktan 3 ay önce alınmaya başlanıyor

hayırlısı olsun canımmm

Bizde çocuk istiyoruz eşimle. Dilerim çok bekletmez bizi.Geçen ay ilk defa adetim gecikti, sonuç negetif çıktı. Umudum bu ay hadi hayırlısı bakalım. Gerçi eşinizle cinsel birlikteliğinizin sıklığı ne kadar kızlar eşim çok isteksiz, haftada 1 ilişkiye giriyoruz biz

slm tekrardan ben uzaklarda olunca biraz uzak kaldim :) hepinizde hamile olursunuz insallah hayirlisiyla.en iyisi ben uzaktan takip edeim sizi

hayırlı olsun canım hamileliğin inş.sağlıcakla kucağına alırsın bu sefer bu dediklerinin aynısı bende oldu tahmini yumurtlama tarihim 13 marttı.3 gün gögüs uçlarım çok acıdı bugün kesildi moralim bozuldu hatta:2::2: baş ağrısından şuan bile duramıyorum bu ay çok ağrı kesici kullandım baş ağrısından ama artık ya bebiş varsa diye kullanmakta istemiyorum.off adetime daha 10 gün var..bu 8.ayımız artık negatif görmek istemiyorum testlerde:2::2: evlendiğimden beri içimden bir ses hep 8.ay da olacak diyordu ama sonuçta garantisi yok kendimi öyle şartlandırmak istemiyorum.birde geçen rüyamda gördüm dört aylık hamileydim ve oğlum olacağını öğreniyordum..hatta göbek deliğinden aşağı doğru uzanan çizgiyi bile gördüm rüyamda bilinçaltına yerleşti.tırlatıcam artık yakında

canım tamam işte göğüs ucu acısı geçiyor 2-3 gün sonra.. adete 1 hafta kala da göğüsler şişiyor senin olma ihtimalin var bence

Ayy canim beklemek

bu beklemek yok mu:18::18::18:

beyazlım eğer hamileysen benimle aynı gün doğum tarihi 27 kasım

Son düzenleme:

Insallah

Insallah canim

ya alpellam bi sorum olacak,

simdi ben sali günü falan yimirtladiysam

o zaman adetimde gecikmemeli mi yaaaa

yani ki hic gelmez umarim

farz et ki gelecek 2-4 güne peki dünden beri niye adet belirtilerim var??

yani aslinda bir gün önce falan böyle gelir:44:

valla tatlım benim her ay adetten 1 hafta önce hem göğüslerim şişer hem de adet olacakmış gibi karnım ağrır böyle günde 1-2 kere fln... bu ay da öyle oldu tıpatıp hatta hala regl olacakmış gibi karnım ağrıyor arada.... adet belirtileri derken ne var mesela sende??

kislarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr nasilsinizzzzz ?????

ya gecen ay bende cok agrili yumurtladim ve denemelerden sonrada agrim adet oluncaya kadar devam etti bende incir kuruyle alakali die dusundum
2 aksam once duzenli masalllahhhhhh yumurtladim o aksam acaip agrim oldu kasiklarimda deneme sirasindada devam ettiii
ama gecen ayki devam eden agrim kalmadi diyebilirim yani bu agri olmamasi iyimi kotumu ne iss anlamadim bennnnnn
suan sol kasigim cok kucuk sizliyo ama gecen aygibi deil
ne oluyo kii icimde acabaaaaaa
bu arada bu sefer hastalik bitimiyle denemeler basladik gun atlayarak olana kadarda gunasiri devam edicem bu sefer sadece gulen yuze birakmicam bu isi :))))))))

hayirlisiiiii ama bu ay olursa butun yaptiklarimi sirasiyla yazicam insallah bakalimm hayirlisiiii

beyazlimmm neden canin sikIlyo bakalim
gerci burdada hava kapali hafif yagmur ve serinnnn gunes zaten sabahtan beri hiccc yokkkk

bu arada bizimde misafir durumlarindan dolayi ctesi pazarimiz gezintilerimiz kaldiiiii bende evdeyim

beyazlım........... 19 mart
tarçın10…………. 19 mart
fugurlar........... 19 mart

ÖNÜMÜZDEKİ HAFTA GÜZEL HABERLERİNİZİ BEKLİYORUZZZZZ

Ya canim iste idrar yolunda sanki böyle hafifce yanma var,hani adetliyken olabiliyor ya

birde karnimin alt kismi sancili bak dün bütün gün vardi bugün ara ara hafifliyor.

ve sagli sollu sanki batma var.

ama dedigim gibi aslinda adetten hemen önce olur, ve ben derim aaaaa her an gelcek:26:

ya birde sabah derecem 36,9 du dün 36,8 di uyanir uyanmaz ölctüm kalkmadan.

ay canim bu sefer nasip olmazsa önümüzdekine bende gün asiri yapacam!!!!!!

esimede yedirecem bu önerilen bitkilerden...

Aktar bacim, esimin sperm kalitesini arttiran karisim neydi???

hmm olabilir valla istersen kan ver ptesi fln :26:

ay canim bu sefer nasip olmazsa önümüzdekine bende gün asiri yapacam!!!!!!

esimede yedirecem bu önerilen bitkilerden...

Aktar bacim, esimin sperm kalitesini arttiran karisim neydi???

keci boynuzuu kuru cnmcm onu uygula bulabilirmisiniz orda biz bulamadik kocaaa londrada keciboynuzu (( tozunu bulduk oda nescafe gibi yapilip iciliyooo
ama almanyada vardir

sende idrar yollarinla ilgili bolll su ic yesil cayyy sulu limonlu ki iltihap falan varsa gitsin cnmm
bide dusunme artik olucakmiyim dieeeeee karartma kendini cnmcm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…