hmm olabilir valla istersen kan ver ptesi fln :26:
beni kimse gormedi miii :?((((
keci boynuzuu kuru cnmcm onu uygula bulabilirmisiniz orda biz bulamadik kocaaa londrada keciboynuzu(( tozunu bulduk oda nescafe gibi yapilip iciliyooo
ama almanyada vardir
sende idrar yollarinla ilgili bolll su ic yesil cayyy sulu limonlu ki iltihap falan varsa gitsin cnmm
bide dusunme artik olucakmiyim dieeeeee karartma kendini cnmcm
BEYAZIMMM SENIN Linkin altinada eklenmiss hamislikkk takvimiiiiiii
isaret mi ki buuuu :))))))))))))))))
kızlar size bommmmmmmmmmbbbbbbbba haberim varrrrrrr
dün gebelik testi yaptım evde 5 dakika içinde silik çizgi çıktı bu sabah yine yaptım yine silik çizgi...şimdi eve geliyordum dışardan tekrar bir kan tahlili yapayım dedim...veeeeeeeeeeeeeeeee
BETA HCG 32
YANİ HAMİLEYİM 2.MELEĞİME.....
oooooooooooooooooooooooooooo süpeerrrrrrrrrrrrr geldiğimden beri ne güzel haberler alıyorum ya... mükemmel hissediyorum sizleri gördükçeeeeeee
HAmileler çoğalmış heeepsine birer
TEbrik ederim kızlarrrrrrrrrrrrrrrrr
liste uzaaaaaaaaarrrrr gider inşallaah rabbimin izniyle. Nur topları follikülleri duruyormu acaba hala. inatla yok edicem onları incir hayıt civanperçemi....... açsınlar yolları ninjalaraaaaaaaaaa
dün gönderdik ninjaları yımurtaların yanına hayırlısı bakalım...
beyazlimmmmmmmmmm hamişmisin kııııııııııııızzzzzzzzzzz
Hamile arkadaşlarımı KUTLUYORUM ALLAH sağlıklı ve kolay bir şekilde Kuçagınıza almayı nasip etsin
Hatunlarr
Bende Aşılamamı yaptırdım bugün ve yatıyorum sıkıntıdan paylıyacağim birtaraflarım uyuştş yata yata...
Banada dua edin arkadaşlar unutmayın benide ne olur 14 gün sonra benimkide belli olacak ALLAHIN izni ile
canım inşallah pozitifi görürsün... Rabbim kimsenin kucağını boş bırakmaz inşallah... 14 gün sonra müjdeni bekliyoruz...
biliyorum canım gelişmelerini takip ediyorum 19 unda adet olcaksın çok bişey kalmadı kiiiiiiiiii..
alttaki nasıl çıktı acaba senmi yaptıınnn hamişsin sandım bende.. ki inşallah öyledirrr
içim kıpır kıpır yaa... ninjalardanmıdır nedir:44::44:
çok çoook teşekkür ederim kızlar...darısı inşallah hepinize...patır patır dökülün arkamdan...
kızlar bi şey sorucam... :26:
benim bat 22 mart... dünden beri kasıklarım ağrıyor ve göğüslerim sızlıyor ara ara... inşallah regl olmam... 5 gün kaldı... :44: bu ay kendimi daha farklı hissediyorum... regl belirtilerim farklı... :18: incir kürüde kullanıyorum.. yarın 1. 21 günüm bitiyor... 7 gün ara vericem... inşallah 2. ye başlamam... çekilmiyo artık
mesela regl olacağım zaman göğüslerim ağrırdı dokunamazdım.. bu sefer uçları acıyor ve de sızlıyor... belim ve sırtımda ağrıyor... acaba üşüttüm mü? fazla kendimi de kaptırmamak istemiyorum off offf..............
inşallah hepimizde bebeklerimizi bu yıl bitmeden kucağımıza alırız... hayırlısıyla ve sağlıkla....
Kizlar
Bisey soracam,ya benim gögüs uclarimin etraftaki koyu yerlere giden gkisminda sanki böyle tane tane yuvarlmalar var,
yani gögsün ucuyla iste tam gögüsteki yuvarlak kahverenginin birlestigi kismi belirginsiz kilacak sekilde o kabarma yüzünden:26::26::26:
Canim,
lütfen ümitsizlenme
Allah büyüktür,belki yavrun suan seninle
Annesi üzme yegenimi haaaaa
kızlar bi şey sorucam... :26:
benim bat 22 mart... dünden beri kasıklarım ağrıyor ve göğüslerim sızlıyor ara ara... inşallah regl olmam... 5 gün kaldı... :44: bu ay kendimi daha farklı hissediyorum... regl belirtilerim farklı... :18: incir kürüde kullanıyorum.. yarın 1. 21 günüm bitiyor... 7 gün ara vericem... inşallah 2. ye başlamam... çekilmiyo artık
mesela regl olacağım zaman göğüslerim ağrırdı dokunamazdım.. bu sefer uçları acıyor ve de sızlıyor... belim ve sırtımda ağrıyor... acaba üşüttüm mü? fazla kendimi de kaptırmamak istemiyorum off offf..............
inşallah hepimizde bebeklerimizi bu yıl bitmeden kucağımıza alırız... hayırlısıyla ve sağlıkla....
göğüsün kahverengi kısmındaki beyazlıklar hamilelik belirtisi diye duymuştum fakat yine de bilemiyorum canım... :26:
ağlattın beni
ya inşallah bebeklerimiz bizimledir... off yaa içim daralıyor....
Rabbim en iyisini sen bilirsin... ne olur kabul ettiğin kullarının dualarının arasına bizimkini de kat ve dularımızı kabul eyle... hayırlısıyla yavrularımızı bu ay ver Ya Rabbim....
AYNIYMIS CNM GUNUMUZ BENDE BEKLIYORUM ya heveslendırmek ıstemem senı ama gogus uclarındakı hıssettıklerın hamıle kalıncada oluyormus canım tabı belırtılere cok takılmamak gerek herkeste farklı oluyormus bu ay benımde goguslerımde acı yok ancak belım ve sırtım agrıdan kopuyor bırde calısıyorum sanırım onunda etkısı var ınsallah kırmızıları gormessın cnm bırlıkte guzel haberler verırız burda
Canim olacak olacak,
Allah bizi duyuyor
ya sanki kabarma var canim yani beyazlik degilde o kisimda kabarma var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?