MART ayında BEBİŞ için çalışmaya başlayanların yeri :)

Vallahi yüzde 99 diyebilirim ki olmali keciboynuzu burada

onu nasil verecem esim???

BEYAZIMMM SENIN Linkin altinada eklenmiss hamislikkk takvimiiiiiii
isaret mi ki buuuu :))))))))))))))))

canımm çok sevindim... tebrik ederimm... hayırlı olsun inşallah...

Ay kiz Insallah

Hamile arkadaşlarımı KUTLUYORUM ALLAH sağlıklı ve kolay bir şekilde Kuçagınıza almayı nasip etsin
Hatunlarr

Bende Aşılamamı yaptırdım bugün ve yatıyorum sıkıntıdan paylıyacağim birtaraflarım uyuştş yata yata...
Banada dua edin arkadaşlar unutmayın benide ne olur 14 gün sonra benimkide belli olacak ALLAHIN izni ile

canım inşallah pozitifi görürsün... Rabbim kimsenin kucağını boş bırakmaz inşallah... 14 gün sonra müjdeni bekliyoruz...

AlxFa canim ben dün yaptim idrarla bu 4 gün önce yapilanlar oluyor ya...

ama olsa bile pazartesi aksami ovu testi pozitif gördüm,henüz bu kadar cabuk göstermez ki??

ama sanki adet olacam gibi...

fakat dahada varrrrrrrrrrrrrrrr

ayy delircem

canım inşallah pozitifi görürsün... Rabbim kimsenin kucağını boş bırakmaz inşallah... 14 gün sonra müjdeni bekliyoruz...

ağzinizdan BAL damlıyo Kızlar BALL...
İnş. enkısa zamanda isteyen herkesin Göbüşü dolsun...

Gecen seferki tutmadı buda öyle olmaz inş. dr. bu sefer biraz daha ümitliyim dedi.....
haaa bide rahım iç tabakası cok güzel gelişmiş bu ay dedi o ne demek....:44:

kızlar bi şey sorucam... :26:

benim bat 22 mart... dünden beri kasıklarım ağrıyor ve göğüslerim sızlıyor ara ara... inşallah regl olmam... 5 gün kaldı... :44: bu ay kendimi daha farklı hissediyorum... regl belirtilerim farklı... :18: incir kürüde kullanıyorum.. yarın 1. 21 günüm bitiyor... 7 gün ara vericem... inşallah 2. ye başlamam... çekilmiyo artık

mesela regl olacağım zaman göğüslerim ağrırdı dokunamazdım.. bu sefer uçları acıyor ve de sızlıyor... belim ve sırtımda ağrıyor... acaba üşüttüm mü? fazla kendimi de kaptırmamak istemiyorum off offf..............

inşallah hepimizde bebeklerimizi bu yıl bitmeden kucağımıza alırız... hayırlısıyla ve sağlıkla....

Son düzenleme:

Canim altinda yaziyort ya:

hamilelik takvimini imza alaniniza ekleyin.

oraya girip cocugun ihtimale göre dogacagi tarihi verecegin alan var...

tahmini dogumu hesplaman icinde link var.

Ay canim bilmiyorum yaaaa

adet dedigim gibi gecikebilirde cünkü gec yimirtladim diye

ama bu adet belirtileri ne???

çok çoook teşekkür ederim kızlar...darısı inşallah hepinize...patır patır dökülün arkamdan...

amin canım ve hayırlısı olsun bak bize negüzel umut oldun ümitsizliğe kapılmadın ve maşşallah rabbim kucağına almayıda nasip etsin

of dinlemicem kendimi diyorum ama bu ayda hiç belirti yok önümüzde 1hafta var zaman geçmiyo haftaya da bizim telaşlar sarar gerçi ben busefer doktora erken gitmicem yaşadıklarımdan dolayı ama olsun göbüşler dolsun da

ay hepimizin kullandığı simge ve
bunlar olsun inşallah
yumurtlayanlarda tutun kocişleri tatil günlerini boş geçirmeyin rahat rahat

Kizlar

Bisey soracam,ya benim gögüs uclarimin etraftaki koyu yerlere giden gkisminda sanki böyle tane tane yuvarlmalar var,

yani gögsün ucuyla iste tam gögüsteki yuvarlak kahverenginin birlestigi kismi belirginsiz kilacak sekilde o kabarma yüzünden:26::26::26:

Canim,

lütfen ümitsizlenme

Allah büyüktür,belki yavrun suan seninle

Annesi üzme yegenimi haaaaa

göğüsün kahverengi kısmındaki beyazlıklar hamilelik belirtisi diye duymuştum fakat yine de bilemiyorum canım... :26:

Canim,

lütfen ümitsizlenme

Allah büyüktür,belki yavrun suan seninle

Annesi üzme yegenimi haaaaa

ağlattın beni

ya inşallah bebeklerimiz bizimledir... off yaa içim daralıyor....

Rabbim en iyisini sen bilirsin... ne olur kabul ettiğin kullarının dualarının arasına bizimkini de kat ve dularımızı kabul eyle... hayırlısıyla yavrularımızı bu ay ver Ya Rabbim....

AYNIYMIS CNM GUNUMUZ BENDE BEKLIYORUM ya heveslendırmek ıstemem senı ama gogus uclarındakı hıssettıklerın hamıle kalıncada oluyormus canım tabı belırtılere cok takılmamak gerek herkeste farklı oluyormus bu ay benımde goguslerımde acı yok ancak belım ve sırtım agrıdan kopuyor bırde calısıyorum sanırım onunda etkısı var ınsallah kırmızıları gormessın cnm bırlıkte guzel haberler verırız burda

Canim olacak olacak,

Allah bizi duyuyor

ya sanki kabarma var canim yani beyazlik degilde o kisimda kabarma var

çok ama ççoookkkk ağlayasım var yaaa.........................

offf kızlar yaa............ sebepsiz moralim çok bozuk...........

inşallah belirtilerimiz bizi yanıltmaz... çok takılmamak lazım fakat elimizde değil...

Canim olacak olacak,

Allah bizi duyuyor

ya sanki kabarma var canim yani beyazlik degilde o kisimda kabarma var

canım senin şu imzanı gördükçe o kadar imreniyorum ki... bence sen bunu sebepsiz yapmadın... hissetmekle alakalı bişey bu... inşallah imzanı kaldırmak zorunda kalmazsın... bende istiyorum o imzadan...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…