çok ama ççoookkkk ağlayasım var yaaa.........................
offf kızlar yaa............ sebepsiz moralim çok bozuk...........
inşallah belirtilerimiz bizi yanıltmaz... çok takılmamak lazım fakat elimizde değil...[/QUO
aynı benımde cnm bı sebep olsada aglasam adet oncesıde hep bole olurum bugunde dukkana hep bebeklı musterıler geldı hatta bı kadının 9 sene ustune olmus daha cok morelım bozuldu cok dua ettım bguun bebeklerı gordukce allah bızede yasatsın ınsallah bu guzel duygularrı
canım senin şu imzanı gördükçe o kadar imreniyorum ki... bence sen bunu sebepsiz yapmadın... hissetmekle alakalı bişey bu... inşallah imzanı kaldırmak zorunda kalmazsın... bende istiyorum o imzadan...
bilmem ki be canim,
sali gününden beri falan icimden bisey dedi yap öylesine o takvimi hevesten
ay kiz bu ses bana demistide ovu testi yap veeeeeeeeeeeeeeee
pozitif cikti
Canim benim yap ya cok istiyorsan,ne yapalim hayirlisi ola
inan ki sana suan teselli verirken gel birde bana bak
5 güncük daha sabredeyim inşallah 9 ay kalıcı olacak şekilde yaparım...tabii sende kaldırma 9 ay boyunca...
aynı benımde cnm bı sebep olsada aglasam adet oncesıde hep bole olurum bugunde dukkana hep bebeklı musterıler geldı hatta bı kadının 9 sene ustune olmus daha cok morelım bozuldu cok dua ettım bguun bebeklerı gordukce allah bızede yasatsın ınsallah bu guzel duygularrı
ya kirmizilar gelirse
ayyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy
kafayi yedim ben yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
iyi akşamlar kızlar nasılsınız
bu topiği ilk defa ziyaret ediyorum ziyaret etme sebebimde :))) maalum gecikme:))
kızlar evleneli 9 ay oldu hap kullanıyordum fakat hapım zararı vücuduma cok oldu( 3-4 ay önce bırakmıştım
26 günde bir adet olurdum hemde günü gününe sabah yataktan kalkar kalkmaz.15 inde olmam gerekirken hala olmadım bakalım yarında olmazsam randevumu adım hastaneye gdyrum pazartesi
iyi akşamlar kızlar nasılsınız
bu topiği ilk defa ziyaret ediyorum ziyaret etme sebebimde :))) maalum gecikme:))
kızlar evleneli 9 ay oldu hap kullanıyordum fakat hapım zararı vücuduma cok oldu( 3-4 ay önce bırakmıştım
26 günde bir adet olurdum hemde günü gününe sabah yataktan kalkar kalkmaz.15 inde olmam gerekirken hala olmadım bakalım yarında olmazsam randevumu adım hastaneye gdyrum pazartesi
bugün misafirlikteydim... 7-8 bayandık... 3 tane hamile vardı... konuşuyorlar aralarında... kimisi 1.ye kimiside 3.ye...
-bu sene herkes hamile...
-onu canım istiyo bunu canım istiyo...
-benimki kız seninki ne?
-Allah isteyen herkese versin...
kahkahalar havalarda uçuşuyo... gerçektende çevremde o kadar çok hamile var ki bu sene... inşallah en kısa zamanda bize de nasib olur...
Oyy canim yaaa kiyamam,
bitanem seninde olacak!
tamam suan sen onlarini o muhabetini pek anlamiyorsun bilmiyorsun nasil bisey,bende bilemem,
ama yakinda bizlerde bilecegiz o duyguyu
üzmemeye calis kendini bitanem...
bak üzgün olursak vücut negatif ve stresli bir sekilde olacagi varsa bile olmaz.....
evet cok,suan ben kendim aglayabilirim ama dayanacaz
ya birde ben diyorum ya hani gec yumurtladim vs vs ama cok varmis o sekildede hamile kalan
yani kafama takmama gerek yok
umarim gerek yoktur.
bugün misafirlikteydim... 7-8 bayandık... 3 tane hamile vardı... konuşuyorlar aralarında... kimisi 1.ye kimiside 3.ye...
-bu sene herkes hamile...
-onu canım istiyo bunu canım istiyo...
-benimki kız seninki ne?
-Allah isteyen herkese versin...
kahkahalar havalarda uçuşuyo... gerçektende çevremde o kadar çok hamile var ki bu sene... inşallah en kısa zamanda bize de nasib olur...
selam 2 yıldır evliyim . pko var...ilk aşılamamızı 1 martta olduk su an beklemediyim.kızlar bendeki belirtileri yazayım .aşılamadan sonra ki gun göğüs uclarım fena acıdı şu an ise geçti. kasıklarım ilk gunden daha az olmak kaydıyla yıne ara ara sancılı...belim ağrıooo.... crinino jel kullanıyorum bu akşam sonuncuyu kullanıcam...yarın sabah dr gidiyorum aa birde son 4-5 gündür sık sık wc ye gidiyorum ... dün ve bugun de hafif yanmam var ... son bir haftadır sabahları bulantım var..yarın için dualarınızı eksik etmeyin bebek sahibi olmayı çok istiyorum RABBİM HERKESİN GÖNLÜNE GÖRE VERSİN SAĞLIK VE HAYIRLISII İLE KUCAĞIMIZA ALMAYI NASİP ETSİN MUBAREK CUMA GÜNÜ .....CUMANIZ HAYIRLI OLSUN
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?