MART ayında BEBİŞ için çalışmaya başlayanların yeri :)

canım senin şu imzanı gördükçe o kadar imreniyorum ki... bence sen bunu sebepsiz yapmadın... hissetmekle alakalı bişey bu... inşallah imzanı kaldırmak zorunda kalmazsın... bende istiyorum o imzadan...

bilmem ki be canim,

sali gününden beri falan icimden bisey dedi yap öylesine o takvimi hevesten

ay kiz bu ses bana demistide ovu testi yap veeeeeeeeeeeeeeee

pozitif cikti

Canim benim yap ya cok istiyorsan,ne yapalim hayirlisi ola

inan ki sana suan teselli verirken gel birde bana bak

aynı benımde cnm bı sebep olsada aglasam adet oncesıde hep bole olurum bugunde dukkana hep bebeklı musterıler geldı hatta bı kadının 9 sene ustune olmus daha cok morelım bozuldu cok dua ettım bguun bebeklerı gordukce allah bızede yasatsın ınsallah bu guzel duygularrı[/QUOTE]

ben kızımda hiç bir belirti yaşamamıştım daha istediğimiz ilk günde olduğu için kıymetini bilememişiz... ne yumurtlama günü ne ovulasyon hiç bişe bilmezdim...

amaaa ta kii 2. çocuğu isteyene kadar.... 11 ay oldu henüz hamile kalamadım... Rabbim en iyisini bilir... her zaman hayırlısını istedim Rabbim den.. ama işte sabrını da versin...

5 güncük daha sabredeyim inşallah 9 ay kalıcı olacak şekilde yaparım... tabii sende kaldırma 9 ay boyunca...

5 güncük daha sabredeyim inşallah 9 ay kalıcı olacak şekilde yaparım... tabii sende kaldırma 9 ay boyunca...

ya kirmizilar gelirse

ayyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy

kafayi yedim ben yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

ben kızımda hiç bir belirti yaşamamıştım daha istediğimiz ilk günde olduğu için kıymetini bilememişiz... ne yumurtlama günü ne ovulasyon hiç bişe bilmezdim...

amaaa ta kii 2. çocuğu isteyene kadar.... 11 ay oldu henüz hamile kalamadım... Rabbim en iyisini bilir... her zaman hayırlısını istedim Rabbim den.. ama işte sabrını da versin... [/QUOTE]

hayırlısı olsun hakkımızda ben daha hıc hamıle kalamadım 12 aydır korunmuyoruz bıde ancak esım varıkosel amelıyatı oldu 17 kasımda degerlerı daha bu ay cok yukseldı doktorlar hala 6 ay gecmesı gerkeıyor ama olmaz dıyede bırsey yok dıyo heray bu stresı yasamaktan yoruldum artık 18 aylık evlıyım daha cokda olmadı aslında ama sorunlar yordu cnm ınsallah en kısa zamanda hayırlısıyla alırız kucaklarımıza

üzülmemeye çalışalım canım... olacak ama ne zaman?

iyi akşamlar kızlar nasılsınız
bu topiği ilk defa ziyaret ediyorum ziyaret etme sebebimde :))) maalum gecikme:))
kızlar evleneli 9 ay oldu hap kullanıyordum fakat hapım zararı vücuduma cok oldu( 3-4 ay önce bırakmıştım
26 günde bir adet olurdum hemde günü gününe sabah yataktan kalkar kalkmaz.15 inde olmam gerekirken hala olmadım bakalım yarında olmazsam randevumu adım hastaneye gdyrum pazartesi

[/QUOTE]hayırlısı olsun hakkımızda ben daha hıc hamıle kalamadım 12 aydır korunmuyoruz bıde ancak esım varıkosel amelıyatı oldu 17 kasımda degerlerı daha bu ay cok yukseldı doktorlar hala 6 ay gecmesı gerkeıyor ama olmaz dıyede bırsey yok dıyo heray bu stresı yasamaktan yoruldum artık 18 aylık evlıyım daha cokda olmadı aslında ama sorunlar yordu cnm ınsallah en kısa zamanda hayırlısıyla alırız kucaklarımıza[/QUOTE]

inşallah canım... ameliyattan hemen sonra hamile kalanları çok okudum burada... hepimizin hamile haberleri yazacak burada ama işte sabredemiyoruz...

Sen hamilesin!!!

bilmem öyle düsünüyom

amaaa ta kii 2. çocuğu isteyene kadar.... 11 ay oldu henüz hamile kalamadım... Rabbim en iyisini bilir... her zaman hayırlısını istedim Rabbim den.. ama işte sabrını da versin... [/QUOTE]

hayırlısı olsun hakkımızda ben daha hıc hamıle kalamadım 12 aydır korunmuyoruz bıde ancak esım varıkosel amelıyatı oldu 17 kasımda degerlerı daha bu ay cok yukseldı doktorlar hala 6 ay gecmesı gerkeıyor ama olmaz dıyede bırsey yok dıyo heray bu stresı yasamaktan yoruldum artık 18 aylık evlıyım daha cokda olmadı aslında ama sorunlar yordu cnm ınsallah en kısa zamanda hayırlısıyla alırız kucaklarımıza

canım 2 gün geçmiş inşallah müjdeli haberlerini bekliyoruz...

hayırlısı olsun hakkımızda ben daha hıc hamıle kalamadım 12 aydır korunmuyoruz bıde ancak esım varıkosel amelıyatı oldu 17 kasımda degerlerı daha bu ay cok yukseldı doktorlar hala 6 ay gecmesı gerkeıyor ama olmaz dıyede bırsey yok dıyo heray bu stresı yasamaktan yoruldum artık 18 aylık evlıyım daha cokda olmadı aslında ama sorunlar yordu cnm ınsallah en kısa zamanda hayırlısıyla alırız kucaklarımıza[/QUOTE]

inşallah canım... ameliyattan hemen sonra hamile kalanları çok okudum burada... hepimizin hamile haberleri yazacak burada ama işte sabredemiyoruz...[/QUOTE]

ınsallah cnm bakalım beklıyoruz mecburen keske zmaan akıp gecsede bıran once netlesse dyoruzz sabretmeyıde ogrenıyoruz bu sekılde

insallah kızlar ertesi gün olmayınca ilk idrarla test yaptım cok cok silik cıktı zor gördüm hastanede idrara baktılar cıkmadıı ögleden sonraaa
bhcg bakmıyrlar kck bir yer

bugün misafirlikteydim... 7-8 bayandık... 3 tane hamile vardı... konuşuyorlar aralarında... kimisi 1.ye kimiside 3.ye...

-bu sene herkes hamile...
-onu canım istiyo bunu canım istiyo...
-benimki kız seninki ne?
-Allah isteyen herkese versin...

kahkahalar havalarda uçuşuyo... gerçektende çevremde o kadar çok hamile var ki bu sene... inşallah en kısa zamanda bize de nasib olur...

Oyy canim yaaa kiyamam,

bitanem seninde olacak!

tamam suan sen onlarini o muhabetini pek anlamiyorsun bilmiyorsun nasil bisey,bende bilemem,

ama yakinda bizlerde bilecegiz o duyguyu

üzmemeye calis kendini bitanem...

bak üzgün olursak vücut negatif ve stresli bir sekilde olacagi varsa bile olmaz.....

evet cok,suan ben kendim aglayabilirim ama dayanacaz

ya birde ben diyorum ya hani gec yumurtladim vs vs ama cok varmis o sekildede hamile kalan

yani kafama takmama gerek yok

umarim gerek yoktur.

doğru diyosun canım... Allah razı olsun... ama işte ne bileyim çok mutlulardı... imrendim...

ahhahh cnm benımde kahvaltı salonum avr bugun gelenlerın cogu bebeklıydı gordukce dua ettım allah hepımıze versın dıye kımı emzırıyo kımı oyalıyo gorudkce morelım cok bozuldu allah en kısa zamanda bızede versın ınsallahhh

çok üzgünüm kızlar bugün dr gittim sonuç negatif 1 aşılamam ... üstelik iki de kistim olmuş..... offf...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…