MART ayında BEBİŞ için çalışmaya başlayanların yeri :)

çok üzgünüm kızlar bugün dr gittim sonuç negatif 1 aşılamam ... üstelik iki de kistim olmuş..... offf...

hayırlısı olsun canım benım uzme kendını cogu ksııde asılaama sonrası kıst olabılıyor o geecr onu takma kafana bır ılacla hayırlısı boyleymıs demekkı uzme kendını lütfennnn

inşallah canım... hangi şehirdesin?

çok üzgünüm kızlar bugün dr gittim sonuç negatif 1 aşılamam ... üstelik iki de kistim olmuş..... offf...

ne desem bilemiyorum ama bildiğim tek şey daha yolun çok başındayız... üzülmemeye çalış... belki demek çok kolay fakat biz sağlıklı olalım ki bebişlerimiz rahatça gelebilsinler... kistler için soğan kürü yapıyorlar ama bi araştır istersen...

Kizlar ben cikiyorum esim gelecek.

sizlere iyi aksamlar ve bol sabir diliyorum.

umut asla ama asla ölmez bunu asla unutmayalim

umudumuz kalsin dostumuz yavrumuz gelene kadar bize ondan en degerli armagan,

annecigini üzgün görmek ister mi yavrularimiz?

hayir,cünkü bize ihtiyaci var ve biz güclü olmaliyiz ki yavrumuzu kollayip koruyalim Allahin izniyle onun gücüyle.

öpüyorum hepinizi güzel anneler

görüşürüz canım.... müjdeni en kısa zamanda bekliyorum...

aynen canım iyi ki varsınız.... iyi ki böyle bi imkanımız var... yoksa kime ne kadar anlatabilirsin ya da bu kadar şeyi nereden öğrenebilirsin...

16 ve 17. günde çift çizgiyi yakaladım çok şükür bakalım netice ne olacak:)

kızlarrrrr; dun hastlaık gunumdu burdakı hesaba (ovulasyon)gore yok sa gecen ay 12 sınde oldumm 33 gunde bır oluyorum da bugunde hastalamadım sızde ne yapmalıyımmmm bu ayda ılk defa dunlı programa uyduk hayırlısıda bır akıl verın canımmmmmm

kan testi yaptır bence... en kesin sonuç o... inşallah hayırlı haberlerini duyarız buradan...

kanda baktır mutlaka canım kesın sonuc cıkar aklında karısmamıs olur hayırlısı olsun hakkında

slm kızlar...
3 yaşa yakın bır oglum var..yawas yawas ikinci meleğimizi düsünmeye başladık...yarı korunaklı durumdayız
eşimin biraz ikinci konusunda endişeleri var..oğluştan çok çektikte uykusuzlukta ozellıkle tabı herseyımızı etkıledi..bi kesin ikna edebılsem ....bense yenıden o duyguyu yasamak istiyorum..hamilelik muhteşem bişi..kaç kere yaşanabılırkı ....
Rabbim kimsenın kucağını boş bırakmasın herkeze gonlune gore versin...
oğluma hamılelılığım ve hemen hemen 1 yaşına kadar olan donemım neredeyse KK da geçti..herşeyı sorup rahatlıkla bılgı alışverişi yapabilioruz burda..en kısa zamanda hamiş kalıp aranıza katılmak için sabırsızlanıorum....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…