çok üzgünüm kızlar bugün dr gittim sonuç negatif 1 aşılamam ... üstelik iki de kistim olmuş..... offf...
ahhahh cnm benımde kahvaltı salonum avr bugun gelenlerın cogu bebeklıydı gordukce dua ettım allah hepımıze versın dıye kımı emzırıyo kımı oyalıyo gorudkce morelım cok bozuldu allah en kısa zamanda bızede versın ınsallahhh
çok üzgünüm kızlar bugün dr gittim sonuç negatif 1 aşılamam ... üstelik iki de kistim olmuş..... offf...
yap yap yap yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaappppppppppppppppppppp
Kizlar ben cikiyorum esim gelecek.
sizlere iyi aksamlar ve bol sabir diliyorum.
umut asla ama asla ölmez bunu asla unutmayalim
umudumuz kalsin dostumuz yavrumuz gelene kadar bize ondan en degerli armagan,
annecigini üzgün görmek ister mi yavrularimiz?
hayir,cünkü bize ihtiyaci var ve biz güclü olmaliyiz ki yavrumuzu kollayip koruyalim Allahin izniyle onun gücüyle.
öpüyorum hepinizi güzel anneler
görüşürüz canım....müjdeni en kısa zamanda bekliyorum...
sivastayım canım...
yumurtlama gününü yakalayıp değerlendiriktn sonra ihtimal yüzde kaçtır acaba
uzakmısısz ama olsun burda herkes yakın bırbırnee :))))ben bugun yazdım ızmırden varmı bırılerı dıye ama ses cıkmadııı boyle duygularımızı yasadıklarımızı paylasmak cok guzell oluyor ıyıkı varsınızzzzzz :)
kızlar ben mesaj yazdığım konulara yanıtları nasıl takip edeceğimi bilemiyorum.yardımınıza ihtiyacım var
ovulasyon testine yinede pek güvenme canımcım.sen 2 günde bir çalışmalara devammm. kimisi adet biter bitmez yumurtlarmış.bu zamanda gebe kalanlara erken döllenme deniyor.
kimisi adete 2 gün kala yumurtlarmış bunada geç döllenme diyor. ve çevremde bi hayli çok böyle durum.düzenli adet görenlerde bile olabiliyormuş bu durum ... mutlaka 14. gün flan değil yani. kişiden kişiye değişiyor.. hadi hayırlısı
kızlarrrrr; dun hastlaık gunumdu burdakı hesaba (ovulasyon)gore yok sa gecen ay 12 sınde oldumm 33 gunde bır oluyorum da bugunde hastalamadım sızde ne yapmalıyımmmm bu ayda ılk defa dunlı programa uyduk hayırlısıda bır akıl verın canımmmmmm
kızlarrrrr; dun hastlaık gunumdu burdakı hesaba (ovulasyon)gore yok sa gecen ay 12 sınde oldumm 33 gunde bır oluyorum da bugunde hastalamadım sızde ne yapmalıyımmmm bu ayda ılk defa dunlı programa uyduk hayırlısıda bır akıl verın canımmmmmm
kanda baktır mutlaka canım kesın sonuc cıkar aklında karısmamıs olur hayırlısı olsun hakkında
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?