MART ayında BEBİŞ için çalışmaya başlayanların yeri :)

hemde ne sürpriz.....

tebrik ederiiimm...çok sevindiiiimm...bu haberleri alınca umutlu ve mutlu oluyoruuzzz....

inşallah bebeğine sağlıkla kavuşursuunnn..

insallah kızlar ertesi gün olmayınca ilk idrarla test yaptım cok cok silik cıktı zor gördüm hastanede idrara baktılar cıkmadıı ögleden sonraaa
bhcg bakmıyrlar kck bir yer

inşallah hayırlı haberi alırsın canım sende....

çok üzgünüm kızlar bugün dr gittim sonuç negatif 1 aşılamam ... üstelik iki de kistim olmuş..... offf...

ilk aşılamada ihtimal çok düşükmüş canım... üzülmemek elde değil ama önümüzde ki aylara olacak inş... :13:

Allah en yakın zamanda gönlüne göre versin arkadaşım..hoşgeldin aramıza...

canım göğüs, bel ve sırt ağrısı bende de aşırı derecede var. bat tarihlerimizde yakın benimde 22-23 mart arası olacak. inşallah hamişizdir

çok çoook teşekkür ederim kızlar...darısı inşallah hepinize...patır patır dökülün arkamdan...

canım benim, hamile olmana inan çok sevindim. Burdaki herkesin sevinci benimde sevincim oluyor.

canım benim doktora gitmek için erken, 1 sene denemen lazım sonrasında olmazsa doktora gidersin... her 2 taraf sağlıklı olsa bile sperm tüplere gitse bile döllenme olmayabiliyor, illa ki bir sorun var diye bir kaide yok, sadece Allahü Teala tarafından nasip olan zamanı bekliyorsun....

PISICANLARRRRRRRRRRRRR

NASILSINIZZZZZ benn geldimmmmmmmm
ayy size alismisim bennnn misafir arasii bile girip bakmaya calisiyorummmm

iyki varsinizzzzzzzzzzzzzzzzzzz opuyorumm herkesiiiiiiiiii

kalplerimizinnn istedigiii ve bizim icin hayirli olannnnnnnnnnnn tummmmmmmmmmm dileklerimizi versin yuce rabbimm insallahhhhhh

bugun haifi yagmurlu ama aksamuzeri cok guzel bi hava vardi nehir kenarinda yuruyus yaptimmmm yururken dua okurum surekliiiiiiiiii
sonunda dileklerimi sunarken rabbime hepiniz icinde cokk icten dua ettimmmmm
bebekle bizleri sinama terbiye etmeeeee evlat hasreti evlat acisi yasatma bizlere dieeeeeeeee

umutlarimizzin gerceklestigi bir martttttt olsun insallahh

canımm çok sevindim... tebrik ederimm... hayırlı olsun inşallah...

canım benim çooook sağol..darısı sana olsun inşallah

bak sana geçen günde söylemiştin..sen bu gayet istek ve çalışma içinde en şanslımızsın demedi deme/B]

canım göğüs acın ağrın hala devam ediyor mu yoksa adet dönemine 1-2 gün kala geçti mi?

hayırlısı olsun canım...

KIZLAR ADET OLUP DA YENİ DÖNEMDE BİZİMLE BU TOPICTE DEVAM ETMEK İSTEYENLER YENİ BATLARI YAZSIN LİSTEYİ GÜNCELLEYİM...

canım göğüs acın ağrın hala devam ediyor mu yoksa adet dönemine 1-2 gün kala geçti mi?

tatlım yok geçmedi göğüslerim gayet dolgun ve ağrıyorlar ama uçlarındaki acıma ve hassasiyet yok sadece çok nadir kaşınıyor o kadar...

belim ağrıyor alpella ara ara sağ kasığımda tık tık oluyor sanki

benim de aynı canım belim ve bacaklarım ağrıyor benim de sol tarafımda ağrı oluyor genelde... bakalım hayırlısı sen testi ne zaman tekrarlayacaksın tatlım??

Herkese merhaba,
Ben bugün hiç yazamadım size,misafirim vardı.Ama arada girip okudum.
Bu arada yeni hamiş haberleri var, ayyyyyyyyy ne güzelllllllllllll gözünüz aydıııııııııııın tebriklerrrrrrrrrrrrrr

Benim bata 4 gün kaldı,çok heyecanlıyım... ufak tefek belirtiler var gibi, ama bu sefer kendimi kaptırmak istemiyorum.Günü gelmeden test yaptırmam diyorum ama inşallah sabredebilirim.

ne yoğun bir cumartesiydi, yarın dolu dolu misafirim var ve bugün hazırlıklar bayağı zamanımı aldı, uyumadan önce çaktırmadan uğradım size, iyi geceler öpücüğü verip kaçıyorum mujkssss :)

benim de aynı canım belim ve bacaklarım ağrıyor benim de sol tarafımda ağrı oluyor genelde... bakalım hayırlısı sen testi ne zaman tekrarlayacaksın tatlım??

bilmiyorum canım belki tekrarlarım belki tekrarlamam...2 pozitif idrar ve 1 kan tahlili kesin olunca herhangi bir problem olmazsa allahın izniyle belki de tekrarlamam..5.5.hafta olduğunda doktora giderim..ama bu hafta sağlık ocağına giderim herhalde...

bende kaçıyorum kızlar...herkese iyi uykular tatlı rüyalar...yarın güzel haberlerle buluşuruz inşallah..allah herkesin gönlüne göre versin...

bir ek bilgi; yerleşme kanaması kimi gebeler yaşarken kimileri yaşamıyor, yerleşme kanamasının gelme sebebi, dollenmis yumurta rahme yerlesirken bazen kilcal damarlara denk geliyor ve kanama oluyor, yani eger yerlesme esnasinda kilcal damarlara denk gelmezse yerleşme kanaması yaşamazsınız.

kanunist yaş kaç ben 27 yaşındayım geç mi kaldım diye düşünüyorum
:44:

ben 29 yaşındayım sorma bu yaş olayı benimde kafamı karıştırıyor, ama hayırlısı neyse o oldun diyelim. Allah kalbimize göre versin inşallahh..

Son düzenleme:

canım biliyorsun ki değerlerin artışı da önemli Allah korusun dış gebelik kimyasal vs için o yüzden bence 1 hafta sonra tekrarla derim... sağlık ocağında kadın doğum dr ve ultrason yok sadece beta hcg bakıyor bi de gebelikle ilgili bilgiler veriyor fln... bi aksilik olmazsa ben dr.a 30 martta gidicem 5+4te.. hayırlısı olsun canım iyi geceler...

Alpella cim yeni bat 14 Nisan ekledigin icin tsk ederim :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…