- 16 Aralık 2011
- 1.299
- 1
- 66
hemde ne sürpriz.....
Bende Aşılamamı yaptırdım bugün ve yatıyorum sıkıntıdan paylıyacağim birtaraflarım uyuştş yata yata...
Banada dua edin arkadaşlar unutmayın benide ne olur 14 gün sonra benimkide belli olacak ALLAHIN izni ile
insallah kızlar ertesi gün olmayınca ilk idrarla test yaptım cok cok silik cıktı zor gördüm hastanede idrara baktılar cıkmadıı ögleden sonraaa
bhcg bakmıyrlar kck bir yer
çok üzgünüm kızlar bugün dr gittim sonuç negatif 1 aşılamam ... üstelik iki de kistim olmuş..... offf...
slm kızlar...
3 yaşa yakın bır oglum var..yawas yawas ikinci meleğimizi düsünmeye başladık...yarı korunaklı durumdayız
eşimin biraz ikinci konusunda endişeleri var..oğluştan çok çektikte uykusuzlukta ozellıkle tabı herseyımızı etkıledi..bi kesin ikna edebılsem ....bense yenıden o duyguyu yasamak istiyorum..hamilelik muhteşem bişi..kaç kere yaşanabılırkı ....
Rabbim kimsenın kucağını boş bırakmasın herkeze gonlune gore versin...
oğluma hamılelılığım ve hemen hemen 1 yaşına kadar olan donemım neredeyse KK da geçti..herşeyı sorup rahatlıkla bılgı alışverişi yapabilioruz burda..en kısa zamanda hamiş kalıp aranıza katılmak için sabırsızlanıorum....
kızlar bi şey sorucam... :26:
benim bat 22 mart... dünden beri kasıklarım ağrıyor ve göğüslerim sızlıyor ara ara... inşallah regl olmam... 5 gün kaldı... :44: bu ay kendimi daha farklı hissediyorum... regl belirtilerim farklı... :18: incir kürüde kullanıyorum.. yarın 1. 21 günüm bitiyor... 7 gün ara vericem... inşallah 2. ye başlamam... çekilmiyo artık
mesela regl olacağım zaman göğüslerim ağrırdı dokunamazdım.. bu sefer uçları acıyor ve de sızlıyor... belim ve sırtımda ağrıyor... acaba üşüttüm mü? fazla kendimi de kaptırmamak istemiyorum off offf..............
inşallah hepimizde bebeklerimizi bu yıl bitmeden kucağımıza alırız... hayırlısıyla ve sağlıkla....
çok çoook teşekkür ederim kızlar...darısı inşallah hepinize...patır patır dökülün arkamdan...
şubat 24 de adet olduğumda eşim doktora gidelim ikimizde muayene olalım demişti.
bende erken demiştim. mart ayındada hamile kalmazsam 5 aydır çalışmış olacağız. sizce erkenmi doktora gitmek için. birkaç ay dahamı geçmeli?????
canımm çok sevindim...tebrik ederimm... hayırlı olsun inşallah...
PISICANLARRRRRRRRRRRRR
NASILSINIZZZZZ benn geldimmmmmmmm
ayy size alismisim bennnn misafir arasii bile girip bakmaya calisiyorummmm
iyki varsinizzzzzzzzzzzzzzzzzzz opuyorumm herkesiiiiiiiiii
kalplerimizinnn istedigiii ve bizim icin hayirli olannnnnnnnnnnn tummmmmmmmmmm dileklerimizi versin yuce rabbimm insallahhhhhh
bugun haifi yagmurlu ama aksamuzeri cok guzel bi hava vardi nehir kenarinda yuruyus yaptimmmm yururken dua okurum surekliiiiiiiiii
sonunda dileklerimi sunarken rabbime hepiniz icinde cokk icten dua ettimmmmm
bebekle bizleri sinama terbiye etmeeeee evlat hasreti evlat acisi yasatma bizlere dieeeeeeeee
umutlarimizzin gerceklestigi bir martttttt olsun insallahh
kızlar size bi bilgi veriyim döllenme olurken göğüslerin ucu acıyor hatırlarsanız benim öyle olmuştu yazmıştım hattaa burda 3-4 gün boyunca uçları acıyor ve cilt hassasiyeti oluyor döllenmeden sonra ise göğüs ucu acısı geçiyor ama göğüsler dolgunlaşıp ağrımaya başlıyor.. bir de döllenme sırasında (3-4 gün) sebepsiz baş ağrısı oluyor.. 2 gebeliğimde de bunlar oldu
Kızlarr ben bugun kan testi yaptirdim ve sonuc negatif malesef zaten kani verdikten 1 saat sonra kırmızi kart yedim :)
Saglık olsun, önümüzdeki ay calismaya tam gaz devam
Yeni anne adaylarimiz varmis hayırlı olsun darisi bizlerin basina olsun hepinizi optum iyi geceler
canım göğüs acın ağrın hala devam ediyor mu yoksa adet dönemine 1-2 gün kala geçti mi?
belim ağrıyor alpella ara ara sağ kasığımda tık tık oluyor sanki
benim de aynı canım belim ve bacaklarım ağrıyor benim de sol tarafımda ağrı oluyor genelde... bakalım hayırlısı sen testi ne zaman tekrarlayacaksın tatlım??
kanunist yaş kaç ben 27 yaşındayım geç mi kaldım diye düşünüyorum
:44:
bilmiyorum canım belki tekrarlarım belki tekrarlamam...2 pozitif idrar ve 1 kan tahlili kesin olunca herhangi bir problem olmazsa allahın izniyle belki de tekrarlamam..5.5.hafta olduğunda doktora giderim..ama bu hafta sağlık ocağına giderim herhalde...
hayırlısı olsun canım...
KIZLAR ADET OLUP DA YENİ DÖNEMDE BİZİMLE BU TOPICTE DEVAM ETMEK İSTEYENLER YENİ BATLARI YAZSIN LİSTEYİ GÜNCELLEYİM...
tatlım yok geçmedi göğüslerim gayet dolgun ve ağrıyorlar ama uçlarındaki acıma ve hassasiyet yok sadece çok nadir kaşınıyor o kadar...
Alpella cim yeni bat 14 Nisan ekledigin icin tsk ederim :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?