MART ayında BEBİŞ için çalışmaya başlayanların yeri :)

iyi gecelerrrrrr cnmcmmmlarrrrrrrr

ALPICIM bu ay kasik agrin yumurtlarken cok oldu ve denemedede agrim vardi ama ertesi gunu kasik agrim gectiii bu iyimi kotumu ne diyosunnnnnn ??????????

bu arada kurlerimide bitirdimmm :)))))))))

Ayçammmmmmmmmmmmmmm inanmıyorummmmmmmmmmmmmm çok sevindimmmmmm çokkkkkkkkkkkkkkkkkk demekki adetten önce test yapmama gerekmişşşş. Çok mutlu oldum canım benim yaaaaaaaaaaaaaaa, Allah hayırlısıyla kucağuına almayı nasip etsin canımmmmmmmmmmmmmmm

güzel bir pazar sabahından günaydınnnn, nasıl güneşli nasıl güzel hava oooohhh, misafirlerim gelsinde balkon sefası yapalım misss gibi güneşte :))))
ben ilk defa bir kür yapacağım incirleri 2 gün önce aldım sanırım yarından itibaren uygulamaya başlarım tabi tadı güzelse yoksa dayanmam biraz zor gibi :)
incir kürünün herhangi bir yan etkisi, var mıdır? ya da zararı? bileyim de ona göre az tüketeceğim. 2 tane 21 deniliyor ama bence bünyeye göre süre ayarlanabilir olmalı...

Canımmmm hamile misinnnnn imza eklemişsinnnnn

Arkadaşlar merhaba bende ara ara girebiliyorum, ne zormuş bebiş beklemek ben ilk defa bu ay farklı bişey denedim kasıklarımı ve belimi çektirdim umarım işe yarar çok ağrım ve kanamam oldu ama neyapalım bebiş için akıl almaz şeyleri bile yapıyoruz...içimden geldi paylaşmak istedim...
Umarım herkesin en kısa zamanda bebişleri olur, rabbim bizede nasip eder, bizlerde ogünleri görürüz inşallah...

Günaydın canımmmm, gerçekten hava güzel bugünde Ankarada... İdilga incir kürünün midesini bulandırdığını ve kustuğunu söylüyordu sürekli canım, umarım sende böyle bi etkiyaratmaz. Soğan kürünü denedin mi? Ben onu denemeyi düşünüyorum bu ay midem alırsa. Onun dışında ne kadar tüketmen gerektiği hakkında bi bilgim yok internetten bak canım istersen

Canımmmm hamile misinnnnn imza eklemişsinnnnn

günaydin canim.

nerdeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

derecem cikiyor suan

persembe : 36,8

cuma: 36,9

bugün: 37

yani ovulasyon sali günü falan olduysam acaba ne zaman düsmeye baslar, adetten önce?

cünkü adetimde gec ovu yüzünden gecikmelidir.......................Insallah 9 ay gelmez

Selam canım inşallah yöntemin işe yarar. Ama kasık ve bel çektirmek ne demek ben anlamadım hiç :26: Acemiyimde biraz

Canım ovu tarihinin adet tarihini etkileyeceğini sanmıyorum. Derecenin çıkmasıda iyiye işaret. Hadi inşallahhhh

iyi gecelerrrrrr cnmcmmmlarrrrrrrr

ALPICIM bu ay kasik agrin yumurtlarken cok oldu ve denemedede agrim vardi ama ertesi gunu kasik agrim gectiii bu iyimi kotumu ne diyosunnnnnn ??????????

bu arada kurlerimide bitirdimmm :)))))))))

selam canım sanırım yumurtlarken ağrı oluyor mesela bi ay sağda bi ay solda ordan anlıyosun yumurtladığını fln ama dediğim gibi bu ay benim de biraz fazla oldu ben incire yordum ama hamileymişim de aynı zamanda bilmiyorum hangisinden dolayı...

selam canım inşallah yöntemin işe yarar. Ama kasık ve bel çektirmek ne demek ben anlamadım hiç :26: Acemiyimde biraz

canım merhaba bende bilmiyordum ama rizeli bir akrabamız vardı illah bir kasığına bakayım dedi, iyi bende bak dedim, senin göbeğin atıyor dedi, daha sonra gel senin belini çektirelim dedi kasığını da yukarı kaldıralım dedi, bende olmaz dedim, korktum, daha sonra denemeye karar verdim, uzandım önce göbeğime baktı daha sonra kasıklarımı ovdu falan filan bu şekilde 20 dakika sürdü ve yakı yaktı, inş .gebe kalacaksın bu şekilde dedi, kadın bunları birçok kişiye yapmış ve okişiler hep hamile kalmış bende yaptım doktorum duysa varya bana çok kızacağından eminim ama işte ümit dünyası...

Ama kasıklarımı ovduktan sonra bir ağrım başladı anlatamam bide kanamam başladı korktum, kadını aradım çok normal dedi..bir hafta sürer dedi, bilmiyorum artık doğrumu yanlışmı yaptım, allah yolumuzu açık etsin...

Gitsinnn kırmızılarrrrrrrrrrrrrrrrrr, gelsin sperm kardeşciklerrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

soğan suyu da tat mat hiç cezbetmiyor biliyo musun dur bi incirle başlayayım da yapamazsam soğan deneyeyim

Mrb kızlar nasılsınız bugün?
Ben bu gece rüyamda test yapıyordum hamileymişim ama testte bir türlü 2.çizgiyi göremeden uyandım. :95:
Bata daha 4 gün var, aslında önceden test yapmayı hiç düşünmüyordum ama rüyanın etkisinden midir bilmiyorum kalkar kalkmaz idrar testi yaptım malesef sonuç negatif.
Aslında erkendir diye çıkmayacağını biliyordum ama yine de ümitsizliğe kapıldım, çünkü az da olsa 2.çizgi çıkardı heralde bişey olsa... Bilmiyorum yaa canım sıkıldı.Bu ay ilk defa bazı şeylere dikkat etmiştim. 1haftada olsa soğan kürü yaptım falan...Ümitliydim aslında...Keşke yapmasaydım test...

Hamile olup da birkaç gün önce testte negatif çıkan var mı? Yani hala ümit var mı?

Canım çok erken yapmışsın testiii. Sakın ümitsizliğe kapılmaaa. Adetten 1 hafta sonra bile silik çıkıyor kimisinde. Daha 4 gün varmış. Alpella da 3 4 gün kala yapmıştı ve hiçbişe çıkmamıştı canım. Çok var böyle, henüz erkennn, yumurtlamadan sonra tamamen idrarda veye kanda çıkması uzun zaman alıyor canım. Şuan olumsuz düşünmen için çoook erken inan bana. Ayça kanda baktırmıştı 4 gün kala o bile negatifti düşün yani. Ama şuan hamile

Ayyyy gerçekten mii çok sağol canım yaa ama yine de temkinli olmak lazım demi herşeye hazırlamak gerek kendini.

Ayyyy gerçekten mii çok sağol canım yaa ama yine de temkinli olmak lazım demi herşeye hazırlamak gerek kendini.

Tabiiki canım, bende çok ümitlenmiştim bu ay ana olmadı işte. Bende bu aya odaklandım, arkamdan atlı koşturmuyor ya. Elbet olur birgün, nefes alıyorsak umut herzaman vardır canım. Sağlık olsun, aşk olsun yeter....

candost17 ben sağlık ocağına kan vermeye gittiğimde hemşire bana eğer beta hcg çok yüksekse anca çıkar idrarda dedi o yüzden çıkmayabilir bir de idrar testleri adet gecikmesi olmadan herhangi bir sonuç vermiyormuş benim önceki gebeliğimde adet günü silik çizgi çıkmıştı ertesi gün kanda 120 çıkmıştı... hayırlısı neg. düşünme

merhaba arkadaşlar benim bat 7 gün kaldı hiç bi belirti yok:-( dün ateşimi ölçtüm 37.3 çıktı bi arkadaş gebelik zamanı ateş değerleri yükselir diyordu .gebelik belirtileri için henüz erken mi yoksa bende hamilelik yok o yüzden mi belirti yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…