Tamam biraz daha bekle canım o zamannnsakın burayı habersiz bırakma amaaa ben çok inandım sana. İnşallah yanılmayız. İnşallah hamilesindir canım. Ya benim adetime daha 15 gün var ama ciddi ciddi midem felan bulanıyo benim anlamadımki :26: Bide göğsüm şiş inmedi böyle dolu dolu, yürürken felanda sızlıyor. Bu kadar erken belirti olmaz
günaydınnnnnlarrrr
evet gidicem. öğleden sonra sonuç çıkıcak. dua et. yanılmamışımdır inşallah
ederim tabi.
inşallahh bebeğin gelmiştir göbüşüne :)
aminnn aminnn . hepimiz isteğimize kavuşalım inşallah. ay yok ben bekleyemicem. izin alıp gidicem birazdan
herkese güzel haftalar .iyi haberler diliyorum. benim perşembe bat. ama akşam eve giderken açık eczane bulursam test alıp yarın sabah bi deneyecem... kızıma bat tan 2 gün önce test yapmıştım çıkmıştı. belki buda öyle olur.
ben hafta sonu yoktumda daha hamiş çıkmadımı martlardan...
siftah kimden olacak acaba...
Bu ay bana da uğurlu gelir inşallah. Yaklaşık bir yıldır bebek istiyoruz ama sebepsiz bir şekilde olmuyor. Geçen ay tüp bebek merkezine gittik. Rahim filmi falan çekildi.Şükür temiz çıktı bu ay kendi halimiize bıraktı doktor filmden sonra hamile kalma olasılığı artıyormuş , bende umut ediyorum bu ay bebeğim gelecek diye ama her ay yıkılmanın ne demek olduğunu anlatamam bu ay Rabbim yüzüme baksın benim ve isteyen herkesinyani demem o ki aranıza beni de alın arkadaşlar
ayy deli olcam müdürler toplantıdaaaa.izin almam lazımmmm
hoşbulduuuuk
SAT 23 ŞUBAT
Bu ay bana da uğurlu gelir inşallah. Yaklaşık bir yıldır bebek istiyoruz ama sebepsiz bir şekilde olmuyor. Geçen ay tüp bebek merkezine gittik. Rahim filmi falan çekildi.Şükür temiz çıktı bu ay kendi halimiize bıraktı doktor filmden sonra hamile kalma olasılığı artıyormuş , bende umut ediyorum bu ay bebeğim gelecek diye ama her ay yıkılmanın ne demek olduğunu anlatamam bu ay Rabbim yüzüme baksın benim ve isteyen herkesinyani demem o ki aranıza beni de alın arkadaşlar
Çalışmaları şu ara sıkı tutamadık malesefmisafirim vardı ama bugünden itibaren tam gaz çalışmalara devam ederiz ki zaten bu hafta içinde yumurtlamam gerçekleşek Allahım bu ay yüzümüze baksın gelsin bebişimiz
ayy deli olcam müdürler toplantıdaaaa.izin almam lazımmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?