MART ayında BEBİŞ için çalışmaya başlayanların yeri :)

Canım yaaa doğru söylüyorsun.
Bildiğim kadarıyla sen yeni evli sayılırsın bana göre, hem de 1.yada 2. denemendi.Keşke ben de senin gibi olsaydım. Benim evliliğimin 4. senesi,ilk 3 sene istemedik (keşke isteseydik şimdi bu kadar beklediğimiz için çok pişmanım) Yaklaşık 7-8 aydır deniyoruz olmuyor o yüzden biraz karamsarım canım...

İnşallah öyledir canım :93:

Destek olup cevap yazan herkese teşekkür ederim.İnsan böyle durumları çevresinden kimseye anlatamıyo,burda kimse birbirini tanımasa bile birşeyler yapmaya çalışıyo ayyy çok duygulandım valla :85:

soğan suyu da tat mat hiç cezbetmiyor biliyo musun dur bi incirle başlayayım da yapamazsam soğan deneyeyim

CANIMMM INCIR kurunun tadi gayet guzel problemsiz icebilirsin benim mide ulserim oldugu icin ve incirle havucu beraber yaptigim icin 18-19. gune dogru mideme dokundu gaz yapti istifra ettirdi
ama dedigim gibi benim midemden kaynakli die dusunuyorum
sonra 10 gun ara verdim 2. kure sadece incirle devam ettim oda 15 gune kadar idare etti midem sonra sadece gece yatarken ictim ve bitirdim

ama incir kurunden beri yumurtladigimi biliyorum hem agrisiyla hem gulen yuzle

hadi bakalim boll sanss

bide cnmm bu kuru sitelerde sacma sapan anlatiyolar sen en guzeli saracoglunun hamlilelik kuru de goggla ordan videosundan bak cunku sitesinde incir sayisi suresi falani filani bi tuhaf adamin agzindan dinle bence

optummmmmmm

HERKESEEEEE GUNAYDINNNNNNNNNNNNNN
GUNESLII sasirtici :)))) londra sabahindan gunaydinnnnnnnn
bu arada CANAKKALELI OLARAK 18 MARTI DA KUTLUYORUMMMMMMMMMMMMMM ilk defa 18 martta canakkalede deilim ((
burda anneler gunu bugunnnnn allah bizide anne olarak anneler gunu kutlamayi nasip eder insallahhh :)) gerci ben evin annesiyim diyerek ve calisiyorum diyerek anneler gunumu kutlatiyorum evde ama esasinida istiyorummmmmmmmmm:)))))

Doğru canım. 2 aylık evliyim henüz. Keşke hiç korunmasaydım lafını çok duydum etrafımdan. Vardır bi zamanı, o istediği zaman gelsin biz engel olmayalım dedik. Tabii bunun için gerekli koşulları sağladığımıza inanarak. Sonuçta insanlar bikaç sene korunmak durumunda kalabilirler. Ama sen genede keşkeleri boşver, elbette olucak canım, Allahın izniyle artık herşeyin çarresi var. İnşallah bu ay bebeğin seninledir arkadaşım....

3 gün sonra çalışmalar başlıyorrr Allahım hep bi ekşın hep bi atraksiyon Bakalım bu ay neler olucak. Acaba Perisoko 100lük gebelik testini bu ay tüketebilecekmi? Yoksa abartıp ilşkinin ertesi sabahı test yapmaya mı başlicak

listenin güncel haline baktım, hamile yazanlar için çok çok sevindim :)

beni listeden çıkarabilirsiniz, dün gece regl oldum, üzgünüm çok.

herkesin beklediği bebek haberini almasını gönülden diliyorum. hoşçakalın...

Canımcım adet olunca çekip gitmek yok hemennnnnnnnnn Gel bakalım yaaa, hadi ama Nisan ayını nesi varrrr Bak bende 3 gün sonra çalışmalara başlıyorum adetim bitmek üzere bugün. Bir sonraki batını söyle beraber devam edelim yolumuzaa

Ay kızlar ya moralım cok bozukk sıstıt oldum bennnnn (((((

ne onerırsınızzzzzzzz varmı bıldıgınız bıseylerrrrrr

antıbıyotıkde ıcmek ıstemıyorum ((( denedık beklıyoruz dıeeee

ayy moralımm bozulduu aglıcammm yaaaaa

Arkadaşlar regl olup da şansını nisanda denemek isteyenler eğer bizim topıcte devam edeceklerse lütfen yeni batlarını yazsınlar
eğer nisan topiğine ya da başka topiğe geçeceklerse listeden çıkma isteklerini bana özel mesajla bildirebilirler...

Sevgiler...

Son düzenleme:

ayyy canım geçmiş olsun çok kötü bir şey ben de biliyorum sürekli su iç böyle bidon bidon su iç gider o eğer olmazsa maydonoz kaynatıp buharına oturmak iyi ama senin göbüşte döllenme varsa belki zararlı olur

BENDE ONDAN KORKUYORUM deneme falan yaptikk tutunduysa falannn maydanos zarar verirmi ??
off valla cok moralimm bozukk cokkk

sogan kaynatip iciimm dedimmmm 1 tanede sarmisak yutiimmm ne billimm napicagimi sasirdim

Ay kızlar ya moralım cok bozukk sıstıt oldum bennnnn (((((

ne onerırsınızzzzzzzz varmı bıldıgınız bıseylerrrrrr

antıbıyotıkde ıcmek ıstemıyorum ((( denedık beklıyoruz dıeeee

ayy moralımm bozulduu aglıcammm yaaaaa

Ay kizlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

bende henüz ne gelen var ne giden

yahu cuma günü adet belirtisi vardi baya dünde bi var bi yoktu

bugünde yok bisey

ayyyy derecede artti,

acaba ne olacak yaaaaaa:18::18::18:

Selam canimmmmmmmmmmmmmmmmmm

cok cok tebrik ederim,

Allah yavrunu saglikla kucagina versin

ben beklemekteyim:18::18::18:

takvime heveslendimde yaptim,yani hamile oldugumu bildigimden degil.

saol canim benim insallah saglikla kavusuruz bebislerimize cok garip bir haldeyim yaa
icine doguyosa hamilesin canim, ben dayanamadim yaptim pozitif cikti.sende yap insallah hamilesindir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…