saol canim benim insallah saglikla kavusuruz bebislerimize cok garip bir haldeyim yaa
icine doguyosa hamilesin canim, ben dayanamadim yaptim pozitif cikti.sende yap insallah hamilesindir.
ya bu yumrtlama döneminı yakaladık faydalandık tamam da, aşırı bi iştah başladı yumurtlama döneminden sonra saat başı aç hissediyorum kendimi.. bu neden olabilir acaba döllenme gerçekleşiyorda vücut extra çalıştığı için mi oluyor.. yoksa tamamen bağlantısız mı...
Canim bilgim yok.
bir daha ki adet tarihin ne zaman?
27 - 29 mart civarı
selam kızlar.Ben hala adet olmadım.Ctesi akşam üzeri test yaptım negatif çıktı.(test pek bi dandik bişiy gibiydi.pek güvenemedim o yüzden)Hala olmazsam ptesi tekrar test yapıcam.
(bu arada ben korunmayı bırakalı 2 ay oldu.hap ile korunuyordum.Adet düzenim tam kendine gelmemişde olabilir,ondanda tam emin olamıyorum.yakında belli olur heralde.Olmamayada devam edersem kan testi yaptırırım)
Arkadaşlar merhaba bende ara ara girebiliyorum, ne zormuş bebiş beklemek ben ilk defa bu ay farklı bişey denedim kasıklarımı ve belimi çektirdim umarım işe yarar çok ağrım ve kanamam oldu ama neyapalım bebiş için akıl almaz şeyleri bile yapıyoruz...içimden geldi paylaşmak istedim...
Umarım herkesin en kısa zamanda bebişleri olur, rabbim bizede nasip eder, bizlerde ogünleri görürüz inşallah...
slm kızlar bugun hıc gıremedım daha yenı okuyorum gecmısı hamısler cogalıyor ne guzell benımde bugun goguslerım acımaay basladı 22 sınde kırmızları gorucem gıbı hıssedıyorum(((((((
Selam canim,
kac gün geciktin?
degisiklikler hisediyormusun?
bat 15 mart olmasi gerekıyordu.ara ara başım dönüyor,aradada kasığım ağrıyor
Ayçammmmmmmmmmmmmmm inanmıyorummmmmmmmmmmmmm çok sevindimmmmmm çokkkkkkkkkkkkkkkkkk demekki adetten önce test yapmama gerekmişşşş. Çok mutlu oldum canım benim yaaaaaaaaaaaaaaa, Allah hayırlısıyla kucağuına almayı nasip etsin canımmmmmmmmmmmmmmm
bat 15 mart olmasi gerekıyordu.ara ara başım dönüyor,aradada kasığım ağrıyor
ben adet oldum kızlar ne yazıkiiiii((((((((((((((((((((((((((
ben adet oldum kızlar ne yazıkiiiii((((((((((((((((((((((((((
beyazlım sende durumlar nasıl günün yaklaştı hamilelik belirtileri yok mu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?