MART ayında BEBİŞ için çalışmaya başlayanların yeri :)

ya bu yumrtlama döneminı yakaladık faydalandık tamam da, aşırı bi iştah başladı yumurtlama döneminden sonra saat başı aç hissediyorum kendimi.. bu neden olabilir acaba döllenme gerçekleşiyorda vücut extra çalıştığı için mi oluyor.. yoksa tamamen bağlantısız mı...

Canim bilgim yok.

bir daha ki adet tarihin ne zaman?

selam kızlar.Ben hala adet olmadım.Ctesi akşam üzeri test yaptım negatif çıktı.(test pek bi dandik bişiy gibiydi.pek güvenemedim o yüzden)Hala olmazsam ptesi tekrar test yapıcam.
(bu arada ben korunmayı bırakalı 2 ay oldu.hap ile korunuyordum.Adet düzenim tam kendine gelmemişde olabilir,ondanda tam emin olamıyorum.yakında belli olur heralde.Olmamayada devam edersem kan testi yaptırırım)

Selam canim,

kac gün geciktin?

degisiklikler hisediyormusun?

Canim umarim hamile kalirdin tez zamanda benim anneminde belini cekmisler zamanida ve ablama hamis kalmis :) ben iki gun once erken gebelik testi yaptim koskoca bir negatif iki gun sonra adetim grlmesi lazim ama hala umitliyim :) esim benden iyi habetlrr bekliyor suan ailemin yanindayim bir hafta sonra donecegim

slm kızlar bugun hıc gıremedım daha yenı okuyorum gecmısı hamısler cogalıyor ne guzell benımde bugun goguslerım acımaay basladı 22 sınde kırmızları gorucem gıbı hıssedıyorum (((((((

slm kızlar bugun hıc gıremedım daha yenı okuyorum gecmısı hamısler cogalıyor ne guzell benımde bugun goguslerım acımaay basladı 22 sınde kırmızları gorucem gıbı hıssedıyorum (((((((

Selam canim..

ben takvimi heveslendigim icin ekledim

bakalim bende gelen giden yok

canım benim çooook sağol...bak sakın bu ay erken test yapmayacaksın tamam mı...güya kanda hemen çıkardı..bak bende nasıl oldu çarşamba negatifti cumartesi pozitif...

bat 15 mart olmasi gerekıyordu.ara ara başım dönüyor,aradada kasığım ağrıyor

hemen test yappppppp

beyazlım sende durumlar nasıl günün yaklaştı hamilelik belirtileri yok mu

Canim bilmem ki,

adet te gecikiyor aslinda gec yumurtlamada

ama cuma günü adet belirtileri oldu ve dünde ara ara oldu

derecemi cumadan beri ölcüyorum yükseliyo

ama herhalde 1 haftaya falan adet gelecektir olmamissa eger

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…