MART ayında BEBİŞ için çalışmaya başlayanların yeri :)

Ay kizlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

bende henüz ne gelen var ne giden

yahu cuma günü adet belirtisi vardi baya dünde bi var bi yoktu

bugünde yok bisey

ayyyy derecede artti,

acaba ne olacak yaaaaaa:18::18::18:

canım hayırlısı inşallah...

içimden bi ses bana diyo ki:

-bebeğin seninle.....

inşallah hislerimde yanılmam... 4 gün kaldı bat a.... istemiyorum kırmızıları. uzak dursunlar benden....

selam kızlar iki gündür misafirim vardı nete giremedim ,
oooooooooooooooooo hamişler artmış ayçaececimmmmmmmmmmm tebrik ederim Allahım saglıkla kıcagına almayı da nasip etsin,

oooooooooooooo kimsee yok herkes halvetteeeeeeeeeeeeeeeeeee mi acabaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa :

hadi o zamn beline kuvvet eşlerinizinnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn :

selam kizlar bende ´2 gündür giremedim, yeni hamisleri Tebrik ediyorum Allah kucaklarina almayi nasip etsin darisida bize insallah 64:64

yarın batı olan arkadşlar var mı hiç şüpheliiii durummmmmmmmmmmmmmmmmmmmm :

beyazlım........... 19 mart
tarçın10…………. 19 mart

?????????????????????????

idilgaaaaaaaaaaaaa sen clear blue ovu.kullnıyosun ya digital olandan onu nerden alıyosun bide kaç para acep bacım bi söylesen :)

Eki Görüntüle 370655

kızlar merhaba nasılsınız Rabbim tez vakitte hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin tez zaamanda

arkadaslar ovulasyon testleerimi yüklüyorumm sizce 14.gün yumurtlamıs olabilirmiyim :26:

bu testlerden sonra hiç çift çizginin gölgesini bile görmedim :2:

canım çok güzel yazmışsın :) ama ne biliyim yaa... şansımı çok mu zorluyorum acaba şimdilik olmadığına üzülme aşamasındayım, belki yarın ben de yeniden denemeyi düşünmeye başlarım o kadar emindimki olduğundan, sarsıldım açıkcası bir iki güne toparlarım herhalde. sanırım bir gün öne geliyor her ay, o zaman bat ım 17 nisan olmalı, bakalım, denemeye karar verirsem hemen gelip haber veririm :)

sellammm kislarrr ben cok fena sistit oldumm bugunnn bana gecmis olsuna bekliyorum sizi evde ona goreeee :))
pasta cicek kolonya artik ne varsaaaa :))

ay guldugume bakmayinnn ogleyinn ZIRIL moddaydim

sellammm kislarrr ben cok fena sistit oldumm bugunnn bana gecmis olsuna bekliyorum sizi evde ona goreeee :))

üzülme canım yaaaaaaaaa çok geçmiş olsunnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

sen benim dediğimi yaptın mı hiç durmadan su içtin mi

sen benim dediğimi yaptın mı hiç durmadan su içtin mi

ICTIM ictim cnmcmmm boll boll yesilcayli limonlu su icip durdummmmmm amann ne gicik bi is buuuu

suna karar veremedim sicak oraya iyimi gelir kotu mu ??????????

buhar falan yapsammiiii , yada sicak havlu falan yapmasammii

ne dersiniz ??????

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…