idilgaaaaaaaaaaaaa sen clear blue ovu.kullnıyosun ya digital olandan onu nerden alıyosun bide kaç para acep bacım bi söylesen :)
iyiyim ben de kızlar ara ara adet sancısı gibi ağrım oluyor, başım ağrıyor bir de nefes darlığı gibi bişey oluyor... yarın tam 4+0 oluyoruz kısmetse
sellammm kislarrr ben cok fena sistit oldumm bugunnn bana gecmis olsuna bekliyorum sizi evde ona goreeee :))
pasta cicek kolonya artik ne varsaaaa :))
ay guldugume bakmayinnn ogleyinn ZIRIL moddaydim
valla canım hiç bir fikrim yok üzgünüm
hu huuuu kimler var bakalım..
canimm ben londradayim suan burda heryerde satiliyoo Bouls dai bi yerden aliyorum ben digital olani aldim en son 20 tane vardi icinde 40 £ 100 kusur milyona denk geliooo
ama kislardan internetten alan var alirsan clear blue digital al birebir geliomus sanirim
hu huuuu kimler var bakalım..
ICTIM ictim cnmcmmm boll boll yesilcayli limonlu su icip durdummmmmm amann ne gicik bi is buuuu
suna karar veremedim sicak oraya iyimi gelir kotu mu ??????????
buhar falan yapsammiiii , yada sicak havlu falan yapmasammii
ne dersiniz ??????
canım tekrar çok çok tebrikler hayırlı ugurlu olsunnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn:
bence kızın olacak içime öyle geldi
haadiiiiiiiiiiiiiiiiiii ayçaece için halaya:64
ALINTIDIR...
Hastalığın geçmesi için uygun antibiyotik kullanımı şart.İlaç tedavisi ile hastalık 5-7 gün içerisinde tamamen iyileşiyor.İlaçla beraber bol sıvı tüketilmesi ve kafeinli içeceklerden uzak durulması gerekiyor.Ağrıyı hafifletmek için sıcak su uygulaması yapabilirsiniz.
benim ki antibiyotikle geçmişti..ama gebelik durumun olabilir gerçekten :26:
iwitttt iste o yuzden antibiyotik kullanmak istemiyorum(((
boll siviya devammm
maydanoz kaynatip icmekte iyi geliomus ama hamislik varsa zarari olurmu bilemiyorum kiiiiiii
KIZLAR BU ARADA BUNUN BIRAZDA SEBEBI SU BACAK DIKK SONRA KIVRIL KALKMADAN UYU OLAYI VARYA ISTE BU(( ZAMAN GECINCE MIKROP URETMEYE BASLIYOMUS O SPERMLER
YANI SU ALLAHIN ISINE BAKINKI ABDEST DEMEK BUNLARDAN CIKMISSS
BU GECEN HAFTA CALIS YAT CALIS YAATT
DURUM BUU(
canım tekrar çok çok tebrikler hayırlı ugurlu olsunnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn:
boll siviya devammm
maydanoz kaynatip icmekte iyi geliomus ama hamislik varsa zarari olurmu bilemiyorum kiiiiiii
KIZLAR BU ARADA BUNUN BIRAZDA SEBEBI SU BACAK DIKK SONRA KIVRIL KALKMADAN UYU OLAYI VARYA ISTE BU(( ZAMAN GECINCE MIKROP URETMEYE BASLIYOMUS O SPERMLER
DURUM BUU(
boll siviya devammm
DURUM BUU(
canım benim çoook sağol..sağlıklı olsun da kız erkek farketmez...
canım evet o durum sistit yapıyor halvetten sonra bir 15-20 dk yattıktan sonra tuvaletini yap güzelce kurulan ve öyle yat ben hep öyle yaptım zaten giden gidiyor o sürede
canimmmm senin avatardakiiii resimmm ECE nin resmimi ????????????????
bencede kizin olucakkk ayy ne guzelll eceye omurlukkk dost, arkadas, kanki , sirdassss gelecekteki enn kiymetlisi geliyoooooo
allah omur boyu sansli etsinnn ikisinide insallahhhhhhhh
allah bizide bebisler sahibi olanlardann eylesinnnnnnnnnnnnnn insallahhhh
ayy hint fakiri gibi surekli dua modundayimm valla:)))
canimmmm senin avatardakiiii resimmm ECE nin resmimi ????????????????
bencede kizin olucakkk ayy ne guzelll eceye omurlukkk dost, arkadas, kanki , sirdassss gelecekteki enn kiymetlisi geliyoooooo
allah omur boyu sansli etsinnn ikisinide insallahhhhhhhh
allah bizide bebisler sahibi olanlardann eylesinnnnnnnnnnnnnn insallahhhh
ayy hint fakiri gibi surekli dua modundayimm valla:)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?