MART ayında BEBİŞ için çalışmaya başlayanların yeri :)

idilgaaaaaaaaaaaaa sen clear blue ovu.kullnıyosun ya digital olandan onu nerden alıyosun bide kaç para acep bacım bi söylesen :)

canimm ben londradayim suan burda heryerde satiliyoo Bouls dai bi yerden aliyorum ben digital olani aldim en son 20 tane vardi icinde 40 £ 100 kusur milyona denk geliooo

ama kislardan internetten alan var alirsan clear blue digital al birebir geliomus sanirim

iyiyim ben de kızlar ara ara adet sancısı gibi ağrım oluyor, başım ağrıyor bir de nefes darlığı gibi bişey oluyor... yarın tam 4+0 oluyoruz kısmetse

maşallah size... inanıyorum ki çok güzel ve sağlıklı bir hamilelik geçireceksin canımcım...

sellammm kislarrr ben cok fena sistit oldumm bugunnn bana gecmis olsuna bekliyorum sizi evde ona goreeee :))
pasta cicek kolonya artik ne varsaaaa :))

ay guldugume bakmayinnn ogleyinn ZIRIL moddaydim

çok geçmiş olsun...zor bir hastalık...bana da olmuştu...su içmeyi öneriyorum bende...

tamam canım çok sagol bende biras baktım da pahalıma geldivvvvvvvv yavvvvvvvvvvvv önümüzdeki ay alırım inş.gitti gidiyorda vardı ama o 20 tane çubuk bitince ne yapıyosunuz?

ICTIM ictim cnmcmmm boll boll yesilcayli limonlu su icip durdummmmmm amann ne gicik bi is buuuu

suna karar veremedim sicak oraya iyimi gelir kotu mu ??????????

buhar falan yapsammiiii , yada sicak havlu falan yapmasammii

ne dersiniz ??????

ALINTIDIR...

Hastalığın geçmesi için uygun antibiyotik kullanımı şart.İlaç tedavisi ile hastalık 5-7 gün içerisinde tamamen iyileşiyor.İlaçla beraber bol sıvı tüketilmesi ve kafeinli içeceklerden uzak durulması gerekiyor.Ağrıyı hafifletmek için sıcak su uygulaması yapabilirsiniz.

benim ki antibiyotikle geçmişti..ama gebelik durumun olabilir gerçekten :26:

iwitttt iste o yuzden antibiyotik kullanmak istemiyorum (((
boll siviya devammm

maydanoz kaynatip icmekte iyi geliomus ama hamislik varsa zarari olurmu bilemiyorum kiiiiiii

KIZLAR BU ARADA BUNUN BIRAZDA SEBEBI SU BACAK DIKK SONRA KIVRIL KALKMADAN UYU OLAYI VARYA ISTE BU (( ZAMAN GECINCE MIKROP URETMEYE BASLIYOMUS O SPERMLER
YANI SU ALLAHIN ISINE BAKINKI ABDEST DEMEK BUNLARDAN CIKMISSS
BU GECEN HAFTA CALIS YAT CALIS YAATT
DURUM BUU (

evet doğru diyorsun çok nemli kalıyor... hooffff yahu tek seferde çabalamadan hamile kalanlara hayranım... umarım tez zamanda atlatırsın pidilgacıımm...

evet olabilir bide ayagı kaldır yastıgı koy yat kımıldama derken bide soguk alıyosun :=(
haklısın canım

canım tekrar çok çok tebrikler hayırlı ugurlu olsunnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn:

bence kızın olacak içime öyle geldi

haadiiiiiiiiiiiiiiiiiii ayçaece için halaya :64

canım evet o durum sistit yapıyor halvetten sonra bir 15-20 dk yattıktan sonra tuvaletini yap güzelce kurulan ve öyle yat ben hep öyle yaptım zaten giden gidiyor o sürede

canım benim çoook sağol..sağlıklı olsun da kız erkek farketmez...

canimmmm senin avatardakiiii resimmm ECE nin resmimi ????????????????

bencede kizin olucakkk ayy ne guzelll eceye omurlukkk dost, arkadas, kanki , sirdassss gelecekteki enn kiymetlisi geliyoooooo
allah omur boyu sansli etsinnn ikisinide insallahhhhhhhh
allah bizide bebisler sahibi olanlardann eylesinnnnnnnnnnnnnn insallahhhh

ayy hint fakiri gibi surekli dua modundayimm valla:)))

idilga bence 15 dakika yatmman yeter canım ya...sabaha kadar öyle kalmamak lazım...ben bu ay hiç yatmadım hemende banyo yaptım..önemli olan pozisyon bence..kadının altta olması sonra 5 dakika ayakları dik yeter..
sistit ben ilk evlendiğim zaman olmuştum..çok zor bilirim yanar bir de..ama tek çaresi bol bol su...günde en az 2litre..maydanoz yeme eğer bebiş varsa düşüğe yol açar allah korusun

canım evet o durum sistit yapıyor halvetten sonra bir 15-20 dk yattıktan sonra tuvaletini yap güzelce kurulan ve öyle yat ben hep öyle yaptım zaten giden gidiyor o sürede

aynen bende en fazla 15 dk yatabiliyorummmmmmmmmmmmm fazlası bana çok pismişim hissini veriyoooooooooooooooooooooooo :=(

hayır canım ece değil ..

hint fakiri olmaz yavrum sen londradasın ya olsa olsa sen londra fakiri olurusn sisttlii londra fakiri :=)

dua ederiz senin için inş.çabuk atlatırsın ama maydanoz falan içme bebiş varsa allah korusun yanii........................

alpella ara ara da olsa benim bulantılar hafif hafif başladı...ilkinde de bulantılardan çekmiştim hemde çoook şimdilik sadce bulantı allahtan çıkarma yok...ece de mahvomuştum yaa:26::26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…