alpella ara ara da olsa benim bulantılar hafif hafif başladı...ilkinde de bulantılardan çekmiştim hemde çoookşimdilik sadce bulantı allahtan çıkarma yok...ece de mahvomuştum yaa:26::26:
kızlar ben bu ay çok kivi yedim ciddi anlamda abartmışta olabilirim..kızıma yedireyim derken bende götürdümgrip soğuk algınlığına iyi geldiğinden ayrıca bağışıklığa da iyi..
sanırım esra da kivi yedim demişti...denemizde fayda var ne dersiniz
evet doğru diyorsun çok nemli kalıyor... hooffff yahu tek seferde çabalamadan hamile kalanlara hayranım... umarım tez zamanda atlatırsın pidilgacıımm...
İdilgaaaa gecmis olsun bol su icmeye devam et bencede bi de bebis olduysa ilac milac allah muhafaza yani
Bu arada sizleri takip etmeye devam ediyorum kizlar
Su regl donemim gecsin tekrar calismalara basliyorum :)
Bu arada 28 gunde bir adet gorenler icin en uygun gunler 12,14,16 seklindemiydi?
Peki erken yumurtlama oluyorsa nasil anlayabiliriz?
İdilgaaaa gecmis olsun bol su icmeye devam et bencede bi de bebis olduysa ilac milac allah muhafaza yani
Bu arada 28 gunde bir adet gorenler icin en uygun gunler 12,14,16 seklindemiydi?
kızlar avatarımı değiştim nasıl olmuş.....çok tatlı maşallah yaa....
bizim topiginn sans melegi o :))) tek yavru kusumuz :)))) allah uzun omur bol bol kardescikler versin insallahhhh ece ye:)
canimmm en saglami benim fikrimmmm adetin bitti yikandinmi ertesi geceden itibaren 1 bos 1 dolu calismak ennnnn mantiklisi yumurtu mumurtu bosver ben bu ay oyle yaptimm he diceksinki basardinmiii o belli deilllllllllllllllll :))))))))))))
ama bu arada benim yas 36(her ne kadar ruhum 25 tipim 28 sede ki insallah yumurtalarimda oyledir))))) yaniiiiiiiii hamislik daha zor sizlere gore o yuzden ben daha daha cok calisiyorummmmm :))))
ama 10 12 14 16 kritik gunlermissss
valla canım biçok kişi ovulasyon testi kullanarak anlıyomuş ama bende tam bilmiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?