MART ayında BEBİŞ için çalışmaya başlayanların yeri :)

kızlar ben bu ay çok kivi yedim ciddi anlamda abartmışta olabilirim..kızıma yedireyim derken bende götürdüm grip soğuk algınlığına iyi geldiğinden ayrıca bağışıklığa da iyi..
sanırım esra da kivi yedim demişti...denemizde fayda var ne dersiniz

alpella ara ara da olsa benim bulantılar hafif hafif başladı...ilkinde de bulantılardan çekmiştim hemde çoook şimdilik sadce bulantı allahtan çıkarma yok...ece de mahvomuştum yaa:26::26:

bende pek bir şey yok cnm henüz sadece aşırı yorgunluk var

hımmmmmmmmmmmmmmmmmm ok canım deneriz sagolasın kiviyi de çookkk severim :)

evet doğru diyorsun çok nemli kalıyor... hooffff yahu tek seferde çabalamadan hamile kalanlara hayranım... umarım tez zamanda atlatırsın pidilgacıımm...

İdilgaaaa gecmis olsun bol su icmeye devam et bencede bi de bebis olduysa ilac milac allah muhafaza yani

Bu arada sizleri takip etmeye devam ediyorum kizlar

Su regl donemim gecsin tekrar calismalara basliyorum :)

Bu arada 28 gunde bir adet gorenler icin en uygun gunler 12,14,16 seklindemiydi?

Peki erken yumurtlama oluyorsa nasil anlayabiliriz?

valla canım biçok kişi ovulasyon testi kullanarak anlıyomuş ama bende tam bilmiyorum

kızlar unutmadan söyleyeyim ilkinde olduğu gibi bu gebeliğimde de göğsümde büyüme şişlik yok..
sık idrara çıkma
kasık batması ara ara
mide bulantısı ara ara
ağzıma ekşi su gelmesi
veee en önemlisi hissetmek ..bunlar herkeste olacak diye bişey yokama benim belirtiler bunlardı..

canimmm en saglami benim fikrimmmm adetin bitti yikandinmi ertesi geceden itibaren 1 bos 1 dolu calismak ennnnn mantiklisi yumurtu mumurtu bosver ben bu ay oyle yaptimm he diceksinki basardinmiii o belli deilllllllllllllllll :))))))))))))
ama bu arada benim yas 36(her ne kadar ruhum 25 tipim 28 sede ki insallah yumurtalarimda oyledir))))) yaniiiiiiiii hamislik daha zor sizlere gore o yuzden ben daha daha cok calisiyorummmmm :))))

ama 10 12 14 16 kritik gunlermissss

bence adetten sonraki günlerde 2 güne bir ilişki en mantıklısı...
ve önemli olan günleri hesaplasakta 28 günde olanlar illa 14.gün olacak diye bişe yok bazen geç yumutlamada olabiliyor..yada erken..
ya kısacası adetten sonraki 10 12 14 16 18 en önemli günle bence

ben 28 gunde bir adet oluyorum ama 12. gun yumurtluyorumm

10 12 14 16 18 20

calista calissss bakalimm allah hepimizin dileklerini versin hayirlisiyla insallah :))

herkese iyi geceleerrr... hayırlara vesile olan güzel rüyalar görrrüüüüünnn....

Himmm aslinda dedigin gibi yaparsak tutturma sansimiz daha yuksek mantıken :)

Hemen uygulamaya alıyorum ve senden de insallah guzel haber bekliyorum.

Ben de 29 yasindayim ve 4,5 yillik evliyim .

İlk cocuk icin kendimi gec kalmıs hissediyorum ve kimi zaman bunu kafama cok takıyorum(

Umarım hayırlısıyla gelir

Bu arada bu ay tutturursak bizim bebişler 2013 basinda dunyaya gelecekler o da ayri bir heyecan uyandiriyor dusununce

ıyı geceler kızlarr!butun hamislerı tebrık ederım.allah ısteyen herkese versın ıns.ben hala adet olamadımm.test yapıyorum negatıf cıkıyor.9 gun gectı.test oyle cıkınca kan testıne de cesaret edemıyoruumnapcam bılmıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…