MART ayında BEBİŞ için çalışmaya başlayanların yeri :)

kızlar ben çarşamba kan testi yaptığımda çıkmadı cumartesi yaptığımda çıktı bunu unutmayın..geç döllenmeden dolayı olabiliyor böyle...ben burda rossmann marketten facelle diye gebelik testi aldım 9.90 tl fiyatı 5 dakikada silik çıktı..ertesi gün yine yaptım yine silikti..aynı anda eczaneden aldığım testten yaptım silik bile çıkmamıştı..neyse ben dayanamdım kan verdim pozitif çıktı...
facelle marka olanın üstünde 20 ml üstü %99 doğru sonuç yazıyordu

KIZLARRRR ONEMLI BI SORUM VAR

Simdi biz 15 inde yumurtladim calistik falan filan insallahh tutmustur artik allah bilir

simdi ben sistit oldum ya aklima sogan kuru geldi daha 2 ay once 15 gun yapmistim bugunde aklima o geldi hemen sogan kurune basliimmm 7 gun sabah aksam iciimm dedimmmmm

amaaaaaaaaaaaaaa

acep hamislik durumlar varsa zarari olurmu ki iiiiiiii

?????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????

Anladigim kadariyla gebelik testleri regl dongüsü bittigi gunlerde direk yanit vermiyor ve yaniltici olabiliyor

Sanırım bu testlere inancımı kaybettim, belki adet gecikmesinden 7. Gün sonra dogru yanit veriyolardir ama onu da kim bekleyebilirki :))

sen sadece bol bol su iç bence tatlım bide kendini sıcak tut üsütme sakın

Hic bir fikrim yok

Hic bir fikrim yok

bende cok sıstıs oluyorum sogan kuru prolaktın hormonunu dusurmeye yardımcı dıye bılıyorum sıstıs ıcın maydonozu kaynat sıcak suya çömel canım gecıyor ben cok yasadıgım ıcın ve hep hastanelık kadar oluyorum agrıdan ama maydonuzu yapıyorum artık yarım saat ustunde buharı gecırıyor:)

cnmcmm hamilelik durumlari olusmussa icerde bi zarrai olmaz mi kiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii ???????

cnmcmm hamilelik durumlari olusmussa icerde bi zarrai olmaz mi kiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii ???????

hayır hıcbır etkısı olmaz hamılelıkle ıcmıosunkı sadece kaynatıp legenın ıcıne dök afedersın ama ıc camasırsız :)çömelip yarım saat buharında duruyorsun cok iyi gelıyor

hayır hıcbır etkısı olmaz hamılelıkle ıcmıosunkı sadece kaynatıp legenın ıcıne dök afedersın ama ıc camasırsız :)çömelip yarım saat buharında duruyorsun cok iyi gelıyor

tama cnmmm cooookkkkkkkkkkkkk tesekkurlerrr
allah gonlunun muradini versinnn insallah cnm

G Ü N A Y D I N kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrr :))) bol bebıslı bır gun olsun ınsallah guzel haberler alalım bugunde

tatlım hayırlı olsun ben kaçırmışım bu güzel haberii. Allaha emanet sen de bebeğin de tatlım. çok sevindimmm çokkk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…