esra kalp atışlarını duydunuz mu bakalım? ben ne zaman gitsem doktora karar veremedim....
Canım tebrik edememiştim ben seni,Şimdi edeyim.Allah sağlıkla kucağına almayı nasib etsin
CANIMMM INCIR kurunun tadi gayet guzel problemsiz icebilirsin benim mide ulserim oldugu icin ve incirle havucu beraber yaptigim icin 18-19. gune dogru mideme dokundu gaz yapti istifra ettirdi
ama dedigim gibi benim midemden kaynakli die dusunuyorum
sonra 10 gun ara verdim 2. kure sadece incirle devam ettim oda 15 gune kadar idare etti midem sonra sadece gece yatarken ictim ve bitirdim
ama incir kurunden beri yumurtladigimi biliyorum hem agrisiyla hem gulen yuzle
hadi bakalim boll sanss
bide cnmm bu kuru sitelerde sacma sapan anlatiyolar sen en guzeli saracoglunun hamlilelik kuru de goggla ordan videosundan bak cunku sitesinde incir sayisi suresi falani filani bi tuhaf adamin agzindan dinle bence
optummmmmmm
teşekkür ederim canım..darısı sana olsun inşallah..bence bugün kan testi yaptır artık...valla ne kadar sabırlıymışsın canım ya..güzel haberlerini bekliyoruz inşallah bugün lütfen test yaptır...
kızlar size bommmmmmmmmmbbbbbbbba haberim varrrrrrr
dün gebelik testi yaptım evde 5 dakika içinde silik çizgi çıktı bu sabah yine yaptım yine silik çizgi...şimdi eve geliyordum dışardan tekrar bir kan tahlili yapayım dedim...veeeeeeeeeeeeeeeee
BETA HCG 32
YANİ HAMİLEYİM 2.MELEĞİME.....
Ayçacım tebrik ederim,harika bir haberle haftaya başladım sayende.Allah hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin.Darısı bizlere inşallah.
hamile arkadşları tebrik ederim benim bata 6 gün var bugün midem bulanıyor ve kasıklarım ara ara ağrıyor hamilelik belirtileri olarak erken mi yoksa psikolojik mi
valla canım benin kaç gün önceden öyleydi...ara bulantılar kasığım sızlıyoırdu içten içe...
Bugün sabah o bahsedilen şeffaf yumurta kıvamında olan ve parmaklar arasında uzayan sıvıyı gördüm kızlar şimdi ben yumurtluyormuyum yoksa yumurtladım mı yani halvet için geç mi kaldın yoksa bu gece tam halvet zamanı mı çok merak ediyorum bilen varsa cavaplayabilir mi??????
inş bende hamileyimdir.canım sen hamile olduğunu ne zaman öğrendin adettten önce mi sonra mı ?kaçıncı ayda hamile kaldın benim 5 ay oldu hala yok inş bu ay olur
canım o akıntı ya yumurtlaman yakın yada yumurtladın. Sen bugün kesin çalış
Bugün sabah o bahsedilen şeffaf yumurta kıvamında olan ve parmaklar arasında uzayan sıvıyı gördüm kızlar şimdi ben yumurtluyormuyum yoksa yumurtladım mı yani halvet için geç mi kaldın yoksa bu gece tam halvet zamanı mı çok merak ediyorum bilen varsa cavaplayabilir mi??????
Ayçaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa ben demiştimmm canım. Sen kan testi yaptım negatif dediğinde bile inanmamıştım.çok iyi haber canım. Ikimizde 2. Mekeğimize hamişiz. Allah sağlıkla kucağına almayıda nasip eder inş.... Bu büyük bi sürpriz oldu bizim için. Adete bir kaç gün kala kanda negatif çıkıp , hamile olduğunu sonradan öğrenmek gibi güzel bir sürpriz yaşaman süper bi duygu olsa gerek. Kutluyorum canımmmm
bende ilk kızıma 4 ay uğraştımda olmamıştı. Hergece hemen hemen yapardım adetimde düzenli. Saat gibi. Stresssten olmadı demek. Hergün yapa yapa artık eşimi göresim yoktu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?