MART ayında BEBİŞ için çalışmaya başlayanların yeri :)

Canım tebrik edememiştim ben seni,Şimdi edeyim.Allah sağlıkla kucağına almayı nasib etsin

teşekkür ederim canım..darısı sana olsun inşallah..bence bugün kan testi yaptır artık...valla ne kadar sabırlıymışsın canım ya..güzel haberlerini bekliyoruz inşallah bugün lütfen test yaptır...

günaydın arkadaşlar nasılsınız?
başlıgı görünce içeri dalmadan edemedim :)
bende bu ay 2. bebiş için çalışmalara başlamış durumdayım. artık hayırlısı Allah'tan.
ismim Tugba 23 yaşındayım, 1,5 yaşında bir oğlum var.ayrıca oğlumdan önce 5 düşüğüm olmuştu. inşallah hepimiz sağsalim ve sorunsuz hamile kalarak kucagımıza alırız yavrucuklarımızı...
çabuk hamile kalan bir yapım var ama bir okadar da çabuk vücut atıyor bebişi... vücudum yabancı bişey gibi görüp atıyormuş :S
inşallah aynı sorunlarla karşılaşmam yine :S:S

hamile olanları tebrik ediyor ve hayırlısıyla bebişlerini kucaklarına almalarını diliyorum,
bebek yolu gözleyenlere de rabbim en kısa zamanda meleklerini gönderir İNNNNNŞALLAHHH diyorum

evet bende farketmiştim yazılanlarla adamın anlattığı adetler vs. farklı, onun ağzından dinleyerek tarifi yapacağım.
bilgi; sadece kuru incir yumurta rezervlerinin artması, yumurta gelişimi yumurta çatlatma için, incir + havuç bunlara extra olarak adet düzensizliğini düzenli hale getirir.

perisokooooooo buralar sensiz çok sessizzzzzzzzzz...çabuk uyan topla evini gellllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllll.....

ben bugün sağlık ocağına gidecem..hemşiremiz hamile kalır kalmaz hemen geleceksın kayıt açacaz falan demişti

işyerinden izin alıp gidemem kan testi yaptırmaya bugün.Akşam tekrar test alıp yapayımda ondan sonra kan testi yaptırayım diyorum.

Ayçacım tebrik ederim,harika bir haberle haftaya başladım sayende.Allah hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin.Darısı bizlere inşallah.

hamile arkadşları tebrik ederim benim bata 6 gün var bugün midem bulanıyor ve kasıklarım ara ara ağrıyor hamilelik belirtileri olarak erken mi yoksa psikolojik mi

hamile arkadşları tebrik ederim benim bata 6 gün var bugün midem bulanıyor ve kasıklarım ara ara ağrıyor hamilelik belirtileri olarak erken mi yoksa psikolojik mi

valla canım benin kaç gün önceden öyleydi...ara bulantılar kasığım sızlıyoırdu içten içe...

valla canım benin kaç gün önceden öyleydi...ara bulantılar kasığım sızlıyoırdu içten içe...

inş bende hamileyimdir.canım sen hamile olduğunu ne zaman öğrendin adettten önce mi sonra mı ?kaçıncı ayda hamile kaldın benim 5 ay oldu hala yok inş bu ay olur

Bugün sabah o bahsedilen şeffaf yumurta kıvamında olan ve parmaklar arasında uzayan sıvıyı gördüm kızlar şimdi ben yumurtluyormuyum yoksa yumurtladım mı yani halvet için geç mi kaldın yoksa bu gece tam halvet zamanı mı çok merak ediyorum bilen varsa cavaplayabilir mi??????

Ayçaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa ben demiştimmm canım. Sen kan testi yaptım negatif dediğinde bile inanmamıştım.çok iyi haber canım. Ikimizde 2. Mekeğimize hamişiz. Allah sağlıkla kucağına almayıda nasip eder inş.... Bu büyük bi sürpriz oldu bizim için. Adete bir kaç gün kala kanda negatif çıkıp , hamile olduğunu sonradan öğrenmek gibi güzel bir sürpriz yaşaman süper bi duygu olsa gerek. Kutluyorum canımmmm

canım o akıntı ya yumurtlaman yakın yada yumurtladın. sen bugün kesin çalış

inş bende hamileyimdir.canım sen hamile olduğunu ne zaman öğrendin adettten önce mi sonra mı ?kaçıncı ayda hamile kaldın benim 5 ay oldu hala yok inş bu ay olur

bende ilk kızıma 4 ay uğraştımda olmamıştı. Hergece hemen hemen yapardım adetimde düzenli. Saat gibi. Stresssten olmadı demek. Hergün yapa yapa artık eşimi göresim yoktu.

bu gece tam gecesi canımçok çoook iyi değerlendir kalma 15 dakika sonra kalkıp yıkan...

valla bende inanamıştım aslın da...çünkü baya belirtilerim vardı ne de olsa tecrübeliyim ilkinden..ama insanın kafası dağılabiliyor unutuyor...cumartesi 10 tl likidrar testi aldım yaptım silik çıktı..ertesi sabah yine yaptım yine silik..dayanamadım kan testi yaptırdım 32 çıktı...çarşamba çıkmamsı çok normalmiş yani...daha çok küçük. şuanda ara ara kasığım batıyor sızlıyor ve bulantı malesef başladı:26:

bende ilk kızıma 4 ay uğraştımda olmamıştı. Hergece hemen hemen yapardım adetimde düzenli. Saat gibi. Stresssten olmadı demek. Hergün yapa yapa artık eşimi göresim yoktu.

benimde öyle adet düzenim dakik sayılır bende şimdiden sters oldum 3 doktora gttim yok bişey ama dediğin gibi sters bozuyor herşeyi elimde değil düşünmemeye çalışıyorum ama olmuyor .bebek suyun içinde oluyor ya ben hiç su tüketmeyo gibi bişeyim acaba vücudumdaki su yetersiz mi her türlü şey geliyor aklıma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…