bu gece tam gecesi canımçok çoook iyi değerlendir kalma 15 dakika sonra kalkıp yıkan...
valla bende inanamıştım aslın da...çünkü baya belirtilerim vardı ne de olsa tecrübeliyim ilkinden..ama insanın kafası dağılabiliyor unutuyor...cumartesi 10 tl likidrar testi aldım yaptım silik çıktı..ertesi sabah yine yaptım yine silik..dayanamadım kan testi yaptırdım 32 çıktı...çarşamba çıkmamsı çok normalmiş yani...daha çok küçük.şuanda ara ara kasığım batıyor sızlıyor ve bulantı malesef başladı:26:
ayça canım senin ovulasyon ne zamandı hani adetten önce kanda negatif çıkmış ya adetin kaç gün geçtikten sonra tekrar kan testi yaptırdın
Aaaaaaaaaa evet nerde bu kızlar bide beyazlım vardı çok merak ediyodu adet oldumu acaba inş.olmamıştır...
inş.canım senin bebek için kaçıncı ayın
HLL - LEGEND
canım senin testin noldu. yaptın mı
ben daha yolun çok başındayım canım bu ikinci ayım nasipse bakalım :=) 1,5 yıllık evliyim ocak ayında korunmayı bıraktım ama yumurtlama zamanıydı filam düzenli olarak ilk bu ay takip ettim baakalım bugün deneyecez olursaa diyee
inş olur canım. Bende ilk aylarda hemen hamile kalacam sandım ama bu 5. Ay artık duruma alıştım inş bu ay olur bugün mide bulantım var daha önceki aylar hiç olmadı böyle inş hamileliğe işarettir.
evet canım insan sanki ilk ay olacak gibi sanıyor ama olsun sen yinede moralini hiç bozma allahın hayırlı zamanında hayırlı saatinde zaten olacaktır allahımol demedikten sonra herşey nafile inş.hepimizin bebişleri en kısa zamanda gelir..inş.canım hamilesindir hayırlısıyla listeye seni de ekleriz :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?