MART ayında BEBİŞ için çalışmaya başlayanların yeri :)

tamam canım sagol bu gece durmak yokkkkkkkkkkk kalkmakta yokkkkkkkkkk

ayça canım senin ovulasyon ne zamandı hani adetten önce kanda negatif çıkmış ya adetin kaç gün geçtikten sonra tekrar kan testi yaptırdın

Bu arada listedekilerin karşılarına hamiş Ikonu koyuluyor. Valla topik uğurlu... Topiktre adı olan ilk 3 ayda hamiş kalacak ... Gel vatandaaaş geellll

Ayça senin sağ tarafta batmalar oluyormuş , benimde sol kasığıma batmalar oluyor ara ara.hiç bi mide bulantım falan yok. Aynı ilki gibi geçiyor gebelik. Ondada hiç kusmamıştım.son 2 ayda ferlü olmuştum sadece... Bunda şimdiden ferlü oldum... Başkada değişen bişey yok...

:82::82:günaydın hanımlar.son durum ne hamiş haberleri varmı

arkadaşlar tiramusya diye bi arkadaş vardı değerleri yüksekti fakat kese görünmemişti noldu kese göründü mü çok merak ettim üzülmüştüm baya inş görünmüştür

Aaaaaaaaaa evet nerde bu kızlar bide beyazlım vardı çok merak ediyodu adet oldumu acaba inş.olmamıştır...

inş.canım senin bebek için kaçıncı ayın

ben daha yolun çok başındayım canım bu ikinci ayım nasipse bakalım :=) 1,5 yıllık evliyim ocak ayında korunmayı bıraktım ama yumurtlama zamanıydı filam düzenli olarak ilk bu ay takip ettim baakalım bugün deneyecez olursaa diyee

HLL - LEGEND
canım senin testin noldu. yaptın mı

yaptım ctesi akşam üzeri.Ama negatifti.Halada olmadım adet.gerçi sanki olacakmışım gibi hafif bi ağrı var ama bilmiyorum.Bugün eve gidince tekrarlıyıcam testi adet olmazsam.
Ctesi aldığım test bi garipti,pek bi dandik gibiydi,güvenemedim.İşyerindeki ablada ctesi belli olmayabilir bugün tekrar dene dedi.
bu arada testi illa sabahmı yapacağız?

arkadaşlar günaydın birşey sormak istiyorum ben en son 10 şubatta adet oldum 17 şubatta bitti o günden bu yana adet olmadım bazen böyle gecikiyor ilaç normal yaşantımda kullanmıyorum başım çok ağrırsa bir ağrı kesici oda acısından duramazsam o yüzden adetimde 3 4 ayda bir gecikme oluyor.bizde artık bebişş istiyoruz Allah herkesin gönlüne göre versin inşallah benim merak ettiğim bu gecikme süresinde ilişki olursa hamile kalma oranı yüzde kaç yada böyle bir olasılık var mı cevaplarınız için şimdiden çok teşekkür ederim.

inş olur canım. bende ilk aylarda hemen hamile kalacam sandım ama bu 5. ay artık duruma alıştım inş bu ay olur bugün mide bulantım var daha önceki aylar hiç olmadı böyle inş hamileliğe işarettir.

inş olur canım. Bende ilk aylarda hemen hamile kalacam sandım ama bu 5. Ay artık duruma alıştım inş bu ay olur bugün mide bulantım var daha önceki aylar hiç olmadı böyle inş hamileliğe işarettir.

evet canım insan sanki ilk ay olacak gibi sanıyor ama olsun sen yinede moralini hiç bozma allahın hayırlı zamanında hayırlı saatinde zaten olacaktır allahımol demedikten sonra herşey nafile inş.hepimizin bebişleri en kısa zamanda gelir..inş.canım hamilesindir hayırlısıyla listeye seni de ekleriz :)

inş canım çok sağol. inş sende fazla beklemeden hamile kalırsın. rabbim isteyen herkese bebek sahibi olmayı nasip etsin

merhaba kızlar,
daha adetime var biliyorum ama hissediyorum ki hamile olduğumu:)
Herkes ile paylaşmak için her gün kendimdeki değişiklikleri kontrol ediyorum.göğüslerim şişti ve kasıklarıma sancı saplanıyor:)
insallah dogrudur:) test alıcam ama daha erken diye çıkmaz diye cesaret edemiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…