MART ayında BEBİŞ için çalışmaya başlayanların yeri :)

inş.canım bata kaç gün var erken gebelik testi yapma bence yanlış sonuç çıkartabiliyor.bana iki kere oldu.

29 unda olmam gerekiyor.beklemekteyim sizinde dediğiniz gibi insallah hislerimde yanılmam.
insallah vardır elimiz mahkum bekleyeceğiz artık:)
Allah tüm bebiş isteyenlere versin hayırlısıyla:)

29 unda olmam gerekiyor.beklemekteyim sizinde dediğiniz gibi insallah hislerimde yanılmam.
Insallah vardır elimiz mahkum bekleyeceğiz artık:)
allah tüm bebiş isteyenlere versin hayırlısıyla:)

aaaaaaaaaaa benimde adetim 29 mart ama battaşız desene canım hadi hayırlısı inş.ikimizde buraya çok güzel haberler veririz yani hepimiz isteyen herkessssssssss :=)

aaaaaaaaaaa benimde adetim 29 mart ama battaşız desene canım hadi hayırlısı inş.ikimizde buraya çok güzel haberler veririz yani hepimiz isteyen herkessssssssss :=)

aaaaaaaaaaaaaaaaa:))))
hadi bakalım ben tam yumurtlama dönemimde çalışma yaptım 5 dkka kalkmadım snra 2 defa daha oldu ama ben biliyorum ki ilkinde oldu

İkimizinde güzel haberlerini bekliyorum ozman.hiç değilse birimizden birimizin olsun:)

benimde yumurtlama günüm bugün çünkü bu sabah o şeffaf yumurta akı gibi olan parmaklar arasında uzayan yumurtlama sıvısını gördüm bugece çalışma yapacam bakalım hayırlısı olsun amin canım inş.ikimizde burdaki herkeste bebeişine en yakın zamanda kavulur amin....

Benim adet döngüm 33 günde bir oldugundan yumurtlamam geç oluyooo galibaaa :=)

benimde sat 10 şubat. Bizde seninle sattaşız... Valla yumurtlama zamanı kişiden kişiye değişiyor.ADETE 2 GÜN KALADA YUMURTLAYAN VAR. ADET BİTİMİNDEN 2 GÜN SONRADA, AYDA 2 KERE YUMURTLAYANDA. Idrar testi yapsaydın.belki çıkardı

Son düzenleme:
selam kızlar... nasılsınız?? ben bugün pek iyi değilim dün akşam dışarıdaydık yürüdük biraz belim şu an kopuyor duramıyorum ağrıdan... midem de bulanmaya başladı ya gebelikten ya da dün dışarıda yemek yedim ondan... bir de bu sabah kalktım baktım göğüslerimdeki ağrı gitmiş çok korkuyorum ya neden ağrımıyor ki ağrıması gerekmez miydi sürekli

günaydın canım iyi düşün iyi olsun kötü şeyler getirme aklına bebişin seninle ve hep seninle olacak :=)

benim 28 günde bir olduğundan 10 -- 15 i arasındaydı.dediğin gibi geç olduğundan öyledir canım

valla arkadaşım sordum bazıları olmaz diyor bazıları olur diyor anlamadım bende.bugün bir doktora gitmeyi düşünüyorum ama biz düne kadar korunuyorduk dün öyle başladık işte ama evleneli 5 ay oldu adetim 3 4 ayda bir böle 3 5 gün gecikiyor bilemiyorum kimse net birşeyde söylemiyor merak ediyorum bende :44:

slm. Hergebelik aynı değilki. Mesela benim göğüslerim ağrımıyor. Endişeni anlıyorum. Gebe kalan herkes keseyi görünce seviniyor. Biz ikimiz ise herhalde kalp atışını duyunca tatmin olacağız...

Merhaba canlarım nasılsınız, ilk sayfaya baktım ayçaece hamileymiş çok sevindim ama nasıl oldu anlayamadım kısa bir bilgi alabilir miyim , bilgisi olandan onun kanda gebelik çıkmamıştı öyle hatırlıyorum üzülmüştük hani :26: kanda yanıltıcı olabiliyormuş demek ki...
bu arada bende hiç bir belirti yok ama adet olucam belli çünkü adet sancılarım gelip gelip gidiyor ben geliyorum hazırlıklı ol sinyali veriyo amaaaaan canım sağolsun olmadı nisanda hamile kalırım inşallah adet olduğum günden sonra yumurta takibi çatlatma matlatma şansımızı her türlü deneriz. Hırs yaptım bir kere anne olcum ben Allahın izniyle

slm. Hergebelik aynı değilki. Mesela benim göğüslerim ağrımıyor. Endişeni anlıyorum. Gebe kalan herkes keseyi görünce seviniyor. Biz ikimiz ise herhalde kalp atışını duyunca tatmin olacağız...

aynennnnnnn kızalr morlallerimiz tavan olsun lütfeeeeeeeeeennnnnnnnnnn
bugün hava istanbulda bahar havası tamamennnnn sıcak güzel mükemmeel
mükemmel keşke sırtımı güneşe verip
kahvemi yudumlayabilsem benim yerimeeeeeee yapabilirsiniz kızlarrrrr hem de ne güzel d vitamini almış olursunuz bende ögle arası dışardayımmmmmmm güneşin tadını çıkaracgım :=)

haklısın canım aslında benim boş gebelikte öyle baş dönmesi mide bulantısı fln olmamıştı sadece bel ağrısı olmuştu şimdi daha bugün 4+0 ama midem bulanıyor hiç bişey yiyemiyorum başım dönüyor tansiyonum düşüyor falan... perşembe günü tekrar kan vericem bakalım sonraki hafta da dr randevum var 5+4te.. herhalde sadece kese görünür bakalım... dr.a gidip o masaya yattığımda sanki hep olumsuz bir şey söyleyecek gibi şartlıyorum kendimi yaa offf

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…