merhaba kızlar,
daha adetime var biliyorum ama hissediyorum ki hamile olduğumu:)
Herkes ile paylaşmak için her gün kendimdeki değişiklikleri kontrol ediyorum.göğüslerim şişti ve kasıklarıma sancı saplanıyor:)
insallah dogrudur:) test alıcam ama daha erken diye çıkmaz diye cesaret edemiyorum
inş.canım bata kaç gün var erken gebelik testi yapma bence yanlış sonuç çıkartabiliyor.bana iki kere oldu.
kızlar idrar testini sabahmı yapmak lazım ?
29 unda olmam gerekiyor.beklemekteyim sizinde dediğiniz gibi insallah hislerimde yanılmam.
Insallah vardır elimiz mahkum bekleyeceğiz artık:)
allah tüm bebiş isteyenlere versin hayırlısıyla:)
aaaaaaaaaaa benimde adetim 29 mart ama battaşız desene canım hadi hayırlısı inş.ikimizde buraya çok güzel haberler veririz yani hepimiz isteyen herkessssssssss :=)
aaaaaaaaaaaaaaaaa:))))
hadi bakalım ben tam yumurtlama dönemimde çalışma yaptım 5 dkka kalkmadımSnra 2 defa daha oldu ama ben biliyorum ki ilkinde oldu
Ikimizinde güzel haberlerini bekliyorum ozman.hiç değilse birimizden birimizin olsun:)
keşke bilseydim canım ama daha çnce hiç gebelik testi yaptırmadıgım için bilmiyorummm üzgünüm :=(
kızlar idrar testini sabahmı yapmak lazım ?
arkadaşlar günaydın birşey sormak istiyorum ben en son 10 şubatta adet oldum 17 şubatta bitti o günden bu yana adet olmadım bazen böyle gecikiyor ilaç normal yaşantımda kullanmıyorum başım çok ağrırsa bir ağrı kesici oda acısından duramazsam o yüzden adetimde 3 4 ayda bir gecikme oluyor.bizde artık bebişş istiyoruz allah herkesin gönlüne göre versin inşallah benim merak ettiğim bu gecikme süresinde ilişki olursa hamile kalma oranı yüzde kaç yada böyle bir olasılık var mı cevaplarınız için şimdiden çok teşekkür ederim.
selam kızlar... Nasılsınız?? Ben bugün pek iyi değilim dün akşam dışarıdaydık yürüdük biraz belim şu an kopuyor duramıyorum ağrıdan... Midem de bulanmaya başladı ya gebelikten ya da dün dışarıda yemek yedim ondan... Bir de bu sabah kalktım baktım göğüslerimdeki ağrı gitmiş çok korkuyorum ya neden ağrımıyor ki ağrıması gerekmez miydi sürekli
benimde yumurtlama günüm bugün çünkü bu sabah o şeffaf yumurta akı gibi olan parmaklar arasında uzayan yumurtlama sıvısını gördüm bugece çalışma yapacam bakalım hayırlısı olsun amin canım inş.ikimizde burdaki herkeste bebeişine en yakın zamanda kavulur amin....
Benim adet döngüm 33 günde bir oldugundan yumurtlamam geç oluyooo galibaaa :=)
benimde sat 10 şubat. Bizde seninle sattaşız... Valla yumurtlama zamanı kişiden kişiye değişiyor.ADETE 2 GÜN KALADA YUMURTLAYAN VAR. ADET BİTİMİNDEN 2 GÜN SONRADA, AYDA 2 KERE YUMURTLAYANDA. Idrar testi yapsaydın.belki çıkardı
selam kızlar... Nasılsınız?? Ben bugün pek iyi değilim dün akşam dışarıdaydık yürüdük biraz belim şu an kopuyor duramıyorum ağrıdan... Midem de bulanmaya başladı ya gebelikten ya da dün dışarıda yemek yedim ondan... Bir de bu sabah kalktım baktım göğüslerimdeki ağrı gitmiş çok korkuyorum ya neden ağrımıyor ki ağrıması gerekmez miydi sürekli
canım senin adetin geçti herhangi bi zamanda yapsanda çıkar artık .yapmadınmı dahaaaaaa
slm. Hergebelik aynı değilki. Mesela benim göğüslerim ağrımıyor. Endişeni anlıyorum. Gebe kalan herkes keseyi görünce seviniyor. Biz ikimiz ise herhalde kalp atışını duyunca tatmin olacağız...
slm. Hergebelik aynı değilki. Mesela benim göğüslerim ağrımıyor. Endişeni anlıyorum. Gebe kalan herkes keseyi görünce seviniyor. Biz ikimiz ise herhalde kalp atışını duyunca tatmin olacağız...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?