olumsuzluktan uzak olman gerekiyo ama senin niye bu şekilde düşünüp kendini etkiliyorsun?
Herşey bizim beynimizde bitiyor gerçkten,bak ne güzel miniminicikkkk bir bebişin var suan karnında senin kanından canından senden beslenip büyüyecek bazısı nazlı olucak bazısı paşa,ya sultan olucak yada şehzade :)) hadi biraz pozitif düşün bakalım:)
Hem herseye ragmen allah bize sağlıklı bir yaşam kaza bela vermedikten sonra insanız biz ya yine yaparız.En kötü senaryoyu böyle düşünmek bile insana bir huzur veriyor.
Hadi bakalım bence kalkta bu mide bulantıların için sevin,ilerde iştahın çok açık olucak:)
sağol canım teşekkür ederim inan gebelik belirtilerine seviniyorum dedim ya boş gebelikte yoktu bunlar şimdi var tamam artık pozitif düşüncem dr.a gidene kadar her şey yolundaymış gibi sakin olcam
tamam canım sagol bu gece durmak yokkkkkkkkkkk kalkmakta yokkkkkkkkkk
herkeseee gunaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
guneslii ilik sistitli bir londra sabahindannnnnn bollllllllllll opucukluuuu tum dileklerimizin gercek olduguu sansli bir sabah dilyorummmmmm
guzel haberler alicagimiz bebislerimizin karnimiza tutunacagi tutunanlarin haberlerini alacagimizzzz
cokkkkkkkk mutluuuuu bır hafta dılıyorummmmmmmmm
cnmcmmm calis bu aksammmm yimirtlamissin :)))))))) hatta yarin sabah da 2. Denemei yapabilirsin :)))
Ayçacım adetin kaç gün geçtiğinde kanda test yaptırdın canım
Bu arada listedekilerin karşılarına hamişIkonu koyuluyor. Valla topik uğurlu... Topiktre adı olan ilk 3 ayda hamiş kalacak ... Gel vatandaaaş geellll
Merhaba canlarım nasılsınız, ilk sayfaya baktım ayçaece hamileymiş çok sevindim ama nasıl oldu anlayamadım kısa bir bilgi alabilir miyim , bilgisi olandan onun kanda gebelik çıkmamıştı öyle hatırlıyorum üzülmüştük hani :26: kanda yanıltıcı olabiliyormuş demek ki...
bu arada bende hiç bir belirti yok ama adet olucam belli çünkü adet sancılarım gelip gelip gidiyor ben geliyorum hazırlıklı ol sinyali veriyoamaaaaan canım sağolsun olmadı nisanda hamile kalırım inşallah adet olduğum günden sonra yumurta takibi çatlatma matlatma şansımızı her türlü deneriz. Hırs yaptım bir kere anne olcum ben Allahın izniyle
sagol canım bu akşam çalışacam ama yarın sabah çok zor işe gelecegimiz için o biras imkansız hayırlısı olsun bu gece haydeeeeeeeee breeeeeeeeeeee yallah diyip allah ne verdiyde modundayımmmm :=)
aksam cnmmm agir olmayan ama proteini fazla olan biseyler yedir kocisine karides balik falan gibi uzerinede turk kahvesini icirmeyi unutmaa :)))) hadi bakalimmmm hayirli hallvetler olsunnnnnnnn insallahhh bebeisinde karninaaa hoooooop die tutunsun allahin izniyle :))
haklısın canım aslında benim boş gebelikte öyle baş dönmesi mide bulantısı fln olmamıştı sadece bel ağrısı olmuştu şimdi daha bugün 4+0 ama midem bulanıyor hiç bişey yiyemiyorum başım dönüyor tansiyonum düşüyor falan... perşembe günü tekrar kan vericem bakalım sonraki hafta da dr randevum var 5+4te.. herhalde sadece kese görünür bakalım... dr.a gidip o masaya yattığımda sanki hep olumsuz bir şey söyleyecek gibi şartlıyorum kendimi yaa offf
inş olur canım. bende ilk aylarda hemen hamile kalacam sandım ama bu 5. ay artık duruma alıştım inş bu ay olur bugün mide bulantım var daha önceki aylar hiç olmadı böyle inş hamileliğe işarettir.
selam kızlar... nasılsınız?? ben bugün pek iyi değilim dün akşam dışarıdaydık yürüdük biraz belim şu an kopuyor duramıyorum ağrıdan... midem de bulanmaya başladı ya gebelikten ya da dün dışarıda yemek yedim ondan... bir de bu sabah kalktım baktım göğüslerimdeki ağrı gitmiş çok korkuyorum ya neden ağrımıyor ki ağrıması gerekmez miydi sürekli
kislarrr bu sıstıt belası icin boll sivi iciyorum o tamam aksamdan beri bacaklarimin arasina yani o bolgeye sicak su torbasi koyuyorum bu sicak iyi mi kotumu hani iltlhap varsa sicak arttirmaz miiii
bilemedimmmmmmmm bilen ???????:18:
Offffffff
haftaya kadar iylesmem lazimmm kislarrrrrrr ....
kislarrr bu SISTIT BELASI icin boll sivi iciyorum o tamam aksamdan beri bacaklarimin arasina yani o bolgeye sicak su torbasi koyuyorum bu sicak iyi mi kotumu hani iltlhap varsa sicak arttirmaz miiii
offffffff
kislarrr bu sıstıt belası icin boll sivi iciyorum o tamam aksamdan beri bacaklarimin arasina yani o bolgeye sicak su torbasi koyuyorum bu sicak iyi mi kotumu hani iltlhap varsa sicak arttirmaz miiii
Offffffff
hımmmm tamam canım evet haklısın balık alayım ben bugün zaten evde yemekte yoktu balık iyi olur ayyyy çok sagol idilgacımmmm türk kahvesi aklımdaydı onu yapacaktım :=) yalnız kafamı kurcalayan bişey var benim akıntım dün başlamıştı ama kaygan sıvıyı bugün gördüm heralde bugün yımırtladım diye düşünüyorum eger dünse zaten geçmiş ola bana glibaaaaaaaaaaa :=(((
amin canım hepimizin bebişi tutunsun annelerineeeeeeeeeee :=)
yokyok cnmm gecmemsıtır zaten ovu testindede gulen yuzu gordukten 36-48 saat icinde yumurtlicaksiniz diooo yani belirtilerin ardindan bu aksam superr bencee hatta yarin sabah olmuyosa aksamindada tekrar deneyin cnmmmm
allah allah allahh nidalariyla :))))))))
ayy allahimmmmm yuzumuzu guldur bebislerimizi hayirli zamanda kucaklarimiza verrr lutfen ..amin...
canım daha öncede sistit olmuşmuydun. bol sıvı tüket, aşırı tuzlu ve baharatlı şeyler yeme
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?