MART ayında BEBİŞ için çalışmaya başlayanların yeri :)

olumsuzluktan uzak olman gerekiyo ama senin niye bu şekilde düşünüp kendini etkiliyorsun?
Herşey bizim beynimizde bitiyor gerçkten,bak ne güzel miniminicikkkk bir bebişin var suan karnında senin kanından canından senden beslenip büyüyecek bazısı nazlı olucak bazısı paşa,ya sultan olucak yada şehzade :)) hadi biraz pozitif düşün bakalım:)

Hem herseye ragmen allah bize sağlıklı bir yaşam kaza bela vermedikten sonra insanız biz ya yine yaparız.En kötü senaryoyu böyle düşünmek bile insana bir huzur veriyor.

Hadi bakalım bence kalkta bu mide bulantıların için sevin,ilerde iştahın çok açık olucak:)

sağol canım teşekkür ederim inan gebelik belirtilerine seviniyorum dedim ya boş gebelikte yoktu bunlar şimdi var tamam artık pozitif düşüncem dr.a gidene kadar her şey yolundaymış gibi sakin olcam

sağol canım teşekkür ederim inan gebelik belirtilerine seviniyorum dedim ya boş gebelikte yoktu bunlar şimdi var tamam artık pozitif düşüncem dr.a gidene kadar her şey yolundaymış gibi sakin olcam

pozitif ol canımı yeee yavvvv alpellacıgım topigimizin anası sen böleeeeeeeee yaparsan topicde evlat bekleyen biz yavruların ne yapınnnnnnnn yavvvvvv silkelen ve gebeliginin keyfini doya doya yaşaaaaaaaaaaa

tamam canım sagol bu gece durmak yokkkkkkkkkkk kalkmakta yokkkkkkkkkk

HERKESEEE GUNAYDINNNNNNNNNNNNNNNNNNNN

Guneslii ilik sistitli bir londra sabahindannnnnn bollllllllllll opucukluuuu tum dileklerimizin gercek olduguu sansli bir sabah dilyorummmmmm
guzel haberler alicagimiz bebislerimizin karnimiza tutunacagi tutunanlarin haberlerini alacagimizzzz

COKKKKKKKK MUTLUUUUU BIR HAFTA DILIYORUMMMMMMMMM

cnmcmmm calis bu aksammmm yimirtlamissin :)))))))) hatta yarin sabah da 2. denemei yapabilirsin :)))

Günaydın herkese hafta sonu çok yoğundum internete giremedim. sizleri çok özledim. bu hafta benim içinde heyecanlı bir hafta çünkü cuma günü bat günüm. inşallah hamişimdir

sagol canım bu akşam çalışacam ama yarın sabah çok zor işe gelecegimiz için o biras imkansız hayırlısı olsun bu gece haydeeeeeeeee breeeeeeeeeeee yallah diyip allah ne verdiyde modundayımmmm :=)

Ayçacım adetin kaç gün geçtiğinde kanda test yaptırdın canım

geçmediki daha poly 18 mart 19 mart battı...ama ben hissetmiştim ya....bugünde sağlık ocağına gittim tahliller yapıldı folik asit aldım geldim...

Bu arada listedekilerin karşılarına hamiş Ikonu koyuluyor. Valla topik uğurlu... Topiktre adı olan ilk 3 ayda hamiş kalacak ... Gel vatandaaaş geellll

hemde çoook uğurlu...

canım çarşamba çıkmadı evet..ama cumartesi 32 çıktı...idrar testinde de çıktı...şuan sağ kasığımda batmalar var..birazda bulantı

sagol canım bu akşam çalışacam ama yarın sabah çok zor işe gelecegimiz için o biras imkansız hayırlısı olsun bu gece haydeeeeeeeee breeeeeeeeeeee yallah diyip allah ne verdiyde modundayımmmm :=)

aksam cnmmm agir olmayan ama proteini fazla olan biseyler yedir kocisine karides balik falan gibi uzerinede turk kahvesini icirmeyi unutmaa :)))) hadi bakalimmmm hayirli hallvetler olsunnnnnnnn insallahhh bebeisinde karninaaa hooOOoop die tutunsun allahin izniyle :))

kislarrr bu SISTIT BELASI icin boll sivi iciyorum o tamam aksamdan beri bacaklarimin arasina yani o bolgeye sicak su torbasi koyuyorum bu sicak iyi mi kotumu hani iltlhap varsa sicak arttirmaz miiii

bilemedimmmmmmmm bilen ???????:18:

offffffff

haftaya kadar iylesmem lazimmm kislarrrrrrr ....

hımmmm tamam canım evet haklısın balık alayım ben bugün zaten evde yemekte yoktu balık iyi olur ayyyy çok sagol idilgacımmmm türk kahvesi aklımdaydı onu yapacaktım :=) yalnız kafamı kurcalayan bişey var benim akıntım dün başlamıştı ama kaygan sıvıyı bugün gördüm heralde bugün yımırtladım diye düşünüyorum eger dünse zaten geçmiş ola bana glibaaaaaaaaaaa :=(((

amin canım hepimizin bebişi tutunsun annelerineeeeeeeeeee :=)

ALPICIMMM senn hicc merak etme hayirlisiylaaa bebisini(KIZCENI):)) alicaksinnn kucaginaaa :)))))

inş olur canım. bende ilk aylarda hemen hamile kalacam sandım ama bu 5. ay artık duruma alıştım inş bu ay olur bugün mide bulantım var daha önceki aylar hiç olmadı böyle inş hamileliğe işarettir.

bende ilk ayda hamile kalıcam sanmıştım hatta bebeğin doğuşu ağustos eylül gibi olacak şekilde ayarlamıştık ama olmadı canım. kafana takma bence inşallah hamilesindir. bu ay bende umutlu gibiyim bakalım her şey cuma günü belli olacka

selam alpellam hamilelik kişisine göre değişiyor biliyorsun rahat ol bence korkma canım.
teyzem 3. çocuğuna 9 ay boyunca tükürerek geçirdi. diğer 2 tanesinde böyle şeyler yaşamamıştı mesela

canım doktora git hemen ilaç filan neyse ve tedavini ol.ben gitmedim bekledim bu ay yumurtlama döneminde ilişkiyi yasakladı ilaç yüzünden bu ayda umutlar çöpe gitti anlayacağın.sen git ilacını kullan iyileş.benim enfeksiyon kapmış önce sistit oldum sonra kaşıntı başladı şimdide ilaç kullanıyorum.lütfen git doktora.

canım daha öncede sistit olmuşmuydun. bol sıvı tüket, aşırı tuzlu ve baharatlı şeyler yeme

ahh be idilgam keşke bilebilseydim ama sıcak pekte iyi bir fikr gibi gelmedi bana da :=(

YOKYOK CNMM GECMEMSITIR Zaten ovu testindede gulen yuzu gordukten 36-48 saat icinde yumurtlicaksiniz diooo yani belirtilerin ardindan bu aksam superr bencee hatta yarin sabah olmuyosa aksamindada tekrar deneyin cnmmmm
allah allah allahh nidalariyla :))))))))
ayy allahimmmmm yuzumuzu guldur bebislerimizi hayirli zamanda kucaklarimiza verrr lutfen ..amin...

fetih 1453 ün son serisi bugün bizim evde çekiliyoooo kızlarrrrrrr buyrun izlemeyeeeeeeeeeeeeee :=)
tamam canım ok çok sagolasın ben yemege laçar şimdi 1.30 da burdayımmm öpüldünüz

medmusssssss battaşımmmmmmmmmm sende durumlar nasıl
5 günümüz kaldı hatta 4 günümüzzzzzz

varmı belirtiler yada belirsizlikler :18::18::18:

canım daha öncede sistit olmuşmuydun. bol sıvı tüket, aşırı tuzlu ve baharatlı şeyler yeme

olmustum antibiyotikle gecmisti ama suan antibiyotik kullanamam deneme yaptik beklemedeyim (

aksamda yazdimm KIZALR BU HANI ILISKIDEN SONRA dik bacaklari 1 saat kal sonra yikanmadan hatta cise gitmeden yana kivril uyu mantigi varyaa buyuk ihtimalle ondan oldum yanii spermeler sabaha kadar o bolgece tabiii bi sure sonra bozulup mikrop uretiyo sanirsam yani yarim saat dik sonra git yikann dogrusu bu sanirim (

cunku o kadar cok dikkat ediyorum ki kendime bidee gecen adet bitiminde maydanozlu sut buhari yaptim oraya tabii oda acti orayi uzerinede iliski sonrasi yikanmadan beklemek boyle yapti die dusunuyorumm
vardir bi hayir ne bileyimmmm

ama dun ozellikle cok uzuldum ve agladim hem agridan hem napicagimi bilememekten
normalde olsa al antibiyotigi gec git

beni gören olmadı sanırım
kimse yorum yapmamış.

neyse o zaman benim de adımı yazarmısınız listeye diim belki cevap alırım :)
7 Nisan beklenen adet günüm arkadaşlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…