MART ayında BEBİŞ için çalışmaya başlayanların yeri :)

beni gören olmadı sanırım
kimse yorum yapmamış.

neyse o zaman benim de adımı yazarmısınız listeye diim belki cevap alırım :)
7 Nisan beklenen adet günüm arkadaşlar

kusura bakma canım görmemişim afedersiniz kusmakla meşguldüm hoş geldin canım sanırım 1 oğlun var Kenan benim de çok sevdiğim bir isimdir Allah bağışlasın ekliyorum listeye

geçmiş olsun canım benim. üzülme sen bol su tüket dediğim gibi tuzlu ve baharatlı yiyecekleri az tüketmeye çalış.sabah akşam iç çamaşırı değiştir. ve kukunu nemli bırakma :))

hayirli günler ablalarim kardeslerim :)
bende bu ay cok ümitliyim...
ben ikinci yavruma hamile kalmaya calisiyorum, 6 aydir korunma hapini birkadim son iki aydir adet düzensizi yasiyorum hep 10 gün gecikmeli geliyor, ve 5 gün sürüyor(normaldede 5 gün sürüyor)...
simdi bu ay su iki haftadir müthis bir bel agrisi cekiyorum, gögüslerim ilk zaman karincalasdi, simdi uclari cok agriyor yani hassas, cok uykum var devamli uyumak istiyorum ve yorgunum...eism bile diyor sen böyle degildin ne oldu sana...istahim cok acik ve kilo bile aldim diyebiliri, gazim var....
bunalr hamilelik belirtileri deyil mi:) bende normalde yarin adet olmam lazim, bug+ün eczaneye gittim bayan bana, erken hamilelik testi size tavsiye ediyorum dedi cünkü sizin adetiniz düzensiz bu kesin sonuc verir dedi, sabah erkenden idrar da yapicam, bakalim hayirlisi..
birde ben adet gecikmesi gecirdigimde doktora gitmisdim doktor bakdi hersey yolunda dedi, vücud hamilelige ayarlyior kendini dedi, eger bu ayda gec adetlenirsem doktorum bana ilk adet oldugun gün beni ara sana testler falan yapicaz dedi, belki yumurtlamamda birsey vardir yada baska bir hastalik???
eger gercekden hamile degilsem cok fena hasta oldum ozaman cünkü hic halim yok dermanim yok bellerim cok fena agriyor ve yüzüm solgun...sizce bu anlattiklarima göre hamilemiyidir???
hamile olma düsüncesi insani cok heyecanlandiriyor...

Sistit Durumunda Ne Yapmalısınız?

1. Bol su için. Bol sıvı almak itihaba neden olan mikroorganizmalardan idrar kesesinin yıkanmasına, temizlenmesine yardım eder, idrarın yoğunluğunu azaltır ve yanma, sızıyı hafifletir. Şikayetleriniz gece başlamış olsa dahi ilk 4 saat, her saat başı yaklaşık 1/2 litre, bunu izleyen 8 saat ise 2 saatte bir yaklaşık 250 ml sıvı alın.
Su içmeniz tercih edilir ancak su içemiyorsanız süt, açık çay gibi yumuşak sıvılar içebilirsiniz. Portakal suyu gibi içecekler içmeyiniz.

2. İdrarın asiditesini azaltma, şikayetlerinizi hafifletecek ve bakterilerin çoğalmasını durduracaktır. Bu nedenle bir çay kaşığı bikarbonat (soda), bir su bardağı suya konularak eritilir ve içilir. Eczaneden sitrik asit tuzu içeren ürünler de alabilirsiniz. Fakat yüksek tansiyonu ya da kalp hastalığı olan kadınlar doktorlarına danışmadan bikarbonat ya da sitrik asit tuzu içmemelidir.

3. İhtiyaç hissettikçe tuvalete gidin, idrarınızı tutmaya çalışmayın.

4. Kendinizi sıcak tutun, karnınıza ya da bacaklarınızın arasına sıcak su şişesi koyabilirsiniz. İkinci bir sıcak su torbasını belinize de yerleştirebilirsiniz.

5. Mümkün olduğunca dinlenin.

6. Ağrı için aspirin ya da parasetamol içeren ilaç alabilirsiniz.

7. İyileşinceye kadar alkol içmemeli, cinsel ilişkide bulunmamalısınız.

Konuyla ilgili şifalı bitkiler: Maydanoz, Portakal

SICAK IYI GELIYORMUSSSS Ogrendik :)

kusura bakma canım görmemişim afedersiniz kusmakla meşguldüm hoş geldin canım sanırım 1 oğlun var Kenan benim de çok sevdiğim bir isimdir Allah bağışlasın ekliyorum listeye

ayy canım demek zor geçiyor hamileliğin... rabbim kolaylık versin...
ismim Tugba 23 yaşındayım, 1,5 yaşında bir oğlum var.ayrıca oğlumdan önce 5 düşüğüm olmuştu. inşallah hepimiz sağsalim ve sorunsuz hamile kalarak kucagımıza alırız yavrucuklarımızı...
çabuk hamile kalan bir yapım var ama bir okadar da çabuk vücut atıyor bebişi... vücudum yabancı bişey gibi görüp atıyormuş :S
inşallah aynı sorunlarla karşılaşmam yine :S:S

Rabbim bir de kız evlat verse daha ne isterim ki :)
ama sağlıklı olsun da ne olursa olsun kabulümüz.

çok sıcak bir ortam burası
sık sık gelirim artık :)

beni de polypoly dışında kimse görmedi

canım kusura bakma konu sahibesi olarak aslında herkese cvp vermeye çalışıyorum ama işte bugün kötüyüm baya o yüzden tam odaklanamadım hoş geldin uğurlu topiğe...

hamile olma ihtimalin çok yüksek canım inş güzel haberlerini bizimle paylaş olur mu bende de aynı şeyler oldu hamileymişim meğer

gel canım gel burası uğurlu topic ay sorma bugün tam 4 haftalık olduk ama bir mide bulantısı yanma gaz ne ararsan var bugün başladı biraz erken değil mi sizce...

kizlar araniza benide alirmisiniz 6 haftalik hamileyim gecen hafta ogrendim hamile oldugumu

gel canım gel burası uğurlu topic ay sorma bugün tam 4 haftalık olduk ama bir mide bulantısı yanma gaz ne ararsan var bugün başladı biraz erken değil mi sizce...

canım ilk gebeliğinmi? ikinci gebelikte erken başlayabiliyormuş.
ama şahsen benim de çok erken başlamıştı oğlumda. 3buçuk haftalıkken yataklara düşmüştüm.
hayattan zevk alamaz hale geliyor insan
ama yinede süper bir duygu hamile olmak :)

kizlar araniza benide alirmisiniz 6 haftalik hamileyim gecen hafta ogrendim hamile oldugumu

tabi ki canım hoş geldin ekliyorum listeye... nasıl gidiyor hamilelik??

2. gebeliğim canım ilki boş gebelikti kürtaj oldum bu 2. bakalım hayırlısı... biraz çıkardım rahatladım ama hala bi tuhafım

canım adet düzenim yerinde 28 günde bir adet oluyorum. bunun dışında yaşadığın belirtilerin hepsini yaşıyorum. :))) cuma günü bat günüm. inşallah yaşadığım belirtiler stresten yada psikolojik değildir. bu arada stresten yüzümde çıkan sivilceler geçiyor yerine yenileri doğuyor. 1 yıldır sivilce nedir hiç görmedim cildimde offffffffffff ((((

canım inşallah sende ikinci bebeğine kavuşursun. ortamımız çok güzeldir hoşgeldin aramıza

hosbuldum canim.simdilik bi sikintim yok cok sukur bakalim haftaya pazartesi kalp atislari icin gidicez insallah duyariz kalp atisini duysam cok rahatliycam.bide bisi sorucam hamilelik takviminde benim bebegin boyu yazmiyor onu nasil yapiyosunuz

Merhaba kızlar şuan acayip stresli ve heyecanlıyım sabah doktora gittim normal ultrasonda kese gözükmedi kan testine bakalım net ordan anlarız dedi
sonuç ne olcak acaba allahım hayırlısını versinn

benim batım 23 ama 22 de olabilir gogim :)))
son adet tarihim 24 şubat ve 28 günde bir adet oluyorum

benımde 21 subat son tarııhm cnm ınsallah olmayız ama benım dun göğüslerim acımaaya basladı olucam galıba ve asırı hassasıyet var goguslerımde

Merhaba kızlar şuan acayip stresli ve heyecanlıyım sabah doktora gittim normal ultrasonda kese gözükmedi kan testine bakalım net ordan anlarız dedi
sonuç ne olcak acaba allahım hayırlısını versinn

adet tarihin ne zamandi canim kacinci gunu gecikmenin cok kucukse gorunmeyebiliyor panik yapma canim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…