beni gören olmadı sanırım
kimse yorum yapmamış.
neyse o zaman benim de adımı yazarmısınız listeye diim belki cevap alırım :)
7 Nisan beklenen adet günüm arkadaşlar
beni gören olmadı sanırım
kimse yorum yapmamış.
Neyse o zaman benim de adımı yazarmısınız listeye diim belki cevap alırım :)
7 nisan beklenen adet günüm arkadaşlar
olmustum antibiyotikle gecmisti ama suan antibiyotik kullanamam deneme yaptik beklemedeyim(
aksamda yazdimm KIZALR BU HANI ILISKIDEN SONRA dik bacaklari 1 saat kal sonra yikanmadan hatta cise gitmeden yana kivril uyu mantigi varyaa buyuk ihtimalle ondan oldum yanii spermeler sabaha kadar o bolgece tabiii bi sure sonra bozulup mikrop uretiyo sanirsam yani yarim saat dik sonra git yikann dogrusu bu sanirim(
cunku o kadar cok dikkat ediyorum ki kendime bidee gecen adet bitiminde maydanozlu sut buhari yaptim oraya tabii oda acti orayi uzerinede iliski sonrasi yikanmadan beklemek boyle yapti die dusunuyorumm
vardir bi hayir ne bileyimmmm
ama dun ozellikle cok uzuldum ve agladim hem agridan hem napicagimi bilememekten
normalde olsa al antibiyotigi gec git
kusura bakma canım görmemişim afedersiniz kusmakla meşguldüm hoş geldin canım sanırım 1 oğlun var Kenan benim de çok sevdiğim bir isimdir Allah bağışlasın ekliyorum listeye
benimde 7 nisan :)
beni de polypoly dışında kimse görmedi
hayirli günler ablalarim kardeslerim :)
bende bu ay cok ümitliyim...
ben ikinci yavruma hamile kalmaya calisiyorum, 6 aydir korunma hapini birkadim son iki aydir adet düzensizi yasiyorum hep 10 gün gecikmeli geliyor, ve 5 gün sürüyor(normaldede 5 gün sürüyor)...
simdi bu ay su iki haftadir müthis bir bel agrisi cekiyorum, gögüslerim ilk zaman karincalasdi, simdi uclari cok agriyor yani hassas, cok uykum var devamli uyumak istiyorum ve yorgunum...eism bile diyor sen böyle degildin ne oldu sana...istahim cok acik ve kilo bile aldim diyebiliri, gazim var....
bunalr hamilelik belirtileri deyil mi:) bende normalde yarin adet olmam lazim, bug+ün eczaneye gittim bayan bana, erken hamilelik testi size tavsiye ediyorum dedi cünkü sizin adetiniz düzensiz bu kesin sonuc verir dedi, sabah erkenden idrar da yapicam, bakalim hayirlisi..
birde ben adet gecikmesi gecirdigimde doktora gitmisdim doktor bakdi hersey yolunda dedi, vücud hamilelige ayarlyior kendini dedi, eger bu ayda gec adetlenirsem doktorum bana ilk adet oldugun gün beni ara sana testler falan yapicaz dedi, belki yumurtlamamda birsey vardir yada baska bir hastalik???
eger gercekden hamile degilsem cok fena hasta oldum ozaman cünkü hic halim yok dermanim yok bellerim cok fena agriyor ve yüzüm solgun...sizce bu anlattiklarima göre hamilemiyidir???
hamile olma düsüncesi insani cok heyecanlandiriyor...
ayy canım demek zor geçiyor hamileliğin... rabbim kolaylık versin...
ismim Tugba 23 yaşındayım, 1,5 yaşında bir oğlum var.ayrıca oğlumdan önce 5 düşüğüm olmuştu. inşallah hepimiz sağsalim ve sorunsuz hamile kalarak kucagımıza alırız yavrucuklarımızı...
çabuk hamile kalan bir yapım var ama bir okadar da çabuk vücut atıyor bebişi... vücudum yabancı bişey gibi görüp atıyormuş :S
inşallah aynı sorunlarla karşılaşmam yine :S:S
Rabbim bir de kız evlat verse daha ne isterim ki :)
ama sağlıklı olsun da ne olursa olsun kabulümüz.
çok sıcak bir ortam burası
sık sık gelirim artık :)
gel canım gel burası uğurlu topicay sorma bugün tam 4 haftalık olduk ama bir mide bulantısı yanma gaz ne ararsan var bugün başladı biraz erken değil mi sizce...
ayyy ne güzel :)
bu ay ilk deneme ayınızmı??
kizlar araniza benide alirmisiniz 6 haftalik hamileyim gecen hafta ogrendim hamile oldugumu
canım ilk gebeliğinmi? ikinci gebelikte erken başlayabiliyormuş.
ama şahsen benim de çok erken başlamıştı oğlumda. 3buçuk haftalıkken yataklara düşmüştüm.
hayattan zevk alamaz hale geliyor insan
ama yinede süper bir duygu hamile olmak :)
hayirli günler ablalarim kardeslerim :)
bende bu ay cok ümitliyim...
ben ikinci yavruma hamile kalmaya calisiyorum, 6 aydir korunma hapini birkadim son iki aydir adet düzensizi yasiyorum hep 10 gün gecikmeli geliyor, ve 5 gün sürüyor(normaldede 5 gün sürüyor)...
simdi bu ay su iki haftadir müthis bir bel agrisi cekiyorum, gögüslerim ilk zaman karincalasdi, simdi uclari cok agriyor yani hassas, cok uykum var devamli uyumak istiyorum ve yorgunum...eism bile diyor sen böyle degildin ne oldu sana...istahim cok acik ve kilo bile aldim diyebiliri, gazim var....
bunalr hamilelik belirtileri deyil mi:) bende normalde yarin adet olmam lazim, bug+ün eczaneye gittim bayan bana, erken hamilelik testi size tavsiye ediyorum dedi cünkü sizin adetiniz düzensiz bu kesin sonuc verir dedi, sabah erkenden idrar da yapicam, bakalim hayirlisi..
birde ben adet gecikmesi gecirdigimde doktora gitmisdim doktor bakdi hersey yolunda dedi, vücud hamilelige ayarlyior kendini dedi, eger bu ayda gec adetlenirsem doktorum bana ilk adet oldugun gün beni ara sana testler falan yapicaz dedi, belki yumurtlamamda birsey vardir yada baska bir hastalik???
eger gercekden hamile degilsem cok fena hasta oldum ozaman cünkü hic halim yok dermanim yok bellerim cok fena agriyor ve yüzüm solgun...sizce bu anlattiklarima göre hamilemiyidir???
hamile olma düsüncesi insani cok heyecanlandiriyor...
ayy canım demek zor geçiyor hamileliğin... rabbim kolaylık versin...
ismim Tugba 23 yaşındayım, 1,5 yaşında bir oğlum var.ayrıca oğlumdan önce 5 düşüğüm olmuştu. inşallah hepimiz sağsalim ve sorunsuz hamile kalarak kucagımıza alırız yavrucuklarımızı...
çabuk hamile kalan bir yapım var ama bir okadar da çabuk vücut atıyor bebişi... vücudum yabancı bişey gibi görüp atıyormuş :S
inşallah aynı sorunlarla karşılaşmam yine :S:S
Rabbim bir de kız evlat verse daha ne isterim ki :)
ama sağlıklı olsun da ne olursa olsun kabulümüz.
çok sıcak bir ortam burası
sık sık gelirim artık :)
tabi ki canım hoş geldin ekliyorum listeye... nasıl gidiyor hamilelik??
2. gebeliğim canım ilki boş gebelikti kürtaj oldum bu 2. bakalım hayırlısı... biraz çıkardım rahatladım ama hala bi tuhafım
kızlarr bat 22 olan kac kısı var bırlıkte bekleyelımmmm
benim batım 23 ama 22 de olabilir gogim :)))
son adet tarihim 24 şubat ve 28 günde bir adet oluyorum
Merhaba kızlar şuan acayip stresli ve heyecanlıyım sabah doktora gittim normal ultrasonda kese gözükmedi kan testine bakalım net ordan anlarız dedi
sonuç ne olcak acaba allahım hayırlısını versinn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?