MART ayında BEBİŞ için çalışmaya başlayanların yeri :)

benımde 21 subat son tarııhm cnm ınsallah olmayız ama benım dun göğüslerim acımaaya basladı olucam galıba ve asırı hassasıyet var goguslerımde

göğüslerimde geçen hafta çok hassasiyet vardı şuan azaldı. ama kasıklarımda çok az az ağrılar oluyor ya üşüttüm yada belirti bu bilemiyorum. ve belim sırtım çok ağrıyor. çok çabuk yoruluyorum. akşamları 9 da uykum geliyor.

hosbuldum canim.simdilik bi sikintim yok cok sukur bakalim haftaya pazartesi kalp atislari icin gidicez insallah duyariz kalp atisini duysam cok rahatliycam.bide bisi sorucam hamilelik takviminde benim bebegin boyu yazmiyor onu nasil yapiyosunuz

bilmem tatlım otomatik oluyor o ben sadece tahmini doğum tarihini yazdım bu çıktı başka bişey yapmadım istersen sil baştan yap

Merhaba kızlar şuan acayip stresli ve heyecanlıyım sabah doktora gittim normal ultrasonda kese gözükmedi kan testine bakalım net ordan anlarız dedi
sonuç ne olcak acaba allahım hayırlısını versinn

anaaam hadi inş. kızzz heyecanlandım bak bu hasta halimle kızlar var ya değil kolumu parmağımı kaldırcak halim yok ve vücudumda ağrımayan kemik yok işin kötüsü bugün bi işim var karşıya geçmem lazım hem midem bulanıyor hem normalde de araba tutar beni napcam bilmiyorum

alpellaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
listede adımı göremiyorum :)))
ee tabii göremeyincede bir kötü oluyorumm:))
bat 29 şubat

adet tarihin ne zamandi canim kacinci gunu gecikmenin cok kucukse gorunmeyebiliyor panik yapma canim

6gün geçti 13ünde olam lazaımdı geçen ay 15inde olmuştum 15inden sayarsakta 4gün geçti aslında çok erken daha pfff içim karma karışık şuan

tamam cnm saol tekrar deniyeyim bakalim

6gün geçti 13ünde olam lazaımdı geçen ay 15inde olmuştum 15inden sayarsakta 4gün geçti aslında çok erken daha pfff içim karma karışık şuan

cok erken cnm daha icini ferah tut ben adetim 8 gun gecince kan tahlili yaptirdim 847,3cikmisti ertesi gun doktora gittim belki goremeyebiliriz panige kapilmayin cunku cok minik daha dedi genelde 1000 lerde goruyoruz keseyi dedi vajinal muayene etti gorundu cok sukur.senin degerin kacti canim testte

daha almadım sonucu akşam üstü alıcam

umutlandırmak ıstemem ama hamıle olabılrıısn canım uyku yorgunluk falan benımde dun basladı goguslerım ıste ama ııcım cok fazla sıkılyor hıc hamıle kalamıyacakmısım gııbı gelıyor (

merhabaaaa fıstıklarrrrr nabersinizzzzzz bende henüz tık yok bi kaç gündür de misafir stresi yaşadım kastım baya ev işiydi yemekti baya yordum kendimi, o sebeple bi kaç gün atabilir benim kırmızılar, stres bana pek yaramaz direkt etki eder.... adet periyodumu veriyorum 22 aralık 19 ocak 19 şubat.....
incir kürünü yaptım ılımaya bıraktım dua edin içebileyim kokusu berbat gelior burnuma

canım inşallah hamileyimdir. üzülme belki benim belirtilerim adet belirtisidir. belkide sende belirti az ama hamişsindir bilemeyiz ki canım.

hoşbuldum canım. güzel duaların için allah razı olsun. senin de gönlüne göre versin inşallah...

amin canım aminnnnnnnnnnnnnnnn

selam fıstık. noooooooooooo stresssssssssssssss noooooooooooooooooooo

benimde ctesi pazar evim fulll doluydu bugünde temizlik yapmaktan canım çıktı. şuan bilgisayar başındayım ama tatlı bir uyku ve yorgunlukta var üzerimde :)))

TARCIN cimmmm hosgeldinnnnn gunaydinnn hafta sonu misafir sendromu bendede vardi benimki bitmedi daha bu aksamda yemekte misafir var :)))
cnmm ic ic sifa olsun de gayetttt guzel bi icimi varrr cnmmm

hanımlar meraba nasılsınz?

sizlere bşey sorucam sat:28 şubat/bat:28 mart ve benim şimdiden göğüslerim felaket acıyo bu hamilelik belirtisi olabilir mi? yumurtlama tarihimde 13 mart.doktorum klomen verdi ilk defa kulladım günde bi tane beş gün kullandım.önceki ayda hsg cektrmştm.. klomen ve hsg umutlandırıyo brz beni...:18:

Ben kırmızı yiyeceğim heralde , adet sancılarım başladı ara geliyo ve hiç bir belirtim yok ama yine de umutsuzluğa kapılmak istemiyorum. Arada şeytan dürtüyor git bir test al yap diye ama sonra sakin ol bile bile kendini kandırmana ne gerek var otur oturduğun yerde diyorum öyle işte

kızlar migreni olan bayanlarda hamilelikte bulantı ve kusma çok daha fazla oluyormuş yandım bennn ben de migren var tevekkeli değil daha 4. haftadan başladı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…