MART ayında BEBİŞ için çalışmaya başlayanların yeri :)

kızlar migreni olan bayanlarda hamilelikte bulantı ve kusma çok daha fazla oluyormuş yandım bennn ben de migren var tevekkeli değil daha 4. haftadan başladı

hamile kalırsam bende yandım desene alpellacık bendede ileri seviye migren varrr ammaaaaaaaaannn olsun bebiş olsunda gerisi yalannnnnnnnn :=)

kırmızıyı yesen de üzülmek yok nisan ayının nesi var yavvvv :=) çalışmaya devam durmak yok :=)

canim umitsizlige kapilma bende heran adet olcam die 8 gun bekledim adet gunumden itibaren baktim gelen giden bisi yok test yaptirdim hamile ciktim.hala ara ara adet olcam gibi katnim agriyor.adet tarihin ne zamandi

merhaba bende mart 18 adet olmam gerek ama ben artık takmamaya basladım olursa olacak stres yapınca değişmiyor bekle bekle zaman gecmıyor zaten hayırlısı dedım

kırmızıyı yesen de üzülmek yok nisan ayının nesi var yavvvv :=) çalışmaya devam durmak yok :=)

canım üzülmemek elde değil ama üzülmüyormuuş gibi yapabilirim. Nisanda yumurta takibi ve çatlatma iğnesi falan yapılacak o da olmazsa aşılamada o da olmazsa tüp bebek hiç birine gerek kalmaz inşallah da bakalım hayırlısı her şeyde vardır bir hikmet

canim umitsizlige kapilma bende heran adet olcam die 8 gun bekledim adet gunumden itibaren baktim gelen giden bisi yok test yaptirdim hamile ciktim.hala ara ara adet olcam gibi katnim agriyor.adet tarihin ne zamandi

canım ben her ay hayal kırıklığı yaşadığım için artık alıştım :))) nesse bakalım benim batım 23 mart aslında 22 martta ben 23 mart diye kendimi şartlandırdım gecikme olursa es kaza kendimi ümitlendirmeyeyim diye öyle ama dediğim gibi adet sancıları başladı ben geliyorum diyor :18::18: Hayırlısı ...

olsun canım her şerde bir hayır vardır benim arkadaşımda çatlatma ignsi sayesinde şuan 6 aylık hamile ve biri kız biri erkek ikiz bebek bekliyorrrrrrrrr üzülme herşey allahtandır sadece allaha sıgın ve bol bol dua et canım duanın açmayacagı kapı yoktur hepimiz bol bol dua edelim .............

Kızlar bu kan testi sonucuna biz bakınca direkt anlayabiliyormuyuz yoksa doktora göstermek mi gerek,yo?

batdaşım nası gidiyo herşey?umarım hamişizdir,kendimden pek umutlu değilim ama neyse :18: sabah idrar testi yaptım tabiki negatif

canim hayirlisi nasilsa oyle olsun.bende hic ummadigim anda aldim hamilelik hanerini bu aydan hic umidimiz yoktu hersey kismet

canım benimde kasıklarımda ve karnımda hafif hafif ağrılar oluyor cuma günü regli olucam 23 martta. ama adet belirtisi olarak yorumlamıyorum ben. çünkü bendeki adet belirtileri adet olucağım gün yada önceki gün akşamında başlar bende. 4-5 gün önceden başlamaz. belki sende benim gibisindir.

Benim de 22 mart. Beklemedeyim...

candost senle battaşız. varmı belirtiler???

batdaşım nası gidiyo herşey?umarım hamişizdir,kendimden pek umutlu değilim ama neyse :18: sabah idrar testi yaptım tabiki negatif

sende belirtiler varmı canım. günlerimiz sayılı nede olsa

göğüslerimde hiç bi değişiklik yok canım ama kasıklarımda batmalar var sürekli ve dün acayip gazım vardı,bugünde karnım çok şiş.galiba yine kırmızı kartı yiycem,çok bunaldım artık

candost senle battaşız. varmı belirtiler???

Canım yok ya ne yazıkki sadece kasıklarıma sancı giriyo arada,göğüslerimde acıyo ama bunlar adetime 1 hafta kala hep olur zaten...
Yalnız bu ay ovülasyon günlerimde de göğüslerim acıdı birkaç gün,sonra geçti ne oldu anlamadım yani

bunalma canımmm, strese girmeee sakın.

benimde ovulasyon gününden sonra göğüslerim ağrıdı ve geçti. kendimizi bu ay dinlediğimiz için böyle oldu. bence biz bu durumları her ay yaşıyoruz ama farklı yorumluyorduk o zamanlar diye düşünüyorum. inşallah hepiciğimiz hamileyizdir ama belirtimiz yoktur :)))))))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…