MART ayında BEBİŞ için çalışmaya başlayanların yeri :)

bi an önce geçsin şu bi kaç gün var mı yok mu görelim sonra da önümüze bakalım,hakkımızda hayırlısı olsun

OO YENİ İKİ TANE HAMİŞ DAHAA AYÇAECE a_d ÇOK TEBRİK EDERİM GÖZÜNÜZ AYDIN DARISI BAŞIMIZA İNŞ.

canim hayirlisi nasilsa oyle olsun.bende hic ummadigim anda aldim hamilelik hanerini bu aydan hic umidimiz yoktu hersey kismet

a_d merhaba sen hamile olduğunu ne zaman öğrendin ve sende ki belirtiler nelerdi. anlatırmısın

kızlar hepinize selamlar yeni hamişlerimize çok çok tebrikler allah evlatlarını sağsalim kucaklarına almayı nasip etsin 2,3 gündür kayınvalidem bende pek giremiyorum kızlar ateş ölçme yöntemini bilen arkadaşlar bat ıma 6 gün var az önce anal dan ateş ölçtüm sonuç 37.8 sizce iyimi gebelik olabilirmi lütfen yardımcı olun

gebelik durumunda ateş yükseliyomu ki hiç bi fikrim yok ki canım ama mutlaka bilen biri vardır

bu ateş ölçmede benim kafam karışıyor kızlar.

eğer ateş yüksekse yada yükseliyorsa bu gebeyiz anlamına mı geliyor yoksa ovulasyon dönemindeyiz mi demekti ?????

kafam bayağı karışmış dimi

benim bat ıma 6 gün kaldı işte yumurtlamam çokdan geçti sanırım ama ateş yüksek yani 37 yukarısı olursa gebelik olurmuş diye duymuştum bilen arkadaşlar lütfen yardımcı olun:))

Kızlar nolur moral bozmak yok yapmayın öle biliyorum hepimiz aynı durumdayız hepimiz çok istiyıoruz vakti saati gelincede olacak inş.
Ben artık işi sululuğa çevirdim beynimle konuşuyorum rahatdur diyorum uyduruk uyduruk icatler (belirtiler) çıkarma diyorum :))))
allahtan umut kesilmezya bizde bunun tecellisini yaşıyoruz herşeyde umut arıyoruz işte :))
ama üzülmek yok tamam mı inanın benim durumum belkide topikteki arkadaşlar içinde en içler acısı olanım ama napalımm :))))

selam arkadaşlar.. bugün ya da dün regl olmam gerekiyordu. ben dayanamayıp bu sabah kan testi yaptırdım 5.8 çıktı. dr sonuca bakınca yok dedi. ama bi de ultrasonla bakalım dedi. baktı ve rahim duvarı baya kalınlaşmış ve yumurtlama da olmuş dedi. ama umutlandırmak istemiyorum dedi. perşembe bi daha kana bakalım dedi. inş hamileyimdir arkadaşlar. sizce değerim nasıl?????

inşallaaaaaaaaaaahhhhh canım inşallah hamişsindir. Ben değerlerden alamam ama dua ederim sana :)))

Son düzenleme:

canım çok sevindim inşallah hamilesindir inşallahhhh

değer henüz düşük canım ama geç döllenme olmuş olabilir,inşallah hamilesindir ve değerin yükselir

gebelik yeni olduğu için değer öledir cnm 2 ye katlar 2 günde bence hamilesin inşallah öledir:)

kızlar geçenlerde kim olduğunu hatırlamıyorum adete yakın ateş 37 ve üstü olursa gebelik olur demişti bir arkadaşımız işte bnmde 37.5 çıktı bat ıma 6 gün var iyi mi sizce gebelik olabilirmi bilen arkadaşımız hiç yokmu canlarım:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…