Kizlar ben kirmizilari gordumm cok uzgunum
bi an önce geçsin şu bi kaç gün var mı yok mu görelim sonra da önümüze bakalım,hakkımızda hayırlısı olsunbunalma canımmm, strese girmeee sakın.
benimde ovulasyon gününden sonra göğüslerim ağrıdı ve geçti. kendimizi bu ay dinlediğimiz için böyle oldu. bence biz bu durumları her ay yaşıyoruz ama farklı yorumluyorduk o zamanlar diye düşünüyorum. inşallah hepiciğimiz hamileyizdir ama belirtimiz yoktur :)))))))))
bi an önce geçsin şu bi kaç gün var mı yok mu görelim sonra da önümüze bakalım,hakkımızda hayırlısı olsun
canim hayirlisi nasilsa oyle olsun.bende hic ummadigim anda aldim hamilelik hanerini bu aydan hic umidimiz yoktu hersey kismet
geçecek canım merak etme. çalışıyormusun benim gibi evdemisin
kızlar hepinize selamlar yeni hamişlerimize çok çok tebrikler allah evlatlarını sağsalim kucaklarına almayı nasip etsin 2,3 gündür kayınvalidem bende pek giremiyorum kızlar ateş ölçme yöntemini bilen arkadaşlar bat ıma 6 gün var az önce anal dan ateş ölçtüm sonuç 37.8 sizce iyimi gebelik olabilirmi lütfen yardımcı olun
kızlar hepinize selamlar yeni hamişlerimize çok çok tebrikler allah evlatlarını sağsalim kucaklarına almayı nasip etsin 2,3 gündür kayınvalidem bende pek giremiyorum kızlar ateş ölçme yöntemini bilen arkadaşlar bat ıma 6 gün var az önce anal dan ateş ölçtüm sonuç 37.8 sizce iyimi gebelik olabilirmi lütfen yardımcı olun
bu ateş ölçmede benim kafam karışıyor kızlar.
eğer ateş yüksekse yada yükseliyorsa bu gebeyiz anlamına mı geliyor yoksa ovulasyon dönemindeyiz mi demekti ?????
kafam bayağı karışmış dimi
selam arkadaşlar.. Bugün ya da dün regl olmam gerekiyordu. Ben dayanamayıp bu sabah kan testi yaptırdım 5.8 çıktı. Dr sonuca bakınca yok dedi. Ama bi de ultrasonla bakalım dedi. Baktı ve rahim duvarı baya kalınlaşmış ve yumurtlama da olmuş dedi. Ama umutlandırmak istemiyorum dedi. Perşembe bi daha kana bakalım dedi. Inş hamileyimdir arkadaşlar. Sizce değerim nasıl?????
selam arkadaşlar.. bugün ya da dün regl olmam gerekiyordu. ben dayanamayıp bu sabah kan testi yaptırdım 5.8 çıktı. dr sonuca bakınca yok dedi. ama bi de ultrasonla bakalım dedi. baktı ve rahim duvarı baya kalınlaşmış ve yumurtlama da olmuş dedi. ama umutlandırmak istemiyorum dedi. perşembe bi daha kana bakalım dedi. inş hamileyimdir arkadaşlar. sizce değerim nasıl?????
selam arkadaşlar.. bugün ya da dün regl olmam gerekiyordu. ben dayanamayıp bu sabah kan testi yaptırdım 5.8 çıktı. dr sonuca bakınca yok dedi. ama bi de ultrasonla bakalım dedi. baktı ve rahim duvarı baya kalınlaşmış ve yumurtlama da olmuş dedi. ama umutlandırmak istemiyorum dedi. perşembe bi daha kana bakalım dedi. inş hamileyimdir arkadaşlar. sizce değerim nasıl?????
inşallaaaaaaaaaaahhhhh canım inşallah hamişsindir. Ben değerlerden alamam ama dua ederim sana :)))
gebelik yeni olduğu için değer öledir cnm 2 ye katlar 2 günde bence hamilesin inşallah öledir:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?