MART ayında BEBİŞ için çalışmaya başlayanların yeri :)

kızlar hepinize merhaba , yeni hamişlerei tebrik ediyorum. allah bekleyen herkese bebek versin.
birşey soracağım. benim sat 5 mart idi. regl biter bitmez çalışmalara başladık, ovulasyon döneminde düzenli olarak devam ettik. ovulasyon günüm pazar günüydü. fakat ben şu uzayan şeffaf akıntıyı bu ay görmedim. hamile olabilir miyim acaba ?

canım bende onu sormuştum geçen hafta alpella da da olmamış o akıntı ama şuan hamilee kafaya takma derim buarada ben de o akıntıyı bu sabah yakaladım bu gece halvet var :)

ÇOK ERKEN GEBELİK BELİRTİLERİ:

- döllenme gününden 3-4 gün sonra, kasıklarda hafif çekilmeler. (oturup kalkarken özellikle, kasıkta çekilme)
- döllenme gününden 1 hafta kadar sonra, göğüslerde hafif damarlanma.
- döllenme gününden 10 gün kadar sonra, göğüslerde irileşme ve damarlarda belirginleşme.
- döllenme gününden 10 gün sonra, kasıklarda ve karnın alt tarafında hafif sancımalar, kasıklarda belirgin çekilmeler.
- döllenmeden 1 hafta 10 gün sonra, akıntıda artış. 12-13 gün sonra akıntıda birden azalış. ve regl gününden 2-3 gün önce birden akıntıda artış. sulu ve kıvamsız akıntı. sürekli ıslaklık hissi.
- regl gününden 1-2 gün önce, karnın altında hafif sertleşme, kasıklarda çok belirgin ve zaman zaman rahatsızlık veren çekilmeler.
- regl gününde, kırmızıları görmemek :))

canım bende onu sormuştum geçen hafta alpella da da olmamış o akıntı ama şuan hamilee kafaya takma derim buarada ben de o akıntıyı bu sabah yakaladım bu gece halvet var :)

canım sağol. ben de öyle birşey hatırlıyorum ama emin olmak istedim. inşallah yakalamışımdır :))))) kaçırmamam mümkün değil çünkü :)))))
sana bugün dua edeceğim, inşallah hayırlı olur.

Bilsem cevap yazarım ama malesef hiçbir fikrim yok :44:

tamam cnm yinede sağol geçenlerde burda okumuştum inşallah hamişimdir cnm inşallah tek tek bütün topik hamiş kalırız....

inşallah canımmmmmmmm
dün tuzla sahilinde bol bol hamile kediciklerrrrr vardı :)))))))))))))

bu ay biz bayanlarada uğurlu gelmiştir inşallahhhhhhhhhhhhhhhhhhhh

canım diğer topikteki kızların yazdıklarını okudum yükselmesi çok güzel ama yüksek kalmaya devam ederse güzel haber yolda geliyor demektir. Inş.

bende görmedim. Hamileyim

İnş canım hamilesindir... kaç aydır deniyorsunuz

ASİS SEN NE ZAMAN TEST YAPICAKSIN CANIMMM

sağol canım güzel dileklerin için. bu ay bizim ilk denememiz. topikte yazan herşeyi harfiyen uyguladım :))
kasıklarım da batıyor mu ne ? :18:

İnş canım hamilesindir... kaç aydır deniyorsunuz

ASİS SEN NE ZAMAN TEST YAPICAKSIN CANIMMM

bennnnnnnnnnnn adet tarihim geçerse test yapıcam bekliycem sabredicem.

kırmızı kartı görürsemde Allah büyük nisan ayında çalışmalara tam gaz devam edicem. kader kısmet

inşallah hamileyimdir çok istiyorum burda ki herkes gibi

sağol canım güzel dileklerin için. bu ay bizim ilk denememiz. topikte yazan herşeyi harfiyen uyguladım :))
kasıklarım da batıyor mu ne ? :18:

kasık batması derken bende de arada sırada kasık batması oluyor
dün akşamki en enteresanıydı sağ kasığıma iğne batıyor gibi oluyor peşine sağ bacağıma ağrısı vurdu geçti 3-5 kere peş peşe oldu bir daha olmadı.

belimiz ağrıyor,sırtımız ağrıyor derken fıtık olmayalım hehehehehhe tövbe tövbeeee

Kızlar bhcg 208.52 hadi bakalım bol şanşlar.çarşamba tekrar teste gidecegim henüz net normal gebeli,k diyemiyorum adet geceli 5.gün

Kızlar bhcg 208.52 hadi bakalım bol şanşlar.çarşamba tekrar teste gidecegim henüz net normal gebeli,k diyemiyorum adet geceli 5.gün

kendimizi zorla hamile yapacağız. :))))))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…