allah razı olsun canım. çok saol :)
kızlar hepinize merhaba , yeni hamişlerei tebrik ediyorum. Allah bekleyen herkese bebek versin.
Birşey soracağım. Benim sat 5 mart idi. Regl biter bitmez çalışmalara başladık, ovulasyon döneminde düzenli olarak devam ettik. Ovulasyon günüm pazar günüydü. Fakat ben şu uzayan şeffaf akıntıyı bu ay görmedim. Hamile olabilir miyim acaba ?
canım bende onu sormuştum geçen hafta alpella da da olmamış o akıntı ama şuan hamilee kafaya takma derim buarada ben de o akıntıyı bu sabah yakaladım bu gece halvet var :)
kızlar geçenlerde kim olduğunu hatırlamıyorum adete yakın ateş 37 ve üstü olursa gebelik olur demişti bir arkadaşımız işte bnmde 37.5 çıktı bat ıma 6 gün var iyi mi sizce gebelik olabilirmi bilen arkadaşımız hiç yokmu canlarım:))
Bilsem cevap yazarım ama malesef hiçbir fikrim yok :44:
tamam cnm yinede sağol geçenlerde burda okumuştum inşallah hamişimdir cnm inşallah tek tek bütün topik hamiş kalırız....
kızlar geçenlerde kim olduğunu hatırlamıyorum adete yakın ateş 37 ve üstü olursa gebelik olur demişti bir arkadaşımız işte bnmde 37.5 çıktı bat ıma 6 gün var iyi mi sizce gebelik olabilirmi bilen arkadaşımız hiç yokmu canlarım:))
kızlar hepinize merhaba , yeni hamişlerei tebrik ediyorum. Allah bekleyen herkese bebek versin.
Birşey soracağım. Benim sat 5 mart idi. Regl biter bitmez çalışmalara başladık, ovulasyon döneminde düzenli olarak devam ettik. Ovulasyon günüm pazar günüydü. Fakat ben şu uzayan şeffaf akıntıyı bu ay görmedim. Hamile olabilir miyim acaba ?
bende görmedim. Hamileyim
canımmminşallah benimki de tutmuştur güzel bir moral oldu benim için. çok sağol
İnş canım hamilesindir... kaç aydır deniyorsunuz
ASİS SEN NE ZAMAN TEST YAPICAKSIN CANIMMM
İnş canım hamilesindir... kaç aydır deniyorsunuz
ASİS SEN NE ZAMAN TEST YAPICAKSIN CANIMMM
sağol canım güzel dileklerin için. bu ay bizim ilk denememiz. topikte yazan herşeyi harfiyen uyguladım :))
kasıklarım da batıyor mu ne ? :18:
kasık batması derken bende de arada sırada kasık batması oluyor
dün akşamki en enteresanıydı sağ kasığıma iğne batıyor gibi oluyor peşine sağ bacağıma ağrısı vurdu geçti 3-5 kere peş peşe oldu bir daha olmadı.
belimiz ağrıyor,sırtımız ağrıyor derken fıtık olmayalım hehehehehhe tövbe tövbeeee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?