Kızlar bhcg 208.52 hadi bakalım bol şanşlar.çarşamba tekrar teste gidecegim henüz net normal gebeli,k diyemiyorum adet geceli 5.gün
kızlar bhcg 208.52 hadi bakalım bol şanşlar.çarşamba tekrar teste gidecegim henüz net normal gebeli,k diyemiyorum adet geceli 5.gün
kendimizi zorla hamile yapacağız. :))))))))
sonucumu aldım negatif malesef
başka yolu yok. geçen gece eşime diyorumki bana tecavüz mü etsen acaba.
kafayı sıyırmışım gibi bana gözlerini belerterek baktı hahahahhahahaha
bu ayda hamile kalmazsam kadınlar kulübünü bana yasaklayacak biliyorum :))))
etkisinde kalıyormuşum :)))
2-3 gün daha bekle chiitlenbik eğer adet olmazsan tekrar kan testi yaptır. alpellaa bu şekilde hamile olduğunu öğrendi. inşallah alpellaaa gibisindir
canım burda üzülmek yok. Bir dahaki aya daha fazla çalışma sözü veriyoruz kendimize. Herşeyin hayırlısı...
adet olmam için ilaç verdi ama içmicem biraz daha beklicem bakalım
slm kızlar...
son 3 gün :18: :26:
ya benim aşırı gazım var...ne yapıcam bilemiyorum.. karnım davul gibi.. dün neredeyse ayaklarımı göremiyordum göbeğimden.. normalde hiç yoktur...
hele kasık ağrımı hiç sormayın kımıldasam bile sancım oluyo... bu ne şimdi.. incir den mi oldu bu kadar şiddetli bilemiyorum... ilk 21 günü bitti.. 7 günlük aradayım... inşallah bir kez daha başlamam...
asis canım burda mısın? battaşım sen neler yaşıyorsun..? acaba hamiş miyiz?
adetin kaç gün gecikti ve testteki rakam neydi hatırlıyormusun
ah canımmmmmmm ben neler yaşamıyorum ki psikolojik olarak hamileyim
ama reelde neyim cuma yada perşembe günü tüm foyalarım ortaya çıkacak. :)))))))))
bel ve sırt ağrım var. arada sırada göğüslerime ağrı giriyor geçiyor. sürekli sızlamıyorlar uçlarında da ağrı olmadı hiç.
bunları bu yüzden hamileymişim gibi kafama takmıyorum bunları belirtiden saymıyorum kendime
en büyük belirti olarak gördüğüm mide kazıntımın hala geçmemesi ve sürekli acıkmam. daha önce yazmıştım 50 kiliyorum iştah yoktur. evlendiğimden beri eşim 9 aydır benimle dalga geçer. dün kuzenlerime yine şikayet ediyor 6 yaşında minik kuzenim var o da yemek yemez ben aynı ona benziyormuşumm
lafı fazla uzattım galiba eğer hamileysem mide kazıntım en büyük belirtisi. değilsem canım sağolsun :))))
bu gaz olayı inşallah hamile olmanı işaret ediyordur canım. incir kürü çok faydalıymış okumuştum.
o mide kazıntılarını sorma canım zaten... 1 haftadır canım makarna salatası istiyordu. her gün yaptım ve yedim...ama her gün abartısız... dün gece tam yattım evde makarna bitmiş eşime diyorum ki:
-acaba arpa şehriyeyle olur mu?
yani o kadar gözüm döndü.. ben bu ay iyice sapıttım dediğin gibi perşembe veya cuma ak mı kara mı belli olacak
6gün gecikti adetim
tetkik adı sonuç bırmı normal değer
beta hcg <0,100 mıu/ml -
aynen bu şekilde yazıyo
şuan çok açım mesela ama yememem lazım eşim gelince 18.30 da yiyeceğiz. başka zaman olsa ben çorba içerim eşimde. o çorba yemek yanına pilav makarna ne varsa yer içer. inşallah hamileyizdir suvesabuncummmmmmmmm
aralık ayında ben kan testi yapmıştım hamile değildim. değerlerim seninle aynı çıkmıştı.
bence 3-5 gün sonra başka yere test yaptır yine hamile çıkmazsan doktorun verdiği ilacı kullan diye düşünüyorum. bu mantıklı geldi bana
şuan çok açım mesela ama yememem lazım eşim gelince 18.30 da yiyeceğiz. başka zaman olsa ben çorba içerim eşimde. o çorba yemek yanına pilav makarna ne varsa yer içer. inşallah hamileyizdir suvesabuncummmmmmmmm
ayy bu sureklı acıkma bendede var bırde bugun garıp bır akıntı basladı seffaf gııbı boylee offf ınsallah bebıs gelır umudumu yıtırmemeye calsıyorum bende persemebeye kadarr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?