MART ayında BEBİŞ için çalışmaya başlayanların yeri :)

bende de oluyo canım su gibi... birden ıslanıyo çamaşırım.. kıvamı falan yok... senin bat ne zamandı?

22 canım artık bekleemekten kafayı kırcam herseyı ona yoruyorummm göğüslerimin acımasını anlatamam yururken bıle sızlıyolar galıbaa kırmızılar gelıcek bu gıdısle offfffffff offff

22 canım artık bekleemekten kafayı kırcam herseyı ona yoruyorummm göğüslerimin acımasını anlatamam yururken bıle sızlıyolar galıbaa kırmızılar gelıcek bu gıdısle offfffffff offff

ben kırmızılara psikolojik savaş açtım... gelmesinler sakın...

9 ay onları görmek istemiyorum...

amin canım inşallah Allah hepimize evlatlar verir. sen ne zaman test yapmayı düşünüyorsun
bende öyle düşündüm.ama insan kendini gerçekten hamile gibi hissediyo ya bukadar mı olur çok büyük bi hisss vardı içimde

bende bu ay hisseder gibiyim ama sonuç ne olacak Allah bilir

ayy bu sureklı acıkma bendede var bırde bugun garıp bır akıntı basladı seffaf gııbı boylee offf ınsallah bebıs gelır umudumu yıtırmemeye calsıyorum bende persemebeye kadarr

benim yumurtlama döneminde akıntım oldu. şimdi arada sırada oluyor buda normalmiş kukumuzun kuru olmaması lazımmış :))))))))))

kışkış kırmızılar kışkık
yallah kırmızılar yallah :)))))))))

kızlar akıntım çok bata 5 gun var rahim içi kasılmalar, batmalar karın agrısı ve cok acıkıyorum ümitlenmelimiyim?

Allahımmmm duy sesimii banad sevdiklerimede tüm kardeşlerime de sağlıklı hayırlı evlatlar nasip et tez zamandaa

Selam kizlar,

offfffff hafif ama coook hafif kirmizimi pembe mi kahve rengi mi ne anlamadim

ama benim herhalde adet gelecek.

yani baskada adet gelmeden önce gibi ama:26:

bilemeyiz tabi

Selam kizlar,

offfffff hafif ama coook hafif kirmizimi pembe mi kahve rengi mi ne anlamadim

ama benim herhalde adet gelecek.

yani baskada adet gelmeden önce gibi ama:26:

bilemeyiz tabi

belki yerleşme kanaması olabilir canım inş gelmez senin adet dakik ve hala olmadıysan bi umut var demektir

26 günde bir günü gününe sabah kalkar kalkmaz adet olan biriyim
ve 5 gün öncesinden anlıyorum adet olacagıımı.bu ay eşime dedim adet belirtilerim başladı yine bu ayda yok bebeiş dedim 5 gün öncesinden.
Ayın 15 sabah kalkar kalkmaz wc ye gttim yokkk gndz yokkk ertesi gün ilk idrarımla evde test yaptım cok cok az silik ögleden sonra hastanede idrarda gebelik yaptırdım evde yaptıgımızn aynısını yapıyorlar ve cıkmadı orada ümitlerim gitti
ertesi gün ilk idrarımla tekrar yaptım bu sefer net cıktı bugunse doktora gittik kanda 208.53 cıktı
evde yapacaksanız ilk sabah idrarınızla yapın kızlar.ve adet belirtilerim var dye benm gibi adetinizi beklemeyin

sabahtan beri adet oldum diye wc'ye gidip duruyorum.bişiy yok.Ama olacakmışım gibi bir minik ağrı var sol kasığımda.

o dediğin bende her ay bende oluyor anlıyorum seni ama benim hep sonu hüsran oldu inş sende olmaz hamile olursun aynı zamanda bende

bu ayda malesef oladı artık umudumuz nisana aktı ya hep hayallerle yaşayacağım diye korkuyorum bebek hayalim inşaallah birgün gerçekleşir ya gerçekleşmezse...

canım bende beş aydır hamile kalamadım hamile birini buldum mu herşeyi merak ediyorum ve soruyorum belki işime yarar bişey olur diye...biraz anlatırmısın kaçıncı ayında hamile kaldın bu arada tebrik ederim senin adına sevindim canım.çalışmalar hergün mü oldu ovulasyon gününe dikkat edip mi çalışma oldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…