bende de oluyo canım su gibi... birden ıslanıyo çamaşırım.. kıvamı falan yok... senin bat ne zamandı?
22 canım artık bekleemekten kafayı kırcam herseyı ona yoruyorummm göğüslerimin acımasını anlatamam yururken bıle sızlıyolar galıbaa kırmızılar gelıcek bu gıdısle offfffffff offff
aminnn canım beniimmm amiinnn..... Rabbim isteyen herkese hayırlı ve sağlıklı evlatlar versin inşallah.... daha bir saatin var umarım dayanabilirsin.benim eşimde 7 de gelicek.. o kadar yemek yaptım hala aklım makarna salatasında.. :44: ne olacak benim bu halim bilmem... obez olma yolunda ilerliyorum...
bende öyle düşündüm.ama insan kendini gerçekten hamile gibi hissediyo ya bukadar mı olur çok büyük bi hisss vardı içimde
ayy bu sureklı acıkma bendede var bırde bugun garıp bır akıntı basladı seffaf gııbı boylee offf ınsallah bebıs gelır umudumu yıtırmemeye calsıyorum bende persemebeye kadarr
ben kırmızılara psikolojik savaş açtım... gelmesinler sakın...
9 ay onları görmek istemiyorum...
ben kırmızılara psikolojik savaş açtım... gelmesinler sakın...
9 ay onları görmek istemiyorum...
kışkış kırmızılar kışkık
yallah kırmızılar yallah :)))))))))
ay karar veremedim.Akşam idrar testimi yapsam yoksa kan tahlilimi yaptırsam?
canım kan testi yaptırma imkanın varsa bence yaptır çıkar idrar testindense kan testi daha doğru sonuç verir
Kızlar ben başımdan geceni paylaşmak istiyorum sizinle gebelik başlangıcı için
Selam kizlar,
offfffff hafif ama coook hafif kirmizimi pembe mi kahve rengi mi ne anlamadim
ama benim herhalde adet gelecek.
yani baskada adet gelmeden önce gibi ama:26:
bilemeyiz tabi
sabahtan beri adet oldum diye wc'ye gidip duruyorum.bişiy yok.Ama olacakmışım gibi bir minik ağrı var sol kasığımda.
o dediğin bende her ay bende oluyor anlıyorum seni ama benim hep sonu hüsran oldu inş sende olmaz hamile olursun aynı zamanda bende
26 günde bir günü gününe sabah kalkar kalkmaz adet olan biriyim
ve 5 gün öncesinden anlıyorum adet olacagıımı.bu ay eşime dedim adet belirtilerim başladı yine bu ayda yok bebeiş dedim 5 gün öncesinden.
Ayın 15 sabah kalkar kalkmaz wc ye gttim yokkk gndz yokkk ertesi gün ilk idrarımla evde test yaptım cok cok az silik ögleden sonra hastanede idrarda gebelik yaptırdım evde yaptıgımızn aynısını yapıyorlar ve cıkmadı orada ümitlerim gitti
ertesi gün ilk idrarımla tekrar yaptım bu sefer net cıktı bugunse doktora gittik kanda 208.53 cıktı
evde yapacaksanız ilk sabah idrarınızla yapın kızlar.ve adet belirtilerim var dye benm gibi adetinizi beklemeyin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?