MART ayında BEBİŞ için çalışmaya başlayanların yeri :)

belki yerleşme kanaması olabilir canım inş gelmez senin adet dakik ve hala olmadıysan bi umut var demektir

Ya canim bilmem ki,

offf bu beklemek yok mu...

canim ben önceden hic dikkat etmezdim böyle adetimin kac günde tam olarak geldigini ama tek bildigim

ya 28,29 veya herhalde 30 günde gelir.....

ama yaaa ben kafayi yiyecem,

cuma günü niye adet olacam gibi net olarak belirtiler oldu????

cumartesi ara ara oldu.

dün yoktu pek bisey
bak bugün yine az var

ama bende böyle o kadar erken belirtiler gelmez ki yaaaaa

Canim sonuc ne peki???ne dediler?

yani tekrar gitmeli misin kan vermeye?????

HAKLISIN CANIM BEN TEMMZUNDA EVDENDİM VE NİSANDA DOGUM KONT HAPI KULLANMAYA BAŞLADIM.VE VÜCUDUMA ZARARI COK OLDU VE KASIMDA BIRAKTIM.KORUNMADIKTA DÜŞÜN HER AY ADET OLDUKCA ÜZÜLÜYORDUM CEVREMDEKİLERLE HEP BUNLARI KONUŞTUK FORUMDA BİLE ARKADAŞLARIM VARDI.YUMURTLAMA TAKİBİ YAPTK CANIM Advanced Woman Calendar DYE BİR PROGRAM VAR TÜRKCEDE YAPABLYRSUN BUNUNLA BRLKTE GÜN AŞIRI İLİŞKİ YAŞADIK. AMA KÇ AYDR BKLYRDUK ZAMN BU ZAMN ...BU AY OLDU İŞTE CANIM

mrb kızlar bende sizler gibi her ay adet olup husrana ugrayanlardanım bu ayda normalde adetime 6 gün vardın ama dün adet oldum acaba neden erken olmuş olabılırım fikrı olan varmı ayın 9 da dr konrole gitmiştim kist olumuş dedı acaba kisten mı kaynaklanıyor 2 aydır adetlerim 10 gün geç olurdun haftaya rahim filmi çektırcem inşallah onda bır sorun cıkmaz

bekleyecez canım başka çaremiz yok 5 gün sonra bende senin gibi olacam her ay böyle bekle bekle geçmiyor günler bata 6 gün kaldı ah bi geçse günler adet olacaksam bian önce olsa inş olmam ama

Canım adet günümü 5 gün geçtim bhcg 208.54 cıktı ama ultrasonda cıkmadı kçk olablr dedi doktr carsamba tekrar cagırdı bhcg ye

anladım canım galiba 5.ayında hamile kaldın bende beşimci ayımdayım bakarsın uğurlu gelirsin bende bu ay hamile kalırım

Canım adet günümü 5 gün geçtim bhcg 208.54 cıktı ama ultrasonda cıkmadı kçk olablr dedi doktr carsamba tekrar cagırdı bhcg ye

canım bhcg 1000 leri çectıkten sonra kese olusuyormuş inş bebeşini kucagına alırsın sağ salım darısı tüm istiyenlerın başına

Offfffffffffffffffffffffffff

offfffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffff

püfffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffff

bekleeeeeeee bekleeeeeee bekleeeeeeeeeeeeeeeeeee

KISLARRRRRRRRRRRR NASILSINIZZZ BEN EVDE YATAR VAZIYETTEYIM HALAA IYLESEMEDIM

Varmi yeni hamislerimizzzz

BEYAZ im durumlar nedir ??????

aycacim ben halaa iylesemedim dua et banaaa haftaya tatile gidicez ve benim iylesmem lazimmmm sen hamissin senin duan cabuk ulasir :)))))

optumm herkesii

Offfffffffffffffffffffffffff

offfffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffff

püfffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffff

bekleeeeeeee bekleeeeeee bekleeeeeeeeeeeeeeeeeee

cnmmm senin doguma 253 gun kalmisss:))))

sen onuda zor beklersinnn haa canimmm benimmmmmmm oflamaaaaaa ohooo daha var kizim sen gecen hafta yumurtlamis insansinnn beklicez daha cnmcm

gecmis olsun canimmmmmmmmmmm

yok henüz adet

sadece böyle cooook acik rente bisey gelmekte amaaaaa ne oldugu belli degil

offffffffff yaaaaaa

bisey bilemiyorum amaaaaa ya ben uyduruyorum yada öyle: sanki bu sefer adet belirtileri degisik,

böyle kasiga dogru

ama benim bele vurudu daha cok:26:

SEWWALCIMMMM C anakkalel hemserim ben cokk hastalandimmm halaada iylesemedimmmmmmmmm

artik duzelmek istiyorummm

sen nasilsin cnmm benimm

selamlar kızlar idilgam nasılsın beyazlım zaten hamiş değilmi:)) kızlar geçenlerde bi arkadaşımız adete yakın ateş 37 ve üstü olursa gebelik oluyo ben gebeliğimi öle anladım demişti sabah girdiğimdede sordum ama kimsenin bi bilgisi yokmuş sizlerden bilen varmı kızlar benim bat ıma 6 gün var ve ısım 37.5 iyimi sizce hamişlik olabilirmi:))

Yok canim....Insallah sana Allah söyletiyor ama degil, heveslendim sadece, takvimi ekledim

bakalim adetim gelecek mi gelmiyecek mi

evet canim bi arkadas dedi

ama bende okudum google da falan

eger adete yakin düsmezse iyi

yani adetin günü gecerse ve 37 üzerindeyse cok iyi demek

benimde bata 6 gün va rdün ateşim 37.3 bugün 37 falan bende bi arkadaşın ateş yükselmesi sonucu hamile kaldığını duymuştum inş bizimde öyle olur sende belirti var mı kasık ağrısıs falan bende ara ara oluyor

cnm bazen sol bazen sağ kasığımda hissediyorum am çok sık değil oturup kalkarken falan oluyor böle batma gibi ağrı gelip gidiyo bide sürekli iki gündür sanki o an adet olucakmışım gibi falan oluyo bilmiyorum cnm ama inşallah bebişlerimiz vardır:))

inş canım benimde bu sabah midem bulandı ara ara kasık ağrısı oluyor toplu iğne batar gibi falan bazende göğsüme ağrı giriyor inş hamilelik belirtileridir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…