Canım benmde sol kasıgımda hep agrı oldu sadece bugun yok
belki yerleşme kanaması olabilir canım inş gelmez senin adet dakik ve hala olmadıysan bi umut var demektir
26 günde bir günü gününe sabah kalkar kalkmaz adet olan biriyim
ve 5 gün öncesinden anlıyorum adet olacagıımı.bu ay eşime dedim adet belirtilerim başladı yine bu ayda yok bebeiş dedim 5 gün öncesinden.
Ayın 15 sabah kalkar kalkmaz wc ye gttim yokkk gndz yokkk ertesi gün ilk idrarımla evde test yaptım cok cok az silik ögleden sonra hastanede idrarda gebelik yaptırdım evde yaptıgımızn aynısını yapıyorlar ve cıkmadı orada ümitlerim gitti
ertesi gün ilk idrarımla tekrar yaptım bu sefer net cıktı bugunse doktora gittik kanda 208.53 cıktı
evde yapacaksanız ilk sabah idrarınızla yapın kızlar.ve adet belirtilerim var dye benm gibi adetinizi beklemeyin
Ya canim bilmem ki,
offf bu beklemek yok mu...
canim ben önceden hic dikkat etmezdim böyle adetimin kac günde tam olarak geldigini ama tek bildigim
ya 28,29 veya herhalde 30 günde gelir.....
ama yaaa ben kafayi yiyecem,
cuma günü niye adet olacam gibi net olarak belirtiler oldu????
cumartesi ara ara oldu.
dün yoktu pek bisey
bak bugün yine az var
ama bende böyle o kadar erken belirtiler gelmez ki yaaaaa
Canim sonuc ne peki???ne dediler?
yani tekrar gitmeli misin kan vermeye?????
HAKLISIN CANIM BEN TEMMZUNDA EVDENDİM VE NİSANDA DOGUM KONT HAPI KULLANMAYA BAŞLADIM.VE VÜCUDUMA ZARARI COK OLDU VE KASIMDA BIRAKTIM.KORUNMADIKTA DÜŞÜN HER AY ADET OLDUKCA ÜZÜLÜYORDUM CEVREMDEKİLERLE HEP BUNLARI KONUŞTUK FORUMDA BİLE ARKADAŞLARIM VARDI.YUMURTLAMA TAKİBİ YAPTK CANIM Advanced Woman Calendar DYE BİR PROGRAM VAR TÜRKCEDE YAPABLYRSUN BUNUNLA BRLKTE GÜN AŞIRI İLİŞKİ YAŞADIK. AMA KÇ AYDR BKLYRDUK ZAMN BU ZAMN ...BU AY OLDU İŞTE CANIM
Canım adet günümü 5 gün geçtim bhcg 208.54 cıktı ama ultrasonda cıkmadı kçk olablr dedi doktr carsamba tekrar cagırdı bhcg ye
Offfffffffffffffffffffffffff
offfffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffff
püfffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffff
bekleeeeeeee bekleeeeeee bekleeeeeeeeeeeeeeeeeee
KISLARRRRRRRRRRRR NASILSINIZZZ BEN EVDE YATAR VAZIYETTEYIM HALAA IYLESEMEDIM
Varmi yeni hamislerimizzzz
BEYAZ im durumlar nedir ??????
aycacim ben halaa iylesemedim dua et banaaa haftaya tatile gidicez ve benim iylesmem lazimmmm sen hamissin senin duan cabuk ulasir :)))))
optumm herkesii
Selamlar... Mart 2012 itibariyle bebek düşünmeye başlayan, korunmayı bırakan ve çalışmalara başlayan arkadaşlar gelin burda toplanalım.. Bizim daha önce "KASIM AYINDA BEBİŞ İÇİN ÇALIŞMAYA BAŞLAYANLARIN YERİ" diye bir topiğimiz vardı ve ben ilk denememizde hamile kalmıştım fakat boş gebelik nedeniyle 8. haftamda kürtaj oldum, korunma sürem bitti tekrar çalışmalara başlayacağız kısmetse.. hadi bakalım benimle bu yolda ilerlemek isteyenleri bekliyorum...
inşallah banada ugurlu gelırpskolojım cok bozukkk 3 aydır tedavı asamasındayız ama 1 senedır olmuyor bugun ıgnemı oldum catlatma bakalımm mart ayı ınsallah sanslı gelır banada
selamlar kızlar idilgam nasılsın beyazlım zaten hamiş değilmi:)) kızlar geçenlerde bi arkadaşımız adete yakın ateş 37 ve üstü olursa gebelik oluyo ben gebeliğimi öle anladım demişti sabah girdiğimdede sordum ama kimsenin bi bilgisi yokmuş sizlerden bilen varmı kızlar benim bat ıma 6 gün var ve ısım 37.5 iyimi sizce hamişlik olabilirmi:))
benimde bata 6 gün va rdün ateşim 37.3 bugün 37 falan bende bi arkadaşın ateş yükselmesi sonucu hamile kaldığını duymuştum inş bizimde öyle olur sende belirti var mı kasık ağrısıs falan bende ara ara oluyor
cnm bazen sol bazen sağ kasığımda hissediyorum am çok sık değil oturup kalkarken falan oluyor böle batma gibi ağrı gelip gidiyo bide sürekli iki gündür sanki o an adet olucakmışım gibi falan oluyo bilmiyorum cnm ama inşallah bebişlerimiz vardır:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?