MART ayında BEBİŞ için çalışmaya başlayanların yeri :)

Canim bu ay ovulasyon oldugunu tahmin ettigim gun itibariyle gunde 1-2 incir yemege basladim incir suyu icmek yerine boyle yapayim dedim.

Adet olmadan 10 gun oncesinden bir gaz basladi anlatamam!!!!

Benzer durum asis tede vardi sanirim.

Nezamanki kirmizi kart yedim ozaman anladim hamilelik belirtisi olmadigini.

İns seninki hamileliktendir dicem ama acaba incirin yan etkisi olabilirmi???????

Kizlarrrrrrrr

umarim ben kuruntu yapmiyorumdur ama sanki bu sefer adet belirtileri farkli yaaaa:18::18::18::18:

yani karindan hafice kasik-bacaklara dogru gidiyor sadece yüz üstü yani vücudun ön kisminda..........

ama benim belirtilerim baskaydi ya eskiden:26::26::26::26:

Kızlar hamilelik belirtileri ile adet belirtilerini ayırmak çok zor. kendinizi bu kadar üzmeyin ki hamile kalmanız daha kolay olsun. her zaman hayırlısı diye dua edin.

6 gün kaldı :44: regli belirtisi olarak ağrı veya şişme yok ama akıntı var :44: bir de yerini tam olarak çözemediğim bi yanma hissi var .
Beklemek ne zormuş

ben ilk cocuğuma hamile kaldığımda bu ay da adet olurum diye kendimi salmıştım.kendimi de hiç kasmamıştım ama adet olmadım

kendini bu kadar şartlarsan yalancı gebelik yaşarsın. sonrası çok daha acı. kafa dağatacak uğraşlar bulun. zaman hızlı aksın ki siz kasılmayın.

TARCIN cimmmm hosgeldinnnnn gunaydinnn hafta sonu misafir sendromu bendede vardi benimki bitmedi daha bu aksamda yemekte misafir var :)))
cnmm ic ic sifa olsun de gayetttt guzel bi icimi varrr cnmmm

Aminnn ama ayyy çok kötü değil ama iyi de değil yarım bardaktan sonra mide bulandırmaya başlıyor, 21 i tamamlayamayabilirim ama ne kadar içersem kardır mantığımdayım, haydi hayırlısı bi de karnım konuşmaya başladı içtikten sonra guruk guruk :))
cumartesi pazar deli misafirim vardı ve stres yaptım bayağı yetiştiricem herşeyi diye, herşey yetişti yetişmesine de ben de olduğum stresle kaldım :) du bakalım şimdi rahata erdim :))

SEWWALCIMMMM C anakkalel hemserim ben cokk hastalandimmm halaada iylesemedimmmmmmmmm

artik duzelmek istiyorummm

sen nasilsin cnmm benimm

canımcım iyiyim napayım evdeyim oturuyorum ben yazmıstım sana gormedın galiba bol bol su iç bide kendini sıcak tut dıe dıkkat et canım kendıne

kıslaaaar canlaaar slm ovatel tukurukle yapıanovulasyon testını kullanan var mııııı

aaaaaa hamılemısınnnnnnn canımm çok sevındımm ne cabuk bellı olduu gözün aydınnnnnnn darısı başımıza ben yımıtylamadım bılıonmuuuu

Yok be bacim nerdeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

ben o cizelgeyi heveslenerek ekledim

canim sabir et devam test et

diyorum ya sana benim 22. günde gösterdi

halbuki adetimde düzenli

Yok be bacim nerdeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

ben o cizelgeyi heveslenerek ekledim

canim sabir et devam test et

diyorum ya sana benim 22. günde gösterdi

halbuki adetimde düzenli

hadı yaa ınşallah gerçekleşir cnmm beyazlım canımıniçi bugun benımde 22.gun ama tık yok,bundan sonrada olurmu bılmıyorum acaba dıyorum bu ay yımırta olmadımı??

hoşgeldinnnnn cnmm biz nezman dıycez böle yaaaaa

ayy canım benim sizi üzmek istemedim inan..öylesine içten yazdım...inşallah sende görürsün çok daha güzel günleri...

kocayı nasıl uyuttun bu saatte

çok yorulmuş bugün kocişim birde üstüne markete gönderdim geldi yerleştirdi ben ağır kaldırmayım diye iyice yoruldu ..sonra ece ile oynadı ve ikiside sızdı

bugünde yoğun bir gündü ve ben pek uğrayamadım ilk defa bir küre başladım incir kürü ve içtiğimin anında karnımda guruk sesleri yükselmeye başladı daha da iyisi hısa bir süre sonra ne göreyim gazcıklarım oluşmaya başladı, hangi ara mideye indi hangi ara öğütme aşamasına geçti anlamadım ama guruklar hoşuma gitti bi faaliyet var illa ki it works :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…