slm kızlar...
son 3 gün :18: :26:
ya benim aşırı gazım var...ne yapıcam bilemiyorum.. karnım davul gibi.. dün neredeyse ayaklarımı göremiyordum göbeğimden.. normalde hiç yoktur...
hele kasık ağrımı hiç sormayın kımıldasam bile sancım oluyo... bu ne şimdi.. incir den mi oldu bu kadar şiddetli bilemiyorum... ilk 21 günü bitti.. 7 günlük aradayım... inşallah bir kez daha başlamam...
asis canım burda mısın? battaşım sen neler yaşıyorsun..? acaba hamiş miyiz?
Kızlar hamilelik belirtileri ile adet belirtilerini ayırmak çok zor. kendinizi bu kadar üzmeyin ki hamile kalmanız daha kolay olsun. her zaman hayırlısı diye dua edin.
TARCIN cimmmm hosgeldinnnnn gunaydinnn hafta sonu misafir sendromu bendede vardi benimki bitmedi daha bu aksamda yemekte misafir var :)))
cnmm ic ic sifa olsun de gayetttt guzel bi icimi varrr cnmmm
SEWWALCIMMMM C anakkalel hemserim ben cokk hastalandimmm halaada iylesemedimmmmmmmmm
artik duzelmek istiyorummm
sen nasilsin cnmm benimm
aaaaaa hamılemısınnnnnnn canımm çok sevındımm ne cabuk bellı olduu gözün aydınnnnnnn darısı başımıza ben yımıtylamadım bılıonmuuuu
Yok be bacim nerdeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
ben o cizelgeyi heveslenerek ekledim
canim sabir et devam test et
diyorum ya sana benim 22. günde gösterdi
halbuki adetimde düzenli
iyi geceler kızlar...napıyorsunuz bakalım...kızımı uyuttum kocamı uyuttum geldim
iyi geceler kızlar...napıyorsunuz bakalım...kızımı uyuttum kocamı uyuttum geldim
hoşgeldinnnnn cnmm biz nezman dıycez böle yaaaaa
kocayı nasıl uyuttun bu saatte
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?