MART ayında BEBİŞ için çalışmaya başlayanların yeri :)

kızlar perisoko nerelerde acaba...bugün hiç yoktu sanırım..acaba kocişi pazartesileri mi izinli..sanırım geçen hafta da yoktu pazartesi burda

:26:kızlar perisoko nerelerde acaba...bugün hiç yoktu sanırım..acaba kocişi pazartesileri mi izinli..sanırım geçen hafta da yoktu pazartesi burda:26:

yok cnm ya üzmedın zaten Allah bagışlasınnn...

ayni sey bendede olduuuuu incirin yaN etkisi sanirim gecen ay hatta ben hamisim heralde dedim gaz siskin kasik agri ama oldum bu ay ayni devam 2. kurumde bitti bakalim denedik beklemediyz bat 31 mart
ama suanda kasik agrim cokkkkk ben anlamadim bu isten bisey hayirlisi ne diimmmm

kisimmm sen ne ariyosun buralarda git suslen puslen kahveni yap halvetine allah allah nidalariyla saldir:))))

yoksa halvet oldu bittimi:))))))))))))))))

yok yavrumm ya ehnüz olmadıı birasdan gidecem kahvemi yeni yaptım kocişe içirdim :=)
birasdan bizim evde 7.7 şiddetinde deprem olacak :=) az kadlıııııııııııııııııı :):

yok yavrumm ya ehnüz olmadıı birasdan gidecem kahvemi yeni yaptım kocişe içirdim :=)
birasdan bizim evde 7.7 şiddetinde deprem olacak :=) az kadlıııııııııııııııııı :):

git burda oturup durmaaaa topige giricegine giy degisik biseylerrrr ayakkabi corap falan olayina girr kisimmmmmmmmmmmm

hadiii dualarimiz seninle allahh insallahhhh ennn akilli saglikli ve capkin spermiii senin yimirtanin kapisini caldinnn voltran voltran olayiii ve bebisinnn gelsinnnnn

insalahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh canimmmmmmm

hadi bakalim hayirli halvetlerrrrrrr

bacaklar havada dikiliyken bildigin tumm dualari okuuuuu istegini soyleee
hadi hayirlisi

muckssssssssssss

ay kızlar koptum sıze yaa ınşallahh tum guzellıkler ve guzel bebeişler bızlerle olur aminnnn

cnm hiç bir agrı sızım yok yorulunca sağ kasığım agrıyor birde yemeklerden sonra hazımsızlık yaşıyorum.

aynen canım benimde yorulduğumda ayakta durduğumda sağ kasığım ağrıyor
bugün doktorumu aradım hamile olduğumu cumartesi öğrendim dedim..ne zaman geleyim dedim haftaya pazartesi gel dedi...sağ kasığımda ağrı var dedim süreklimi diye dordu yok ayakta durunca dedim..bol bol uzan dinlen yediklerine dikkat et dedi..kanama falan olmadığı sürece sıkıntı olmaz bunlar normal şeyler dedi..

inşallah bir aksilik olmaz senin kızın varmış kızında yaşadığın belirtiler aynısımı değişik mi bu sefer...

selam canlarım ciğerlerim nasılsınız?? muhasebe_22 seni de ekledim listeye olarak canım hayırlı olsun çok sevindim.. kızlar biliyorsunuz perşembe günü özel klinikte beta hcg 45 çıkmıştı.. hemen ertesi gün yani cuma günü sağlık ocağına gittim orda da kan verdim o da 100 çıkmış tabi sistemleri laboratuvar kitleri farklı olabilir bakalım bu perş tekrar kan vercem o zaman 1000lere yaklaşmış olması gerek.. ayyy canlarım resmen ölüyüm ben yaa yürüyemiyorum oturamıyorum her yerim ağrıyor çok bitkinim bugün hiç bir şey yiyemedim sadece çubuk kraker yedim 3-5 tane akşam da yoğurt ve salata.. su içsem midem bulanıyor ayrıca karnım da baya ağrıyor böyle regl ağrısı gibi kanama lekelenme vs yok Allaha şükür sadece ağrım var o da 2-3 gündür çok yordum kendimi ondan sanırım dua edin bana...

burdan bir ark yazmış sanırım kan testinde önce neg. çıkıp sonra poz. çıkan ayçaece. ben değilim.. sormak istediğiniz bir şey varsa ona sorabilirsiniz... anaaaam belim kopuyooo

kizlarrr bisi sorucam ama komikkk olucakkk

ben reglimde yumurtlamamda hayatim boyu hic agri sizi bilmedim incirden beri 2 aydir yumurtladigim gunu bileecek kadar agrim oluyoo
bugunde kasik agrim cok bide sanki arkamda sag bobregimin oldugu yerlerde agri varr
bu bel agrisi dedginiz yer nerdee oluyooo??????????????????????????????????????

komik valla amaa sordum (

heryerim agriyo usutmusum gibi sistitim gecmeye calisiyo doktora gidemiyorum otmot cayi yapip yapip sistiti azicik hallettim gibi ama heryerim agriyo korkudan hapta icmiyorum gecen hafta halvet oldu ondan icemiyorum hap ne kafam kalkiyo ne kolummmm

canım bel ağrısı tam arkada ve yanlarda oluyo tam bel bölgesinde... bence sen sistit için bile olsa bitki çayına da çok abanma ne olur ne olmaz bebiş varsa belki bi zararı olur... bir de eğer çok ağrın oluyorsa olmazsa bi dr.a görün kist fln olabilir Allah korusun...

hamilelik süphesi olanlar meyve cayları ve baharat kullanmasınlar karın kasılmalarına yol actıgı için düsük tehlikesi yaratıyomus doktorum oyle demişti

herkese günaydınnn listemiz harika görünüyor.Dün çok saçmaladım fortune erken gebelik testi aldım yaptım ikinci çizgi silik çıktı.bi sevinç bi sevinç tahmin edersiniz Allah tan o sevinçle eşimi falan aramadım sonra hastaneye kan testi yaptırmaya gittim sonuç negatif.Arabayı bile kullanamadım,annem almaya geldi,ne kadar kaptırmışım kendimi.İşin ilginci hala ümitliyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…