ayy canım benim sizi üzmek istemedim inan..öylesine içten yazdım...inşallah sende görürsün çok daha güzel günleri...
çok yorulmuş bugün kocişim birde üstüne markete gönderdim geldi yerleştirdi ben ağır kaldırmayım diye iyice yoruldu ..sonra ece ile oynadı ve ikiside sızdı
Canim bu ay ovulasyon oldugunu tahmin ettigim gun itibariyle gunde 1-2 incir yemege basladim incir suyu icmek yerine boyle yapayim dedim.
Adet olmadan 10 gun oncesinden bir gaz basladi anlatamam!!!!
Benzer durum asis tede vardi sanirim.
Nezamanki kirmizi kart yedim ozaman anladim hamilelik belirtisi olmadigini.
İns seninki hamileliktendir dicem ama acaba incirin yan etkisi olabilirmi???????
selma kızlar nasılsınııııııııııııııııııızzzzzzzzzzzzzzz
kisimmm sen ne ariyosun buralarda git suslen puslen kahveni yap halvetine allah allah nidalariyla saldir:))))
yoksa halvet oldu bittimi:))))))))))))))))
yok yavrumm ya ehnüz olmadıı birasdan gidecem kahvemi yeni yaptım kocişe içirdim :=)
birasdan bizim evde 7.7 şiddetinde deprem olacak :=) az kadlıııııııııııııııııı :):
git burda oturup durmaaaa topige giricegine giy degisik biseylerrrr ayakkabi corap falan olayina girr kisimmmmmmmmmmmm
hadiii dualarimiz seninle allahh insallahhhh ennn akilli saglikli ve capkin spermiii senin yimirtanin kapisini caldinnn voltran voltran olayiii ve bebisinnn gelsinnnnn
insalahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh canimmmmmmm
hadi bakalim hayirli halvetlerrrrrrr
bacaklar havada dikiliyken bildigin tumm dualari okuuuuu istegini soyleee
hadi hayirlisi
muckssssssssssss
istanbulizmir nasılsın canım..varmı ağrın sızın
cnm hiç bir agrı sızım yok yorulunca sağ kasığım agrıyor birde yemeklerden sonra hazımsızlık yaşıyorum.
aynen canım benimde yorulduğumda ayakta durduğumda sağ kasığım ağrıyor
bugün doktorumu aradım hamile olduğumu cumartesi öğrendim dedim..ne zaman geleyim dedim haftaya pazartesi gel dedi...sağ kasığımda ağrı var dedim süreklimi diye dordu yok ayakta durunca dedim..bol bol uzan dinlen yediklerine dikkat et dedi..kanama falan olmadığı sürece sıkıntı olmaz bunlar normal şeyler dedi..
kizlarrr bisi sorucam ama komikkk olucakkk
ben reglimde yumurtlamamda hayatim boyu hic agri sizi bilmedim incirden beri 2 aydir yumurtladigim gunu bileecek kadar agrim oluyoo
bugunde kasik agrim cok bide sanki arkamda sag bobregimin oldugu yerlerde agri varr
bu bel agrisi dedginiz yer nerdee oluyooo??????????????????????????????????????
komik valla amaa sordum(
heryerim agriyo usutmusum gibi sistitim gecmeye calisiyo doktora gidemiyorum otmot cayi yapip yapip sistiti azicik hallettim gibi ama heryerim agriyo korkudan hapta icmiyorum gecen hafta halvet oldu ondan icemiyorum hap ne kafam kalkiyo ne kolummmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?