MART ayında BEBİŞ için çalışmaya başlayanların yeri :)

kızlar günaydın dün yanlış yazmışım benm sat 1 mart 5 gün sürüyo bu gün biticek bat da 25 mayıs hadi bakalım hayırlısı çok istiyorum ve bekliyorum bebişimi

amin canım ekledim seni de

aminn aminnn inşallahh ben açarım sezonu :)

az önce verdim kan tahlilinin.
13:30 da işyerine faks çekicekler sonucu. eşim de bilmiyor henüz tahlil yaptırdığımı :)

esracım mutlaka hemen yaz seni bekliyoruz şu an tamam mı unutma sakın sevinçten bayılmazsın inş

meraba kizlar... bizde bu ay calismalara basladik
sat 20 subat tam da yumurtlama donemindeyim hepimiz icin hayirlisi olsun insallah

benim de sat 20 şubat tatlım ne güzel hadi hayırlısı seni de ekledim

ben cumartesi adet oldum kızlarrrr bebiş gelmedi şubat ayında

olsun canım tam gaz devam bu topic mart topiği belki martta gelecek sen sat'ı be Bat'ı yaz da ekliyim seni de

belki de kimyasal gebelikti canım çünkü onda öyle oluyor

İdilga : Sat 6 subat BAT 4 mart
Polypoly: Sat 10 şubat, bat 8 mart
Tatlıcadı55: Sat 11 şubat, bat 10 mart
Daisytulip: Sat 11 şubat, bat 10 mart
oflu: Sat 11 Şubat Bat 11 mart
Aycaece: Sat 18 şubat
Alpellaa: Sat 20 şubat bat 16 mart (ama zannetmiyorum gününde geleceğini)
Antalya2011: Sat 18 Şubat Bat 16 Mart
Perisoko: Sat 19 Şubat Bat 18 mart
Hazinedar: Sat 20 Şubat
istanbulizmir: Sat 20 Şubat Bat 19 Mart
Medmus: Sat 23 Şubat
suvesabun: Sat 24 Şubat Bat 22 mart
Asis: Sat 24 şubat, bat 23 mart
candost17: Sat 25 Şubat bat 24 mart
pinknymph: Sat 26 Şubat Bat 25 Mart
Duygu10: Sat 27 Şubat
Elmadas: Sat 1 Mart Bat 25 Mart
Mariposas:

benimde 1 gün erken geldi neden acabaaa?

cnm bnmde gelmedi şubat ayında üstelik adetime 3 gün kala test yaptım 5 dakikayı geçmişti ama genede ikinci çizgi belirdi çok sevindim ama malesef adet oldum şansım mart ayında inşallah

üzerine görmüş olabilirmisin.
hem kimisi normal adet oluyor 5 aylık hamileliğe kadar.benim arkadaşım adet oluyordu.karnı çok şişince annesi şüphelendi.arkadaşımda anne adet oluyorum ne bebeği, kilo aldım dedi. meğer hamileymiş...derken hareketlendi. tabi testler falanda yapılmadı,ilaçlarda kullanmış grip falan diye. ama işte rabbim koruyo demek, şimdi 7 aylık bir bebişi var.allah herkese versin. çift çizgin çıktıysa
kan testi yaptır canım, belli olmazzz

merhaba,
2 ay önce benım de başıma geldi..testlere fazla güvenmemek gerek sanırım...ertesi gün başka marka test aldım çizgi yok!
bu ay ne olacak bakalım..bat 10 mart...

benimde 1 gün erken geldi neden acabaaa?

bilmiorum cnm ama bişi duymuştum adetin düzensiz gelmeye başlaması önümüzdeki aylarda hamile kalacağımızın işaretiymiş hadi bakalım hayırlısı bu arada üstüne görme olayı kafama takıldı çünkü buseferki adetimde ilk defa kasıklarım batma şeklinde çok ağrıdı pek ihtimal vermiyorum ama genede düşündüm:)

bu arada alpellacım ben senden umutluyum, bence sende bu ay hamiş kalacaksı inş.... içime doğduu..

selam kızlaaar bende mart ayından umutluyum inşallah hepimiz için mart ayı çok güzel ve bol çocuklu bir ay olur

slm kızlar ben yeni katıldım aranıza umarım güzel vakit geçiririz.....

hoşgeldin canım kaç yaşındasın ne zamandır bebiş istiyosun sat ve bat ne yaz seni de ekliyim listeye

merhaba,
2 ay önce benım de başıma geldi..testlere fazla güvenmemek gerek sanırım...ertesi gün başka marka test aldım çizgi yok!
bu ay ne olacak bakalım..bat 10 mart...

ekledim canımmm

meessttrraa: Bat 10 Mart
Mariposas:
Yaprak__:

cnm keşke öle bişi olsa ölürüm sevincimden ama pek sanmıyorum bakalım kan testi yaptırabilirim

bu arada alpellacım ben senden umutluyum, bence sende bu ay hamiş kalacaksı inş.... içime doğduu..

aaaaa ne diyosun yok ya ben umutlu değilim hem kürtajdan hem de hala daha yumurtladığıma %100 emin olamadım sadece sol kasığımda batma var yaklaşık 3-4 gündür..
Sloganım: HAYIRLISI OLSUN

selam kızlaaar bende mart ayından umutluyum inşallah hepimiz için mart ayı çok güzel ve bol çocuklu bir ay olur

Amin canım hoş geldin sat ve bat ne

meessttrraa: Bat 10 Mart
Mariposas:
Yaprak__:
Lettuce35:

kızlar merhaba size şöyle bir sorum olacak benim ayın 1nde hastalanmam gerekiyordu hastalanmadım doktora gittim test yaptı negatif çıktı ve bugün ayın 5i ve ben hala hastalanmadım göğüslerim sızlıyor.miğdem arada yanma yapıyor.korunmuyorzda yani bilmiyorum geçen ay çok şiddetli bi sancım oldu , idrarımın rengide koyu ve puslu hamiş olabilirmiyim acaba kırmızı kart görmek istemiyorum

rabbim inşaallah hayırlısıyla bu mart ayında bizleri güldürür bize de o duyguyu tatdırır

cnm keşke öle bişi olsa ölürüm sevincimden ama pek sanmıyorum bakalım kan testi yaptırabilirim

bence de yaptırmalısın kesinlikle.

bu arada ben son saate girdim kızlarrrr. dua edin nolur. adet olacakmışım gibi az önce bir ağrı girdi ay nasıl korktum anlatamam.

olabilirsin tabiki de. benim de 4 gün gecikti. kan testi yaptırdım.sonucu bekliyorum.

inşallah hamişsindir cnm haberini bekliyoruz.inş hamişimdir ama göğüslerimde hastalancakmışım gibi acıyo ama bu göğüs ağrısı hamilelik belrtiside olabiliomuş

inşallah hamişsindir cnm haberini bekliyoruz.inş hamişimdir ama göğüslerimde hastalancakmışım gibi acıyo ama bu göğüs ağrısı hamilelik belrtiside olabiliomuş

bildiğim kadarıyla göğüs uçlarında dokununca sızlama oluyormuş hamilelerde. regl döneminde ise koltuk altına doğru bir ağrı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…