aminn aminnn inşallahh ben açarım sezonu :)
az önce verdim kan tahlilinin.
13:30 da işyerine faks çekicekler sonucu. eşim de bilmiyor henüz tahlil yaptırdığımı :)
kızlar günaydın dün yanlış yazmışım benm sat 1 mart 5 gün sürüyo bu gün biticek bat da 25 mayıs hadi bakalım hayırlısı çok istiyorum ve bekliyorum bebişimi
aminn aminnn inşallahh ben açarım sezonu :)
az önce verdim kan tahlilinin.
13:30 da işyerine faks çekicekler sonucu. eşim de bilmiyor henüz tahlil yaptırdığımı :)
meraba kizlar... bizde bu ay calismalara basladik
sat 20 subat tam da yumurtlama donemindeyim hepimiz icin hayirlisi olsun insallah
ben cumartesi adet oldum kızlarrrrbebiş gelmedi şubat ayında
canlarım benmi inşallah hepimizin sağlıklı güzel bebişleri olur rabbim hepimize nasip etsiz geçen ay silik çizgi görünce havalara uçtum resmen ama sonra adet olunca yıkıldım allahım tez zamanda nasip etsin
yok cnm yaptırmadım yani reglim gayet normal oldu üstüne olunca az miktarda geliomuş diye duymuştum o yüzden yaptırmadım gerçi 1 gün erken geldi düzensiz geldi yani ama genede üstüne görme ihtimalini pek düşünmedim
cnm bnmde gelmedi şubat ayında üstelik adetime 3 gün kala test yaptım 5 dakikayı geçmişti ama genede ikinci çizgi belirdi çok sevindim ama malesef adet oldum şansım mart ayında inşallah
canlarım benmi inşallah hepimizin sağlıklı güzel bebişleri olur rabbim hepimize nasip etsiz geçen ay silik çizgi görünce havalara uçtum resmen ama sonra adet olunca yıkıldım allahım tez zamanda nasip etsin
benimde 1 gün erken geldi neden acabaaa?
slm kızlar ben yeni katıldım aranıza umarım güzel vakit geçiririz.....
merhaba,
2 ay önce benım de başıma geldi..testlere fazla güvenmemek gerek sanırım...ertesi gün başka marka test aldım çizgi yok!
bu ay ne olacak bakalım..bat 10 mart...
üzerine görmüş olabilirmisin.
hem kimisi normal adet oluyor 5 aylık hamileliğe kadar.benim arkadaşım adet oluyordu.karnı çok şişince annesi şüphelendi.arkadaşımda anne adet oluyorum ne bebeği, kilo aldım dedi. meğer hamileymiş...derken hareketlendi. tabi testler falanda yapılmadı,ilaçlarda kullanmış grip falan diye. ama işte rabbim koruyo demek, şimdi 7 aylık bir bebişi var.allah herkese versin. çift çizgin çıktıysa
kan testi yaptır canım, belli olmazzz
bu arada alpellacım ben senden umutluyum, bence sende bu ay hamiş kalacaksı inş.... içime doğduu..
selam kızlaaar bende mart ayından umutluyum inşallah hepimiz için mart ayı çok güzel ve bol çocuklu bir ay olur
bilmiorum cnm ama bişi duymuştum adetin düzensiz gelmeye başlaması önümüzdeki aylarda hamile kalacağımızın işaretiymiş hadi bakalım hayırlısı bu arada üstüne görme olayı kafama takıldı çünkü buseferki adetimde ilk defa kasıklarım batma şeklinde çok ağrıdı pek ihtimal vermiyorum ama genede düşündüm:)
cnm keşke öle bişi olsa ölürüm sevincimden ama pek sanmıyorum bakalım kan testi yaptırabilirim
kızlar merhaba size şöyle bir sorum olacak benim ayın 1nde hastalanmam gerekiyordu hastalanmadım doktora gittim test yaptı negatif çıktı ve bugün ayın 5i ve ben hala hastalanmadım göğüslerim sızlıyor.miğdem arada yanma yapıyor.korunmuyorzda yani bilmiyorum geçen ay çok şiddetli bi sancım oldu , idrarımın rengide koyu ve puslu hamiş olabilirmiyim acaba kırmızı kart görmek istemiyorum
inşallah hamişsindir cnm haberini bekliyoruz.inş hamişimdir ama göğüslerimde hastalancakmışım gibi acıyo ama bu göğüs ağrısı hamilelik belrtiside olabiliomuş
bence de yaptırmalısın kesinlikle.
bu arada ben son saate girdim kızlarrrr. dua edin nolur. adet olacakmışım gibi az önce bir ağrı girdi ay nasıl korktum anlatamam.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?