MART ayında BEBİŞ için çalışmaya başlayanların yeri :)

e bu arada belirtiler varmı kızlar. benim kasık sancılarım bitti.

sadece acaip koku alır oldum... burnum çok hassas o kadar. diğer tüm belirtiler yok oldu...

kızlar bnm sat 5 mart yani yarın bitiyo şuan regliyim 25 günde bir adet görüyorum çalışmalar başlicak yani gel bebişim:)

canım adetin hangi gün başladı? sat'ta başladığı günü yazıyoruz

evet ya ben de sana dicektim bi test yap diye bence çıkar senin şu an varsa eğer inş vardır ayy heyecanlandım

hoşbulduuuuk
SAT 23 ŞUBAT

tamam canım ekliyorum

Polypoly: Sat 10 şubat, bat 8 mart
Tatlıcadı55: Sat 11 şubat, bat 10 mart
Daisytulip: Sat 11 şubat, bat 10 mart
oflu: Sat 11 Şubat Bat 11 mart
Aycaece: Sat 18 şubat
Alpellaa: Sat 20 şubat bat 16 mart (ama zannetmiyorum gününde geleceğini)
Antalya2011: Sat 18 Şubat Bat 16 Mart
Perisoko: Sat 19 Şubat Bat 18 mart
istanbulizmir: Sat 20 Şubat Bat 19 Mart
Medmus: Sat 23 Şubat
suvesabun: Sat 24 Şubat Bat 22 mart
Asis: Sat 24 şubat, bat 23 mart
candost17: Sat 25 Şubat bat 24 mart
pinknymph: Sat 26 Şubat Bat 25 Mart
Duygu10: Sat 27 Şubat
İdilga : Sat 6 subat BAT: 4 mart
Elmadas:
Mariposas:

KIZLAR GÜNAYDIIIIINNN...!!! KEYİFLER NASIL?? BEN DE HEYECANLA KAN VE İDRAR TESTİ YAPAN ARKADAŞLARIMIZIN SONUÇLARINI BEKLİYORUMMM :18:

merhaba canım yaa bir tane soru açacağım topik olarak nasıl açarım ayrdımcı olurmusun

merhaba canım yaa bir tane soru açacağım topik olarak nasıl açarım ayrdımcı olurmusun

tabi canım.. gebelik kısmına gel orda yukarda konu aç var ona tıkla ordan başlık yaz içerik yaz konuyu aç'a bas olur canım ben gebelik dedim de eğer gebelik değil de atıyorum konu sivilceyse o zaman cilt bakımı'na gidiyorsun doğal olarak

Son düzenleme:
kızlar günaydın dün yanlış yazmışım benm sat 1 mart 5 gün sürüyo bu gün biticek bat da 25 mayıs hadi bakalım hayırlısı çok istiyorum ve bekliyorum bebişimi

Selam 1 yıllık evliyim 3 aydır doktora gidiyorum fakat hamilelikle ilgili bir sonuç alamadım.Çatlamam olmuyormuş,klomen,ovitrelle bir kez denedim olmadı.Şuan soğan suyu yapıyorum,perşembe günü bitecek,15 gün sürüyor ya,sonra incir kürüne başlayacağım,o da tam yumurtlama dönemine denk geliyor.zamanlama iyi oldu gibi umarım sonuç alırım,Rabbim isteyen herkese nasip etsin.Kafandan at diyorlarda bu sabahın köründe kalkıp soğan suyu hazırlarken(çalışıyorum mecburen taze içemiyorum) ya da bir sürü şeye dikkat ederken nasıl kafadan atarsın anlamadım yani,hayatımız buna göre şekilleniyor,umarım bu ay hepimiz iyi sonuçlar alırız.Birbirimize dua edelim.Alpella beni de listeye ekler misin,Şans getireceğini düşünüyorum.Totemlerimdan gına geldi vallahi :)

hazelrose:Sat 22 Şubat , bat 24 Mart

Selam 1 yıllık evliyim 3 aydır doktora gidiyorum fakat hamilelikle ilgili bir sonuç alamadım.Çatlamam olmuyormuş,klomen,ovitrelle bir kez denedim olmadı.Şuan soğan suyu yapıyorum,perşembe günü bitecek,15 gün sürüyor ya,sonra incir kürüne başlayacağım,o da tam yumurtlama dönemine denk geliyor.zamanlama iyi oldu gibi umarım sonuç alırım,Rabbim isteyen herkese nasip etsin.Kafandan at diyorlarda bu sabahın köründe kalkıp soğan suyu hazırlarken(çalışıyorum mecburen taze içemiyorum) ya da bir sürü şeye dikkat ederken nasıl kafadan atarsın anlamadım yani,hayatımız buna göre şekilleniyor,umarım bu ay hepimiz iyi sonuçlar alırız.Birbirimize dua edelim.Alpella beni de listeye ekler misin,Şans getireceğini düşünüyorum.Totemlerimdan gına geldi vallahi :)

anlaşılan ilk gebe esraa86 olacak gibi hadi bakalım hayırlı haberlerle gelir inşallah o da hepimize umut olur.

aminn aminnn inşallahh ben açarım sezonu :)

az önce verdim kan tahlilinin.
13:30 da işyerine faks çekicekler sonucu. eşim de bilmiyor henüz tahlil yaptırdığımı :)

meraba kizlar... bizde bu ay calismalara basladik
sat 20 subat tam da yumurtlama donemindeyim hepimiz icin hayirlisi olsun insallah

cnm bnmde gelmedi şubat ayında üstelik adetime 3 gün kala test yaptım 5 dakikayı geçmişti ama genede ikinci çizgi belirdi çok sevindim ama malesef adet oldum şansım mart ayında inşallah

aynen ya sorma mart ayı diye topik açtım bakalım
MART Kapıdan Baktırır bizede BEBEK yaptırır :)

biz de bir yıldır istiyoruz canım. sadece genel muayene olduk ikimizde.hormon testleri falan. rahim testi falan çektirmedim hiç. hiç yıkılma tatlım.inan Rabbim hayırlı zamanda kucağınıza verir bebişlerinizi.

canlarım benmi inşallah hepimizin sağlıklı güzel bebişleri olur rabbim hepimize nasip etsiz geçen ay silik çizgi görünce havalara uçtum resmen ama sonra adet olunca yıkıldım allahım tez zamanda nasip etsin

canım sonradan adet olsan bile üstüne görmüş olabilirsin. kan testi yaptırdın mı?

canım sonradan adet olsan bile üstüne görmüş olabilirsin. kan testi yaptırdın mı?

yok cnm yaptırmadım yani reglim gayet normal oldu üstüne olunca az miktarda geliomuş diye duymuştum o yüzden yaptırmadım gerçi 1 gün erken geldi düzensiz geldi yani ama genede üstüne görme ihtimalini pek düşünmedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…