MART ayında BEBİŞ için çalışmaya başlayanların yeri :)

günaydın hatunlar.nasılsınız.ya çalıştığım için çok takip edemiyorum ama gün içerisinde mutlaka girmeye çalışıyorum.benim bat'a bi hafta kaldı.karnım ağırmaya başladı dün itibariyle galiba bu ay diskalifiye oldum:))bu arada Meryem suresini okumaya başladım 41 gün boyunca inş okumaya çalışacam

canım listeye baktım senin bat 24 mart gözüküyor.tahlil için erken değilmi:26: bebişin varsa yeni yeni hücre bölünmesi falan oluyordur

canım listeye baktım senin bat 24 mart gözüküyor.tahlil için erken değilmi:26: bebişin varsa yeni yeni hücre bölünmesi falan oluyordur

evet canım çok haklısın saçmaladım işte,bir yıldır ilk defa testte silik çizgi görünce ne yapacağımı şaşırdım hıı bi de eczaneye gittim kan testine gideyimmi diye kadın direk teste baktı ve git var dedi, o anki halimi tahmin edersin artık,inşallah dediğin gibidir canım beklemekten başka çarem yok

sat 15 şubat.,bat 15 mart.hap ile korunuyordum ben.bırakalı 2 ay oldu.Sanırım adetim tam düzene oturmadı.tam hesaplayamıyorum demekki.

canım bence kan tahlili yaptır.ayy merak ettim baya geçmiş.bide belirti falan oldumu sende

canım merhaba meryem suresini nereden okuyorsun bende okumak istiyorumm

canım bence kan tahlili yaptır.ayy merak ettim baya geçmiş.bide belirti falan oldumu sende

baş dönmem oluyo ara sıra.midem normaldede sık bulanır benim oyüzden onu saymıyorum:)
bende baya geçti nasıl olsa varsa bişiy testtede çıkar diye yaptırmadım akşam kan tahlili.ama bu akşam yaptırıcam artık.
Çünkü hamile değilsem bile neden bukadar gecikti takıldı kafama.

saçmalamka değil bence anne olma isteği bize bunları yaptırıyor:)ay bu heyecan öldürecek bizi ya.vallaaa bi belirti hissetesek elimiz ayağımız dolanıyor aacaba varmı diyoruz.inşş sende vardır

Günaydın kızlarrrrrrrrrrrrr

Bende meryem suresini okumak istiyroum ama int.de hangisini okuyacagımı bilemedim :=(

canım merhaba meryem suresini nereden okuyorsun bende okumak istiyorumm

canım annem tvde duymuş.bi programdan.n.hatipoğlunun programından.41 gün meryem suresini tavsiye etmişler.netten araştırdım baya okuyan olmuş.Kuranı Kerimden okudum canım

günaydın kızlarrrrrrr,adetime son 3 gün ama karın ağrılarım başladı şimdiden

canım annem tvde duymuş.bi programdan.n.hatipoğlunun programından.41 gün meryem suresini tavsiye etmişler.netten araştırdım baya okuyan olmuş.Kuranı Kerimden okudum canım

dualarımıza birbirimizi de ekleyelim canlar baskasına yapılan dua temiz kalple oldugundan daha cabuk kabul olurmus

ben aysun isimlerinizi söylerseniz namazlarda sizide eklerim

:26:kızlar perisoko nerelerde acaba...bugün hiç yoktu sanırım..acaba kocişi pazartesileri mi izinli..sanırım geçen hafta da yoktu pazartesi burda:26:

Güzel annneeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee yirim seniiiii yiiiiiiiiiiiiiiiirrrrrrrrrr. Merak edermiş arkadaşınııııı. Dün kociş izinliydi gezdik tozduk biraz canmmm. Bugünde işe yollayınca geldim hemen merak ettim özledim sizlerrriiiiiii. Yeni hamişlerimiz var çok sevindimm. Haftaya Pazartesi gidiceksin sanırım doktora dimi canım. Ay sizlerle heyecanlanıp mutlu oluyorum yaaa. Bu ay inşallah bana da nasip olurr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…