herkese günaydınnn listemiz harika görünüyor.Dün çok saçmaladım fortune erken gebelik testi aldım yaptım ikinci çizgi silik çıktı.bi sevinç bi sevinç tahmin edersiniz Allah tan o sevinçle eşimi falan aramadım sonra hastaneye kan testi yaptırmaya gittim sonuç negatif.Arabayı bile kullanamadım,annem almaya geldi,ne kadar kaptırmışım kendimi.İşin ilginci hala ümitliyim
kızlar günaydın.Ben hala olmadım adet.Sabah test yaptım yine negatif.Bugünde gelmezse akşam kan tahlili yaptırıcam.
günaydın canım sen bat kaçtı
canım listeye baktım senin bat 24 mart gözüküyor.tahlil için erken değilmi:26: bebişin varsa yeni yeni hücre bölünmesi falan oluyordur
sat 15 şubat.,bat 15 mart.hap ile korunuyordum ben.bırakalı 2 ay oldu.Sanırım adetim tam düzene oturmadı.tam hesaplayamıyorum demekki.
günaydın hatunlar.nasılsınız.ya çalıştığım için çok takip edemiyorum ama gün içerisinde mutlaka girmeye çalışıyorum.benim bat'a bi hafta kaldı.karnım ağırmaya başladıdün itibariyle galiba bu ay diskalifiye oldum:))bu arada Meryem suresini okumaya başladım 41 gün boyunca inş okumaya çalışacam
canım bence kan tahlili yaptır.ayy merak ettim baya geçmiş.bide belirti falan oldumu sende
evet canım çok haklısın saçmaladım işte,bir yıldır ilk defa testte silik çizgi görünce ne yapacağımı şaşırdım hıı bi de eczaneye gittim kan testine gideyimmi diye kadın direk teste baktı ve git var dedi, o anki halimi tahmin edersin artık,inşallah dediğin gibidir canım beklemekten başka çarem yok
canım merhaba meryem suresini nereden okuyorsun bende okumak istiyorumm
Günaydın kızlarrrrrrrrrrrrr
Bende meryem suresini okumak istiyroum ama int.de hangisini okuyacagımı bilemedim :=(
canım annem tvde duymuş.bi programdan.n.hatipoğlunun programından.41 gün meryem suresini tavsiye etmişler.netten araştırdım baya okuyan olmuş.Kuranı Kerimden okudum canım
Günaydın kızlarrrrrrrrrrrrr
Bende meryem suresini okumak istiyroum ama int.de hangisini okuyacagımı bilemedim :=(
113. sayfada paylaşmıştım canım tabi arapça okurum dersen
KURAN'I KERM ARAPA: MERYEM SURES sitesinde var
canım ben arapcasını bilmiyorum türkçesine nereden ulasabılırım
:26:kızlar perisoko nerelerde acaba...bugün hiç yoktu sanırım..acaba kocişi pazartesileri mi izinli..sanırım geçen hafta da yoktu pazartesi burda:26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?