MART ayında BEBİŞ için çalışmaya başlayanların yeri :)

Çalışmalara başlamaya sonnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn 2 günnnnnn Gerçi biz regl biter bitmez başladık ama Onlar bebişe adanmış çalışmalar değildi :118:

Son düzenleme:
Günaydın kızlar
benm adetin gecikmesinin sebebi anlaşıldı vajınanın iç kısmında 2 tane sivilce çıkmıştı çok şiş patlamamıştı bi türlü dün gece 2side patladı ve busabah adet oldum
bazen böyle çıkar kendiliğinden patlar adet olurdum ama bu kez tahmin edemedim öyle olacağını hamileliğe yordum gelmeyişini.neyse hayırlısı rahatladım en azından hastalanınca
ilaç içmeden geldi diye..sizinde aklınızda olsun bu durum anlatayım istedim.

Hadi kızlarrrrrrrrrrrrrrr kopalııııımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm vuhuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu :118::118::118::118: Çok mutluyummmm bugünnnnn, bahar geliyooooorrrr, heryer mis gibiiiiiiii, çiçekler tomurcuk açıyoooorrrrrrrrrr. Balkondaki çileğim kızarıyooorrrrrrrr Allahımmmmm bu güzel bahar ayında bana da nasip etttt bir evlattttttttttttt ........

Ayyy canım benim. Senden güzel haberler almayı canı gönülden istiyorum inan buna... İnşallah bu ay hamilesindir arkadaşımmmmmmmm inşallahhhhhhhhhhhhh
Canım teşekkür ederim desteğin için duan için inşallah Rabbim de istiyordur bu ay hamile kalmamı yeter kulum bir yıl sabırla bekledin bu ay istediğinin en hayırlısını veriyorum dese ne güzel olur

canım sende mi 23 martta adet olucaksın benim batta 23 de geçmiyor konsantre olamıyorum hiçbirşeye e

Evet güzelim benim batımda 23 mart Bende senin gibi ders çalışmam lazım çalışamıyorum bir türlü aklımda var mı yok mu , belirtileri araştır son 3 gün kala ne gibi belirtiler falan oluyormuş onun merakı içindeyim aynı zamanda stresliyim eğer hamile değilsem tedaviye başlanacak o geriyor beni hakkımızda hayırlısı neyin bizim için iyi olduğunu biz bilemiyoruz. Battaşım sende belirti falan var mı ne durumdasın ...

periiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii canımmm özledim seni yaaaa.

Oyyyy Esraaammm, güzel annem benimmmm. Bende seni özledim arkadaşımmm. Nasıl gidiyorrr, yaramazlık yapıyor mu bebişş, üzüyor mu anneciğiniiiiiiiiiiii Hisleri kuvvetli arkadaşım benimmm.

Tarçııınnn seni merak ediyorum kuzuuum, ne alemdesinn??

perim ya bende henüz tık yok ve hiç hamilelik belirtim de yok. benim adetim bi kaç gün gecikebilir çünkü bu haftasonu çok stres yaptım ki ben stresten direkt etkilenirim vücudum reaksiyon verir, cumartesi ve pazar yaklaşık 20 er kişiden 2 grup misafirim vardı, halimi bir düşün evi derlemek toplamak yemek organizasyonu yapmak onları güzel ağırlamaya çalışmak beni fena halde stres yaptı, o sebeple bir kaç gün atabilir benim adet bu ay.... göğüslerim geçen hafta çok acıyordu gerilmişti şimdi yine acıyor ama azaldı

kaç çıkmış canım değerin? içinde hep bir umut olsun bak benimde önce negatifti sonradan pozitif oldu..hem daha çok erken tahlil için...

kızlar günaydın.Ben hala olmadım adet.Sabah test yaptım yine negatif.Bugünde gelmezse akşam kan tahlili yaptırıcam.

geç bile kaldın canım kan tahlili yaptırmakla boş yere stres yapıyorsun kendine

ayy canım ya çok yormuşsun kendini...neyse inşallah gelemez kırmızılar...

kaç çıkmış canım değerin? içinde hep bir umut olsun bak benimde önce negatifti sonradan pozitif oldu..hem daha çok erken tahlil için...

kızlar günaydın.Ben hala olmadım adet.Sabah test yaptım yine negatif.Bugünde gelmezse akşam kan tahlili yaptırıcam.

geç bile kaldın canım kan tahlili yaptırmakla boş yere stres yapıyorsun kendine

ayy canım ya çok yormuşsun kendini...neyse inşallah gelemez kırmızılar...

ayy canım ya çok yormuşsun kendini...neyse inşallah gelemez kırmızılar...[/QUOTE]

gelecekse de hemen gelsin canım yaaa biz de önümüze bakalım di mi, geleceği varsa çabuk gelsin ki önümüzdeki maçlara bakalım :)

Ooo baya hareketli geçmiş canım, çok yorulmuşsundurrr, kıyamammm. Bebiş vardır inşallah, yorma çok kendiniii dinlennnn Test yap hadiii isteriz isteriizzz tarcından test isteriiizzzzzzzzzzzzzzzz

benimde yüzümde sivilceler çıkmaya başladı. evlenmeden önce adetime yakın 1-2 gün önce yüzümde bir tane çıkardı.
şimdi ise geçen hafta 3 tane çıktı söndü şuan 4 tanesi yolda. kesin adet olucam, aynı zamanda streste yaptım ikisi birarada yani ((((((((

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…