son 3 günün içindeyim ama gün geçmek bilmiyor sanki :18:
son 3 günün içindeyim ama gün geçmek bilmiyor sanki :18:
Çalışmalara başlamaya sonnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn 2 günnnnnnGerçi biz regl biter bitmez başladık ama Onlar bebişe adanmış çalışmalar değildi
Canım teşekkür ederim desteğin için duan için inşallah Rabbim de istiyordur bu ay hamile kalmamı yeter kulum bir yıl sabırla bekledin bu ay istediğinin en hayırlısını veriyorum dese ne güzel olurAyyy canım benim. Senden güzel haberler almayı canı gönülden istiyorum inan buna...İnşallah bu ay hamilesindir arkadaşımmmmmmmm inşallahhhhhhhhhhhhh
canım sende mi 23 martta adet olucaksın benim batta 23 de geçmiyor konsantre olamıyorum hiçbirşeye e
periiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii canımmm özledim seni yaaaa.
Tarçııınnn seni merak ediyorum kuzuuum, ne alemdesinn??
herkese günaydınnn listemiz harika görünüyor.Dün çok saçmaladım fortune erken gebelik testi aldım yaptım ikinci çizgi silik çıktı.bi sevinç bi sevinç tahmin edersiniz Allah tan o sevinçle eşimi falan aramadım sonra hastaneye kan testi yaptırmaya gittim sonuç negatif.Arabayı bile kullanamadım,annem almaya geldi,ne kadar kaptırmışım kendimi.İşin ilginci hala ümitliyim
kızlar günaydın.Ben hala olmadım adet.Sabah test yaptım yine negatif.Bugünde gelmezse akşam kan tahlili yaptırıcam.
perim ya bende henüz tık yok ve hiç hamilelik belirtim de yok. benim adetim bi kaç gün gecikebilir çünkü bu haftasonu çok stres yaptım ki ben stresten direkt etkilenirim vücudum reaksiyon verir, cumartesi ve pazar yaklaşık 20 er kişiden 2 grup misafirim vardı, halimi bir düşün evi derlemek toplamak yemek organizasyonu yapmak onları güzel ağırlamaya çalışmak beni fena halde stres yaptı, o sebeple bir kaç gün atabilir benim adet bu ay.... göğüslerim geçen hafta çok acıyordu gerilmişti şimdi yine acıyor ama azaldı
herkese günaydınnn listemiz harika görünüyor.Dün çok saçmaladım fortune erken gebelik testi aldım yaptım ikinci çizgi silik çıktı.bi sevinç bi sevinç tahmin edersiniz Allah tan o sevinçle eşimi falan aramadım sonra hastaneye kan testi yaptırmaya gittim sonuç negatif.Arabayı bile kullanamadım,annem almaya geldi,ne kadar kaptırmışım kendimi.İşin ilginci hala ümitliyim
kızlar günaydın.Ben hala olmadım adet.Sabah test yaptım yine negatif.Bugünde gelmezse akşam kan tahlili yaptırıcam.
perim ya bende henüz tık yok ve hiç hamilelik belirtim de yok. benim adetim bi kaç gün gecikebilir çünkü bu haftasonu çok stres yaptım ki ben stresten direkt etkilenirim vücudum reaksiyon verir, cumartesi ve pazar yaklaşık 20 er kişiden 2 grup misafirim vardı, halimi bir düşün evi derlemek toplamak yemek organizasyonu yapmak onları güzel ağırlamaya çalışmak beni fena halde stres yaptı, o sebeple bir kaç gün atabilir benim adet bu ay.... göğüslerim geçen hafta çok acıyordu gerilmişti şimdi yine acıyor ama azaldı
Ooo baya hareketli geçmiş canım, çok yorulmuşsundurrr, kıyamammm. Bebiş vardır inşallah, yorma çok kendiniii dinlennnnTest yap hadiii isteriz isteriizzz tarcından test isteriiizzzzzzzzzzzzzzzz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?