benimde yüzümde sivilceler çıkmaya başladı. evlenmeden önce adetime yakın 1-2 gün önce yüzümde bir tane çıkardı.
şimdi ise geçen hafta 3 tane çıktı söndü şuan 4 tanesi yolda. kesin adet olucam, aynı zamanda streste yaptım ikisi birarada yani((((((((
kaç çıkmış canım değerin? içinde hep bir umut olsun bak benimde önce negatifti sonradan pozitif oldu..hem daha çok erken tahlil için...
evet erken de işte idrar testi pozitif çıkınca dayanamadım.Devlet hastanesinde arkadaşım var sonucu hemen öğreniriz diye orda yaptırdım.doktor hamile değilsiniz,kaç gün geçti adetiniz dedi bende daha 5 gün var dedim kızdı gibi oldu,bende değeri soramadım kağıtta vermedi devlet hastanesi işteinşallah senin gibi sevinirim bende
canım sivilce adet sancıları hepsi yalandan ümitlenmeyin ama umudunuzuda kaybetmeyin ben btn belirtileri yasadım ama hamileyim
bende de geçen hafta sivilce çıktı 1 tane sonra söndü kayboldu.
benim adet döneminden 10 gün önce göğüslerim acımaya başlar üstüne yatamicak derecede adete yakın geçmeye balar ve adet olurum bu hep geçmişten bugüğne öyle oldu, şidmi yine göğüslerim geçme aşamasında bugün yarın beklemedeyim o yüzden heyecanlanamıorum gelmezse ancak 1 hafta sonra heyecan yaparım :))
günaydın kızlar son 2 gunum benımde beklemedeyım gögüsler fecı şiş kasıklarımdakı agrı baya azaldı dune gore aam bu sabhata bogazlarım sısmıs bıde grıp eksıktı((( bugun ıdrar testı yapsam cıkarmı acaba kocısten gızlı 2 tane test aldım geldım dukkanımaaa akıl verın yapayımmı beklıyımmı 22 sını
günaydın kızlar son 2 gunum benımde beklemedeyım gögüsler fecı şiş kasıklarımdakı agrı baya azaldı dune gore aam bu sabhata bogazlarım sısmıs bıde grıp eksıktı((( bugun ıdrar testı yapsam cıkarmı acaba kocısten gızlı 2 tane test aldım geldım dukkanımaaa akıl verın yapayımmı beklıyımmı 22 sını
günaydın kızlarrrrrrr,adetime son 3 gün ama karın ağrılarım başladı şimdiden
dualarımıza birbirimizi de ekleyelim canlar baskasına yapılan dua temiz kalple oldugundan daha cabuk kabul olurmus
ben aysun isimlerinizi söylerseniz namazlarda sizide eklerim
Bende şeytana uyup öğle arası test alıp yapsam , çıkar mı ki , yapmasam mı ki :26:
Canım teşekkür ederim desteğin için duan için inşallah Rabbim de istiyordur bu ay hamile kalmamı yeter kulum bir yıl sabırla bekledin bu ay istediğinin en hayırlısını veriyorum dese ne güzel olur
Evet güzelim benim batımda 23 martBende senin gibi ders çalışmam lazım çalışamıyorum bir türlü aklımda var mı yok mu , belirtileri araştır son 3 gün kala ne gibi belirtiler falan oluyormuş onun merakı içindeyim aynı zamanda stresliyim eğer hamile değilsem tedaviye başlanacak o geriyor beni hakkımızda hayırlısı neyin bizim için iyi olduğunu biz bilemiyoruz. Battaşım sende belirti falan var mı ne durumdasın ...
benimde canımmmmmmmm
merhaba benim adımda Aslı benide eklersen çok ama çok sevinir ve bende senin için dua ederim.
tatlım bende sarımsı akıntı var karın ve bel ağrısı var arada rahime şiddetli sancım geliyor anlayamadım canım inşAllah bu ay hamiş oluruz da tüm streslerimiz uçar giderr
kaç ay oldu sizin var mı bir hastalık vs
tamam canım inşAllah bugün baslayabılırsem adına ederim Allah razı olsun dualarımız kabul olsun
benimde bata 3 gün var ve test yapaasımmm vaaarrrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?