MART ayında BEBİŞ için çalışmaya başlayanların yeri :)

Ayçaammmmmmmmm

aycaece kullanıcısından alıntı
kızlar perisoko nerelerde acaba...bugün hiç yoktu sanırım..acaba kocişi pazartesileri mi izinli..sanırım geçen hafta da yoktu pazartesi burda
a
Güzel annnnneeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee yirim seniiiii yiiiiiiiiiiiiiiiirrrrrrrrrr. Merak edermiş arkadaşınııııı. Dün kociş izinliydi gezdik tozduk biraz canmmm. Bugünde işe yollayınca geldim hemen merak ettim özledim sizlerrriiiiiii. Yeni hamişlerimiz var çok sevindimm. Haftaya Pazartesi gidiceksin sanırım doktora dimi canım. Ay sizlerle heyecanlanıp mutlu oluyorum yaaa. Bu ay inşallah bana da nasip olurr

canım sivilce adet sancıları hepsi yalandan ümitlenmeyin ama umudunuzuda kaybetmeyin ben btn belirtileri yasadım ama hamileyim

bende de geçen hafta sivilce çıktı 1 tane sonra söndü kayboldu.
benim adet döneminden 10 gün önce göğüslerim acımaya başlar üstüne yatamicak derecede adete yakın geçmeye balar ve adet olurum bu hep geçmişten bugüğne öyle oldu, şidmi yine göğüslerim geçme aşamasında bugün yarın beklemedeyim o yüzden heyecanlanamıorum gelmezse ancak 1 hafta sonra heyecan yaparım :))

canım sivilce adet sancıları hepsi yalandan ümitlenmeyin ama umudunuzuda kaybetmeyin ben btn belirtileri yasadım ama hamileyim

inşallah hamileyizdir canım

tarçıncım sana ve sizlere şöyle anlatayım.
yıllardır adet olduğum gün ağrım sızım olur benim. daha önceden kasık ağrısı, göğüs ağrısı, göğüste gerginlik, şişkinlik, üstüne yatamam gibi şeyler hiç yaşamadım. sadece adet dönemimde canım aşırı derecede tatlı şeyler çeker.

ama şuan psikolojik herhalde buradaki kişilerden etkileniyorum galiba. ara ara adet olacakmışım gibi tatlı ağrılarım oluyor geçiyor. ara ara göğüslerime ağrılar giriyor çıkıyor. tek fark mide kazıntım ve iştahımda artış. cuma günü büyük günnnnnnnnn :))))

Allahım hepimizin karınlarını bebişlerle doldur Ya Rabbim

günaydın kızlar son 2 gunum benımde beklemedeyım gögüsler fecı şiş kasıklarımdakı agrı baya azaldı dune gore aam bu sabhata bogazlarım sısmıs bıde grıp eksıktı ((( bugun ıdrar testı yapsam cıkarmı acaba kocısten gızlı 2 tane test aldım geldım dukkanımaaa akıl verın yapayımmı beklıyımmı 22 sını

Geçmiş olsun canımmmmm. Erken yapılan testlerle ilgili ne demiştiikkkkkkkk varsa sevinicezz yoksa yok diye üzülmicezzz çünkü erkennnn Hadi koş yap testiii 2 gün varmış silikte olsa çıkabilirrrr. Çıkmasada üzülme sadece varsa erkenden öğrenirsin fenamıııı hadi bekliyorummmmmm

1 tanesini yap..ama üzülmek yok negatif olursa...
adet olmazsan ki inşallah olmazsın diğerini adet tarihin geçince yap

Ayçaaa sayfalardır sana yazıyorummmm cevap versene annemmmmmmmmmm

Tarçıııınnnnn sen değil misin şekerim burda adet günü bile geçmeden hepimizin kulağından tutup test yaptıraaannn, valla evine gelir çıbığa işetirim seniiiii Geçmiş işte 1 günnn yappsanaaa

Bende şeytana uyup öğle arası test alıp yapsam , çıkar mı ki , yapmasam mı ki :26:

günaydın kızlarrrrrrr,adetime son 3 gün ama karın ağrılarım başladı şimdiden

benimde canımmmmmmmm

dualarımıza birbirimizi de ekleyelim canlar baskasına yapılan dua temiz kalple oldugundan daha cabuk kabul olurmus

ben aysun isimlerinizi söylerseniz namazlarda sizide eklerim

merhaba benim adımda Aslı benide eklersen çok ama çok sevinir ve bende senin için dua ederim.

tatlım bende sarımsı akıntı var karın ve bel ağrısı var arada rahime şiddetli sancım geliyor anlayamadım canım inşAllah bu ay hamiş oluruz da tüm streslerimiz uçar giderr

kaç ay oldu sizin var mı bir hastalık vs

benimde canımmmmmmmm

merhaba benim adımda Aslı benide eklersen çok ama çok sevinir ve bende senin için dua ederim.

tamam canım inşAllah bugün baslayabılırsem adına ederim Allah razı olsun dualarımız kabul olsun

benimde bata 3 gün var ve test yapaasımmm vaaarrrr

canım bu arada acayip midem kaznıyor ççok acıkıyorummm psikolojik sanırım

evimde hazır testim olsa dayanamaz yapardım. çalışmalara kasım ayında başlayıp aralık ayında ara verip ocak ayında yine başlamış biri olarak 2 kere test yaptım. ikisinide eşime aldırtmıştım :))))))

tamam canım inşAllah bugün baslayabılırsem adına ederim Allah razı olsun dualarımız kabul olsun

benimde bata 3 gün var ve test yapaasımmm vaaarrrr

canım battaşız benimde batım 23 mart cumaaaaa genelde sabah 8-9 gibi gelir ilk belirtiler bakalım bu sefer nasıl olacak.
gelmesinlerrrrrrrrrrrrrrrrr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…