MART ayında BEBİŞ için çalışmaya başlayanların yeri :)

uymayalım bu şeytana. benide gaza getiriyorsun

Elimde değil kiiiiii :44: yapsak mı ki yaaaaa ne kaybederiz (hayal kırıklığı, gözyaşı, bunalım) çıkar mı ki yapsak :18: hee birde çıksa var yaaaa direk işten izin alır koşa koşa kan testi vermeye giderim

aynenn canım battaşızzzz ama bende var adet belirtileri olmasakk da göbüşler bebiş dolsaaa

kızlar merhaba benim bata daha var ama dayanamadım kanda baktırdım. her zman 0.100 çıkardı ilk defa 2.00 çıktı. doktor cumartesi tekrarlıycaz test dedi.. sizce neden 0.100 çıkansonuç(8 aydır hep böyle çıkardı) bu defa 2.00 çıktı. yükselme olur muki?yumurtlamadan sonra 8.günde yaptırmış oldum...

hadi yap bi tane test .hadiii

kızlar ıdarrımın bıırkmesını beklıyorum hıc yok suanda :))) gelsın bırazzzz yapıcammm hemen

canım bu arada acayip midem kaznıyor ççok acıkıyorummm psikolojik sanırım
bende çok acıkıyorum, midem kazınıyor reflü mü oldum acaba hahahahaha

ne koşması uçarsın bence.

ama sonuç negatif çıkarsa üzülmek yok. ben karar aldım eğer adet olursam hamiş değilsem. ilk işim pilatese yazılmak olacak. birde evime yakın nefes terapisti arıyorum bulursam pendik maltepe kartal bostancı bağdat caddesi civarlarında koşa koşa buralara gidicem :)))))))))))))

üzerimde büyük stres var aylardır görmediğim sivilcelerim 1 haftadır sağ yanağımdalar heheheheh

medmus sende yap hadiiiiiiiiiiiiiii

ya kızlar nolcak yapsanız erken çıkar belki sizinki. hem çıkmazsada üzülmek yok. benimde çıkmamıştı önceleri, ayçanındaa... hadii yapın

arkadaşlar şuan burada tam 24 kişi var vuhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh

senin hamile olduğuna inanıyorum canım benim. bir kaç gün daha sabredip yine test yaptır. inşallah değerlerin yükselecektir

yok tatlım bence bebiişşlerr acıkıyor anneciklerine haber gönderiyorlar

5 ve üzeri gebelik deniyor. 2 günde bir 2 ye katlanıyor. eğer gebelik yeniyse o yüzden düşük çıkmıştır.bide kimyasal gebelik var. inş hamişsindir. hayırlısı olsun canım..

inş canım bu ay hamile kalırızda sıkıntılarımız hafifler... ben bir yıldır uğraşıyorum bebek için sebepsiz benim çok şükür eşimde de bende de sorun yok ama işte nasip olmayınca olmuyor :))

3 gün var ama daha ya burdaki arkadaşlar günleri geçince bile net çıkmamıştı hatta ayçaece de kan testinde bile çıkmamıştı

Gogi
Medmus
Asis
Tarcın10

Test Sonuclarınızı bekliyoruzzz hadi koşunn, neydi erkenden çıkarsa sevinicezzz, çıkmazsa üzülmicezzz, çünkü hala vaktimiz vaaaaaaaaaaarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

arkadaşlar şuan burada tam 24 kişi var vuhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh

senin hamile olduğuna inanıyorum canım benim. bir kaç gün daha sabredip yine test yaptır. inşallah değerlerin yükselecektir

ay inşallah canım benim..şu anda iç kanamam var doktor gözetimindeyim 2 gündür.yarın tekrar gidicem. cumartesi bhcg yapalım dedi... ama ne bilim 2.00 da negatif sonuç ya...insanın içine dekuşku düşüyor her zaman 0.100 çıkan sonuç nie 2.00 diye..

canım çok erken yaptırmışsın, sıfır çıkmamış olması bir ümit olabileceğini gösterir bence,
fazla stres ve heyecan yapmadan beklemeye çalış 1 hafta sonra tekrarla testi, inş bebeiş vardır.

bu aradaa bir test furyası görüyorum hayır olsun inş, sabırsız kızlar bekleyemiyorsunuz değil mi :)
meraklandım bende doğrusu belki çıkar gününüz yakınsa deneyin bişey kaybetmezsiniz, en garantisi günü geçmesi aslında ama..
ben sadece kendi korkularım yüzünden siizi engelleyici şeyler yazmış olmak istemem.

bizde bu ay düşünüyorduk. ama eşime kavga ettik 2 gündür konuşmuyoruz ve ben çok üzgünüm. bu stresle çocuk mu olur

canım çok erken yaptırmışsın, sıfır çıkmamış olması bir ümit olabileceğini gösterir bence,
fazla stres ve heyecan yapmadan beklemeye çalış 1 hafta sonra tekrarla testi, inş bebeiş vardır.

bu aradaa bir test furyası görüyorum hayır olsun inş, sabırsız kızlar bekleyemiyorsunuz değil mi :)
meraklandım bende doğrusu belki çıkar gününüz yakınsa deneyin bişey kaybetmezsiniz, en garantisi günü geçmesi aslında ama..
ben sadece kendi korkularım yüzünden siizi engelleyici şeyler yazmış olmak istemem.

Günaydın kızlarrrrrrrrrrrrr

Bende meryem suresini okumak istiyroum ama int.de hangisini okuyacagımı bilemedim :=(

MERYEM, MERYEM Suresi, MERYEM oku, MERYEM dinle, sure, süre, MERYEM suresi oku, kuran, kuran oku, kuran dinle, kurani kerim, kerim, kuran kerim / KURAN-I KERİM ( ARAPÇA - LATİN HARFLİ ) / KURAN.Gen.Tr, Kuran, Kur'an, Kuran-i Kerim, kuranikerim, Quran

TÜNAYDIIIIIIIIINNNNNNNNNNNNN...!!!

BENİM KIZÇELERİM TOPLANMIŞ YİNE BURAYAAAAAAAAA...!!!

NASILSINIZZZZ...???? BENİM DÜN GECE FECİ KARNIM AĞRIDI KORKTUM BAYA ALLAHTAN ŞU AN YOK İYİYİM MİDEM DE BULANMIYOR...!!!

TEST YAPACAK ARKADAŞLAR NİÇİN İDRAR YAPIYORSUNUZ, ADET GEÇMEDEN İDRARDA ÇIKMAYABİLİYOR BENCE KAN TESTİ YAPTIRIN...!!! BEN ÖNÜMÜZDEKİ GÜNLERDE 1 TANE İDRAR TESTİ ALIP YAPICAM ÜSTÜNE DE TARİH YAZICAM HATIRA DİYE SAKLICAM.....!!!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…