uymayalım bu şeytana. benide gaza getiriyorsun
Elimde değil kiiiiii :44: yapsak mı ki yaaaaa ne kaybederiz (hayal kırıklığı, gözyaşı, bunalım) çıkar mı ki yapsak :18: hee birde çıksa var yaaaa direk işten izin alır koşa koşa kan testi vermeye giderim
evimde hazır testim olsa dayanamaz yapardım. çalışmalara kasım ayında başlayıp aralık ayında ara verip ocak ayında yine başlamış biri olarak 2 kere test yaptım. ikisinide eşime aldırtmıştım :))))))
canım battaşız benimde batım 23 mart cumaaaaa genelde sabah 8-9 gibi gelir ilk belirtiler bakalım bu sefer nasıl olacak.
gelmesinlerrrrrrrrrrrrrrrrr
günaydın kızlar son 2 gunum benımde beklemedeyım gögüsler fecı şiş kasıklarımdakı agrı baya azaldı dune gore aam bu sabhata bogazlarım sısmıs bıde grıp eksıktı((( bugun ıdrar testı yapsam cıkarmı acaba kocısten gızlı 2 tane test aldım geldım dukkanımaaa akıl verın yapayımmı beklıyımmı 22 sını
bende çok acıkıyorum, midem kazınıyor reflü mü oldum acaba hahahahahacanım bu arada acayip midem kaznıyor ççok acıkıyorummm psikolojik sanırım
Elimde değil kiiiiii :44: yapsak mı ki yaaaaa ne kaybederiz (hayal kırıklığı, gözyaşı, bunalım) çıkar mı ki yapsak :18: hee birde çıksa var yaaaa direk işten izin alır koşa koşa kan testi vermeye giderim
kızlar merhaba benim bata daha var ama dayanamadım kanda baktırdım. her zman 0.100 çıkardı ilk defa 2.00 çıktı. doktor cumartesi tekrarlıycaz test dedi.. sizce neden 0.100 çıkansonuç(8 aydır hep böyle çıkardı) bu defa 2.00 çıktı. yükselme olur muki?yumurtlamadan sonra 8.günde yaptırmış oldum...
bende çok acıkıyorum, midem kazınıyor reflü mü oldum acaba hahahahaha
ne koşması uçarsın bence.
ama sonuç negatif çıkarsa üzülmek yok. ben karar aldım eğer adet olursam hamiş değilsem. ilk işim pilatese yazılmak olacak. birde evime yakın nefes terapisti arıyorum bulursam pendik maltepe kartal bostancı bağdat caddesi civarlarında koşa koşa buralara gidicem :)))))))))))))
üzerimde büyük stres var aylardır görmediğim sivilcelerim 1 haftadır sağ yanağımdalar heheheheh
kızlar merhaba benim bata daha var ama dayanamadım kanda baktırdım. her zman 0.100 çıkardı ilk defa 2.00 çıktı. doktor cumartesi tekrarlıycaz test dedi.. sizce neden 0.100 çıkansonuç(8 aydır hep böyle çıkardı) bu defa 2.00 çıktı. yükselme olur muki?yumurtlamadan sonra 8.günde yaptırmış oldum...
inş canım bu ay hamile kalırızda sıkıntılarımız hafifler... ben bir yıldır uğraşıyorum bebek için sebepsiz benim çok şükür eşimde de bende de sorun yok ama işte nasip olmayınca olmuyor :))tatlım bende sarımsı akıntı var karın ve bel ağrısı var arada rahime şiddetli sancım geliyor anlayamadım canım inşAllah bu ay hamiş oluruz da tüm streslerimiz uçar giderr
kaç ay oldu sizin var mı bir hastalık vs
bende bendeeeee
arkadaşlar şuan burada tam 24 kişi var vuhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh
senin hamile olduğuna inanıyorum canım benim. bir kaç gün daha sabredip yine test yaptır. inşallah değerlerin yükselecektir
Günaydın kızlarrrrrrrrrrrrr
Bende meryem suresini okumak istiyroum ama int.de hangisini okuyacagımı bilemedim :=(
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?