MART ayında BEBİŞ için çalışmaya başlayanların yeri :)

medmus sende yap hadiiiiiiiiiiiiiii

ya kızlar nolcak yapsanız erken çıkar belki sizinki. hem çıkmazsada üzülmek yok. benimde çıkmamıştı önceleri, ayçanındaa... hadii yapın

polym son 3 ay adet periyodum 22 aralık 1 0cak 19 şubat olmakla birlikte arada böle bi kaç gün aksayabiliyor özellikle mevsim geçişlerinde, dediğim gibi stresli bir haftasonu da geçirdim kendi adıma biraz beklemeliyim ama arkadaşlar için benden tam destekkk :) 1 gr. belirtim olsa inan yapardım ama hiç belirtim yok

bekliyelim baakalım... insanın içi içini yerken nasıl duralımmm yahu herkes sabırsız.haklısın aslında biraz beklemek lazım ama dayanamıyoruz

bekliyelim baakalım... insanın içi içini yerken nasıl duralımmm yahu herkes sabırsız.haklısın aslında biraz beklemek lazım ama dayanamıyoruz

elbette çok iyi anlıyorum sizi,
bende aynen böyle bekleyemiye bekleyemiye üst üste iki kez kimyasal gebelik geçirdiğimi öğrendim.
dediğim gibi kendi korkularım olduğu için artık temkinli yaklaşmaya çalışıyorum sadece,
ama siz farklısınız eminimki bir çoğunuz hamile olacaksınız en kısa zamanda bereketli bir topic burası :)

yok tatlım bence bebiişşlerr acıkıyor anneciklerine haber gönderiyorlar

24 şubat satım eğer hamileysem 1 aralıkta doğacak ve yay burcu olacak teyzemin oğlu yay ne bulsa yiyor ama kilolu değil ve çok uslu bir bebekti.
bizim yay bebeklerimiz çok aç haklısın canım :)))))))

Gogi
Medmus
Asis
Tarcın10

Test Sonuclarınızı bekliyoruzzz hadi koşunn, neydi erkenden çıkarsa sevinicezzz, çıkmazsa üzülmicezzz, çünkü hala vaktimiz vaaaaaaaaaaarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

perisoko gaza getirme bizi :)))))))))
daha 3 günümüz var. şuan heyecan yaptım karnıma ağrılar girmeye başladı

bendede belirti yoktu bitanem.sadece koku alıyordum.birde gaz vardı- karnım çok şişmişti o kadar.
ama adet geçtikten sonra dahada belirtilerim arttı ,mesela

uykuya eğilim, yorgunluk
yemek yedikten sonra hazımsızlık -reflü
gaz, karında şişlik (folbiol kullanınca dahada artıyor)
iştahsızlık
sol tarafta batmalar- kasılmalar.

ağzından bal damlıyor bal deresi vallaha...hepimiz kalcaz allahın izniyle. bu ara da progestan ilacı kullanıyorum o da bhcgyi yükseltirmiki ?

ya rakadaşlar yazıları mokuyunca benimde test yapasım geldi daha bata altı gün var nede mi yapsam erken gebelik testi var ama geçen hafta çift çizgi çıkmıştı ama adet oldum ona pek güvenim kalmadı yeni test mi alsam

canım kimyasal gebelik nedir, neden olur, nasıl sonuçlanır. bilmiyorumda biraz aydınlatırmısın?
bende mol gebelik geçirmiştimde. boş gebelik gibi bişey mi...

ayy bu arada şirketi boyuyorlarr felaket koktu. başım ağrıyor. millet şaşıyo. hepsinin midesi kalkmış durumda ben oturmuş ceviz yiyorum .inanmıyorlar hamile olduğuma ... ama başım tuttu kızlarrr...

22 aralık 19 ocak 19 şubat demek istemiştim :)

KIZLAAAR Bİ OKUYUN, MERHME İSİMLİ KULLANICIDAN ALINTI:

3 şubat son adet tarihim..mart ayında adet olmadım ve adetim geçtikten 4 gün sonra test yaptırdım 1.20 çıktı..hayl kırıklığı..tam ümidimi kestim derken 6 gün sonra yani toplamda 10 gün sonra baktrdım 9.42 çıktı..sewindim fakat bu seferde kimyasl gebelikmi diye düşündüm ve yüne üzüldüm..amaaaa 2 sonra tekrar baktırdım 62 bebişim çok normal..ve ben mucizemi bekliyorum ...

Son düzenleme:

geç döllenme olmuş demek ne güzel inş bizde sizin gibi hamile oluruz an an ne yaşadıysak böyle anlatırız

bu bana nasıl umut oldu anlatamam benim de 0.100 çıkan sonuç adete 5-6 gün kala ilk defa 2.00 çıktı.cumartesi tekrar baktırcammm inşalaahhh benimde yüksellliiirrrr...nolur dua edinn hamişlerin duası kabul olurmuş...

çift çıkarsa genelde şaşmıyor canım. kimyasal gebelik yada boş gebelik yaşamışsındır. adet oluncada düşük yapmışsındır anlamadan.. yada üzerine görmüş olabilirsin.
bence 2 gün kala yaptır canım. üzerine görmüşte olabilirsin. kan testi yaptın mı hiç canım... belkide hamişsinnn

geçen ay oldu o resmen iki test yaptım ikiside belirin çift çizgiydi olabilir belkide dediğin gibi olmuş olabilir geçen ay yaptırmıştım kan testi adete bigün kala 2.39 çıkmıştı.negatif yani .bu ay bata işte beş gün var o teste güvenemiyorum yine çizgi çıkar heveslenirim diye sizce yeni hassas olmayan test alıp pazar günü mü yapsam test pazartes adet olmam lazım

5 ve üzeri gebelik deniyor. 2 günde bir 2 ye katlanıyor. eğer gebelik yeniyse o yüzden düşük çıkmıştır.bide kimyasal gebelik var. inş hamişsindir. hayırlısı olsun canım..

inşallah dediğin gibidir canım benim... acaba kullandığım ilaçlardan mı yükseliyor onu da anlamadım progestan kullanıyorum...
bakalım cumartesi tekrar yaptırcam... benim dualarım sizlerle inşallah sağ salim alırsınız bebişlerinizi kucağınıza

kimyasal gebelikmiş demek seninki. yine test yapsaydın.belki üzerine gördün . katladı değerlerin

kimyasal gebelikmiş demek seninki. yine test yapsaydın.belki üzerine gördün . katladı değerlerin

adet görünce normal 7 gün sürdü bende gerek duymadım tekrar test yaptırmaya.demek test bozuk yada hassas o yüzden çizgi çıktı dedim ama kan testinden sonra tekrar yaptım gebelik testi bu sefer hiç çizgi çıkmadı yani ikinci çizgi.canım gebelik öncesi göğüs ağrın oldu mu olduysa adetine ne kadar kala hissetmeye başladın benim bu ara göğsüme ara ara ağrı ve kasıklareıma bi sola bi sağa ağrı sızı giriyor.

kızlar bi sorum var sızlere ben dun ıgnemı oldum catlatıcı bugun ılıskı gunum ama cok strestlıyım bu sogan kuru dıyorsunuz ya ne işe yarıyor bılenınız varmıdır benım bıldıgım kadarıyla prolaktın hormonu yuksek kısıler ıcemıyor dogruluk payı nedırr yardımlarınız ıcın sımdıden tesekkurlerrr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…