medmus sende yap hadiiiiiiiiiiiiiii
ya kızlar nolcak yapsanız erken çıkar belki sizinki. hem çıkmazsada üzülmek yok. benimde çıkmamıştı önceleri, ayçanındaa... hadii yapın
canım çok erken yaptırmışsın, sıfır çıkmamış olması bir ümit olabileceğini gösterir bence,
fazla stres ve heyecan yapmadan beklemeye çalış 1 hafta sonra tekrarla testi, inş bebeiş vardır.
bu aradaa bir test furyası görüyorum hayır olsun inş, sabırsız kızlar bekleyemiyorsunuz değil mi :)
meraklandım bende doğrusu belki çıkar gününüz yakınsa deneyin bişey kaybetmezsiniz, en garantisi günü geçmesi aslında ama..
ben sadece kendi korkularım yüzünden siizi engelleyici şeyler yazmış olmak istemem.
bekliyelim baakalım... insanın içi içini yerken nasıl duralımmm yahuherkes sabırsız.haklısın aslında biraz beklemek lazım ama dayanamıyoruz
yok tatlım bence bebiişşlerr acıkıyor anneciklerine haber gönderiyorlar
Gogi
Medmus
Asis
Tarcın10
Test Sonuclarınızı bekliyoruzzz hadi koşunn, neydi erkenden çıkarsa sevinicezzz, çıkmazsa üzülmicezzz, çünkü hala vaktimiz vaaaaaaaaaaarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
polym son 3 ay adet periyodum 22 aralık 1 0cak 19 şubat olmakla birlikte arada böle bi kaç gün aksayabiliyor özellikle mevsim geçişlerinde, dediğim gibi stresli bir haftasonu da geçirdim kendi adıma biraz beklemeliyim ama arkadaşlar için benden tam destekkk :) 1 gr. belirtim olsa inan yapardım ama hiç belirtim yok
elbette çok iyi anlıyorum sizi,
bende aynen böyle bekleyemiye bekleyemiye üst üste iki kez kimyasal gebelik geçirdiğimi öğrendim.
dediğim gibi kendi korkularım olduğu için artık temkinli yaklaşmaya çalışıyorum sadece,
ama siz farklısınız eminimki bir çoğunuz hamile olacaksınız en kısa zamanda bereketli bir topic burası :)
ağzından bal damlıyorbal deresi vallaha...hepimiz kalcaz allahın izniyle. bu ara da progestan ilacı kullanıyorum o da bhcgyi yükseltirmiki ?
elbette çok iyi anlıyorum sizi,
bende aynen böyle bekleyemiye bekleyemiye üst üste iki kez kimyasal gebelik geçirdiğimi öğrendim.
dediğim gibi kendi korkularım olduğu için artık temkinli yaklaşmaya çalışıyorum sadece,
ama siz farklısınız eminimki bir çoğunuz hamile olacaksınız en kısa zamanda bereketli bir topic burası :)
bal deresiiii
polym son 3 ay adet periyodum 22 aralık 1 0cak 19 şubat olmakla birlikte arada böle bi kaç gün aksayabiliyor özellikle mevsim geçişlerinde, dediğim gibi stresli bir haftasonu da geçirdim kendi adıma biraz beklemeliyim ama arkadaşlar için benden tam destekkk :) 1 gr. belirtim olsa inan yapardım ama hiç belirtim yok
KIZLAAAR Bİ OKUYUN, MERHME İSİMLİ KULLANICIDAN ALINTI:
3 şubat son adet tarihim..mart ayında adet olmadım ve adetim geçtikten 4 gün sonra test yaptırdım 1.20 çıktı..hayl kırıklığı..tam ümidimi kestim derken 6 gün sonra yani toplamda 10 gün sonra baktrdım 9.42 çıktı..sewindim fakat bu seferde kimyasl gebelikmi diye düşündüm ve yüne üzüldüm..amaaaa 2 sonra tekrar baktırdım 62bebişim çok normal..ve ben mucizemi bekliyorum ...
KIZLAAAR Bİ OKUYUN, MERHME İSİMLİ KULLANICIDAN ALINTI:
3 şubat son adet tarihim..mart ayında adet olmadım ve adetim geçtikten 4 gün sonra test yaptırdım 1.20 çıktı..hayl kırıklığı..tam ümidimi kestim derken 6 gün sonra yani toplamda 10 gün sonra baktrdım 9.42 çıktı..sewindim fakat bu seferde kimyasl gebelikmi diye düşündüm ve yüne üzüldüm..amaaaa 2 sonra tekrar baktırdım 62bebişim çok normal..ve ben mucizemi bekliyorum ...
ya rakadaşlar yazıları mokuyunca benimde test yapasım geldi daha bata altı gün var nede mi yapsamerken gebelik testi var ama geçen hafta çift çizgi çıkmıştı ama adet oldum ona pek güvenim kalmadı yeni test mi alsam
çift çıkarsa genelde şaşmıyor canım. kimyasal gebelik yada boş gebelik yaşamışsındır. adet oluncada düşük yapmışsındır anlamadan.. yada üzerine görmüş olabilirsin.
bence 2 gün kala yaptır canım. üzerine görmüşte olabilirsin. kan testi yaptın mı hiç canım... belkide hamişsinnn
5 ve üzeri gebelik deniyor. 2 günde bir 2 ye katlanıyor. eğer gebelik yeniyse o yüzden düşük çıkmıştır.bide kimyasal gebelik var. inş hamişsindir. hayırlısı olsun canım..
geçen ay oldu o resmen iki test yaptım ikiside belirin çift çizgiydi olabilir belkide dediğin gibi olmuş olabilir geçen ay yaptırmıştım kan testi adete bigün kala 2.39 çıkmıştı.negatif yani .bu ay bata işte beş gün var o teste güvenemiyorum yine çizgi çıkar heveslenirim diye sizce yeni hassas olmayan test alıp pazar günü mü yapsam test pazartes adet olmam lazım
kimyasal gebelikmiş demek seninki. yine test yapsaydın.belki üzerine gördün . katladı değerlerin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?