kızlar merhaba tekrar,
1 haftada hissedilirmi ya belirtiler?benim daha adetime var ama kasıklarıma sancı giriyor ve göğüslerimde agzıma gircek:)
tek midem bulanmıyor,ama korkum su bende myom vardı acaba onun agrısımı şimdi içime kurt düştü:)
Yalllaahhhh kurtlar yallahh
kızlar merhaba tekrar,
1 haftada hissedilirmi ya belirtiler?benim daha adetime var ama kasıklarıma sancı giriyor ve göğüslerimde agzıma gircek:)
tek midem bulanmıyor,ama korkum su bende myom vardı acaba onun agrısımı şimdi içime kurt düştü:)
Yalllaahhhh kurtlar yallahh
kızlarrrrrrr gıdıyorum yapmaya test sımdııı bakalım necıkcakk :)
kopkoyu bır TEK ÇİZGİİ((((
kopkoyu bır TEK ÇİZGİİ((((
canım kimyasal gebelik nedir, neden olur, nasıl sonuçlanır. bilmiyorumda biraz aydınlatırmısın?
bende mol gebelik geçirmiştimde. boş gebelik gibi bişey mi...
ayy bu arada şirketi boyuyorlarr felaket koktu. başım ağrıyor. millet şaşıyo. hepsinin midesi kalkmış durumda ben oturmuş ceviz yiyorum .inanmıyorlar hamile olduğuma ... ama başım tuttu kızlarrr...
kızlar meraba.
benim bat 29 marttı ancak 14 martta akşam hafif kanlı akıntım oldu ve hemen bitti. şimdi bugün ayın 20 si ve yine aynı şekilde kanlı akıntım oldu sabahtan.
şimdi ben hamile olabilir miyim . benim durumumda olan var mı, ya da fikri olan? :26::26::26::26::26:
biraz bekle benim de öyle oldu 4 saat sonra çıktı 2. çizgihemen atma testi canım ışığa tut iyice bak[/QU
atmadım ama umudum yok canm beklıyorum bakalım buarada benım kahvaltı ve yemek salonum var kucuk bısey pc acık ama heran basında olamıyorum kızlarr sıze gec cewap verıyorum kusura bakmayın :)
psikolojikte olabilir - hissedebirsinde...
meselA BEN İ,LİŞKİDEN SONRA 3 GÜN ADET AĞRIM GİBİ OLDU. GEÇTİ . İLİŞKİDEN SONRAKİ 4 GÜNÜ KOKU ALMAM DEĞİŞTİ.EŞİME DEDİM HEMİŞİM BAK KOKU ALIYORUM ÇOK. DALGA GEÇTİİİ BENLE... AMA BEN HAKLI ÇIKTIM
kızlar merhaba, bir sorum olacak size, benim sat 10 şubat, bat ise 10 mart veya 15 mart olabilir (5 gün gecikmeli yaşadım 2 ay) dün kan testi yaptırdım kan değerim 0,44 çıktı yani negatif ama ben ben halen adet olmadım , sizce erken yaptırmış olabilirim miyim yada tekrar yaptırmama gerek var mı? 10 gün geçti çünkü adetim, kafam karışık..:18:
14 marttaki yumurtlama akıntısı olabilir bazen içinde az miktarda kan olabiliyormuş bugünkünü bilmiyorum yerleşme kanaması fln olabilir mi???
bence dr.a git canım 10 gün geçip de 0.44 çıkması pozitif gibi görünmüyor belki bir problem vardır dr.a göster
cevabın için sağol canım.
benim için çok kanlı bir ay oldu gerçekten.meraktan çatlıyorum. zaten şimdi test yapsam çıkmaz heralde..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?