bence çıkmaz canım biraz bekle
seninde çok yeni sanırım bebiş...
hayırlı olsun.. darısı isteyen herkese inşallah..
herkese günaydınnn listemiz harika görünüyor.Dün çok saçmaladım fortune erken gebelik testi aldım yaptım ikinci çizgi silik çıktı.bi sevinç bi sevinç tahmin edersiniz Allah tan o sevinçle eşimi falan aramadım sonra hastaneye kan testi yaptırmaya gittim sonuç negatif.Arabayı bile kullanamadım,annem almaya geldi,ne kadar kaptırmışım kendimi.İşin ilginci hala ümitliyim
Alpellacım yorumuna ihtiyacım var.
GUNAYDINNNN kislarrrrrrr
guzell, sansli mutlu huzurlu neseli ve saglikli bir gun diliyorummmmmmmmmmmmmmmmm
opuyorumm herkesiiii
varmi guzel haberler???????????
ben meryem suresini buldum internetten dinliyorum olurmuki oyle ???????
gunaydınnnn kislarrrrrrr
guzell, sansli mutlu huzurlu neseli ve saglikli bir gun diliyorummmmmmmmmmmmmmmmm
opuyorumm herkesiiii
Ben meryem suresini buldum internetten dinliyorum olurmuki oyle ???????
canım sanırım sen sonucu sayısal olarak öğrenememişsin sadece negatif denmiş bilmiyorum kan testinde önce negatif sonra pozitif çıkan ark.lar var hissetmekle alakalı sen hissediyorsun ki ümitliyim diyorsun 3-5 gün sonra bir daha yaptır istersen kan testini... geç yumurtlama geç döllenme ihtimali var mı peki
gunaydınnnn kislarrrrrrr
opuyorumm herkesiiii
Ben meryem suresini buldum internetten dinliyorum olurmuki oyle ???????
GUNAYDINNNN kislarrrrrrr
opuyorumm herkesiiii
GUNAYDINNNN kislarrrrrrr
opuyorumm herkesiiii
gunaydın canm bende bugun test yaptım ama cıkmadı hıcbırsey bır yumurtamda gec catlamıstı ama ne bılım hıc umudum yok benım ıcın de anneannem okumustu 41 gun meryem suresını bırde okunurken kılınması gereken namaz varmıs onuda kıldı ama bende hala bısey yok allah buyuk sende dınle canm allah kalbını bılıyor sonucta
GUNAYDINNNN kislarrrrrrr
opuyorumm herkesiiii
dur bakalim hemen umudu kaybetmek yokkkk hemm olsunnn yine deneriz yine deneriz pes etmek yokkk
ya bide kislar ben 2-3 gundur cokkkkk hastalandimmm inanain enn onemlisi saglikkk
aman sagligimiz huzurumuz mutlulugumuz yerinde olsun daaaaa bebislerde allahin hayirli gordugu zamanda gelsinn bizlere bu hastalanmam bana onu ogrettii olmasi istendigi zaman olur olucaktir allahin izniylee
canimmm ben arapca bilmiyorum ama tum dualari bilirim yani arapca harici bulabilsem hemen okurum annemede soyliimm oda okumaya baslasinnn bakalimmm allah yardimcimiz olsun
canım senin kendin abdest alarak ve yürekten hissederek okuman gerekli.... Allah 'kulum benden iste' demiş, kelimeleriminbi konuşturmamız lazım
EVET evet haklisin ben okiim de internetten bulayim once ciktisini alip okiimmmm ben gelirken buraya arapcasini getirmisim evde kurani kerimimiz var allaha sukur ama arapca burdanda anca ingilizcesini bulduk( ben yasin kitaplarima sarilip gelmisim
ALPELLA cim bi ara sanki gormustum topikte latincesini biri kopyala yapistirla topige getirmisti kimdi ki o ??????????????
senin verdigin sitede direk okumaya basliyo okunusunu yazili halini goremedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?