MART ayında BEBİŞ için çalışmaya başlayanların yeri :)

GUNAYDINNNN kislarrrrrrr
guzell, sansli mutlu huzurlu neseli ve saglikli bir gun diliyorummmmmmmmmmmmmmmmm
opuyorumm herkesiiii

varmi guzel haberler???????????
ben meryem suresini buldum internetten dinliyorum olurmuki oyle ???????

Alpellacım yorumuna ihtiyacım var.

Alpellacım yorumuna ihtiyacım var.

canım sanırım sen sonucu sayısal olarak öğrenememişsin sadece negatif denmiş bilmiyorum kan testinde önce negatif sonra pozitif çıkan ark.lar var hissetmekle alakalı sen hissediyorsun ki ümitliyim diyorsun 3-5 gün sonra bir daha yaptır istersen kan testini... geç yumurtlama geç döllenme ihtimali var mı peki

Son düzenleme:
GUNAYDINNNN kislarrrrrrr
guzell, sansli mutlu huzurlu neseli ve saglikli bir gun diliyorummmmmmmmmmmmmmmmm
opuyorumm herkesiiii

selam canımmm... bence dinlemekle olmaz kendin okumalısın MERYEM, MERYEM Suresi, MERYEM oku, MERYEM dinle, sure, süre, MERYEM suresi oku, kuran, kuran oku, kuran dinle, kurani kerim, kerim, kuran kerim / KURAN-I KERİM ( ARAPÇA - LATİN HARFLİ ) / KURAN.Gen.Tr, Kuran, Kur'an, Kuran-i Kerim, kuranikerim, Quran bu sitede latincesi var ordan okuyabilirsin her gün 1 tane 41 gün boyunca okunacak benim bugün 19. oluyor

gunaydınnnn kislarrrrrrr
opuyorumm herkesiiii

Ben meryem suresini buldum internetten dinliyorum olurmuki oyle ???????

teşekkürler idilgacım inş. öle olur günümüz

okumasını bilmiyosan napıcan dinle en azından dimi .
Ama bilen birine senin için okutturabilirsin öle de olur :))

evet sonucu öğrenemedim.16. gün yumurtladım ovulasyon testinde 16. gün çift çizgiydi.Tabi tekrar yaptıracağım regl olmazsam teşekkürler canım iyiki varsın

Son düzenleme:
gunaydınnnn kislarrrrrrr
opuyorumm herkesiiii

Ben meryem suresini buldum internetten dinliyorum olurmuki oyle ???????

günaydın canımm aminn inş. öle olur günümüz bol hamişli :)))

okumasını bilmiyorsan napıcan dinle en azından tabii :)) ama bilen birine okutturabilirsin ölede olur canım :)

Test alayım öğle arası dedim arkadaşım alma üzülürsün deyince vazgeçtim alıp yarın sabah yapmayı düşünüyordum onun iknasıyla adet cuma günün bekliycem bakalım. Ama adet sancısı gibi belime ağrı gelip gidiyor bu ay da tutmadı demek ki napalım sağlık olsun

GUNAYDINNNN kislarrrrrrr
opuyorumm herkesiiii

gunaydın canm bende bugun test yaptım ama cıkmadı hıcbırsey bır yumurtamda gec catlamıstı ama ne bılım hıc umudum yok benım ıcın de anneannem okumustu 41 gun meryem suresını bırde okunurken kılınması gereken namaz varmıs onuda kıldı ama bende hala bısey yok allah buyuk sende dınle canm allah kalbını bılıyor sonucta

GUNAYDINNNN kislarrrrrrr
opuyorumm herkesiiii

canım senin kendin abdest alarak ve yürekten hissederek okuman gerekli.... Allah 'kulum benden iste' demiş, kelimeleriminbi konuşturmamız lazım

dur bakalim hemen umudu kaybetmek yokkkk hemm olsunnn yine deneriz yine deneriz pes etmek yokkk

ya bide kislar ben 2-3 gundur cokkkkk hastalandimmm inanain enn onemlisi saglikkk
aman sagligimiz huzurumuz mutlulugumuz yerinde olsun daaaaa bebislerde allahin hayirli gordugu zamanda gelsinn bizlere bu hastalanmam bana onu ogrettii olmasi istendigi zaman olur olucaktir allahin izniylee

canimmm ben arapca bilmiyorum ama tum dualari bilirim yani arapca harici bulabilsem hemen okurum annemede soyliimm oda okumaya baslasinnn bakalimmm allah yardimcimiz olsun

GUNAYDINNNN kislarrrrrrr
opuyorumm herkesiiii

canım senin kendin abdest alarak ve yürekten hissederek okuman gerekli.... Allah 'kulum benden iste' demiş, kelimelerimizi konuşturmamız lazım

İDİLGAAA secde ayeti var meryem suresinde google'a tilavet secdesi yaz oku canım nasıl yapılıyor diye mutlaka yapılmalı çünkü farz

canım tabi ki Arapça okumanın yerini hiçbirşey tutamaz ama bu hani arapça kuranın türk alfabesiyle yazılmış olanları var, onlardan oku en azından, Allah Arapçadan direkt okumak hepimize nasip etsin

canım senin kendin abdest alarak ve yürekten hissederek okuman gerekli.... Allah 'kulum benden iste' demiş, kelimeleriminbi konuşturmamız lazım

EVET evet haklisin ben okiim de internetten bulayim once ciktisini alip okiimmmm ben gelirken buraya arapcasini getirmisim evde kurani kerimimiz var allaha sukur ama arapca burdanda anca ingilizcesini bulduk ( ben yasin kitaplarima sarilip gelmisim

ALPELLA cim bi ara sanki gormustum topikte latincesini biri kopyala yapistirla topige getirmisti kimdi ki o ??????????????

senin verdigin sitede direk okumaya basliyo okunusunu yazili halini goremedim

113. sayfaya yapıştırmıştım ben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…