kızlar adet oldumhayırlısı Allahtan..
113. sayfaya yapıştırmıştım ben
BU arada ADD 83 cimadimi daha halvettennnn :)))))
beyazlim danda ses yokkkkkkkkk oda test yaptirmaya gitmis olabilrrrrrrrrr
Periiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii seninde yeni yumurtlama zamanin gelmedi miii
ay hale bakk hepimizin haberleri varr birbirindeenn
tarcinnnnnnnnnnn senin durumlar nedirr varmi biseylerrrrr?????????
iyki varsinizzzzz
ve ben yine diyorum diger topikleri bilemiyorum bu kadar samimi ve sicakmi ve inanclimi ama biz ozeliz gibi geliyo bana
allah bebislerimizle birlikte heppppbirlikte bulusmayi nasip de eder belkimmmmmmmmm
:))
Selam cicişşşşş ben tam cumartesi yumurtlicam ama dayanamadık biz hemen çalışmalara başladıkbebişten değil şeyden kem küümmm hmmm
Oyyy 500 sayfaaa maşallahhhhhhh
optummmmmmmmmmmmm senii cnmm benimmm
allah tumm dileklerini dualarini yerine getirsinnn senii anne etsin insalahhhh saol cnmm
EVET evet haklisin ben okiim de internetten bulayim once ciktisini alip okiimmmm ben gelirken buraya arapcasini getirmisim evde kurani kerimimiz var allaha sukur ama arapca burdanda anca ingilizcesini bulduk( ben yasin kitaplarima sarilip gelmisim
ALPELLA cim bi ara sanki gormustum topikte latincesini biri kopyala yapistirla topige getirmisti kimdi ki o ??????????????
senin verdigin sitede direk okumaya basliyo okunusunu yazili halini goremedim
Selam cicişşşşş ben tam cumartesi yumurtlicam ama dayanamadık biz hemen çalışmalara başladıkbebişten değil şeyden kem küümmm hmmm
Oyyy 500 sayfaaa maşallahhhhhhh
Test alayım öğle arası dedim arkadaşım alma üzülürsün deyince vazgeçtim alıp yarın sabah yapmayı düşünüyordum onun iknasıyla adet cuma günün bekliycem bakalım. Ama adet sancısı gibi belime ağrı gelip gidiyor bu ay da tutmadı demek ki napalım sağlık olsun
Vardır bunda bir hayır canım öyle düşün sabır bizlerde bununla deneniyoruz işte .Sanırım senle aynı gün regl oluyoruz ..Doktora gittinmi hiç?:44:
tatlım benim koyduğum link'e bak:
MERYEM, MERYEM Suresi, MERYEM oku, MERYEM dinle, sure, süre, MERYEM suresi oku, kuran, kuran oku, kuran dinle, kurani kerim, kerim, kuran kerim / KURAN-I KERİM ( ARAPÇA - LATİN HARFLİ ) / KURAN.Gen.Tr, Kuran, Kur'an, Kuran-i Kerim, kuranikerim, Quran
işte burdan arapça okunuşunun latin harfleriyle yazılmış olanı var arap harfleriyle okuyamadığım için burdan okuyorum ben meal okumak ya da internetten dinlemek pek mantıklı gelmiyor bana.. tabi ki mealini de okudum ne anlattığını anladım ama bu linkten okuyorum ben canım
canım gitmezmiyim sadece progestron hormonu ile eşimin sperm analizi kaldı 5 aydır denıyoruz olmadı
artık üzülmeye basladım elimde değil
geçen ay bata 5 gun kala 3 gun suren kahverengi lekelenme yasadım sonra kesildi o lekelenmeden 15 gun sonra adet oldum test yaptım negatifti iiyice şaşırdı adetlerim
Allah hayırlısını versin canım inan üzüldüğünde herşey daha da zorlaşıyo.1 yıldır deniyoruz biz,kendimi çok hırpaladım ben ama artık rahatlamaya çalışıyorum.Rabbim ne zaman ol derse o zaman olacak.bu da bizim sınavımız öyle düşün
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?