MART ayında BEBİŞ için çalışmaya başlayanların yeri :)

haklısın canım Rabbim imtihanlarımızı kolaylaştırsın

dogru söylüyorsun iş te de stresliyim bu konuda stresse sokuyor rahat düşünmeliyim düşünmeliyiz

bizim bir arkadas var 4 yıldır korunuyorlarmıs korunmayı bırakır bırakmaz aynı ay hamile kalmıs ya dgru yada söylemiyor nasip işte Rabbim bizede aratmadan versin tez zamanda...

amin canım inşallah...

tarcinnnnnnnnnnn senin durumlar nedirr varmi biseylerrrrr?????????

iyki varsinizzzzz
ve ben yine diyorum diger topikleri bilemiyorum bu kadar samimi ve sicakmi ve inanclimi ama biz ozeliz gibi geliyo bana
allah bebislerimizle birlikte heppppbirlikte bulusmayi nasip de eder belkimmmmmmmmm
:))[/QUOTE]

pidilgaaaa ben de ne gelen var ne giden, dün baya koyu sarı bir akıntı geldi ama bildiğin sarı, bugün akıntım da yok gayet kuruyum. göğüsler desen acısı geçmeye başladı. incir dün ilk içisimdi içtiğim anda karnım bir gurklamaya başladı ki of of offff, bugün 2. içisim ama bu sefer gurklamıyor alıştı kerata :)) bu arada incir gebelikte zararlı değil eminsiniz değil mi kızlar?

pidilgaaaa ben de ne gelen var ne giden, dün baya koyu sarı bir akıntı geldi ama bildiğin sarı, bugün akıntım da yok gayet kuruyum. göğüsler desen acısı geçmeye başladı. incir dün ilk içisimdi içtiğim anda karnım bir gurklamaya başladı ki of of offff, bugün 2. içisim ama bu sefer gurklamıyor alıştı kerata :)) bu arada incir gebelikte zararlı değil eminsiniz değil mi kızlar?[/QUOTE]

degil degil canimm hatta dogurunca icmek gerekiyomus sutun artsin die :))))) ee super o zamannnnn iyi gidiyo demekkiii

Ayyyy senin dilin ne söyler idilgaaammmmmmm bal yesin emi ağzınnnn ballı tarçınlı çörek otlu kür yesin o ağzınnnnnnn Ayyyy şaka gibi yaa bebiş bekleyenlerin temennisi böyle olur ancak Çok güldüm şuann. İnşallah canım bende evlendiğimizde eşime 3. ay demiştim. 3. aydayızz bakalım inşallah Pidilgammmmmmmmm, sende o kadar çok hakettinki inşallah şuan çapkın spermin yumurtanın boğazına yapışmıştırr, gel ülennnnnnn döllencezzzzzzzzz diyerekkkkkkkkkkkkkkk hahahahahh. Fal kapa resmi çek koy bakiym sana annemmmmm gurbet kuşum benim

Son düzenleme:

ayyyy hemennnn icerimm valla :)))

insallahh cnmm yoksa artik benim yumurta cikip kocisimin taa bogazina sarilicak :)))))

ta bisey dicemmm buraya nasil resim konuyokiiiiiiiiiiiiii bilmiyorummmmmm onuda soylemesi lazim birinin (
ama kahveyi atese koydummm ayy oluyom agridan sizidan ama ayaklandirdin benii :)))
ALLAH razi olsunnnnnnnn gobusun bebisle dolsunnnnnnnnnnnnnnnnnn

canım ben adet oldum battaşım inşAllah sen olmazsın

Güzelim ilk okuduğum an yazmıştım ama arada kaynadı gözünden kaçtı sanırım .. bende iş yerinde kimi yazıları göremediğim için cevap veremiyorum anlıyorum seni İnan ilk okuyunca şok oldum çünkü daha 3 gün vardı erken olmuşsun ama bu umutsuzluğa kapılmana sebep olmasın biter bitmez çalışmalara devam ediyorsun hemde tam gaz

inşallah gelmez de hep birlikte seviniriz burda inşallah

inşallah canım topluca seviniriz bir yıllık özlemim benimde bu ay sona erer inşallah

Canikom bu mesaj yazdığımız yerde üstte semboller varya gülenyüz, harfler vs onun altındaki sırada dünya işaretinin yanında tablo gibi bi sembol var ona tıkla. Ordan bilgisayara aktardığın resmi sayfaya koyabilirsin. Umarım karışık olmamıştır Genelde iyi baktığımı söylerler bana göre ben sallarım ama nefsini körlerim

inşAllah canım Allahtan umut kesilmez Rabbim dualarımızı kabul etsin günahlarımızı hatalarımız affetsin...

filmlerdeki kadar kolay değilmiş

Herkese merhaba,
Ben aranıza yeni katıldım. 3,5 yıldır evliyim, 2 yıldır bebek sahibi olmak için uğraşıyoruz. 2,5 aylık bir düşük ve kürtaj hikayem var. 5 ay oldu hala hamile kalamadım, bu ay klomen ve çatlatma iğnesi oldum. 2 yumurtam varmış. Bu gün 8. günüm 15. günümde idrar testi yapacağım. sabırsızlıkla bekliyorum. Allah dualarımızı kabul etsin her isteyeni çocuk sahibi etsin arkadaşlar...

kızlar bende aranıza yeni katıldım ama uzun zamandan beri takip ediyorum. 1 yıllık evliyim ilk defa bu ay korunmayı bıraktık. inşallah olur ama şimdiden çok heycanlıyım . birbirimize destek olalım.

alpella adet döneminde akıntı durumun nasıldı fazla mı az mı renk kıvam vs..

adete bir kaç gün kala başladı daha doğrusu 1 hafta fln diyim hala devam ediyor sarı renkli akıntı öyle yumurta beyazı gibi kıvamlı yapışkan değil normal akıntı iç çamaşırıma günlük ped koyuyorum ordan anlıyorum

kızlar bende aranıza yeni katıldım ama uzun zamandan beri takip ediyorum. 1 yıllık evliyim ilk defa bu ay korunmayı bıraktık. inşallah olur ama şimdiden çok heycanlıyım . birbirimize destek olalım.

hoş geldiniz umarım bu topic size uğurlu gelir beklenen adet tarihleriniz nedir listeye ekleyebilirim istersenizz...

benim bi arkadaşım 5 yıl korundu ve hamilelik düşünmediği halde kazayla hamile kaldı.
Bir başka arkadaşım d.kontrol hapı kullanırken hamile kaldı.
Teyzemde korunurken hamile kaldı.
Görümcem yıllarca uğraştıktan sonra( tedaviler vs.)ümidi kesmiştiki hamile kaldı kaç yıl sonra.
Olacağı varsa oluyor yani.Allah isteyen herkese hayırlı zamanda versin inşallah.

ayy vallla yapabilddmi diee denemede yaptimmm

kahvemi ictim cnmcmm azz sonra geliooooooooooooooooooo
ayyyy cokkk hastayim 3 gundur disariyi gormedimmmm benii cokkkkkkkk mutlu ettin ya ALLAH ta senii mutlu etsinnnn omur boyu cnmcm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…