Allah hayırlısını versin canım inan üzüldüğünde herşey daha da zorlaşıyo.1 yıldır deniyoruz biz,kendimi çok hırpaladım ben ama artık rahatlamaya çalışıyorum.Rabbim ne zaman ol derse o zaman olacak.bu da bizim sınavımız öyle düşün
haklısın canım Rabbim imtihanlarımızı kolaylaştırsın
dogru söylüyorsun iş te de stresliyim bu konuda stresse sokuyor rahat düşünmeliyim düşünmeliyiz
bizim bir arkadas var 4 yıldır korunuyorlarmıs korunmayı bırakır bırakmaz aynı ay hamile kalmıs ya dgru yada söylemiyor nasip işte Rabbim bizede aratmadan versin tez zamanda...
tarcinnnnnnnnnnn senin durumlar nedirr varmi biseylerrrrr?????????
iyki varsinizzzzz
ve ben yine diyorum diger topikleri bilemiyorum bu kadar samimi ve sicakmi ve inanclimi ama biz ozeliz gibi geliyo bana
allah bebislerimizle birlikte heppppbirlikte bulusmayi nasip de eder belkimmmmmmmmm
:))
enn mantiklisi bbu zaten canimmm regl biter bitmez calismaya baslamak gun asiri senin kemkum :))) daha iyi olmussssss
gun asiri gun asiri kemkume devam cnmcmmm :))))))
icimden geceni soyliimmm bu ay senden bekliyorum bennnnnn eger buda tutarsa yuhhhhhhhhh dicem kendime ama icimden sen geciyosun soylemeden gecemedimm :))))
hadi bakalim hayirlisiii ve sana erkek bebek diyorum bennn
ayy falsadimmmmm yaaaaaaaaaa
isyerinde hergun mutlaka 1 kahvem vardi kahveyide cok sevmem ama kokusu ve ardindan kapatim fal dinleme isini seviyorum yani aradaki enn onemli kisim olan icme kismini sevmiyorum :)))))))
buraya geldigimden beriiii soyleeee bi kahve falii dinlemeye hasret kaldimmm(((
inanma falsiz da kalmagillerdenim ama suan falsadimmmmm :)))
bendede var aynı ağrılar canım,heralde yarın sabah bi test yaparım evde dayanamam
hadi bakalım sen yap bizede umut olsun inşallah istediğimiz gibi sonuçlar alırız ben cuma sabahı yapmaya karar verdim o zamana kadar kırmızı gelmezse tabi
hadi bakalım sen yap bizede umut olsun inşallah istediğimiz gibi sonuçlar alırız ben cuma sabahı yapmaya karar verdim o zamana kadar kırmızı gelmezse tabi
Ayyyy senin dilin ne söyler idilgaaammmmmmm bal yesin emi ağzınnnn ballı tarçınlı çörek otlu kür yesin o ağzınnnnnnnAyyyy şaka gibi yaa bebiş bekleyenlerin temennisi böyle olur ancak Çok güldüm şuann. İnşallah canım bende evlendiğimizde eşime 3. ay demiştim. 3. aydayızz bakalım inşallah Pidilgammmmmmmmm, sende o kadar çok hakettinki inşallah şuan çapkın spermin yumurtanın boğazına yapışmıştırr, gel ülennnnnnn döllencezzzzzzzzz diyerekkkkkkkkkkkkkkk hahahahahh. Fal kapa resmi çek koy bakiym sana annemmmmm gurbet kuşum benim
canım ben adet oldum battaşım inşAllah sen olmazsın
inşallah gelmez de hep birlikte seviniriz burda inşallah
Güzelim ilk okuduğum an yazmıştım ama arada kaynadı gözünden kaçtı sanırım .. bende iş yerinde kimi yazıları göremediğim için cevap veremiyorum anlıyorum seniİnan ilk okuyunca şok oldum çünkü daha 3 gün vardı erken olmuşsun ama bu umutsuzluğa kapılmana sebep olmasın biter bitmez çalışmalara devam ediyorsun hemde tam gaz
inşallah canım topluca seviniriz bir yıllık özlemim benimde bu ay sona erer inşallah
alpella adet döneminde akıntı durumun nasıldı fazla mı az mı renk kıvam vs..
Herkese merhaba,
Ben aranıza yeni katıldım. 3,5 yıldır evliyim, 2 yıldır bebek sahibi olmak için uğraşıyoruz. 2,5 aylık bir düşük ve kürtaj hikayem var. 5 ay oldu hala hamile kalamadım, bu ay klomen ve çatlatma iğnesi oldum. 2 yumurtam varmış. Bu gün 8. günüm 15. günümde idrar testi yapacağım. sabırsızlıkla bekliyorum. Allah dualarımızı kabul etsin her isteyeni çocuk sahibi etsin arkadaşlar...
kızlar bende aranıza yeni katıldım ama uzun zamandan beri takip ediyorum. 1 yıllık evliyim ilk defa bu ay korunmayı bıraktık. inşallah olur ama şimdiden çok heycanlıyım . birbirimize destek olalım.
haklısın canım Rabbim imtihanlarımızı kolaylaştırsın
dogru söylüyorsun iş te de stresliyim bu konuda stresse sokuyor rahat düşünmeliyim düşünmeliyiz
bizim bir arkadas var 4 yıldır korunuyorlarmıs korunmayı bırakır bırakmaz aynı ay hamile kalmıs ya dgru yada söylemiyor nasip işte Rabbim bizede aratmadan versin tez zamanda...
Canikom bu mesaj yazdığımız yerde üstte semboller varya gülenyüz, harfler vs onun altındaki sırada dünya işaretinin yanında tablo gibi bi sembol var ona tıkla. Ordan bilgisayara aktardığın resmi sayfaya koyabilirsin. Umarım karışık olmamıştırGenelde iyi baktığımı söylerler bana göre ben sallarım ama nefsini körlerim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?