- 20 Mart 2012
- 995
- 509
- 408
ayy vallla yapabilddmi diee denemede yaptimmm
kahvemi ictim cnmcmm azz sonra geliooooooooooooooooooo
ayyyy cokkk hastayim 3 gundur disariyi gormedimmmm benii cokkkkkkkk mutlu ettin ya ALLAH ta senii mutlu etsinnnn omur boyu cnmcm
5 nisan canım çok teşekkür ederim. ben çocuk gelişimciyim. yıllardır insanlara anlattım ama sıra kendime gelince her şeyi unuttum saçmaladım ilişkiden sadece 3 gün geçti kendimi dinlemeye başladım .. allah bana akıl versin . valla destek bekliyorum..
5 nisan canım çok teşekkür ederim. ben çocuk gelişimciyim. yıllardır insanlara anlattım ama sıra kendime gelince her şeyi unuttum saçmaladım ilişkiden sadece 3 gün geçti kendimi dinlemeye başladım .. allah bana akıl versin . valla destek bekliyorum..
Test alayım öğle arası dedim arkadaşım alma üzülürsün deyince vazgeçtim alıp yarın sabah yapmayı düşünüyordum onun iknasıyla adet cuma günün bekliycem bakalım. Ama adet sancısı gibi belime ağrı gelip gidiyor bu ay da tutmadı demek ki napalım sağlık olsun
kızlar adet oldumhayırlısı Allahtan..
belim ağrımıyor ama kasıklarım sanki bugün adet olacakmışım gibi aşırı derecede ağrımaya başladı. ama daha 3 günüm var ve ben 28 günde bir adet olurum. eğer bugün adet olursam 25 gün sonra adet olmuş olucam. ama bu belirti adet olma belirtisi başka şey olamaz. neyse önümüzdeki ay bakıcaz oluruna((((((
canım geçmiş olsun üzülme sakın. bende oldum olucam hissediyorum bu adet belirtisi
aramıza hoşgeldin. inşallah mart ayı sana uğurlu gelir ve hamile kalırsın canımmmmmmmmmm
kızlarr mrblar..uzun zamandır sizleri takip ediyorum..ancak kaydolabildim :)
9 aylık evliyim ve 6.aydan sonra korunmayı bıraktık bu
3.ayım olcak.. bat 24 mart :)
çok tesekkur ederimm canımm,ınsallah hepimiz için ugurlu olur bu ayy..Hoşgeldin canımm, iyiki geldin uğurlu topiğimizeeee inşallah bu ay gelir bebişkolarr
tesekkur ederim canm,ınsallah hayırlısıyla olmazsın,aramıza hoşgeldin. benimde batım 23 mart ama bugün adet olacakmışım gibi
Canım demişler ya kelin merhemi olsa önce kendine sürer diye. Bende çocuk psikolojisi okudum. Ama ne yaptığına nede uzmanlaştığına bakmıyor bu. Hadi sen 3 gün sonra kendini dinlemişsin, ben ilişki sabahı kendimi hamile hissetmeye başladım. Herşeyii ona bağlıyordum. Gözümün üstünde kaşım var hamilemiyim derken bütün belirtileri yaşadım. Çok acemiydim ama ilk denememdi, bana tecrübe oldu. Bu ay daha temkinli davranabilmeyi ümit ediyorum.
ayyy canm cook sevindim cok tesekkür ederim :))hoş geldin canım ekledim seni de bkz ilk sayfa... :)
kızlar sürekli midem bulanıyor,kusuyorum,tansiyonum düşük, iç kanamam var adete 4-5 gün var...ama bhcg 2.00 offffffff yaaaaa!!! bu kadar eziyeti her ay çekicek miyim!!!allahım isyan etmiyorum yarabbim sen hayırlısını ver hepimize
kızlar sürekli midem bulanıyor,kusuyorum,tansiyonum düşük, iç kanamam var adete 4-5 gün var...ama bhcg 2.00 offffffff yaaaaa!!! bu kadar eziyeti her ay çekicek miyim!!!allahım isyan etmiyorum yarabbim sen hayırlısını ver hepimize
geçmiş olsun canım benim üzülme
iç kanamam var derken açıklarmısın biraz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?