MART ayında BEBİŞ için çalışmaya başlayanların yeri :)

Canımmm 1 saat kalmış tahlil sonucunaa çok heyecanlıyım senin adınaa. Güzel haberleri ver açılışı yap inşallaah esracımmm
Az kalmış canım bi dene istersen belki çıkar
Hiçbir sorunuznuz yokmuş canım elbet olucaktır stres yapmadan zamanını bekle. İnşallah bu ay hepimize uğurlu gelir aramıza hoşgeldin

Kendin evde test yapmayı denedinmi canım? Bazen kanda çıkmayıp idrarda çıkabiliyor :26: İnşallah hamilesindir

kan testimin sonucunu negatif görünce çok üzülmüştüm ya şimdide hastalanmayınca işte insan bi ümit diyip kendinde psikolojikman birşeyler arıyor.ne yapalım artık herkez için hayırılısı diyelim

yok evde de test yapmadım birdaha bakalım bu sefer sabredicem bi 3 gün daha bekliycem bekliycem diyorum ama malesef bekleyemiyorum. hüsrana uğramak istemiyorum cnm ya biraz daha beklemek istiyorum o testlerin fabrikasını ben zengin ettim zaten al al al kocam bile bıktı artık

Herkese selamlar güzel anne adaylarııı Esracım açılışı yapıcak inşallah 1 saat sonraa, topikte heyecan doruktaaa Benimde şafak 13, az kaldı bakalım. Ben dün nerdeyse 3 saat boyunca ağladım. Bi ağlıyorum bi gülüyorum eşim çok endişelendi Deli gibiyim. Psikolojik sanırım ama içimde yoğun bi his var bu ay. Rüyamda doğum yaptım bide Bilemiyorum, hayırlısı olsun hepimiz içinn.

canım doktor kan tahlili mi yaptı idrar mı?? eğer idrarsa kan yaptır hemen ama kan yaptırdıysan da çıkmadıysa büyük ihtimalle adet gecikmesidir canım yine de Allah bilir tabi istersen yinele testi

bence de yaptırmalısın kesinlikle.

bu arada ben son saate girdim kızlarrrr. dua edin nolur. adet olacakmışım gibi az önce bir ağrı girdi ay nasıl korktum anlatamam.

ayy çok heyecanlıyım ya birisi siftah yapsın diye dua ediyorum topic kalabalık herkes seni bekliyor bak unutma hee

canım sen hala yumurtluyor olabilirsin yalnız, bat-14 yumurtlama günleri ya bence çalışmalara devam et

Lettuce35: Sat 30 Ocak Bat 1 Mart
İdilga : Sat 6 subat BAT 4 mart
Polypoly: Sat 10 şubat, bat 8 mart
Tatlıcadı55: Sat 11 şubat, bat 10 mart
Daisytulip: Sat 11 şubat, bat 10 mart
meessttrraa: Bat 10 Mart
oflu: Sat 11 Şubat Bat 11 mart
Aycaece: Sat 18 şubat
Alpellaa: Sat 20 şubat bat 16 mart (ama zannetmiyorum gününde geleceğini)
Antalya2011: Sat 18 Şubat Bat 16 Mart
Perisoko: Sat 19 Şubat Bat 18 mart
Hazinedar: Sat 20 Şubat
istanbulizmir: Sat 20 Şubat Bat 19 Mart
Medmus: Sat 23 Şubat
suvesabun: Sat 24 Şubat Bat 22 mart
Asis: Sat 24 şubat, bat 23 mart
candost17: Sat 25 Şubat bat 24 mart
pinknymph: Sat 26 Şubat Bat 25 Mart
Duygu10: Sat 27 Şubat
Elmadas: Sat 1 Mart Bat 25 Mart
Mariposas:
Yaprak__:

evet esra adına hepimiz heyecanlandık allah hepimize nasip etsin cnm umarım seninde güzel haberini alırız :)

ayy canım kan verirken görsen beni kalbim küt küt atıyordu. o arada en çok andrenalin salgılamışımdır. Beta Hcg görünmeyebilir

lettuce seninle aynıyız sat 30 ocak benim de. evde test yapmadım. kan testi için de bekledim birazcık.

evet esra adına hepimiz heyecanlandık allah hepimize nasip etsin cnm umarım seninde güzel haberini alırız :)

aminnnn. ayyy çok korkuyorum şuanda yaaa. bi de yoksa o kadar heyecan boşa gidicek

ayy canım kan verirken görsen beni kalbim küt küt atıyordu. o arada en çok andrenalin salgılamışımdır. Beta Hcg görünmeyebilir

lettuce seninle aynıyız sat 30 ocak benim de. evde test yapmadım. kan testi için de bekledim birazcık.

aminnnn. ayyy çok korkuyorum şuanda yaaa. bi de yoksa o kadar heyecan boşa gidicek

boşa gitmez tatlım ya heyecandan bakarsın pıtır pıtır yumurtlarız, hamileler doğuruyor biz de yumurtlarız

Alpellam bu ay adetin 9. günü yumurtladım, erken yumurtluyorum ben 24 saat canlı kalıomuş sanırım yumurta. Ama tabii aşkla çalışıoruz hala

Alpellam bu ay adetin 9. günü yumurtladım, erken yumurtluyorum ben 24 saat canlı kalıomuş sanırım yumurta. Ama tabii aşkla çalışıoruz hala

hmm anladım canım ben de adetim düzenliyken 10.gün yumurtlardım.. o aşk her daim olsun inş canım hepimizde

Evet valla acaip heyecanlıyım şuannnn. Amin aminnn arkadaşımmm hepimiz güzel haberleri alalım inşallahhhhh

Ayy tahmin edebiliyorum canıımmm Biz bu kadar heyecanlıysak seni düşünemiyorummm Korkma sakın her ay yeni bi umut unutmaa, adetin gecikmiş en büyük belirti budur işte inşallah güzel haberler alıcazz ben inanıyorum. Senin kaçıncı denemen canım bu?

benimde normalde 18. gün olması gerekirken 14. gün gördüm koyu çizgiyi. gün hesabı pek tutan bişey değil sanırsam

benimde normalde 18. gün olması gerekirken 14. gün gördüm koyu çizgiyi. gün hesabı pek tutan bişey değil sanırsam

evet ben de günden ziyade şeffaf akıntıya bakardım.. biraz önce incirlerimi attım suya bakalım bugün 4.gün inşalllaaaahh top top yumurta olur çatır çatır çatlar amin

:119:
hmm anladım canım ben de adetim düzenliyken 10.gün yumurtlardım.. o aşk her daim olsun inş canım hepimizde
Aminn canım, o aolmadıktan sonra ne bu konuştuklarımızın ne bu topiğin anlamı var zatennn. Bide insan hamile olma olasılığını bile düşününce eşine daha çok bağlanıyorr.

Evet canım kesinlikle her bayanda değişiyor. Ben takvim hesabına göre hareket etsem hamile kalmam zor olurdu. Çünkü o hesaptan 5 gün önce yumurtluyorum. Boşa giderdi yani Ovulasyon testleri faydalı bu yüzden. Biçok bayanda tam yumurtlamaya denk getiremediklerinden gebe kalmakta zorlanıyormuş zatenn.
Ay sen yımırtayı felan bıraktaaa fakstan haber etttt noluyooooo yarım saat kaldıı :118:

polypoly yarın da senin haberleri bekliyoruz sakın kaçıyım deme hee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…