Canımmm 1 saat kalmış tahlil sonucunaa çok heyecanlıyım senin adınaa. Güzel haberleri ver açılışı yap inşallaah esracımmmben geldimm.ama hala bakmadım canım.bugün öğlen işyerinden izin alıp kan tahliline gitmeyi düşünüyorum. idrar testini yapmaya kalksam akşama kadar beklemem lazım.çünkü test almadım :) bi de kesin belli olsun istiyorum. benim de geceleri göğüslerim çok sızlıyor.resmen ağrısını hissederek uyanıp yönümü değiştiriyorum.
Az kalmış canım bi dene istersen belki çıkarherkese güzel haftalar .iyi haberler diliyorum. benim perşembe bat. ama akşam eve giderken açık eczane bulursam test alıp yarın sabah bi deneyecem... kızıma bat tan 2 gün önce test yapmıştım çıkmıştı. belki buda öyle olur.
ben hafta sonu yoktumda daha hamiş çıkmadımı martlardan...
siftah kimden olacak acaba...
Hiçbir sorunuznuz yokmuş canım elbet olucaktır stres yapmadan zamanını bekle. İnşallah bu ay hepimize uğurlu gelir aramıza hoşgeldinBu ay bana da uğurlu gelir inşallah. Yaklaşık bir yıldır bebek istiyoruz ama sebepsiz bir şekilde olmuyor. Geçen ay tüp bebek merkezine gittik. Rahim filmi falan çekildi.Şükür temiz çıktı bu ay kendi halimiize bıraktı doktor filmden sonra hamile kalma olasılığı artıyormuş , bende umut ediyorum bu ay bebeğim gelecek diye ama her ay yıkılmanın ne demek olduğunu anlatamam bu ay Rabbim yüzüme baksın benim ve isteyen herkesinyani demem o ki aranıza beni de alın arkadaşlar
kızlar merhaba size şöyle bir sorum olacak benim ayın 1nde hastalanmam gerekiyordu hastalanmadım doktora gittim test yaptı negatif çıktı ve bugün ayın 5i ve ben hala hastalanmadım göğüslerim sızlıyor.miğdem arada yanma yapıyor.korunmuyorzda yani bilmiyorum geçen ay çok şiddetli bi sancım oldu , idrarımın rengide koyu ve puslu hamiş olabilirmiyim acaba kırmızı kart görmek istemiyorum
kızlar merhaba size şöyle bir sorum olacak benim ayın 1nde hastalanmam gerekiyordu hastalanmadım doktora gittim test yaptı negatif çıktı ve bugün ayın 5i ve ben hala hastalanmadım göğüslerim sızlıyor.miğdem arada yanma yapıyor.korunmuyorzda yani bilmiyorum geçen ay çok şiddetli bi sancım oldu , idrarımın rengide koyu ve puslu hamiş olabilirmiyim acaba kırmızı kart görmek istemiyorum
bence de yaptırmalısın kesinlikle.
bu arada ben son saate girdim kızlarrrr. dua edin nolur. adet olacakmışım gibi az önce bir ağrı girdi ay nasıl korktum anlatamam.
Herkese selamlar güzel anne adaylarıııEsracım açılışı yapıcak inşallah 1 saat sonraa, topikte heyecan doruktaaa Benimde şafak 13, az kaldı bakalım. Ben dün nerdeyse 3 saat boyunca ağladım. Bi ağlıyorum bi gülüyorum eşim çok endişelendi Deli gibiyim. Psikolojik sanırım ama içimde yoğun bi his var bu ay. Rüyamda doğum yaptım bide Bilemiyorum, hayırlısı olsun hepimiz içinn.
Herkese selamlar güzel anne adaylarıııEsracım açılışı yapıcak inşallah 1 saat sonraa, topikte heyecan doruktaaa Benimde şafak 13, az kaldı bakalım. Ben dün nerdeyse 3 saat boyunca ağladım. Bi ağlıyorum bi gülüyorum eşim çok endişelendi Deli gibiyim. Psikolojik sanırım ama içimde yoğun bi his var bu ay. Rüyamda doğum yaptım bide Bilemiyorum, hayırlısı olsun hepimiz içinn.
kan testimin sonucunu negatif görünce çok üzülmüştüm ya şimdide hastalanmayınca işte insan bi ümit diyip kendinde psikolojikman birşeyler arıyor.ne yapalım artık herkez için hayırılısı diyelim
evet esra adına hepimiz heyecanlandık allah hepimize nasip etsin cnm umarım seninde güzel haberini alırız :)
kan testimin sonucunu negatif görünce çok üzülmüştüm ya şimdide hastalanmayınca işte insan bi ümit diyip kendinde psikolojikman birşeyler arıyor.ne yapalım artık herkez için hayırılısı diyelim
evet esra adına hepimiz heyecanlandık allah hepimize nasip etsin cnm umarım seninde güzel haberini alırız :)
ayy canım kan verirken görsen beni kalbim küt küt atıyordu. o arada en çok andrenalin salgılamışımdır. Beta Hcg görünmeyebilir
lettuce seninle aynıyız sat 30 ocak benim de. evde test yapmadım. kan testi için de bekledim birazcık.
aminnnn. ayyy çok korkuyorum şuanda yaaa. bi de yoksa o kadar heyecan boşa gidicek
Alpellam bu ay adetin 9. günü yumurtladım, erken yumurtluyorum ben24 saat canlı kalıomuş sanırım yumurta. Ama tabii aşkla çalışıoruz hala
Evet valla acaip heyecanlıyım şuannnn. Amin aminnn arkadaşımmm hepimiz güzel haberleri alalım inşallahhhhhevet esra adına hepimiz heyecanlandık allah hepimize nasip etsin cnm umarım seninde güzel haberini alırız :)
ayy canım kan verirken görsen beni kalbim küt küt atıyordu. o arada en çok andrenalin salgılamışımdır. Beta Hcg görünmeyebilir
lettuce seninle aynıyız sat 30 ocak benim de. evde test yapmadım. kan testi için de bekledim birazcık.
aminnnn. ayyy çok korkuyorum şuanda yaaa. bi de yoksa o kadar heyecan boşa gidicek
Alpellam bu ay adetin 9. günü yumurtladım, erken yumurtluyorum ben24 saat canlı kalıomuş sanırım yumurta. Ama tabii aşkla çalışıoruz hala
boşa gitmez tatlım ya heyecandan bakarsın pıtır pıtır yumurtlarız, hamileler doğuruyor biz de yumurtlarız
benimde normalde 18. gün olması gerekirken 14. gün gördüm koyu çizgiyi. gün hesabı pek tutan bişey değil sanırsam
Aminn canım, o aolmadıktan sonra ne bu konuştuklarımızın ne bu topiğin anlamı var zatennn. Bide insan hamile olma olasılığını bile düşününce eşine daha çok bağlanıyorr.hmm anladım canım ben de adetim düzenliyken 10.gün yumurtlardım.. o aşk her daim olsun inş canım hepimizde
benimde normalde 18. gün olması gerekirken 14. gün gördüm koyu çizgiyi. gün hesabı pek tutan bişey değil sanırsam
yumurtlama gününü nasıl anlıyorsunuz kızlarrrrr
yumurtlama gününde şeffaf yumurta akı gibi yapışkan bir akıntı gelir canım vajinal bölge ıslak olur, libido artar ve kasık sancıları olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?