- 25 Haziran 2010
- 1.277
- 5
- 158
bu ay klomen kullandım canım 3 tane yumurtam oluşmuştu.kendiliğinden çatlamış.çatladıkları yerde kanama yapmışlar.kan değerlerim düştü.iç kanama var dedi doktor. her gün kontrole gidiyorum. 8-4 tansiyonum.başım dönüyor...
bebek ümidim var yine de yaaa 0.100den farklı sonuç alınca belki dedim belki bebiş gelecek o oyüzden bu kadar sıkıntı diyorum kendme..
ama çok halsizim yorgunum.uyumak istiyorum sürekli
bu ay klomen kullandım canım 3 tane yumurtam oluşmuştu.kendiliğinden çatlamış.çatladıkları yerde kanama yapmışlar.kan değerlerim düştü.iç kanama var dedi doktor. her gün kontrole gidiyorum. 8-4 tansiyonum.başım dönüyor...
bebek ümidim var yine de yaaa 0.100den farklı sonuç alınca belki dedim belki bebiş gelecek o oyüzden bu kadar sıkıntı diyorum kendme..
kızlar sürekli midem bulanıyor,kusuyorum,tansiyonum düşük, iç kanamam var adete 4-5 gün var...ama bhcg 2.00 offffffff yaaaaa!!! bu kadar eziyeti her ay çekicek miyim!!!allahım isyan etmiyorum yarabbim sen hayırlısını ver hepimize
kızlar sürekli midem bulanıyor,kusuyorum,tansiyonum düşük, iç kanamam var adete 4-5 gün var...ama bhcg 2.00 offffffff yaaaaa!!! bu kadar eziyeti her ay çekicek miyim!!!allahım isyan etmiyorum yarabbim sen hayırlısını ver hepimize
Canım değerin normale göre biraz yüksek belki dahada yükselebilir . Canını sıkma ümidini kesme. Karamsar düşünmeeee lütfenn at onu üstündenn. Bi doktora gitsennn, nası iç kanaman var yaa onu bilemezsinki anlamadım ben :18:
canlarım hepinize ilginizden teşekkür ederim. dün baygınlık geçirmiştim. acil felan filan drken kadın doğuma yönlendirdiler.şansıma doktorumun izinli olmasına rağmen birinin yerine gelmiş (özel hastane)gece geç saatte ultrosana soktu beni vajinal ve karından yumurtalarının olduğu yerde yoğun bi kanama var dedi. hemogram falan baktı değerim düşüktü.kan ilacı verdi. bugün tekrar gittim yine baktı... iyice fenalaşısan acil gelfalan dedi.işe de gidemedim ya...işi asıyorum sancaklar...yarın yine kontrole gidecem...
inşallah yükselir... öyle bir umut doğar inşallah. ama progestan kullanıyorum oda yükseltir mi değeri?
kızlarr 3 gün önce idrar testi güvenilir olmaz deil mi?
off ancak gelebıldım pc basına ben yaa( sımdı bu testte hala cıkmadı bırsey attım sımdı testı en sonunda yok sanırım bende bebıs falan bu göğüslerimin şişkinliğide adetten bellıkı benım yumurtamın bırı 15.gun dıgerı 21. gun catlamıstı acaba gec dollenmıs olabılırmı dıyorum off kendımı kandırıyorum sanırım kızlarr ben persembe gunu kesın adet olucamm kocısımede soyledım test yaptıgmı ve cıkmadıgını tabı hemen kızdı ne morelını bozuyorsun dıye offf offf (
Geçmiş olsun canım inşallah her şey yoluna girer ve gönlüne göre sonuçlanır. Eğer bende bu ay hamile değilsem bende senin geçtiğin yoldan geçicem onun için şimdilik bilemiyorum amaa yükseltebilir gibi geliyor progeston sonuçta hamile kalmanı kolaylaştırmak için progestan hormonunun yükselmesi için veriyorlar ilacı bilemedim ki şimdi yanlış bişey söylemektende çekiniyorum :26:
adete bir kaç gün kala başladı daha doğrusu 1 hafta fln diyim hala devam ediyor sarı renkli akıntı öyle yumurta beyazı gibi kıvamlı yapışkan değil normal akıntı iç çamaşırıma günlük ped koyuyorum ordan anlıyorum
Negatifse olmaz , pozitifse olur canım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?