MART ayında BEBİŞ için çalışmaya başlayanların yeri :)

çok geçmiş olsun canım,umarım hamişsindir

uyu canım bende 1 saat uyudum . sonra ütülerimi bitirdim geldim bilgisayar başına. iç kanamanda varsa kendini fazla yorma bol bol dinlen

Canım değerin normale göre biraz yüksek belki dahada yükselebilir . Canını sıkma ümidini kesme. Karamsar düşünmeeee lütfenn at onu üstündenn. Bi doktora gitsennn, nası iç kanaman var yaa onu bilemezsinki anlamadım ben :18:

Hmmm anladım canım... Dinlen birazcıkk hiçbişe düşünme

canmm cok gecmıs olsunn ınsallah hamilesindir hayırlısıyla..

canlarım hepinize ilginizden teşekkür ederim. dün baygınlık geçirmiştim. acil felan filan drken kadın doğuma yönlendirdiler.şansıma doktorumun izinli olmasına rağmen birinin yerine gelmiş (özel hastane)gece geç saatte ultrosana soktu beni vajinal ve karından yumurtalarının olduğu yerde yoğun bi kanama var dedi. hemogram falan baktı değerim düşüktü.kan ilacı verdi. bugün tekrar gittim yine baktı... iyice fenalaşısan acil gelfalan dedi.işe de gidemedim ya...işi asıyorum sancaklar...yarın yine kontrole gidecem...

inşallah yükselir... öyle bir umut doğar inşallah. ama progestan kullanıyorum oda yükseltir mi değeri?

Geçmiş olsun canım inşallah her şey yoluna girer ve gönlüne göre sonuçlanır. Eğer bende bu ay hamile değilsem bende senin geçtiğin yoldan geçicem onun için şimdilik bilemiyorum amaa yükseltebilir gibi geliyor progeston sonuçta hamile kalmanı kolaylaştırmak için progestan hormonunun yükselmesi için veriyorlar ilacı bilemedim ki şimdi yanlış bişey söylemektende çekiniyorum :26:

15. gün ve 21. gün ayın kaçına geliyordu canım.

Kız Pidilgaaa. Burda gayet falcı teyze modunda oturdum bekliyorum, kendimi çok sorumlu hissettim valla sürekli sayfa yeniliyorum, oceee sürcem sürmedim hani noldu resim bacımmmm Abee bakayım fallarına koyasın resmi bacımmmmm

benimde aklıma öyle geliyor.progestan yükseltmiştir dye düşündüm.

peki gün içerisinde sürekli mi geliyor ve ıslaklık hissi var mı? yoksa 1-2 kez mi geliyor

merhb arkadaslar bu tipige ilk geliyorum sohbete bende gireyim dedim bende 2.5yillik evliyim bundan bir sene once dusuk oldu arkadaslar ama operasyon falan gecirmedim ben ozaman bu zamandir da bebek istiyoruz hala tik yok yanii(

AYYYYYYY NEYSE HALIMMMMMMMMMMMM CIKSINN FALIMMMMMMMMMMMMM :))))))

AYY gurbet ellerde birakin kahve icip fal bakmayiii turk kahvesini bilen yokkkkk ((( allahtan kocisim varda onunla iciyoruz her aksamda kapatiyorum ama bosuna tabiiiiii bakan yokkkkkkkkkkk

ayyyyy cokkk heycan yaptimmmmmmmmmmmmm

sizi seviyorum iyki varsinizzzz

PERIMMMMMMMMMMMM allah razi olsun simdiden canimmmmmmmm sen beni mutlu ettin allahta seni mutlu etsinnnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…