peki gün içerisinde sürekli mi geliyor ve ıslaklık hissi var mı? yoksa 1-2 kez mi geliyor
yarın yapmayı düşünüyorum canm normalde bat 24 unde ama sabırsızlanıyorum :)
merhb arkadaslar bu tipige ilk geliyorum sohbete bende gireyim dedim bende 2.5yillik evliyim bundan bir sene once dusuk oldu arkadaslar ama operasyon falan gecirmedim ben ozaman bu zamandir da bebek istiyoruz hala tik yok yanii(
15. gün ve 21. gün ayın kaçına geliyordu canım.
Ay siz çok yaşayın emi nette fal bunun mucidi sizsiniz heeeee
Töbe töbe ya kız dalgasına da olsa fala baktıranın 40 gün ibadeti kabul olmaz diye biliyorum ben gitti meryem suresi o kadar çabaa yapmayın arkadaşlar etmeyin yahuuuuSeviyom ya bu topiği
yok canım öyle sürekli bir ıslaklık hissi yok ama bazen hissediyorum ıslaklık bazen de hissetmiyorum lavaboya gittiğimde görüyorum çamaşırımda sarı akıntıyı hemen hemen her gün görüyorum ama
biraz öncede dün gördüğüm sarı ve kıvamlı akıntıyı gördüm ama sadece günde 1 kez oluyor, bende eğer perşembeye kadar bişicikler olmazsa ciden meraklanmaya başlicam, hayırdır inşallah ben hayırlısını istiyorum Rabbimden ona teslim ettim kendimi tevekkül ondan o ne verirse razıyım bebiş de verirse adette verirse razıyım yeter ki bir an evvel olsun zaman kaybetmek istemiormmm, dua edin bana hayırlısı için dua istiyorum
Ben hamile kaldığımda alttan fitil şeklinde kullanmıştım. düşük yapmış olmama rağmen kanamam olmamış hamilelik devam ettirmişti. karnımda öldüğünü doktora gitmesek fark etmeyecektik. çok faydalı olduğunu sanmıyorum ama benim doktorum genellikle kullandırma eğiliminde, bir başka doktora da gittiğimde bebek düşecekse engel olamaz demişti.inşallah faydalı olmuştur sana
Ay siz çok yaşayın emi nette fal bunun mucidi sizsiniz heeeee
Töbe töbe ya kız dalgasına da olsa fala baktıranın 40 gün ibadeti kabul olmaz diye biliyorum ben gitti meryem suresi o kadar çabaa yapmayın arkadaşlar etmeyin yahuuuuSeviyom ya bu topiği
İdilgam, tabağından başlıyorum, tabağın ortasında resmen oturmuş güzel haberin gelmesini bekliyorsun, etrafın o kadar temizki hayırlı haberini en kısa zamanda çok beklemeden alacaksın. Ayrıca oturduğun yerde bi kalp çevrelemiş seni. Eşinin sana olan aşkı, senin en güzel şansın, seni herşeyden koruyor, resmen bi kalbin içinde korunmaya alınmışsın. Onun yanında bir kavuşman var. Bu uzun zamandır görmediğin bir yakınınla kavuşmanda olabilir, uzun zamandır beklediğin bebeğinle olan kavuşmanda.
Bardağının içine gelirsek gözüme çarpan ilk şey hayatında ani bir değişiklik olacağı. O en alttaki telvenin bi tarafa doğru yayılması buna yorulur. Bu ani değişiklik dilerimki ailenizin yeni üyesi olur. Eşinle bikaç yol yapacaksınız, ayrıca yoldan gelen misafirleriniz olacak. Falında içimi titreten şeyse o gördüğüm kocaman şahin, kartal tarzı kuş oldu canım, içinde bulunduğumuz topik itibariyle ben bu kocaman kuşu, çok büyük bi kısmete yoruyorum. Yakın zamanda bebeğinin haberini alacaksın Allahın izniyle, falında buna daha çok inandım. Şuan bulunduğunuz yer eşinin kariyeri açısından çok büyük bi adım olacak, ilk başlarda can sıkıntısı yaşasanızda şuan içinde bulunduğunuz durumdan ve yaşadığınız yerden keyif alıyorsunuz. Türkiyeye döneceksiniz fakat, bi ayağınız orda kalacak gibi görüyorum yani ordaki bağlantılar bir şekilde devam edecek ilerde tekrar dönmek durumunda kalabilirsiniz. Çok temiz ve güzel gördüm arkadaşım, içinin temizliği yansımış bence falına. Benden bu kadar cicikommm, ama emeklerinin karşılığını alıyorsun ve bence bu ay bebişin seninle, ayrıca bi oğluşunuz olucak. İçime böyle doğdu.
bu ay bana da doktor verdi kullan dedi ama kullanmadım. Ağızdan da alabilirsin dedi.
Dediğim gibi kafana takma, bir çok faktör etkilemiş olabilir ama 5' in altında olduğu için şuan zaten negatif, endişelenecek başka bir durum olduğunu sanmam adetini bekleyip değerlendirmek gerekir bence. mesela benim adetim gecikmişti kanda baktırdık negatifti doktor 10 gün sonra tekrarladı testi ve 10'un üstünde bir değerde sabit kalsaymış kist oluşurmuş. senin böyle bir durumun da yok gereksiz yere endişelenme bence adetini bekle, ne demek her zaman yardımcı olacağım bir şey varsa sor yanıtlarım
uykucu yorgun şahsiyet :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?