Benim beklenen adet tarihim 30 mart ama Klomen kullandığım için 3 gün öncesinden gebelik testi ile belli olur dedi doktorum.
Kızlar ilginize çok teşekkür ederim. Sizi sürekli takip ediyorum. Allah gönlümüze göre versin...
AYyyyyyy benn yerimmm seniii yaaaaaaaa canimmm benimmmmmmmmmmmmm agzina saglikkkkkkkkkkkkkkkk ayyy cok mutlu oldumm kizzzzzzzzzzz
simdi beni kul olarak bu kadar mutlu ettin yaaa iste bakk benden kul duasi alldinnnnn ALLAH razi olsunnn inan 3 gundur yatiyorum yorgan altindaaa ilk dfea sevindirici biseyler yasadimmm canimmm benimmmm
allah evine enn kisa zamanda minik bebisini yollasin cnmmmmmm bizim ayni zamanda olursa artik kirve yapariz :))))))))
canimm benimmm opuyorum senii kocamannnnnnnnnnnnnn
cnm valla bende bugun yaptım bısey cıkmadı ama bılemedım ne olcagını guveneyımmı guvenmıyımmı benımde 22 mart adet gunum
hoş geldin canım aramızaaaekledim listeye bkz ilk sayfa...
Pidilgaaammm bide şimdi gördüümmm bardağının içinde göz varrr bacımmmm nazar var sizin üstünüzdeee. Kişkiş olsunlarrrr amann, parmağınla bas o göz gibi çıkıntıya patlat gözleri anacımmm.
Kişkiş nazar kişkişş
kendimi ya zorla hamile edicem.
yada zorla adet
bu arada bu sarı akıntı bende de var 1 haftadır eşimin bile dikkatini çekmiş. utanmaya başladım ondan valla. eskiden hiç böyle sarı olmazdı
Kızlar bişey danışıcam sizde ben bugün yine yumurta akıntısından gördüm yumurtlayalı 1 hafta oldu ama bat'a da 1 hafta var acaba bugün bi daha mı yumurtladım öle bi ihtimal var mı varsa ona göre bi çalışma planı yaparım akşama
Rica ederim kuzuuum, seni mutlu edebildiysem ne mutlu banaaa, azda olsa bilirim gurbetliği bacım. Kirve yaparız benimki kızçe olursa kerteriz annem beşik kertiğiiii. Anammm noluyo banaaa kendimi falcı gibi hissediyorummm. Düzel diksiyon düzeeell kışkış falcı kışkışşş :88:
Kızlar bişey danışıcam sizde ben bugün yine yumurta akıntısından gördüm yumurtlayalı 1 hafta oldu ama bat'a da 1 hafta var acaba bugün bi daha mı yumurtladım öle bi ihtimal var mı varsa ona göre bi çalışma planı yaparım akşama
ayyy ne guzel bi topigimizz var bizimm yaaaaaaaa
UMUTLU MART KADINLARIIIIIIII (PISILERI))
AYY Allahh hepimize enn hayirlli yakin zamandaaaa enn hayirli bebisleri nasip etsinnnnnnnnnnn topigimizin hamislerinide bebislerinide ve olucak bebislerimizide ve kocislerimizide ( sperm bankacigimiz) (yumurtlama gunleri oyle goruyorum valla) korusun
Allah emeklerimizi bosa cikartmasinn sabrimizla bizi bebislerimizle bizi sinamasin insallahhh
aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
nasıl sevinirim hamile olmana :)) eşin nasıl görmüş onu yahu?
adet öncesinde akıntılarım olurdu ama sanki bu sefer daha okkalı :)) yani sarı ve kıvamlı ve löppp diye düşenlerden :)) hiç akıntımı böyle ballıca anlatacağım aklıma gelmezdi hahaha kendime gülüorm bazen :))) hani şimdi hiç belirtim yok ya belirti üretmeye çalışıorm mazur görün :))))
Olabilir yavru ceylanım. Bende bu ay yımıııırttt yımırt yımırtladım vallaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa 2 kezz. Çalış çalış boş durma canımmmmm
Asiiissssssssssssssssssssss içimdeki ses şunu yapmama zorladı beni.
Asis
Ayça Poly Esra Alpella demiştim. Yanılmadım hatırlatiyimBitek kendimde yanıldım
Pidilgaaammm bide şimdi gördüümmm bardağının içinde göz varrr bacımmmm nazar var sizin üstünüzdeee. Kişkiş olsunlarrrr amann, parmağınla bas o göz gibi çıkıntıya patlat gözleri anacımmm.
Kişkiş nazar kişkişş
olabilir yavru ceylanım. Bende bu ay yımıııırttt yımırt yımırtladım vallaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa 2 kezz. çalış çalış boş durma canımmmmm
[sıze=2]asiiissssssssssssssssssssss içimdeki ses şunu yapmama zorladı beni.
Asis
Ayça poly esra alpella demiştim. Yanılmadım hatırlatiyimBitek kendimde yanıldım [/sıze]
eşini sperm bankası olarak görüyormuşsun ya.
bende eşime diyorumki sen minik şişelere spermlerini koy sen işe gittikten sonra ben öğlen onu kendi içime koyayaım sen gelene kadar ayaklarımı dikeyim diyorum :)))))))))))
sık sık değiştiriyorum ama bu akıntılarda sık sık gelince görüverdi birden :))) belirtisiz hamile kalacaksın belki kimbilir :))
inşallah pericimmmmmm inşallahhhhhhhhhhhhhhhhh seninde denemelerin yenimiymiş aralık ayını saymazsam benimde 4. ayım inşallah hamişimdir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?