MART ayında BEBİŞ için çalışmaya başlayanların yeri :)

Fallll ayyyyyy kızlar siz çok yaşayın işyerinde ki tüm ciddiyetimi bozdunuz yaaa

harikasıııııııııınnnnnnnnnııııııııııızzzzzzzzzzzzzzz

hoş geldin canım aramızaaa ekledim listeye bkz ilk sayfa...

Rica ederim kuzuuum, seni mutlu edebildiysem ne mutlu banaaa, azda olsa bilirim gurbetliği bacım. Kirve yaparız benimki kızçe olursa kerteriz annem beşik kertiğiiii. Anammm noluyo banaaa kendimi falcı gibi hissediyorummm. Düzel diksiyon düzeeell kışkış falcı kışkışşş :88:

1 den fazla yumurtan oluştuysa ikisi farklı zamanlarda çatlamış olabilir. tekrar yumurta atıyor olabilirsin. Doktorum bana böyle söylemişti

ayyy ne guzel bi topigimizz var bizimm yaaaaaaaa

UMUTLU MART KADINLARIIIIIIII (PISILERI))

AYY Allahh hepimize enn hayirlli yakin zamandaaaa enn hayirli bebisleri nasip etsinnnnnnnnnnn topigimizin hamislerinide bebislerinide ve olucak bebislerimizide ve kocislerimizide ( sperm bankacigimiz) (yumurtlama gunleri oyle goruyorum valla) korusun
Allah emeklerimizi bosa cikartmasinn sabrimizla bizi bebislerimizle bizi sinamasin insallahhh
aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

cnm valla bende bugun yaptım bısey cıkmadı ama bılemedım ne olcagını guveneyımmı guvenmıyımmı benımde 22 mart adet gunum

günün geldiğinde tekrar yaparsın canım belli olmaz dio arkadaslar..
perşembe tekrarlarsın testi..inşallah dilediğin olur hamilesindir :)

puhahahaha koptum Allah seni napsın şimdi doğurcam kız güldürmee

kendimi ya zorla hamile edicem.
yada zorla adet

bu arada bu sarı akıntı bende de var 1 haftadır eşimin bile dikkatini çekmiş. utanmaya başladım ondan valla. eskiden hiç böyle sarı olmazdı

nasıl sevinirim hamile olmana :)) eşin nasıl görmüş onu yahu?
adet öncesinde akıntılarım olurdu ama sanki bu sefer daha okkalı :)) yani sarı ve kıvamlı ve löppp diye düşenlerden :)) hiç akıntımı böyle ballıca anlatacağım aklıma gelmezdi hahaha kendime gülüorm bazen :))) hani şimdi hiç belirtim yok ya belirti üretmeye çalışıorm mazur görün :))))

Olabilir yavru ceylanım. Bende bu ay yımıııırttt yımırt yımırtladım vallaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa 2 kezz. Çalış çalış boş durma canımmmmm

Asiiissssssssssssssssssssss içimdeki ses şunu yapmama zorladı beni.

Asis

Ayça Poly Esra Alpella demiştim. Yanılmadım hatırlatiyim Bitek kendimde yanıldım

Son düzenleme:
hamile kalmayı düşünen bayanlar ilk olarak beslenmenize dikkat etmeniz gerekir . çünki hamile kalmış olabilirsiniz fakat ilk aylarda bebek kandan beslendiği için yeterli ölçüde beslenemez ise bu adet ile bozulabiliyor ve %35 böyle oluyor. ilk olarak 2 lt den az su içmemek sebze yemek günde en az bır kase yogurt iki bardak süt stüketmek gerekir 2 porsiyonda meyve tabi ilk olarak kendi vicüdümüzü hazırlamalıyız bence birde acaba oldummu olmadımmı demek yersiz eninde sonunda öğreneceksiniz ne olduğunu . eğer stres ve takıntı yaparsanız beyniniz siz hamileymiş gibide vicüdunuzu hazırlaya bilir ve prolaktin değerleriniz süt hormonlarınız yanı çalışır ve sizi gebe kalmaya karşı korur , umuyorumki sevindirici haberler gelir devamlı :)

PERICIMMM bir erkek bebis resmi bekliyorum senin avatarada kusummmm :)))))
haftaya tatile gidiyoruz soyledigin yollar dogru cnmcmm :))) iyilesmem lazimmmmmmmmmmmmmm ve sonucumuzu tatildeyken ogrenicezzzz balayimizda:))))))

ayyy heycan yaptim yineeeeeee :))) iyilesmeliyimmmmmmmm allahim yardim ett:)

aynı soruyu sormuştum, doktorum bana birden fazla yumurtan varsa tekrar yumurta atıyor olabilirsin demişti

NALTUNNN

teşekkürler canım bu akşama bi deneme yapalım bakalım ozaman hayırlısı inş. :)))

Son düzenleme:

eşini sperm bankası olarak görüyormuşsun ya.
bende eşime diyorumki sen minik şişelere spermlerini koy sen işe gittikten sonra ben öğlen onu kendi içime koyayaım sen gelene kadar ayaklarımı dikeyim diyorum :)))))))))))

sık sık değiştiriyorum ama bu akıntılarda sık sık gelince görüverdi birden :))) belirtisiz hamile kalacaksın belki kimbilir :))

inşallah pericimmmmmm inşallahhhhhhhhhhhhhhhhh seninde denemelerin yenimiymiş aralık ayını saymazsam benimde 4. ayım inşallah hamişimdir

amann amannn cikarmadim OYDUMMMMMMMMM o gozleriii cnmin iciiiiiiii :))))))
ayyyy ayyyyy aklina gelirse daha daha yazabilirsin cnmcmm :))))))))))))))))))))))))))))

sağol periiicimm devaaaaammm ozaman

Inş. Asis de hamişlerimizden olur falcılık medyumluk 6. His filan valla perisikom senden her eve bitane lazımmm :))

ASIS cim imkanin varsa kan tahlili yaptirsana kafan rahat etsin ????????????

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…