MART ayında BEBİŞ için çalışmaya başlayanların yeri :)

Ne haber kızlar ooooooooohhhhhhhh kahveler içilmiş fallar bakılmışşş yorumlar yapılmış şakolsun bende burda çalışayımmm dimii

dün halvetten sonra bugün çok karnım agrıyoo yaaa tadım yok gibi grip olacakmışım gibi bütün vucudum agrıyooo
bide çoooooooooook uykum varrrr halvet magdurumuyum neeeeeeeee

mrb ADDD83 senin bat ne zamann ? ben yeni geldim topiğe :)

kızzzz periii sen bu işi ticarete dök anacım senin tahminler kan tahlilinden de kesin sonuç veriyor

hahahah yapmayın etmeyin bacılarrr, umut tacirliği yapmama sebep olmayınnnnnnnn enderfts canım avatarda bebiş resmi olmadan meleklerim beni dürtmüyorr esin kaynağım olmalııı, konsantre olamıyorum bacım kusura bakmaaa İnşallah hamilesindir tatlışcımmmmmm

canımm yaa ben avatara resim eklemeyi bilmiorum daha yeni
üyeyim :) öğretirseniz eklerimm hahhahah agzından bal damlıyo ınsallah
hepimiz hamileyizdir :)

canım kullanıcı kontrol paneline gir en üstte sağda. avatarı değiştir fln diye bir yerler var ordan resim ekliyorum dosya ekle dosya seç upload fln yapıyosun

Canım sayfanın sağ üstünde 'profilim' kısmı var oraya girip avatar resmi değiştir seçeneğinin olduğu yere yüklüyorsun resim.

Son düzenleme:
ASIS cim imkanin varsa kan tahlili yaptirsana kafan rahat etsin ????????????

dayanmaya çalışıcam cuma günü adet günüm.
eğer günüm geçerse ctesi tahlil yaptırıcam. böyle hayal ediyorum. ama adet olursam tüm hayallerim suya düşecek

oooooooooo halvet guzeliiimm gelmisssssssss
ya 1 gun atlamali gidiyoruz yaaaaaa bizde sizden ozendik aksam hastayim bidee hee mahvolmusumm ama denemek lazimm bak milletin evinde 7.7 olurda bizim evde olmaz mi dedimmmmmmmm saldir moda gectimmm ama resmen halvet deilllll cilevet )))

o donem hastaliga ara verdim bniter bitmez oflamay puflama basladimmmmm cok hastayimmmmmmmm halaaaa

bu topikte birbirimizemi bulastiriyoruz ne :))))))))))))

umarim hamislikte bulasir :)))

Pericim falima baktiii cnmcm
benimm bebisss geliomussssssssssssssssssssssssssssssssssssssss

alpellaa ve perisoko kızlarr cookk tsk ederim,smdi isten cıkıyorum
yarın yaparım artık..sabah görüşürüzz,ii aksamlarr :))

ayy kiyamamm benim yuzumden PERI HOCA olduuuuuu bacimmmmmmmmmmmmm
ayy kisss gelip kurdele falan baglamayalim kapina :)))))
kizimmm ogretmenlikten daha cok para varrrr heee ona goree:)))))))))))

gecen yil ankaraya ISO kursuna yolladi bakanlik beni 3 hafta yenimahallede kaldim ankamollu kesfettimmm :))) orda bile dedim ben nerde kahve iciem iso da basbakanligin yanindaymiss dediler karanfil sokakmi ne varmisss haydee toparladimmm bi suru insan gittik fal cafeler varmisss ayy yaa ne komediydiiii
tamamende tiss di valla seninki daha dogru ve guzeldi (( ssssss bak reklamda veriyorum senin icin :)))))))))))
canimcimm benimm

okudum yavrum kahve fincanı agızlım bal dudaklımm yaaaavvv bu topicte aşifteeee doluuu haaaaa (yalan dünya dizisinden alıntıdır yanlış anlamyın yavrular)
inş.canım bende baktım fincanına hakikaten kuş var ya artık hangi kuş bilemem:)
gelecek bebişin bencede sen bu ay hamilesin gibi geliyor bana ama hayırlısı olsun canım
bizim depremde ben göcük altında kaldım yaaa valla şiddetii saglamdı bakalım ne oalcak

idilgacım bende senin kahvende bol bol yollar gördüm. havalar ısınıyor çok gezeceksin galiba. ama bunlar büyük yolculuklar. sıkıntınında birazını atmışsın çoğu duruyordu. gözüde perinin dediği gibi parmağını batırıp dağıttıysan tamamdır

bizimki tamammennnn gorev amacli olduuu :))))) ama gecen hafta yimirtlamistim zatiii olmussa gece hafta olmustur diee ama hadii garantiliyeli pesindeyiz yaaaa
yani bizimki ARTCI SARSINTIYDI cnmcmm benimmm

o gordugunuz kus halvet sebebi ile perisanlari yasiyor kusun falda falda gorunucek halii kalmadi o kusun urunudur yahuuuu yavrukusumun kusudur :)))))))))))))))
insallahhh
ayy allah hepmizi hamiss etsinn insallahhhhhh

Idilgaaaaaaaaaa londrada olsam gezerdik haaaaaa dimi yakışıklı var mı bacım oralarda yemişim halvetini de bebişini de ohhhhhh yakışıklılara baka baka gezerdim ne yapayım yaaa valla sadece bakardım yaniiii :=)

İngilişçeee örtmenliğinden daha mı çok sükse yaparım diyosun. Düşüncem yavrum ben bunuuuu

Selam kizlar nasilsinizzz. Ben vajinal mantar Olmusum tamda bugun yumurtlama gunum Doktor krem ve fitil verdi 3 gun kullanicam, yani yanma kasintim yok. Iliskiyi yasaklamadi bebek istedigimizi soyledim folikasit yazdi kullanmaya baslicam.birde sol kasigim agriyordu sol yumurtaligim biraz buyumus , goguslerim sisti ve migdem yaniyor ve bulaniyor. Hamile olabilir miyim acaba daha erken ama?????

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…