perisoko canmm bende hamilemiyim senceee :)) banada bi tahminde bulunurmusunn
kızzzz periii sen bu işi ticarete dök anacım senin tahminler kan tahlilinden de kesin sonuç veriyor
Ne haber kızlar ooooooooohhhhhhhh kahveler içilmiş fallar bakılmışşş yorumlar yapılmış şakolsun bende burda çalışayımmm dimii
dün halvetten sonra bugün çok karnım agrıyoo yaaa tadım yok gibi grip olacakmışım gibi bütün vucudum agrıyooo
bide çoooooooooook uykum varrrr halvet magdurumuyum neeeeeeeee
kızzzz periii sen bu işi ticarete dök anacım senin tahminler kan tahlilinden de kesin sonuç veriyor
mrb addd83 senin bat ne zamann ? Ben yeni geldim topiğe :)
hahahah yapmayın etmeyin bacılarrr, umut tacirliği yapmama sebep olmayınnnnnnnn enderfts canım avatarda bebiş resmi olmadan meleklerim beni dürtmüyorr esin kaynağım olmalııı, konsantre olamıyorum bacım kusura bakmaaa İnşallah hamilesindir tatlışcımmmmmm
merhaba benim canım :)
batım 29 mart çok var daha yavruum çookkkkkkkkkkkkk :=)
canımm yaa ben avatara resim eklemeyi bilmiorum daha yeni
üyeyim :) öğretirseniz eklerimm hahhahah agzından bal damlıyo ınsallah
hepimiz hamileyizdir :)
canımm yaa ben avatara resim eklemeyi bilmiorum daha yeni
üyeyim :) öğretirseniz eklerimm hahhahah agzından bal damlıyo ınsallah
hepimiz hamileyizdir :)
ASIS cim imkanin varsa kan tahlili yaptirsana kafan rahat etsin ????????????
Ne haber kızlar ooooooooohhhhhhhh kahveler içilmiş fallar bakılmışşş yorumlar yapılmış şakolsun bende burda çalışayımmm dimii
dün halvetten sonra bugün çok karnım agrıyoo yaaa tadım yok gibi grip olacakmışım gibi bütün vucudum agrıyooo
bide çoooooooooook uykum varrrr halvet magdurumuyum neeeeeeeee
hahahah yapmayın etmeyin bacılarrr, umut tacirliği yapmama sebep olmayınnnnnnnn enderfts canım avatarda bebiş resmi olmadan meleklerim beni dürtmüyorr esin kaynağım olmalııı, konsantre olamıyorum bacım kusura bakmaaa İnşallah hamilesindir tatlışcımmmmmm
oooooooooo halvet guzeliiimm gelmisssssssss
ya 1 gun atlamali gidiyoruz yaaaaaa bizde sizden ozendik aksam hastayim bidee hee mahvolmusumm ama denemek lazimm bak milletin evinde 7.7 olurda bizim evde olmaz mi dedimmmmmmmm saldir moda gectimmm ama resmen halvet deilllll cilevet)))
o donem hastaliga ara verdim bniter bitmez oflamay puflama basladimmmmm cok hastayimmmmmmmm halaaaa
bu topikte birbirimizemi bulastiriyoruz ne :))))))))))))
umarim hamislikte bulasir :)))
pericim falima baktiii cnmcm
Benimm bebisss geliomussssssssssssssssssssssssssssssssssssssss
ayy kiyamamm benim yuzumden PERI HOCA olduuuuuu bacimmmmmmmmmmmmm
ayy kisss gelip kurdele falan baglamayalim kapina :)))))
kizimmm ogretmenlikten daha cok para varrrr heee ona goree:)))))))))))
gecen yil ankaraya ISO kursuna yolladi bakanlik beni 3 hafta yenimahallede kaldim ankamollu kesfettimmm :))) orda bile dedim ben nerde kahve iciem iso da basbakanligin yanindaymiss dediler karanfil sokakmi ne varmisss haydee toparladimmm bi suru insan gittik fal cafeler varmisss ayy yaa ne komediydiiii
tamamende tiss di valla seninki daha dogru ve guzeldi (( ssssss bak reklamda veriyorum senin icin :)))))))))))
canimcimm benimm
okudum yavrum kahve fincanı agızlım bal dudaklımm yaaaavvv bu topicte aşifteeee doluuu haaaaa (yalan dünya dizisinden alıntıdır yanlış anlamyın yavrular)
inş.canım bende baktım fincanına hakikaten kuş var ya artık hangi kuş bilemem:)
gelecek bebişin bencede sen bu ay hamilesin gibi geliyor bana ama hayırlısı olsun canım
bizim depremde ben göcük altında kaldım yaaa valla şiddetii saglamdı bakalım ne oalcak
ayy kiyamamm benim yuzumden PERI HOCA olduuuuuu bacimmmmmmmmmmmmm
ayy kisss gelip kurdele falan baglamayalim kapina :)))))
kizimmm ogretmenlikten daha cok para varrrr heee ona goree:)))))))))))
gecen yil ankaraya ISO kursuna yolladi bakanlik beni 3 hafta yenimahallede kaldim ankamollu kesfettimmm :))) orda bile dedim ben nerde kahve iciem iso da basbakanligin yanindaymiss dediler karanfil sokakmi ne varmisss haydee toparladimmm bi suru insan gittik fal cafeler varmisss ayy yaa ne komediydiiii
tamamende tiss di valla seninki daha dogru ve guzeldi (( ssssss bak reklamda veriyorum senin icin :)))))))))))
canimcimm benimm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?