bizimki tamammennnn gorev amacli olduuu :))))) ama gecen hafta yimirtlamistim zatiii olmussa gece hafta olmustur diee ama hadii garantiliyeli pesindeyiz yaaaa
yani bizimki artcı sarsıntıydı cnmcmm benimmm
o gordugunuz kus halvet sebebi ile perisanlari yasiyor kusun falda falda gorunucek halii kalmadi o kusun urunudur yahuuuu yavrukusumun kusudur :)))))))))))))))
insallahhh
ayy allah hepmizi hamiss etsinn insallahhhhhh
idilgacım bende senin kahvende bol bol yollar gördüm. havalar ısınıyor çok gezeceksin galiba. ama bunlar büyük yolculuklar. sıkıntınında birazını atmışsın çoğu duruyordu. gözüde perinin dediği gibi parmağını batırıp dağıttıysan tamamdır
İngilişçeee örtmenliğinden daha mı çok sükse yaparım diyosun. Düşüncem yavrum ben bunuuuu
Selam kizlar nasilsinizzz. Ben vajinal mantar Olmusum tamda bugun yumurtlama gunumDoktor krem ve fitil verdi 3 gun kullanicam, yani yanma kasintim yok. Iliskiyi yasaklamadi bebek istedigimizi soyledim folikasit yazdi kullanmaya baslicam.birde sol kasigim agriyordu sol yumurtaligim biraz buyumus , goguslerim sisti ve migdem yaniyor ve bulaniyor. Hamile olabilir miyim acaba daha erken ama?????
Selam kizlar nasilsinizzz. Ben vajinal mantar Olmusum tamda bugun yumurtlama gunumDoktor krem ve fitil verdi 3 gun kullanicam, yani yanma kasintim yok. Iliskiyi yasaklamadi bebek istedigimizi soyledim folikasit yazdi kullanmaya baslicam.birde sol kasigim agriyordu sol yumurtaligim biraz buyumus , goguslerim sisti ve migdem yaniyor ve bulaniyor. Hamile olabilir miyim acaba daha erken ama?????
canimm sen bu aksam yarin aksam denemelerini yap ilaclarinida kullanma sonra ki gun kullanirsin bolll su ic bence diren azicik hafta sonu kullanirsin
cunku mantar ilaclari biraza agir olurrr
yada imkanin varsa baska doktora hamileyim ve mantarim var ne kullanayim desen ????????
bence bugun yarin denemeni yap ilaclarinida kullanma
Canikom hamileysende fitil kullanmanda zarar yok. Ama bi ilaç var mantar için hap şeklinde onu sakın kullanma. İnşallah hamilesindir. .Değilsende hiççç üzülme tedavini olunca mis gibi yere gelir bebiş. Hem fitil kullandıktan sonra içeri temizlendiğinden daha kolay bebiş oluyor diye duymuştumHer işte bir hayır var işte..
Ayçaaa sayfalardır sana yazıyorummmm cevap versene annemmmmmmmmmm
Tarçıııınnnnn sen değil misin şekerim burda adet günü bile geçmeden hepimizin kulağından tutup test yaptıraaannn, valla evine gelir çıbığa işetirim seniiiiiGeçmiş işte 1 günnn yappsanaaa
Ayçaammmmmmmmm
aycaece kullanıcısından alıntı
kızlar perisoko nerelerde acaba...bugün hiç yoktu sanırım..acaba kocişi pazartesileri mi izinli..sanırım geçen hafta da yoktu pazartesi burdaa
Güzel annnnneeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee yirim seniiiii yiiiiiiiiiiiiiiiirrrrrrrrrr. Merak edermiş arkadaşınııııı. Dün kociş izinliydi gezdik tozduk biraz canmmm. Bugünde işe yollayınca geldim hemen merak ettim özledim sizlerrriiiiiii. Yeni hamişlerimiz var çok sevindimm. Haftaya Pazartesi gidiceksin sanırım doktora dimi canım. Ay sizlerle heyecanlanıp mutlu oluyorum yaaa. Bu ay inşallah bana da nasip olurr
Canikom hamileysende fitil kullanmanda zarar yok. Ama bi ilaç var mantar için hap şeklinde onu sakın kullanma. İnşallah hamilesindir. .Değilsende hiççç üzülme tedavini olunca mis gibi yere gelir bebiş. Hem fitil kullandıktan sonra içeri temizlendiğinden daha kolay bebiş oluyor diye duymuştumHer işte bir hayır var işte..
Kizlar icime su serptiniz , Evet hap yazmadi zaten.insallah canim ya allahim hepimize nasip etsin. Hadi ya Gercekten herseyde bir Hayir vardir derler. Bakalim allaha sigindim. Birde kafama takilan sol kasigim agriyordu bir haftadir, acaba dollenme oldugu icin mi sol yumurtaligim sagdakinden biraz buyuk cikti ????
Doktoruma soyledim bebek istedigimizi birsey demedi iliskiye girebilirsiniz dedi. hmm kullanirsam iyi olmaz ki diyorsun, ilk defa basima geliyor. Su iciyorum allahtan yanma veya kasintim yok
periskooooo çooook özeldim seniiii yaaaa......evet canım çok merak etmiştim seni:13: bugün sağlık ocağına gitttim tahşil sonuçlarımı aldım....onunla uğraştım..eve geldim yemek yaptım..şimdi burdayım...beta hcg 60 olmuş çoook şükür...şuanda midem bulanıyor...
Kizlar icime su serptiniz , Evet hap yazmadi zaten.insallah canim ya allahim hepimize nasip etsin. Hadi ya Gercekten herseyde bir Hayir vardir derler. Bakalim allaha sigindim. Birde kafama takilan sol kasigim agriyordu bir haftadir, acaba dollenme oldugu icin mi sol yumurtaligim sagdakinden biraz buyuk cikti ????
Oyyy güzel annem benimmmm bende çok özledim seniiiii, Kuzum yorma kendini bu günler önemli biliyorsunnn. Of hala inanamıyorum o kadar mutluyumki senin adınaaa. Nazar değmesin mercimeğine canikommmmmmmmÖzletme bak kendiniii anneciklerde burdan devam ediyor unutmaaa Dinlen ama yorma kendiniii. Pff napmak gerekki mide bulantısınaa kıyamam :26:
Oyyy güzel annem benimmmm bende çok özledim seniiiii, Kuzum yorma kendini bu günler önemli biliyorsunnn. Of hala inanamıyorum o kadar mutluyumki senin adınaaa. Nazar değmesin mercimeğine canikommmmmmmmÖzletme bak kendiniii anneciklerde burdan devam ediyor unutmaaa Dinlen ama yorma kendiniii. Pff napmak gerekki mide bulantısınaa kıyamam :26:
Pidilgaam benim adet biteli 2 gün oldu sol kasığım ağrımaya başladı. Erken yımırta patlatıyorum ya ben. Geçen ay sağdan patlattım acıyodu sağ taraf, bu seferde soldan patlatıyorum amaniinnn her ay bi taraftan mı patlatıyorum acep. Ben bu ay sola yatiym bari.hayirrr her ay 1 yumurta tarafindan yumurtlariz sen bu ay solundaki yumurtaliktan yumurtlamissinn o da buyumus dogal olarak catlamaya hazirlaniyo esinde citlatirsa onu bu gece tamam iste hersey hazirrr
paket programla bebisss evinizde :::)))))))))))))))
ilk hamileleğimde böyleydi yaa allahtan daha çıkarma olayı yok...ilkinde çokk kusardım...bu ay inşallah sende ve diğer kızlardaolacaksınız inanıyorum ben buna...
Insallah bende öyle umut ediyorum.Hmmm onunla ilgili bişi söyleyemicem tatlım, hiçbi fikrim yok. Ama fena bi tahmin değil gibi umarım öyledir canım.
Dogru diyorsun 2 gun sonra baslayada bilirim fitile, esime kremden sursun dedi Doktor. Kasintim bir kac gun önce vardi birde akintim ve kotu koku , suan yok. Doktor Mikroskopda bakti ondan sonra soyledi canimbence kullanma bu deneme surecinde cunku yolladigin yerdeki florayi etkiliyosun spermler o fitilin kalintilari icinde gidicek
bollllllllll su bitki cayii sulandir sulandir llimonla ic ilik ilik
cnmm bide doktorlar gerek yok dio ama o ilaclardan bi tertipte esine kullanmanda fayda var cunku bulasan bisey esinde sinsice gecip kuytuda bekler ilerde senin zayi aninda yine sana yapiisir
bide kultur yada smear yaptirdinmi cunku kasinti yooksa idrarda peynirimsi kesikler yoksa o vajinal iltihabada direk mantar diebiliyolar kultur yaptiripmi sonuc ???????
banada oldu cunku sonra ben uyanik davrandim mantari labaratuvar ortamindan taniyorum cunku deilim dedim ve kullanmadim vajinal idrar yolu iltihabi cikti
yani benimki oneri tabiiiii
kolay gelsin cnm
ilk hamileleğimde böyleydi yaa allahtan daha çıkarma olayı yok...ilkinde çokk kusardım...bu ay inşallah sende ve diğer kızlardaolacaksınız inanıyorum ben buna...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?