MART ayında BEBİŞ için çalışmaya başlayanların yeri :)

bak o kuş olayına sonuna kadar katılıyorum kocam beni görünce adam kaçıyorr artık sapık gibi bişey oldum ben nuri alço misali bi adamın kolasına ilaç katmadıgım kaldı kuşlar bi süre sonra ötmez olacak vallaaaa :):):)

pazar gunu dubaiye ucuyoruz 1 hafta giremmicem sanirsam ve orda ogrenicez hamismiyizz deilmiyizzz ama hamissem illaki bi sekilde girerrr size bildirirmmmm yollarimiz sonrasinda mayista turkiye ee haziranda londra donuss sonrasindada yaz donemi londra cevresinde gidis gelisler
allah hayirli gunler gostersin insallah hepimizede hepimiz mutluluklarimizi burda paylasalim

İngilişçeee örtmenliğinden daha mı çok sükse yaparım diyosun. Düşüncem yavrum ben bunuuuu

anammmm kisssssssss benimm kardescigimde ing ogretmenii olucuuuukkkk seneye insallahhhh hee bide bu haftasonu misafirlerimiz ankaradan gelmisti kizda ingilzce ogretmeni bi kolejdee ne o kiz bu kadar ortak ozelligimiz varrrrr akrabamiyiz neyizzzz yowwwrrriiimmmm ::)))

ADD cimmm dun aksam kocisim ne dedi biliomusunnnnn ; bu isin boyle cileye donusucegini 40 yil dusunsem aklima gelmezdi :)))))))))

bi yondende iyi oluyo ama kislarr burda herkes yariciplak gezioo ortalikta ama benim kocisin kafayi kaldiricik halcaagizi bilem yokkkk tecavuzcu coskunuyla beraber yasiyooo :)))))))))))) ayyyy bi cocugun bizi dusurdugu durumlara bakk valla
:))

canimm sen bu aksam yarin aksam denemelerini yap ilaclarinida kullanma sonra ki gun kullanirsin bolll su ic bence diren azicik hafta sonu kullanirsin
cunku mantar ilaclari biraza agir olurrr
yada imkanin varsa baska doktora hamileyim ve mantarim var ne kullanayim desen ????????

bence bugun yarin denemeni yap ilaclarinida kullanma

Canikom hamileysende fitil kullanmanda zarar yok. Ama bi ilaç var mantar için hap şeklinde onu sakın kullanma. İnşallah hamilesindir. .Değilsende hiççç üzülme tedavini olunca mis gibi yere gelir bebiş. Hem fitil kullandıktan sonra içeri temizlendiğinden daha kolay bebiş oluyor diye duymuştum Her işte bir hayır var işte..

Son düzenleme:
Kızlar bende işten çıkıyorum kendinize çok iyi bakın sayenizde tüm olumsuzluklarla daha kolay başedebildim bunu tüm samimiyetimle sölüyorum
Evimde net yok ( size eşlik etmeyi çok isterdim

Doktoruma soyledim bebek istedigimizi birsey demedi iliskiye girebilirsiniz dedi. hmm kullanirsam iyi olmaz ki diyorsun, ilk defa basima geliyor . Su iciyorum allahtan yanma veya kasintim yok

dun gece agrilarim artinca ist da gittigim doktora mail yazdim
hani ilac kullanmayiyorum ya hamileysem falan dedim
aklinizda olsun bugun cevaplamis largopen ve agumentini hamileykende kullanablirsin zaten dediiiiii aklinizda olsun tabii doktorunuza sorarsiniz yinede haniii antibiyotik gereksinimi olursa diiiiiii

ama fitil iltlhapli durumlar icin kullaniliyomu gerci burda antibiyoik satilmiyo doktorda vermiyo ;(
bende sanirim iltihap gibi biseyler oldu cunku dun aksamki denemede acidigini hissettim pazar gunude sistit gibiydimmm
boll suyla isi gotrumeye calisiyorum ama vajinal iltihap boyle suyla falan gecermi sizce|??????|

Kizlar icime su serptiniz , Evet hap yazmadi zaten.insallah canim ya allahim hepimize nasip etsin. Hadi ya Gercekten herseyde bir Hayir vardir derler. Bakalim allaha sigindim. Birde kafama takilan sol kasigim agriyordu bir haftadir, acaba dollenme oldugu icin mi sol yumurtaligim sagdakinden biraz buyuk cikti ????

periskooooo çooook özeldim seniiii yaaaa......evet canım çok merak etmiştim seni:13: bugün sağlık ocağına gitttim tahşil sonuçlarımı aldım....onunla uğraştım..eve geldim yemek yaptım..şimdi burdayım...beta hcg 60 olmuş çoook şükür...şuanda midem bulanıyor...

Hmmm onunla ilgili bişi söyleyemicem tatlım, hiçbi fikrim yok. Ama fena bi tahmin değil gibi umarım öyledir canım.

Doktoruma soyledim bebek istedigimizi birsey demedi iliskiye girebilirsiniz dedi. hmm kullanirsam iyi olmaz ki diyorsun, ilk defa basima geliyor . Su iciyorum allahtan yanma veya kasintim yok

bence kullanma bu deneme surecinde cunku yolladigin yerdeki florayi etkiliyosun spermler o fitilin kalintilari icinde gidicek

bollllllllll su bitki cayii sulandir sulandir llimonla ic ilik ilik

cnmm bide doktorlar gerek yok dio ama o ilaclardan bi tertipte esine kullanmanda fayda var cunku bulasan bisey esinde sinsice gecip kuytuda bekler ilerde senin zayi aninda yine sana yapiisir

bide kultur yada smear yaptirdinmi cunku kasinti yooksa idrarda peynirimsi kesikler yoksa o vajinal iltihabada direk mantar diebiliyolar kultur yaptiripmi sonuc ???????

banada oldu cunku sonra ben uyanik davrandim mantari labaratuvar ortamindan taniyorum cunku deilim dedim ve kullanmadim vajinal idrar yolu iltihabi cikti

yani benimki oneri tabiiiii
kolay gelsin cnm

Oyyy güzel annem benimmmm bende çok özledim seniiiii, Kuzum yorma kendini bu günler önemli biliyorsunnn. Of hala inanamıyorum o kadar mutluyumki senin adınaaa. Nazar değmesin mercimeğine canikommmmmmmm Özletme bak kendiniii anneciklerde burdan devam ediyor unutmaaa Dinlen ama yorma kendiniii. Pff napmak gerekki mide bulantısınaa kıyamam :26:

hayirrr her ay 1 yumurta tarafindan yumurtlariz sen bu ay solundaki yumurtaliktan yumurtlamissinn o da buyumus dogal olarak catlamaya hazirlaniyo esinde citlatirsa onu bu gece tamam iste hersey hazirrr
paket programla bebisss evinizde :::)))))))))))))))

ilk hamileleğimde böyleydi yaa allahtan daha çıkarma olayı yok...ilkinde çokk kusardım...bu ay inşallah sende ve diğer kızlarda olacaksınız inanıyorum ben buna...

ayy bakk bakk aklima daha daha geliyooooo

haci haciyi mekkede pisipisiyiiii alpisin topiginde :))))))
FIKIRFIKIRI bu topikte

ayy umarimm sonuuumuzz delideliyiiii bu topikte falana kadar gitmeyizzz :)))))))))))

Pidilgaam benim adet biteli 2 gün oldu sol kasığım ağrımaya başladı. Erken yımırta patlatıyorum ya ben. Geçen ay sağdan patlattım acıyodu sağ taraf, bu seferde soldan patlatıyorum amaniinnn her ay bi taraftan mı patlatıyorum acep. Ben bu ay sola yatiym bari.
ilk hamileleğimde böyleydi yaa allahtan daha çıkarma olayı yok...ilkinde çokk kusardım...bu ay inşallah sende ve diğer kızlarda olacaksınız inanıyorum ben buna...

Ayyy canım benimmmmm senin ağzının ballı tarçınlı kür yemesine hacet kalmadı fakat genede yesinnnnnn, bebişin bal gibi tatlı olsunnn. Seninki erkek kuzum içime doğduuu. Ayy nası güzel bişi bu yaaa. Sizlerle mutlu oluyorum ciddennn... İnşallah bu gebeliğin daha rahat geçer Ayçammm. Güzel dileğin için teşekkürlerrrrrr inşallahhhhhhh

ay nihayet akşam oldu ve evime gideceğim.Çok yoruldum valla.
Evden önce hastane tabi.Kanımı vereyim bakayım.
Tüm gün hiç bişiy yok akşam oluyo adet olacakmışım gibi bi hareketlenme oluyo karnımda kasıklarımda.dünde böyle oldu ondan vazgeçtim kan vermekten.

Hmmm onunla ilgili bişi söyleyemicem tatlım, hiçbi fikrim yok. Ama fena bi tahmin değil gibi umarım öyledir canım.
Insallah bende öyle umut ediyorum.
Dogru diyorsun 2 gun sonra baslayada bilirim fitile, esime kremden sursun dedi Doktor. Kasintim bir kac gun önce vardi birde akintim ve kotu koku , suan yok. Doktor Mikroskopda bakti ondan sonra soyledi canim

iwiitttt iwiiittttt insallahhhhh sen daha daha cok dua et bizeeeeeeeeeee

peri idil elele peri idil elele hepberaber bebise hepberaber bebise :)))))))

periyle ben onumuzdeki ay halimiz insallahhhhhhhhhh

aycacimmm boll bolll sut ayran tuketmeye calis cnmmmmmm ve kuruyemis ceviz,badem,findik belki geciri bulantini

olsunnn ulansin varsin cnmmm bulandigi annn dusun kii bu bulantiyi yasamak icin ugrasip cirpinannn binlerce insan varrr ( ahanda biride ben) :))))))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…