ayy bakk bakk aklima daha daha geliyooooo
haci haciyi mekkede pisipisiyiiii alpisin topiginde :))))))
FIKIRFIKIRI bu topikte
ayy umarimm sonuuumuzz delideliyiiii bu topikte falana kadar gitmeyizzz :)))))))))))
yok anam yok yumurtlamıyorum benn yaa sız nasıl anlıyosunuz bunu bılmemkkııı bıde 12 gundur ovu testı yapıyorum acep daha oncemı yımırtlaadım yada yımırtlamıyommuuuu yardım edın yaaa kafayı sıyıracam bı topıkte ben açıcam kafayı yıyenler topiği:)))))
ayyy ölcemmm yaa alemsin hohoohohohoohoohohooho çok iğrenç güldüm kendimden tiksindimAllahımmmm kafalar iyice gitmeden bebişlerimizi nasip et yarabiimmmmmmm
yok anam yok yumurtlamıyorum benn yaa sız nasıl anlıyosunuz bunu bılmemkkııı bıde 12 gundur ovu testı yapıyorum acep daha oncemı yımırtlaadım yada yımırtlamıyommuuuu yardım edın yaaa kafayı sıyıracam bı topıkte ben açıcam kafayı yıyenler topiği:)))))
Ya ben sizin yanınıza gelince vakit nası geçiyor anlamıyorumki. Kalkıp yemeğimi yapim ben cicişlerimmmm. Kendinize çok iyi bakınnn, dersi olanlar iyi çalışsııınnnYarın görüşünceye dek beni özleyin anacıııımmmmmmmmmmmmmmmmm
:118: :119: :118: :119: :118: :119: :118: :119:
dayanmaya çalışıcam cuma günü adet günüm.
eğer günüm geçerse ctesi tahlil yaptırıcam. böyle hayal ediyorum. ama adet olursam tüm hayallerim suya düşecek
asis cim bende perşembe günü olmazsam regl, cuma günü kan testi yaptırıcam... bat 22 mart. :18: kasıklarım ara ara ağrıyor ve de acayip bi üşüme başladı bende.. hiç ısınamıyorum.. üşüttüm mü acaba? :44:
kızlar inşallah bebişlerimiz gelir bu ay...
ben gelene kadar kimse kalmamış... tabi akşama kadar siz buradaydnız... yalnız kaldım..off offff.......
evet kızlar bende adet belirtileri başladı sayılır mesale her ay düzenli çıkan sivilcelerim çıktıı adete son 9 günn
sattasımm :)) benımde ay bugun ya nasıl bır usume tıtreme bıde bogazlarım sısmıs
ama yutkunurken acımıo cok ılgınc :)))ben bugun ıdrar testı yaptım evde tabıkıde cıkmadı bısey ama bende persembe olmaassam cuma kesın kanda baktırıcam belkı gec dollenme falan vardır dıye umıt edıyorum
yemekten kalktik simdi yuruyuse cikicaz bi bakiiim dedimmm ama bakmakla kalmayippp sana birdeeee yuUUUUuuuuUUUUUuuhhhhhhhhhhhhhhhh demek istiyorum cnmcmmm daha dun yimirtladin daha deprem dun gece yasandi ne hastalanmasii yahuuuuuu
dur daha icinde yimirtanla spermcanin dans ediyoo belkimmmmm :)))
muckssss optum seniii
sacmalama oyle seylerde dusunme sakinnnn
allahin izniyle hamis olucazzz
evet kızlar bende adet belirtileri başladı sayılır mesale her ay düzenli çıkan sivilcelerim çıktıı adete son 9 günn
sivilcen strese bağlı ya da yediğin şeylerden çıkmış olabilir... umutsuz olma lütfen... daha bat ına çok var... rahat ol canım... inşallah hayırlısıyla hamiş kalacağız zamanı gelince....
canım hemen yapma testi dur bi kere sabret azıcık...bi kere günümüz geçsin.. okuyoruz ya burada 10 gün geçtikten sonra bile anca değerler yükselebiliyor.. önce kan testi sonra belki hatıra kalsın istersen idrar testi yaparsın ben öyle yapıcam..
önce idrar testi yapınca ve sonrasında çıkmayınca kafama balyoz yemiş gibi oluyorum..az daha sabır... cuma ya da c.tesi eğer regl olmazsak yaparız inşallah testimizi canım...
buara çok yiyorum zaten allah ne verdiysee yiyiorum yaaa haklısın canım benim aslında stresliyim sınavlarım var ders çalışmam lazım ama hiççç içimden gelmiyooooo bıktımmmmmmmm bu ögrencilikteeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeennnnnnnnnnnnnnnnnnnnnben artık annne olmak istiyorum ögrenci olmak istemiyotruuuuuummmmm
tmm cnm benım ben zaten bugun balyozu yedım valla :)) hem hastayım ılacda ıcemıyorum bısey varsa dıye ıhlamur falan gecıstırıyorum işte off gelırmı bu persembe -cuma :) hıc gelmıyecekmıs gıbı gelıyo
iwiitttt iwiiittttt insallahhhhh sen daha daha cok dua et bizeeeeeeeeeee
peri idil elele peri idil elele hepberaber bebise hepberaber bebise :)))))))
periyle ben onumuzdeki ay halimiz insallahhhhhhhhhh
inan bana tüm kalbimle sizlerin teker tekerolmasını çoook istiyorum..sizler inandıktan sonra bu iş bitmiş demektir....
aycacimmm boll bolll sut ayran tuketmeye calis cnmmmmmm ve kuruyemis ceviz,badem,findik belki geciri bulantini
olsunnn ulansin varsin cnmmm bulandigi annn dusun kii bu bulantiyi yasamak icin ugrasip cirpinannn binlerce insan varrr ( ahanda biride ben) :))))))))
ay nihayet akşam oldu ve evime gideceğim.Çok yoruldum valla.
Evden önce hastane tabi.Kanımı vereyim bakayım.
Tüm gün hiç bişiy yok akşam oluyo adet olacakmışım gibi bi hareketlenme oluyo karnımda kasıklarımda.dünde böyle oldu ondan vazgeçtim kan vermekten.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?