bana da tam tersi o kadar hızlı geçiyor ki günler.. zaten bana hep öyle olur..istemediğim şey hemen gelir buluverir beni.. iyi hoş gelsin de kırmızı kırmızı değil beyaz beyaz gelsin... vee mümkünse teğet geçsin...
arkadaşlar lütfen bana yardımcı olunnnnn.... eşimle korunuyoduk iki aydır bu ay denedik ve adetime 10 gün kala ilişkiden sonra kan geldi ve 3 gün sürdü bitti adetime 1 gafta kaldı sol kasığım o kadar şiddetli ağroyorki benim gibi yaşayan varmı benim gibi yardımcı olun lütfennn
bir fikri olan yokmu neden kaynaklanmış olabilirrr(((
adetlerim düzenledir bazen günler değişir okadar zaten bu adet değil ilk pembe idi sonra kahverengiye döndü belim ve sol kasığım çok ağrıyorr bi arkadsşın dediği gibi dr gidip balyoz darbesi alıp eve dönmek çok kötüüüü
benim bat 25 mart eşimin ısrarı üzerine bu sabah test yaptım tabi bişey çıkmadı henüz erken varsa bile çıkmayabilir dedim ama benimde moralim bozulmadı değil:18: psikolojikmidir yoksa reglim mi geliyo bilmiyorum ama karnım ağrıyor
canım daha çok var.. biraz daha sabır.. benim bat günüm 22 mart... ama regl olmazsam (ki inşallah olmam) cuma ya da c.tesii kan testi yapmayı düşünüyorum...
canım daha çok var.. biraz daha sabır.. benim bat günüm 22 mart... ama regl olmazsam (ki inşallah olmam) cuma ya da c.tesii kan testi yapmayı düşünüyorum...
biliyorum henüz erken olduğunu ama okadarçok ısrar ettiki dayanamadımCanım inşallah hamilesindir Rabbim hepimizin bebişini kucağına almayı nasip etsin
Slm naber kızlar? Birkaç gündür yeni hamile haberimiz yok,günü geçmiş olanlar yaptırmadı mı acaba test...
Benim bata son 2 gün :18:
Bu arada batdaşlarım nasıllar bakalım
Ben 2 gündür sanki adet olmuşum gibi karnımda feci bir ağrı hissediyorum ama bakıyorum yok bişey.. Ya iyice meraklanmaya başladım geçmiyor günler...:97:
asis cim bende perşembe günü olmazsam regl, cuma günü kan testi yaptırıcam... bat 22 mart. :18: kasıklarım ara ara ağrıyor ve de acayip bi üşüme başladı bende.. hiç ısınamıyorum.. üşüttüm mü acaba? :44:
kızlar inşallah bebişlerimiz gelir bu ay...
ben gelene kadar kimse kalmamış... tabi akşama kadar siz buradaydnız... yalnız kaldım..off offff.......
sattasımm :)) benımde ay bugun ya nasıl bır usume tıtreme bıde bogazlarım sısmıs
ama yutkunurken acımıo cok ılgınc :)))ben bugun ıdrar testı yaptım evde tabıkıde cıkmadı bısey ama bende persembe olmaassam cuma kesın kanda baktırıcam belkı gec dollenme falan vardır dıye umıt edıyorum
tmm cnm benım ben zaten bugun balyozu yedım valla :)) hem hastayım ılacda ıcemıyorum bısey varsa dıye ıhlamur falan gecıstırıyorum işte off gelırmı bu persembe -cuma :) hıc gelmıyecekmıs gıbı gelıyo
Slm naber kızlar? Birkaç gündür yeni hamile haberimiz yok,günü geçmiş olanlar yaptırmadı mı acaba test...
Benim bata son 2 gün :18:
Bu arada batdaşlarım nasıllar bakalım
Ben 2 gündür sanki adet olmuşum gibi karnımda feci bir ağrı hissediyorum ama bakıyorum yok bişey.. Ya iyice meraklanmaya başladım geçmiyor günler...:97:
aynen canım kasıklarım ağrıyor sanki bugün adet olacakmışım gibi. ama bugün 25. günüm cuma olmam lazım bugün olursam erken olur daha çok takarım neden erken oldu diye pöffffff
ayrıca bende çok üşüyorum. eşim evde tişörtle oturuyor sımsıcak benim elim ayağım buz kesti sıcacık evde.
bende üşüyorum. ctesi pazar burun akıntım ve öksürüğüm oldu. adaçayı ve ıhlamurla geçirdim. ama tehlikeliymiş bitki çayları içmek
inşallah hamile olursun canım. gelmesin bu kırmızı kartlar
seni gördüğüme çok sevindim canım...evet son 2 gün... heyecan dorukta... :18: bende adet olacakmışım gibi ağrılar hissediyorum ama psikolojik savaş açtım. korkuttum onları... o kadar tırstılar ki 9 ay gelmeyiz biz sana dediler...
noluyo bize yahuu...inşallah bebek geliyordur... son 2 gün sabır sadece... acaba o fazlaca kasık ağrılarının olması soğan küründen kaynaklanıyo olmasın? :44: kürü yapınca ay içinde çok fazla akıntın oldu mu?
Canım ben de seni gördüğüme sevindim. Batdaş olmak böyle bişey işte kan bağı gibi
Biliyormusun ben 2 gün önce gördüğüm rüyadan etkilenerek test yapmıştım tabiki negatif çıktıNapıyım işte tutamadım kendimi:87: Üstelik bu sefer günü geçmeden kesinlikle yapmam diyordum
arkadaşlar şu 3 gün çabuk gelsin geçsin. benimde adet olacakmışım gibi ağrılarım var. hamile kalmayı çok istiyorum . sana katılıyorum 9 ay boyunca gelmesin kırmızılar. sağlıklı hamilelik dönemi geçiririz inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?