MART ayında BEBİŞ için çalışmaya başlayanların yeri :)

bana da tam tersi o kadar hızlı geçiyor ki günler.. zaten bana hep öyle olur.. istemediğim şey hemen gelir buluverir beni.. iyi hoş gelsin de kırmızı kırmızı değil beyaz beyaz gelsin... vee mümkünse teğet geçsin... [/QUOTE]

hehehehe valla banada gecerdı ama bu ay zulum geldıı nedensee (( ınsallah guzel olur sonu canım

hehehehe valla banada gecerdı ama bu ay zulum geldıı nedensee (( ınsallah guzel olur sonu canım[/QUOTE]

inşallah canım inşallah... şunun şurasında ne kaldı 2 güncük... :18: bugünü bitirdik yarında geçsin hayırlısıyla ve bir bakmışsın bat günündeyiz... :26: o günde teğet geçelim bir de bakmışsın kan veriyoruz veee mutlu sonnn...... pozitif.....

arkadaşlar lütfen bana yardımcı olunnnnn.... eşimle korunuyoduk iki aydır bu ay denedik ve adetime 10 gün kala ilişkiden sonra kan geldi ve 3 gün sürdü bitti adetime 1 gafta kaldı sol kasığım o kadar şiddetli ağroyorki benim gibi yaşayan varmı benim gibi yardımcı olun lütfennn

bir fikri olan yokmu neden kaynaklanmış olabilirrr(((

hiç bilemiyorum canım... :26: adetlerin düzenli midir? nasıldır? bir dr görün bence... şimdi burdan ne desek boş...

adetlerim düzenledir bazen günler değişir okadar zaten bu adet değil ilk pembe idi sonra kahverengiye döndü belim ve sol kasığım çok ağrıyorr bi arkadsşın dediği gibi dr gidip balyoz darbesi alıp eve dönmek çok kötüüüü

kesin sonuç olarak dr git derim ama bat günümü beklicem dersen sen bilirsin... hakkımızda hayırlısı olsun... inşallah hamişsindir...

benim bat 25 mart eşimin ısrarı üzerine bu sabah test yaptım tabi bişey çıkmadı henüz erken varsa bile çıkmayabilir dedim ama benimde moralim bozulmadı değil:18: psikolojikmidir yoksa reglim mi geliyo bilmiyorum ama karnım ağrıyor

canım daha çok var.. biraz daha sabır.. benim bat günüm 22 mart... ama regl olmazsam (ki inşallah olmam) cuma ya da c.tesii kan testi yapmayı düşünüyorum...

canım daha çok var.. biraz daha sabır.. benim bat günüm 22 mart... ama regl olmazsam (ki inşallah olmam) cuma ya da c.tesii kan testi yapmayı düşünüyorum...

biliyorum henüz erken olduğunu ama okadarçok ısrar ettiki dayanamadım Canım inşallah hamilesindir Rabbim hepimizin bebişini kucağına almayı nasip etsin

Slm naber kızlar? Birkaç gündür yeni hamile haberimiz yok,günü geçmiş olanlar yaptırmadı mı acaba test...
Benim bata son 2 gün :18:
Bu arada batdaşlarım nasıllar bakalım
Ben 2 gündür sanki adet olmuşum gibi karnımda feci bir ağrı hissediyorum ama bakıyorum yok bişey.. Ya iyice meraklanmaya başladım geçmiyor günler...:97:

biliyorum henüz erken olduğunu ama okadarçok ısrar ettiki dayanamadım Canım inşallah hamilesindir Rabbim hepimizin bebişini kucağına almayı nasip etsin

amin canım inşallah... eşinin heyecanı da boş çıkmaz inşallah... Rabbim hayırlısıyla daha fazla aratmaz umarım...

seni gördüğüme çok sevindim canım... evet son 2 gün... heyecan dorukta... :18: bende adet olacakmışım gibi ağrılar hissediyorum ama psikolojik savaş açtım. korkuttum onları... o kadar tırstılar ki 9 ay gelmeyiz biz sana dediler...

aynen canım kasıklarım ağrıyor sanki bugün adet olacakmışım gibi. ama bugün 25. günüm cuma olmam lazım bugün olursam erken olur daha çok takarım neden erken oldu diye pöffffff

ayrıca bende çok üşüyorum. eşim evde tişörtle oturuyor sımsıcak benim elim ayağım buz kesti sıcacık evde.

bende üşüyorum. ctesi pazar burun akıntım ve öksürüğüm oldu. adaçayı ve ıhlamurla geçirdim. ama tehlikeliymiş bitki çayları içmek

inşallah hamile olursun canım. gelmesin bu kırmızı kartlar

arkadaşlar şu 3 gün çabuk gelsin geçsin. benimde adet olacakmışım gibi ağrılarım var. hamile kalmayı çok istiyorum . sana katılıyorum 9 ay boyunca gelmesin kırmızılar. sağlıklı hamilelik dönemi geçiririz inşallah

noluyo bize yahuu... inşallah bebek geliyordur... son 2 gün sabır sadece... acaba o fazlaca kasık ağrılarının olması soğan küründen kaynaklanıyo olmasın? :44: kürü yapınca ay içinde çok fazla akıntın oldu mu?

Canım ben de seni gördüğüme sevindim. Batdaş olmak böyle bişey işte kan bağı gibi
Biliyormusun ben 2 gün önce gördüğüm rüyadan etkilenerek test yapmıştım tabiki negatif çıktı Napıyım işte tutamadım kendimi:87: Üstelik bu sefer günü geçmeden kesinlikle yapmam diyordum

kürüm bitti çoktan. ama kür boyunca hiçbir akıntım yada gaz gibi şikayetlerim olmadı.
geçen hafta 3-4 gün boyunca aşırı gazman modunda oldum. bu çok anormaldi :))))) daha önce böyle bir şey olmamıştı çünkü :))
bu hafta da ağrılarım var. üşüme var
ve 2 haftadır aşırı iştahım açıldı, 2 saatte bir midem kazınıyor yemek isteğim var

yapma canım tut kendini... ben güvenmiyorum o testlere... bozuk falan çıkabiliyor... az daha sabret kan testi yaptırırız aynı gün... bakalım buraya kim daha önce haber verecek diye yarış bilem yaparız...

asis, sen ve ben... aynı gün müjdelerimizi alırız inşallah hayırlısıyla....

Mrb canım senle de batdaş sayılırız Ayrıca sanırım gogi ile de..
Benim her adetten önce karnıma sancılar girer ama ne bileyim bu ayki biraz fazla gibi. Hayırlısı bakalım..

Sizlerin de güzel haberlerinizi bekliyoruz inş. Allah'ım hepimize,tüm isteyenlere sağlıklı,hayırlı,,tatlı evlatlar versin bir an önce... Aslında biz acele ediyoruz,gönül hemen istiyor ama hayırlı zamanda verir inş... Allah bizim için hayırlı olanı bizden daha iyi bilir tabiki...İnancımızı kaybetmeyelim, O'na sığınalım...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…