kürüm bitti çoktan. ama kür boyunca hiçbir akıntım yada gaz gibi şikayetlerim olmadı.
geçen hafta 3-4 gün boyunca aşırı gazman modunda oldum. bu çok anormaldi :))))) daha önce böyle bir şey olmamıştı çünkü :))
bu hafta da ağrılarım var. üşüme var
ve 2 haftadır aşırı iştahım açıldı, 2 saatte bir midem kazınıyor yemek isteğim var
herkese iyi akşamlar benim adet günüm yarın ve 10 gündür belirtilerim vardı ve bugün test yaptım koyu çift çizgi çıktı ama çok korkuyorum.yanılmaktan?
herkese iyi akşamlar benim adet günüm yarın ve 10 gündür belirtilerim vardı ve bugün test yaptım koyu çift çizgi çıktı ama çok korkuyorum.yanılmaktan?
Mrb canım senle de batdaş sayılırızAyrıca sanırım gogi ile de..
Benim her adetten önce karnıma sancılar girer ama ne bileyim bu ayki biraz fazla gibi. Hayırlısı bakalım..
Sizlerin de güzel haberlerinizi bekliyoruz inş. Allah'ım hepimize,tüm isteyenlere sağlıklı,hayırlı,,tatlı evlatlar versin bir an önce... Aslında biz acele ediyoruz,gönül hemen istiyor ama hayırlı zamanda verir inş... Allah bizim için hayırlı olanı bizden daha iyi bilir tabiki...İnancımızı kaybetmeyelim, O'na sığınalım...
aynen benimde... hala aklımda makarna salatası var ve 1 saattir kendimle mücadele ediyorum... kalkıp yapsam mı diye...biri beni durdursun... ya bi insan bir şeye bu kadar kanıksar mı.. kendime sinir oluyorum yaa.. 1 haftadır krize girdim sanki...
evet battaş sayılırız 1 günden bir şey olmaz
amin canım aminnnnnnnnnnnn Rabbim gönlümüze göre verir inşallah tez zamanda verir. hatta vermiştir inşallah göbişlerimizde bebişler vardır:2:.
bende krizlerdeyim. turşu yiyorum kaç gündür. canım çikolatada çekiyor ama 1 haftadır sivilcelendim bu yüzden yemiyorum.
nasıl yapıyorsun bakim makarna salatasını tarifini ver bizde yapalım :))
yapma canım tut kendini... ben güvenmiyorum o testlere...bozuk falan çıkabiliyor... az daha sabret kan testi yaptırırız aynı gün... bakalım buraya kim daha önce haber verecek diye yarış bilem yaparız...
asis, sen ve ben... aynı gün müjdelerimizi alırız inşallah hayırlısıyla....
çok basit canım... yarım saatte hazır...
öhhööömmm ööhhhöömmmm....
makarnaları haşlıyorsun
garnitür ve tabi ki olmazsa olmaz turşuları doğruyorsun bol bol...
yoğurt ve mayonezle bütün malzemeyi harmanlıyorsun ve mis gibi salata hazır... hee bazende dereotuda koyuyorum... harika oluyor..
valla yazarken bile ağsım sulandı... yapsam mı ki?:26: hadi gelin birlikte yapar yeriz...
amin canım inşallah inşallah
benim yaptığım gibi yapıyorsun bende bu şekilde çok seviyorummmmmmmmmm.
garnitürün içine küçük kornişon turşusu doğrayıp yapıyorum çok severim
işte yani çok güzel oluyor... birlikte olsak yapar ve yerdik benim eşimde bugün nöbette... sabaha kadar oturur dertleşirdik...sabah okula gittiğimde ne çeşit olurdum bilemiyorum..
yapma canım tut kendini... ben güvenmiyorum o testlere...bozuk falan çıkabiliyor... az daha sabret kan testi yaptırırız aynı gün... bakalım buraya kim daha önce haber verecek diye yarış bilem yaparız...
asis, sen ve ben... aynı gün müjdelerimizi alırız inşallah hayırlısıyla....
işte yani çok güzel oluyor... birlikte olsak yapar ve yerdik benim eşimde bugün nöbette... sabaha kadar oturur dertleşirdik...sabah okula gittiğimde ne çeşit olurdum bilemiyorum..
Yaaaa ben de istiyorum davet yok mu, ben de çok severim makarna salatasınıııııı
Aaaaaa sen de mi öğretmensin canım?
öğretmenmisin, öğrenci mi ???
Ben de öğretmenim
branşın ne canım? hem battaşım hemde meslekdaşım
İngilizce. sanırım bir meslekdaşımız daha var perisoko.
perisokonun branşı ne acaba?
asis ve candost hangi şehirlerdesiniz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?