MART ayında BEBİŞ için çalışmaya başlayanların yeri :)

herkese iyi akşamlar benim adet günüm yarın ve 10 gündür belirtilerim vardı ve bugün test yaptım koyu çift çizgi çıktı ama çok korkuyorum.yanılmaktan?

aynen benimde... hala aklımda makarna salatası var ve 1 saattir kendimle mücadele ediyorum... kalkıp yapsam mı diye... biri beni durdursun... ya bi insan bir şeye bu kadar kanıksar mı.. kendime sinir oluyorum yaa.. 1 haftadır krize girdim sanki...

herkese iyi akşamlar benim adet günüm yarın ve 10 gündür belirtilerim vardı ve bugün test yaptım koyu çift çizgi çıktı ama çok korkuyorum.yanılmaktan?

canım hayırlı olsun... tebrik ederim... inşallah bizlerde hamiş kalırız hayırlısyla...

Son düzenleme:

Ayyyyyyyyyy canım ne güzel inşallah hamilesindir yarın git hemen kan testi yaptır. Aaaahhhhh ahhhhh ben de görecekmiyim acaba yalandan da olsa çift çizgiyi bi gün.. :109:

evet battaş sayılırız 1 günden bir şey olmaz
amin canım aminnnnnnnnnnnn Rabbim gönlümüze göre verir inşallah tez zamanda verir. hatta vermiştir inşallah göbişlerimizde bebişler vardır:2:.

bende krizlerdeyim. turşu yiyorum kaç gündür. canım çikolatada çekiyor ama 1 haftadır sivilcelendim bu yüzden yemiyorum.
nasıl yapıyorsun bakim makarna salatasını tarifini ver bizde yapalım :))

iyi akşamlar canım. yarın hemen kan testi yaptır büyük ihtimal hamilesin. çift çizgiyi kopkuyu şekilde bulmak mucize çünkü :))))

10 gündür yaşadığın belirtiler nelerdi??? bizimle paylaşırmısın

çok basit canım... yarım saatte hazır...

öhhööömmm ööhhhöömmmm....

makarnaları haşlıyorsun
garnitür ve tabi ki olmazsa olmaz turşuları doğruyorsun bol bol...
yoğurt ve mayonezle bütün malzemeyi harmanlıyorsun ve mis gibi salata hazır... hee bazende dereotuda koyuyorum... harika oluyor..

valla yazarken bile ağsım sulandı... yapsam mı ki?:26: hadi gelin birlikte yapar yeriz...

amin canım inşallah inşallah

benim yaptığım gibi yapıyorsun bende bu şekilde çok seviyorummmmmmmmmm.
garnitürün içine küçük kornişon turşusu doğrayıp yapıyorum çok severim

amin canım inşallah inşallah

benim yaptığım gibi yapıyorsun bende bu şekilde çok seviyorummmmmmmmmm.
garnitürün içine küçük kornişon turşusu doğrayıp yapıyorum çok severim

işte yani çok güzel oluyor... birlikte olsak yapar ve yerdik benim eşimde bugün nöbette... sabaha kadar oturur dertleşirdik... sabah okula gittiğimde ne çeşit olurdum bilemiyorum..

işte yani çok güzel oluyor... birlikte olsak yapar ve yerdik benim eşimde bugün nöbette... sabaha kadar oturur dertleşirdik... sabah okula gittiğimde ne çeşit olurdum bilemiyorum..

Yaaaa ben de istiyorum davet yok mu, ben de çok severim makarna salatasınıııııı

Aaaaaa sen de mi öğretmensin canım?

öğretmenmisin, öğrenci mi ???

Yaaaa ben de istiyorum davet yok mu, ben de çok severim makarna salatasınıııııı

Aaaaaa sen de mi öğretmensin canım?

gel canım ne demek davet gerekmiyor kapımız dert ortaklarımıza her zaman açıktır....

candost sen de mi öğretmensin canım?

Son düzenleme:
iyi akşamlaaaaaarrr
naber arkadaşlar?
bütün gün temizlik iş-güç derken ancak gelebildim.
hamile kalırsam yapamam diye hiçbi iş bırakmadım.
düşük tehlikem oluyor diye riske atmak istemem kendimi...
sizde ne var ne yok?
hamiş haberi varmı bugün?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…