perisokonun branşı ne acaba?
asis ve candost hangi şehirlerdesiniz?
Pisicanlarrrrrrrrrrrrrrrrr opuyorum herkesi iyi aksamlar :))))))))))
MEDMUS GOGI yaptınızmı testleri merak ettım valla yafs
AY hayırlısı hadı ınşallah vardır göbüşte bebişler....
bende sivastayım canım... 8 ay önce bizde istanbuldaydık tayin dolayısıyla burdayız canım.. 3 sene sonra ist teyiz yine inşallah...
bizde londradayiz ama 1-2 seneye bizde ist dayiz kislarrrrrrr
insallah bogazda biyerdde bebeislerimizle canli canli kahve icmeyide naspi eder rabbim :))
bende aslen sivaslıyım. ama doğma büyüme istanbuldayım canım. iyi geceler tatlı rüyalar :)bende sivastayım canım... 8 ay önce bizde istanbuldaydık tayin dolayısıyla burdayız canım.. 3 sene sonra ist teyiz yine inşallah...
bizde londradayiz ama 1-2 seneye bizde ist dayiz kislarrrrrrr
insallah bogazda biyerdde bebeislerimizle canli canli kahve icmeyide naspi eder rabbim :))
bende aslen sivaslıyım. ama doğma büyüme istanbuldayım canım. iyi geceler tatlı rüyalar :)
keşkeeeeeee çabuk gelse o günler.
bu arada kızlar kaç yaşındasınız ben 30 yaşıma gireceğim mayıs ayında.
bende aslen sivaslıyım. ama doğma büyüme istanbuldayım canım. iyi geceler tatlı rüyalar :)
perisokonun branşı ne acaba?
asis ve candost hangi şehirlerdesiniz?
ben geldiiiiiiiiiiiiiiiiiiiim kızlar 29 yaşındayım yarışmaya istanbuldan katılıyorumm yarışmacı arkadaşlara bol bol bebiş diliyorumm.
meryem suresini okudum hepinizeee bol bol dua ettim geldimmmmmmmmmmmmmmmmmmm :=)
KIZIMMMMMMMMM SEN BU GECEDE CALISANA GIDIPPPPPPPPPPPP
banada dua etttt :)) allah kabul etsin cnmmmmmmm
ama cidden bu gecede calissaniza
Canlarr bişey diycem inamıycaksınız ben de sivastayım
Ne çok ortak yönümüz varmış.
valla yavrum hiç içimden gelmiyorrrrrr köcişim hasta kolunu kaldıracak hali yok canımcım nasip herşeyin hayırlısı bu ay olmazsa rabbimin bir bildigi vardır deyip yine ona sıgınırım hayırlısı hakkımızda:)
çok dua ettim canım hepimize inş.hayırlısıyla hamiş olacagız ALLAHIN İZNİYLE...AMİN
İngilizce. sanırım bir meslekdaşımız daha var perisoko.
candost bende 17 gorunce seni canakkeleli zannediyodum :))))ben canakkalelyim
ayy kislarrrr benim ruhum 25 tipim 28 ama yasim valla 36 hemide daha dogurmaya calisiyorum ilk bebise;;
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?